acur_bez.podkreslenia Re: O zarzynaniu kawałów 01.09.03, 20:52 oryginał: facet w sklepie: -poprosze kupe -co??? -gówno!!! "nowa" wersja: -poproszę gówno -co? -....hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: O zarzynaniu kawałów IP: *.chello.pl 02.09.03, 00:12 No to ja osobiście zepsułam dość niesmaczny kawał ale podobno jak twierdzi moja przyjaciółka która mi opowiedziała ten kawał moja wersja jest lepsza od oryginału.Uprzedzam że kawał nie należy do subtelnych. A więc oryginalna wersja brzmi: Tata się pyta Jasia -Jasiu,dlaczego obkleiłeś chomika taśmą samopczylepną? odpowiedź oryginalna brzmi - żeby się nie rozpadł jak go ru..am a w mojej wersji żeby nie uciekł jak go ru..am :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: O zarzynaniu kawałów IP: *.chello.pl 02.09.03, 02:40 I przypomniao mi się jeszcze jak moja koleżanka blondynka opowiadała kawał o żabie Oryginał brzmi Czym się różni żaba od blondynki? Odpowiedź oryginalna -żaba kuma odpowiedż mojej kolezanki -żaba kumka :)) Odpowiedz Link Zgłoś