pawello35 31.03.05, 21:11 Piszemy wielką wizję raju na Ziemi! Ja zaczynam... Lazurowe morze, złocisty piasek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trogir Re: Wizja raju IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:49 Pusta plaża w Dalmacji, skaliste wybrzeże, białe od upału kamienie, błękitne, słone, ciepłe morze, zielone wysepki na horyzoncie... Ciepło, zapach fig w powietrzu, cisza, tylko szum fal.. To jest mój raj, jedyny, do jakiego tęsknię.... Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Wizja raju 01.04.05, 07:06 Gość portalu: trogir napisał(a): > białe od upału kamienie, Dla mnie trochę za ciepło. :P . Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_z_enon Re: Wizja raju 02.04.05, 12:08 Tydzień temu wróciłem z trogiru... :D Odpowiedz Link Zgłoś
telefon1 Re: Wizja raju 01.04.05, 00:05 mnóstwo kobiet, "bezludna" wyspa, kokosy,plaża i ja. I trochę słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Wizja raju 01.04.05, 01:55 Platforma wiertnicza z hodowlą koczkodanów i ja ze zmienionym nazwiskiem. Wedle propozycji mojego kolegi: Jan Koczkodan wzglednie Jan Orangutan albo Marian Pawian, lub po prostu Hans Szympans. Pzdr for Shevardnadze! Odpowiedz Link Zgłoś