edal 01.08.02, 18:43 Janie, zgubiłem małą czarną kulkę. Jan po chwili "Nie mogę znaleźć Panie Hrabio", "Nie szkodzi, zrobię sobie nową" odpowiedział hrabia. Kiedyś te dowcipy były bardzo popularne, ciekawe czy ktoś pamięta deko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edal Re: JAN I PAN HRABIA 01.08.02, 18:50 Oczywiście juz na początek skopałem dowcip. Ma być: Nie szkodzi Janie powiedział - powiedział hrabia sięgając do nosa. Sorki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: JAN I PAN HRABIA IP: 213.216.82.* 01.08.02, 23:51 Hrabia: Janie, boli mnie gardło. Hrabina: Janie, ukręc Panu jajka. Hrabia: Okrutna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: JAN I PAN HRABIA IP: 213.216.82.* 01.08.02, 23:53 Hrabia: Janie, przysuń mi fortepin. Jan: Będzie Pan grał, Panie Hrabio ? Hrabia: Nie , na fortepianie położyłem cygaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.salwator.net 02.08.02, 00:37 Do Hrabiego przychodzi rano gość. Gość: (ze wschodnim akcentem) Pan Hrabia spi czy wstał? Jan: (akcent jw) Pan Hrabia z piczy wstał, a teraz sje goli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: JAN I PAN HRABIA IP: 217.97.164.* 02.08.02, 12:00 Hrabia wchodzi do salonu a tam na srodku wieeelka kupa woła: Jaaaanie! Jan: Ja też nie Hrabia: Janie, miałem wytrysk Jan: Zmienic prześcieradło panie? Hrabia: Nie, baldachim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleese Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.geonafta.jaslo.pl / 192.168.111.* 02.08.02, 12:18 Janie ! Czy cytryna ma nóżki? - Ależ skąd Panie Hrabio... - Ojej chyba znowu wycisnołem kanarka do herbaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:26 -Janie, kondoma ! -Nie tego, z herbem idioto !!! -Janie podaj kryształ, Pan będzie rzygał! -Janie dziś w nocy miałem przypadkowy wytrysk. -Już zmieniam prześcieradło Panie hrabio. -Baldachim idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
essie Re: JAN I PAN HRABIA 02.08.02, 12:47 Hrabia: Janie, w toalecie sa dwa sznureczki, czy jeden? Jan: Jeden, panie hrabio. Hrabia: Hmmm... a wiec znowu wysralem sie pod zegarem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............. Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.access.uk.tiscali.com 02.08.02, 14:36 Przyjezdza hrabia z podrozy i idzie do hrabiny.Spotyka po drodze Jana ktory broni mu wstepu mowiac ze hrabina przyjmuje kochanka.Janie,szable dysponuje hrabia.Po chwili z sypialni slychac krzyk,hrabia wychodzi i mowi:"Janie,wacik dla pana a dla hrabiny korkociag" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro JAN I PAN HRABIA IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 18:55 Hr.-Janie ukręć mi jajko. po chwili hr: aaaauuuuuuuuuuuuuu - ty skur....nu - chciałem kogel-mogel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisa Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.02, 13:54 Hrabia: Janie, drzwi naszej toalety otwierają się na zewnątrz czy do wewnątrz? Jan: Do wewnątrz, hrabio. Hrabia: W takim razie idź posprzątać w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 moj ulubiony 20.08.02, 16:36 Hrabia: Janie, wytrzyj kurze. Jan: A gdzie ta kura, panie hrabio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sparky Re: moj ulubiony IP: 208.45.27.* 29.08.02, 03:36 Pan hrabia kocha sie z hrabina.Stara sie jak moze najlepiej ale hrabina znudzona,ziewa. Hrabia wola Jana z latarnia.Janie bedziesz swiecil,mowiono mi ze seks przy swietle to dopiero rozkosz.Jan swieci.Po pol godzinie hrabina ciagle ziewa.Hrabia wsciekly wstaje wyrywa Janowi latarnie. Teraz ty Janie do lozka.Mija minuta, hrabina rozkosznie pojekuje,5 minut hrabina krzyczy zrozkoszy.Hrabia mowi widzisz Janie tak sie swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owek Re: JAN I PAN HRABIA IP: 217.153.73.* 17.10.02, 12:03 Mnie zabil taki dowcip: Hrabia znalazł w salonie na podłodze ludzki stolec. Zdenerwowany krzyczy: Jaaaaaaaaaanie!!!!!!! Jan z sasiedniego pokoju: Ja też nie!!! rotfl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLBe JAN I PAN HRABIA IP: *.*.*.* 17.10.02, 13:14 Wraca hrabia nad ranem mocno zawiany, lokaj otwiera drzwi: Janie! Czy drzwi od samochodu to się otwierają tak? - czy tak? tu czyni ręką odpowiednie gesty w bok i do góry. Tak! jaśnie panie! odpowiada Jan pokazując w bok. Popatrz cholera, znowu mnie w bagażniku przywieźli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.k.mcnet.pl 23.10.02, 12:51 Mój ulubiony: hrabina puszcza bąka. Zarumieniona zwraca się do hrabiego:"mam nadzieję, że to zostanie między nami?" Na to hrabia :"wolałbym, żeby się rozeszło". R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojglu Re: JAN I PAN HRABIA IP: 212.244.77.* 23.10.02, 15:32 Hrabia: Hrabino, mam mendy! Hrabina: W rzeczy samej? Hrabia: Nie. W dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: JAN I PAN HRABIA 06.11.02, 17:23 - Janie, podlej kwiaty w ogrodzie... - Ależ hrabio, pada deszcz! - To nic, weź parasol... Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: JAN I PAN HRABIA 06.11.02, 17:31 - Janie, podaj szklankę wody! Jan podaje, hrabia zamyka drzwi, błyskawicznie otwiera je spowrotem i znowu: - Janie, podaj szklankę wody! Jan zbiegł do kuchni, przybiegł do góry, podał wodę - hrabia, jak poprzednio, błyskawicznie coś z nią zrobił za zamkniętymi drzwiami i ponownie prosi: - Janie, podaj szklankę wody! Jan zbiegł do kuchni, wrócił itd. Po kilkakrotnym wbieganiu na górę, zmęczony, zasapany Jan mówi: - Proszę pana, może przyniosę dzban wody? A pan: - Janie, NIE DYSKUTUJ, GDY BIBLIOTEKA PŁONIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaskier Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.lodz.mm.pl 06.11.02, 20:56 super kawałki :))) ja znam taki: Hrabia wyszedł z Janem na łąke. Po chwili Hrabia gestem ręki przywołuje Jana. -Tak jaśnie panie hrabio ? -Zobacz Janie proszę czy to jest gówno czy plastelina - mówi hrabia i podaje Janowi małą kuleczkę którą od dłuższego czasu obracał w palcach. Jan wziął kuleczke wącha, potem oblizuje, wreszcie odgryza kawałeczek i mówi : -Myślę Jaśnie Panie Hrabio, po smaku i po zapachu, że to jest gówno. Na to hrabia: -No też tak myślę, bo skąd by się u mnie w dupie plastelina wzięła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: JAN I PAN HRABIA IP: PLGORT* / *.internetia.opole.pl 08.11.02, 08:05 Jan i Hrabia w niedzielę rano jadą bryczką do kościoła. Nagle Hrabia mówi: - Janie ! Zawracaj, jedziemy spowrotem do pałacu! - Ależ Hrabio, a co z kościołem??? - Kościół stoi zawsze... Rano po nocy poślubnej zniesmaczony Hrabia kłuje się szpilką w palec i wyciska kilka kropli krwi: - Przynajmniej niech będą jakieś pozory... - Masz rację Hrabio - odpowiedziała Hrabina i wysmarkała się w prześcieradło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: JAN I PAN HRABIA IP: *.chello.pl 08.11.02, 23:18 Hrabia czytajac przy sniadaniu gazete pyta Jana: - Janie, Niech Jan pojdzie sprawdzic czy po dachu jezdza tramwaje? Jan poszedl, wraca i mowi: - Nie panie, nie jezdzą na co Hrabia: - to co oni tu pisza, ze tramwaj przejechal kominiarza. ______________________________________________________________ Hrabia wygladajac przez okno: - Janie, kto napisal moczem na sniegu "Wesolych swiat"? - Ja panie - przeciez jan nie potrafi pisac! - Pani prowadzila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: JAN I PAN HRABIA IP: eodw3prx* 08.11.02, 23:33 Widze dobre dowcipy. No to i ja cos doloze. Hrabia do Jana - Janie, trzasnij drzwiami ! Poklocilem sie z Hrabina. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: JAN I PAN HRABIA IP: benkovski:* / 192.168.2.* 09.01.03, 15:17 Janie, jajka! Na twardo czy na mieko, panie hrabio? Podrapaaaaaaaaac!!!!! Hrabia nie wymawia "r". - Janie, poslalem lozko. - Alez panie hrabio, to nalezy do moich obowiazkow. - Ty dulniu, ty nic nie lozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś