02.05.05, 11:08
www.milkandcookies.com/links/19618/ niestety nie po angielsku :-(
Obserwuj wątek
    • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:10
      Na razie mam klucz, spinkę i kota
      • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:15
        A nie, to nie spinka, tylko pałeczki. Mam też płytę, miskę, kabelek i
        playstation
        • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 11:22
          mam kota, kluczyk, playstation, jakies pudlo, ksiazke, cos dziwnego ze
          znaczkami, miske, kabel, paleczki i cd.
          i nie wiem, co z tym zrobic
          • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:29
            Tam są jakieś podpisy, szkoda, że po japońsku :-(
            • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:33
              Znalazłam coś dziwnego, jakby garnek, albo kask...
              • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:40
                Żeby uruchomić komputer, trzeba kliknąć kota, a potem monitor. Potem trzeba
                wpisać jakieś hasło, niestety nie wiem jakie :-(
              • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 11:40
                garnek? kask? a gdzie to znalazłaś? ja się głowię, jak znaleźć kod do kompa
                • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:41
                  za półką z książkami
                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:42
                    Masz?
                    • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:44
                      A masz taką dziwną paczuszkę?? I gdzie jest to ze znaczkami?
                    • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 11:45
                      a, mam.
                      heh, mi to wygląda na kosz na śmieci z dziwna klapką. albo kosz na śmieci z
                      niszczarką papieru
                      • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 11:49
                        Muszę iść na śniadanie-mama woła. ALe zaraz wrócę ;-)
                        • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 11:57
                          czekam niecierpliwie.
                          na razie wsadziłam to dziwne coś ze znaczkami do miski i się wyjęło. a teraz to
                          nie wiem, co robić.
                          • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:22
                            Czekaj, Ty masz playstation, czy kontroler to ps?
                        • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 12:17
                          teraz ja muszę spadać. jak coś znajdziesz albo dojdziesz do czegoś mądrego, to
                          napisz koniecznie. ja na razie utknęłam na haśle do kompa.
                          • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:22
                            Bo ja mam chyba kontroler, może się nie rozumiemy
                            • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:28
                              ma ktos kod do kompa???;((i wie co z pozostalymi rzeczami zrobic??mam wszystko
                              co bylo wymienione u gory......ale nie wiem co dalej;( prosze o pomoc;))
                              • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:29
                                dobra, mam ps2 i kontroler. Jeśli też je masz, to musisz połączyć
                                • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 12:30
                                  skąd kontroler? gdzie on jest? które to?
                                  • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 12:32
                                    bo ja mam playstation i ps2, a żadnego kontrolera niet
                                    • angoulene Re: Nowy room 02.05.05, 13:01
                                      a gdzie jest ps2????
                                • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:31
                                  Mam kod!!
                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:32
                                    Kontroler to ten taki pad do sterowania, jak się gra w ps
                                    • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:33
                                      Jest w najniższej szufladzie biurka
                                      • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:35
                                        Mam ducha
                                    • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 12:34
                                      boże, jaka gapa ze mnie. od razu uznałam, że te skróty to nic nie znaczą,heh.
                                      no tak, wyrosłam z gier, to jestem opóźniona.
                                      połączyłam kontroler z ps2 i teraz nie wiem, co dalej
                                • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:34
                                  polaczylam kontroler z ps2 i jeszcze z plyta;)ale co dalaj...brakuje mi jeszcze
                                  chyba 4 rzeczy bo mam 4 wolne miejsca...
                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:35
                                    Jak się połączy kontroler z płytą i ps, to trzeba go podłączyć do telewizora
                                    • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:37
                                      mam wiertarkę :-)
                                  • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:36
                                    skad wzielas kod;>???;)))prosze o wskazowke;)
                                    • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:37
                                      juz mam kod;))
                                    • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:38
                                      zastanów się, napisałam post wyżej :-)
                                      • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:39
                                        Próbuję połączyć wiertarkę z kabelkiem, ale nie idzie
                                      • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:40
                                        nie zauwazylam tamtego postu;) wiertarke masz, powiadasz;))hmm to trzeba jej
                                        poszukac;)
                                        • dirgone Re: Nowy room 02.05.05, 12:43
                                          gdzie ta wiertarka? szukam i szukam i nic
                                          • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:46
                                            Między łóżkiem, a niebieską szafą
                                            • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:48
                                              Masz? Ja muszę zaraz wychodzić
                                            • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:48
                                              miedzy lozkiem a szafa???ja tam nic nie mam;((
                                              • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:51
                                                Tam jest biała ściana. Kliknij na ducha, i zacznij klikać po tej ścianie
                                                • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 12:52
                                                  juz mam;)))dzieki....ale co dalej...
                                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 12:53
                                                    No właśnie...
                                                  • Gość: goosiab Re: Nowy room IP: 83.168.104.* 02.05.05, 13:10
                                                    dobra koniec;))wyszlam z pokoju;))chcecie jakies wskazowki:>??
                                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 18:57
                                                    Jasne!! Do czego podłšczyć kabel, i w jaki sposób?? Bo ja próbowałam do
                                                    wiertarki, i do tego garnka, ale nici z tego :(
                                                  • nxo Re: Nowy room 02.05.05, 22:39
                                                    Heeeeelp! Co zrobić z wiertarką? Próbowałam ją podłączyć do kabla ale się nie
                                                    udaje! I co zrobić z wypakowaną chińską zupką? Próbowałam ją pałeczkami
                                                    potraktować, ale sie nie daje
                                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 02.05.05, 22:45
                                                    Zupkę trzeba chyba zagrzać
                                                  • angoulene Re: Nowy room 03.05.05, 00:06
                                                    pomozcie!!! skad macie ps2?? mam nastepujace przedmioty: paleczki, zupke, miske,
                                                    to takie kaskowate pudlo, kota, kabelek i kontroler oraz jakas ksiazke, plytei
                                                    kluczyk. Nie mam: ps2, wiertarki, ducha i nie wiem czego jeszcze ;((( gdzie sa
                                                    brakujace rzeczy???
                                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 03.05.05, 00:25
                                                    ps2 jest w szafce pod tv
                                                  • angoulene Re: Nowy room 03.05.05, 00:30
                                                    a jak ją otworzyc?
                                                  • angoulene Re: Nowy room 03.05.05, 00:31
                                                    proszę nie uciekaj, pomoz mi, bo nie zasne...
                                                  • angoulene Re: Nowy room 03.05.05, 00:35
                                                    otworzylam
                                                  • slon_bim-bom Re: Nowy room 03.05.05, 00:40
                                                    I jak?
                                                  • angoulene Re: Nowy room 03.05.05, 00:46
                                                    znalazlam kod, ducha, wiertarke, ale teraz juz utknelam na dobre ;(( a wlasciwie
                                                    na zle: wiertarka nie chce sie polaczyc z kablem, ale za to polaczylam zupke do
                                                    miski i dalej nie wiem co ;(((
                                                  • angoulene Re: Nowy room 03.05.05, 00:43
                                                    co zrobic z wiertarka???
    • Gość: Gdzie jest duch i proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:56
      jak połączyć te części playstation ?
      Próbuję i próbuję i nic :(((
      Plizzzz
      • angoulene Re: proszę o pomoc 03.05.05, 14:12
        masz stawiony playstation, pozniej klikasz w niego ciagle kablem, a pozniej
        plyta. ta plyta wyglada jakby sie nie dala wlozyc. pozniej idziesz do telewiora
        i podlaczasz ps2. wylatuje duch :)
        idziesz z nim do sciany midzy lozkiem a mieb. szafa i klikasz w sciane. otwiera
        sie schowek w scianie i tam jest wiertarka.
        • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 14:18
          za cholerkę nie idzie. Robię wszystko wedłu opisu i nie. Mam playstation, potem
          klikam w niego kablem, i potem płytą ( nie wiem którą - bo raz klikam CD z
          napisem play a raz płytą z takim mikrochipem) i nic............ nic się nie
          dzieje. Nawet próbuję potem klikać na tv ale dalej klapa :(
          • slon_bim-bom Re: proszę o pomoc 03.05.05, 14:44
            a masz kontroler?
            • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 17:00
              ludzie - pomóżcie, brakuje mi 2 rzeczy - czegoś w kwadracie pod kotem i obok
              książki. Co robić ? Gdzie podłączyć ten kabel ? i co z ta wiertarką zrobić ?
            • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:57
              Zgłupiałam totalnie ;)
              Mam tak ( z rzeczy, które zamierzam łaczyć w celu podłączenia do TV ):
              płytkę CD( prawy dolny róg )
              konsolę do gry Sony
              kabel
              coś a la mikrochip

nie wiem co jest kontrolerem ( wybaczcie wapniakowi)
              czy czegoś mi brakuje co powinnam mieć by to połączyć ? a jak tak to co to
              jest ?

wielkie dzięki

• katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 19:28
                potrzebne ci to coś duże jakby walizka - po powiększeniu tego załącz konsolę i
                płytę - i pędź do telewizora ! A skąd masz mikrochip ? Gdzie to jest ?
                • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:49
                  Być może coś co nazywam mikrochipem jest Twoja walizką ?

Powiększam to coś co jest walizko/mikrochipem - to pokazuje mi się na ekranie.
                  Potem klkikam w konsolę i płytę i nadal nic.
                  Kurde ja mam chyba felerny egzamplarz ,
                  wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                  • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:53
                    udało się
                    wreszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                    • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 19:57
                      ok, a co dalej ? Mi brakuje 2 przedmiotów a Tobie ?
                      • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:59
                        także dwóch. pod kotem i pod konsolą.
                        teraz próbuję łączyć przedmioty m.in wiertarkę z kablem ale nie wychodiz
                  • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 19:54
                    jak masz tą walizkę powiększoną kliknij w konsolę i obklikaj tą walizkę ze
                    wszystkich stron, a potem w ten sam sposób włóż płytę. Gdzie ten mikrochip ?
        • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 17:02
          ale duch wylatuje z telewizora, nie z kompa
          • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 17:03
            odwrotnie - duch wylatuje z kompa po wpisaniu kodu
            • angoulene Re: proszę o pomoc 03.05.05, 17:37
              o, pomerdalo mi sie ;) popodlaczeniu ps2 pojawia sie kod ale jest generowany
              radom wiec nie podam tu
            • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 17:39
              co zrobić z tą ciepłą zupką i wiertarką ?
              • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 17:50
                no i jeszcze książki nie wykorzystałam - -HELP !
                • slon.vel.ciocia Re: proszę o pomoc 03.05.05, 19:29
                  chodź tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29229
                  • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 19:42
                    tam nic nie ma o tej grze
                    • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:05
                      jak otworzyć tą szufladkę pod kompem - czy to w ogóle jest do otwarcia ? i co
                      myślicie o tych niby drzwiach bez klamki przy tych normalnych drzwiach -
                      pomóżcie !
                      • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:07
                        szuflada pod kompem czy pod telewizorem, czy w biurku ? ?
                        • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:16
                          ta górna w biurku
                          • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:19
                            to nie pomogę , u mnie nadal zamknięta
                            • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:20
                              co teraz robić - wpadłaś na coś ?
                              • Gość: ja Re: proszę o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:26
                                nie mam pojęcia, moze ktoś się nad nami zlituje ?
                                • angoulene Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:37
                                  jesli chodzi o the doors to macie
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29229&w=23448522
                    • angoulene Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:34
                      chcesz solucje?
                      • angoulene Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:35
                        wejdz na forum escape from the room, tam wrzucam rysunkowa insrtukcje
                        • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:50
                          nie chodzi o the doors !!!
                          • katg1 Re: proszę o pomoc 03.05.05, 20:51
                            słuchaj - ja- gdybyś w razie doszła do czegoś dziś czy jutro - to proszę -
                            napisz tu podpowiedź ! Ja się chyba poddam na dzisiaj
    • Gość: ja Re: Nowy room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:34
      Męczyłam, męczyłam i wymęczyłam
      Sukces :))))
      • Gość: karolina Re: Nowy room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:22
        no to pomóż biednym koleżankom !!!
        • Gość: ło matko Re: Nowy room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:59
          Jak zdobyć kod? Klikałam w te półki z książkami i nic nie znalazłam. Pomocy!!
          • Gość: ja Re: Nowy room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:22
            kod czy kot ?
            kot jest pod krzesełkiem a kod w telewizorze !
            • Gość: łomatko Re: Nowy room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:12
              Ktoś napisał że kod jest za półką z książkami. A poza tym mam problem z
              połączeniem ps2 z tą całą resztą. Kurcze chyba wychodzę z wprawy, bo kiedyś
              takie gierki to w pare minut rozgryzałam. Starzeję się!
              • Gość: ja Re: Nowy room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:41
                za półką jest czajnik, mylnie nazwany przez kogoś koszem :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka