porannarosa 20.08.05, 12:26 Szukam niebanalnych życzeń urodzinowych dla przyjaciela. Kto pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Merriveen Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:42 Dziś swoje święto ma ważna osoba, wróble ćwierkają i muczy to krowa, Wielbłąda garb z wrażenia już prosty, a wszystkim babciom zęby odrosły. Cały świat jęczy, wzdycha i piszczy, bo życzenia chcą złożyć Ci wszyscy. Ja również pamiętam o Twoim święcie, i recytuję Ci wszystko tak pięknie: Gdy wstaniesz niech Słońce swymi promieniami, Wyściela drogę pod Twymi stopami, Byś nie odczuwał zła tego świata, a każdego miał za siostrę i brata, Żebyś dobroć innych potrafił docenić, a uśmiech na uśmiech wymienił. I zdrowia Ci życzę aż po szyję, byś żył tyle co Św. Mikołaj żyje. Ja lubię układać takie głupawe rymowane życzenia dla innych - na ogół się podob - więc może i Tobie się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: hmm... 21.08.05, 18:06 Taki z ciebie poeta jak ze mnie kierowca walca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merriveen Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 23:22 No to musisz super walcem kierowac bo ja poetka nie jestem - czytaj dokladnie cala wypowiedz jak juz zaczynasz puszczac nieprzyjemne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
porannarosa Re: hmm... 20.08.05, 21:20 Buziaka masz ;-) chyba trafileś w to co potrzeba!! Dzięki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merriveen Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:31 Ciesze ze sie podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: hmm... 21.08.05, 14:41 Wysłałam koleżance na 19ste urodzinki (możesz sobie "przerobić") Rośnij duża, dzielna, zdrowa w 100% odlotowa! NIE ZAGLĄDAJ DO KIELISZKA BO CI BEDZIE GRAŁA KISZKA:p Teraz cos dla Twojej główki by nie było z niej makówki:) Śmiej sie dużo, ucz sie mało, na egzaminach ściągaj smiało Bądź pomocna jak komputer, szybka jak japoński skuter, sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szralotka Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: hmm... 21.08.05, 14:42 aaaa no i jeszze był dopisek,że 24tego może sie zrewanżowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś