qq33 23.02.05, 19:46 Lepiej mieć na głowie krosty lub zlizywać kał językiem niż moherek mieć na głowie czy nazywać się Rydzykiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spea Re: Rydzyki dla Państwa 23.02.05, 19:50 czym różni się słoń od radia? słoń ma trąbę, a radio ma ryja. (chyba w temacie?) Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: Rydzyki dla Państwa 23.02.05, 19:55 Raz dyrektot ojciec zacny samochodzik kupił nowy więc słuchaczkom swoim wiernym renty obciął do połowy Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 23.02.05, 23:17 Kupił sobie ojciec Rydzyk wino marki mon signiore napił sie chłopisko-zasnął potem przykrył się śpiworem Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 23.02.05, 23:19 Dostał od słuchaczki jednej złoty tysiąc i troszeczke zapakował krem i slipki i pojechał na wycieczke Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 23.02.05, 23:35 Szatan czai się za rogiem głupkowato się uśmiecha na Rydzyka to nie działa bo ma ogromnego miecha ps.przepraszam was wszytskich za takie głupie skojarzenie,ale to chyba wina przemęczenia. już nie będe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.crowley.pl 24.02.05, 12:47 Lepiej nago siąść na dzika niż wspomagać o. Rydzyka. a wogóle - b. dobry pomysł z tym wątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: Rydzyki dla Państwa 24.02.05, 21:52 Tylko garstka nas zostła reszta moher przyobrała Odpowiedz Link Zgłoś
gebo13 Re: Rydzyki dla Państwa 24.02.05, 21:55 Muszę to jutro teściowej dać poczytać ....Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 24.02.05, 22:08 Spotkał Rydzyk Jankowskiego -"co tam słychać mój kolego?" -"kiepsko,kiepsko,kicha,kicha,co niedziela pusta micha,ludzie mało kasy dają,bidę Tadziu zapodają" -"nic się nie martw mój złociutki,chodź pójdziemy łyknąć wódki!" ..I tak poszli ramię w ramię i zniknęli w ciemnej bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 24.02.05, 22:26 A moherki siedzą w domu przypalają po kryjomu dymu pełno w oczy kłuje nawet visnie nie skutkuje pociągają również z gwinta niezły duet: wóda,tinta moherkowe rydzykówki małe sówki pomykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatax Re: Rydzyki dla Państwa 24.02.05, 22:35 a kto powie, że o. Rydzyk jest duszpasterz doskonały, wkrótce fruwać będzie żwawo od podłogi do powały Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 24.02.05, 23:09 Ten zaś któ uważa ojca za opokę,przyjaciela, ten ma zamiast mózgu kaszkę i opinie nosiciela* *nosiciela moherka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherpartei Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:05 Rydzyk z Jankiem dali w bańkę objawienie wielkie mieli i ujrzeli gdzieś w oddali moherowych tłum krasnali a że winko mon signore zbyt ciagnęli to wielkiego kaca mieli, tak więc razem zakrzyknęli: Giertych, Giertych, moherjugend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherpartei Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:08 Cicha noc, mroczna noc, Głos Rydzyka niesie moc - Radia Maryja, Otulone w moher głowy chłoną wszystkie te przemowy i szykują się na walkę, z Lechem, Żydem i pedałem Pomoc niesie im w rozwałce Giertychjugend, krzyż i psałterz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherpartei Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:52 Kaczor, Giertych i Rokita lecą nocą do Rydzyka tworzą nowa partię zgoła moherowa to odnowa a Wildsteina lista jak cekaem wali z bliska już Jankowski sie szykuje powycinać wszystkie szuje przy okazji gajów, Żydów, komunistów i cyklistów a ze Lechu zbyt się chwali to go w łeb obuchem wali no i Lepper na bezdechu: nie grzesz Lechu, won od Radyja bo dostaniesz zaraz w ryja Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 25.02.05, 12:07 Zimno w głowę,zimno w uszy czas pomyśleć o ochronie czas udziergać beret nowy taki ciepły moherkowy Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: Rydzyki dla Państwa 25.02.05, 12:22 O. Rydzyk maybachem nowym prowadzi owieczki swoje jest pasterzem moherowym ludzi co mają dwa zwoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherpartei Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:44 Pośród lasu, gdzieś głęboko, Wśród kapturków moherowych, Żółty Rydzyk się wybija Kozak zdrowy - głos Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.crowley.pl 25.02.05, 15:51 A kto powie, że wygodnie Jest na głowie nosić moher, Temu podziurawię spodnie I na łbie rozbiję kocher. Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka Re: Rydzyki dla Państwa 25.02.05, 16:09 Człek, co twierdzi: „Radio eM Źródłem ducha jest odnowy” Winien wnet zakupić ten Piękny czepiec moherowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:02 Macierewicz niezły kmiot wraz z Rydzykiem rąbnął w płot jak ta kula - Lechu toś ty jest z ubeków! Kaczor walnął sobie w żyłę wraz z Giertychem już budują 5 wersję Rzeczypospolitej co to będzie się zasadzać zasadniczo na moherach od Rydzyka wraz z Rokitą Odpowiedz Link Zgłoś
spea [...] 26.02.05, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: Coś Ty 26.02.05, 11:30 Nadal nie wiem czemu Cię tak skrzywdzono. LUUUUUUDZIE - wołam tu się niesprawiedliwość wielka dzieje. A w skrzynce nic nie znalazłem, czyżby i tam macki sięgnęły były ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spea Re: Coś Ty 26.02.05, 11:34 nie mogę Ci tego posłać, bo to było brzydkie ;) Ale nie moje, tylko znalezione. Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: Coś Ty 26.02.05, 11:35 Ślij proszę, ja też jestem brzydki- to moje nie znalezione Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: Coś Ty 26.02.05, 12:15 na prawdę religijny naród z tych Niemców. Nie mam uprzedzeń religijnych, ale takich misjonarzy też bym usunął z forum. Tu mogą być nieletni lub zakonnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Co saksowali??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:02 co wam skasowali (w tym watku)??? Co to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spea Re: Co saksowali??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:42 coś co było godne skasowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Rydzyki dla Państwa 26.02.05, 12:32 Raz moherek poszedł sobie na spacerek lecz nie zaszedł za daleko bo zobaczył na ławeczce jakieś świńskie zdjęcia w teczce zerknął..Boże co to było.. chyba mi sie pomyliło.. Rydzyk z Frytką w Big Brotherze obok nich ogromne zwierze jejeku jejku gwałtu rety toż jakieś szatańskie podniety Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Rydzyki dla Państwa 26.02.05, 17:23 a czemu nie ma tego w oślej ławce? przeciez tam powinno trafic :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Rydzyki dla Państwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:31 Nawyk mam -gdy nad rydzykiem grzybkiem, schyla się ma szyja to przygłądam mu się bacznie czy przypadkiem nie ma ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rydzyki dla Państwa 01.03.05, 20:40 www.gm-personalconsulting.de/rydzyk3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś