Gość: blada doopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:27 czyli nieudolne próby zdobycia serca wybranka/wybranki itp badziewne opowiastki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata5 Re: NAJGŁUPSZA HISTORIA DAMSKO-MĘSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 18:27 Mialam kiedys cos takiego:dopiero co wprowadzilam sie, nie uplynelo pare godzin, a tu ktos puka. Otwieram , stoi jakis gozdek i pyta czy nie moglby ze mna poogladac TV.....Zwatpilam wtedy w inteligencje meska. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: NAJGŁUPSZA HISTORIA DAMSKO-MĘSKA 30.04.05, 18:52 ciekawe...jakby koles ci sie spodobal, to pewnie bys powiedziala. "kurde, jaki pomyslowy, taki glupi motyw, a koles na to wpadl, coz za uroczy to byl wieczor..." taaaaaaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata5 Re: NAJGŁUPSZA HISTORIA DAMSKO-MĘSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:02 Gdyby mi sie spodobal to bym pomyslala ,, szkoda taki ladny a taki...".A zreszta, juz sie rozpedzilam w domu kino urzadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatrix Kidou Re: NAJGŁUPSZA HISTORIA DAMSKO-MĘSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:21 Kiedyś zaczepił mnie facet i rzucił tekst: podaruję Pani rozkosz. Odpowiedziałam mu: dzięki, nie lubię małych penisów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha_88 Re: NAJGŁUPSZA HISTORIA DAMSKO-MĘSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:45 siedzi gosc w barze a kilka miejsc dalej niezla dziewczyna. on taki w nia zapatrzony mowi do kumpla: to jest dziewczyna mojego zycia musze do niej podejsc. ale ze chlopak byl nismialy to tak siedzial i przezywal. wkoncu dziewczyna wstala i wyszla, a on zaczal przezywac ze zmarnowal szanse zycia i juz jej wiecej nie zobaczy. kiedy on taki zdolowany siedzial to ona po10 min wrocila i usiadla przy barze zamawiajac sobie drinka. on postanowil nie zmarnowac okazji( w koncu dziewczyna jego zycia) i do niej podejsc. usiadl obok niej ipatrzac na nia ponetni zapytał: ..............................srałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas1492 AAAA!!! KACHA 88 !!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.05, 22:21 KACHA - uprzedziłaś mnie!!! Ja to miałem napisać!!! Był taki wątek na o2.pl i tam opisywali takie głupie teksty do dziewczyn. Teraz u nas w szkole, chodzimy z kumplem i cały czas się z tego nabijamy... Albo lepszy motyw: Idzie sobie panienka ulicą. Podjeżdża jakaś fura, z niej ogolona, mała głowa na dość szerokim karku i zagaduje do panienki: - A nie zaruchałby tu gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś