Gość: rzók IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:06 Wiadomo, najbardziej sprośne myśli przychodzą w najmniej odpowiednich momentach i miejscach. Ostatnio łaził mi pomysł harców na przystanku autobusowym. Macie takie zachcianki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozkodru..a myśl Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:45 Ja jak siedze na auli to się zastanawiam jakby to było np. z jakims przystojniaczkiem z rzędu obok Jezeli w mim poblizu jest kolega który strasznie mnie pociąga to niezaleznie od tego co mówi ja zawsze mam kosmate myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
efffka74 Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH 29.06.05, 21:57 No w pracy, jak rozmawiam z szefem to chyba typowe, prawda? Wiedzialam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 01:44 a mi zdaża się w kościele , w czasie kazania . hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a ja 30.06.05, 01:58 raz autentycznie na przystanku ale tramwajowym. O 4.00 rano.Wracajac z owczesna sympatia z imprezy :) Inne dziwne miejsca,w ktorych uprawialam sex to : - inhalatorium na Warszawiance - sauna parowa Warszawianka - komora quasikriogeniczna Warszawianka( uch ale sie robi goraco ) - las,laka,plaza - samochod,parking - darkroom w klubie dla gejow - kino - ubikacja w kawiarni "Na rozdrozu" - samolot - pociag - przymierzalnia - konsola radiowa - klatka schodowa AWR Wprost ( Millenium Plaza ) - pokoj redakcyjny - dyskoteka Cholera brakuje mi paru do kolekcji :) Kazde miejsce jest dobre na sex:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: a ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:49 A ja w przymierzalni w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam a ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:53 Dorzucam dach 15-piętrowca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna no i od słów do czynów? :) IP: *.torun.mm.pl 30.06.05, 15:08 Zaczęło się od myśli, z tego co widzę :) Do czynów dorzucę jeszcze środek trawnika na działce i pomieszczenia studenckiego radia. Z wyłączonymi mikrofonami :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-love Re: no i od słów do czynów? :) 30.06.05, 15:59 W jaskini starej kopalni w parku krajobrazowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiaczek Re: a ja IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 19:28 w klubie dla gejów powiadasz? Ale z gejem? :) Czy może z jakąś panienkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH 30.06.05, 15:17 hmmm... no tak. ja takie mysli mam niezaleznie od miejsca i okolicznosci. mysle, ze zdarza mi sie to nawet w czasie snu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx131 Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:11 Na ulicy stargarckiej, kolo tego rozowego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH 02.08.05, 11:45 nie wiem czemu ale w kosciele nachodzily mnie takie mysli... do tego na wykladach, gdy wsiadlam po naglym oberwaniu chmury do goracego samochodu jktory natychmiast zaparowal gdy widze jak moj luby prowadzi samochod, nie wiem ale on wtedy dla mnei ejst taki meski:P gdy sie nudze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH 02.08.05, 12:30 W jadacym autobusie. na tylnym siedzeniu. Ale moze byc też w zatłoczonym środku komunikacji miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.piotrkow.net.pl 05.08.05, 22:19 nie będę mówił co się ze mną działo gdy dzwonił dzwonek na przerwę, a ja jeszcze nie skończyłem pisać klasówki (w liceum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:54 -w piwnicy -na strychu -na "Żylecie";> -w kopalni -w oczyszczalni ścieków -w hipermarkecie za pólkami "nabiał" -w zoo -w łodzi podwodnej -na parolotni -100m pod powierzchnią wody -w warsztacie samochodwym -w szkolnej bibliotece -u dentysty(-ki) -na poligonie -na marsie -na stacji mir -w akwarium -pod podłogą -w budzie dla psa -w klatce dla kanarków -w słoiku -w wiaderku -w misce -kubku -w szklance - w ulu -w szybkowarze -w kominie -w sedesie -w wannie -za szafą -pod szafą -w szafie -pod stołem -na stole -na krrześle -w dżungli -na ppustyni -w tajdze -w igloo -pod ziemią jak sobie coś przypomnę to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH 06.08.05, 01:23 na żylecie, hehe, na którym piętrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:28 stukałem moją panienkę na kajaku. Centralnie kajak dwójka wypożyczony na godzinę, wpłynelismy w trzcinke i elegancko cyk cyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszeq Re: KOSMATE KLIMATY W NIETYPOWYCH MIEJSCACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:01 w realu na tarasie u mnie w domu w myslach hmm za duzo wymienia :p Odpowiedz Link Zgłoś