barbarasko 21.07.05, 01:58 No to zaczynamy: "ja tu na deszczu, wilki jakieś...", "Do góry jedzie? A gdzie ma jechać? W bok?", "Co się pan okrętu spodziwałeś?" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilarose Re: Kultowe teksty z fimów 21.07.05, 12:54 "Coco jambo i do przodu" "a co ja za to kupię? waciki?" "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki" "musze odcedzić kartofelki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Kultowe teksty z fimów IP: *.chello.pl 21.07.05, 14:47 Nas bohaterów prądem?; Ciemność widzę, ciemność; Lampa w podłodze, baba mnie bije. Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Nikt sie nie spodziewal hiszpanskiej inkwizycji! 21.07.05, 15:12 Ha! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Kultowe teksty z fimów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:20 "co też z gumy" nie z kanady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kultowe teksty z fimów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:26 'w imie zasad sku..synu" "łóżko nie motocykiel nikt nie zginie" "nie mowi sie 'dzień czasu' a mowi się iść kupic bulke chleba?tak no widzisz a to to samo" "kilim go" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Kultowe teksty z fimów IP: *.access.as9105.com 22.07.05, 16:17 o czym ty do mnie rozmawiasz? glowa cie nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś