kochanica-francuza 13.10.05, 23:32 Nie wiem, jak u was, ale u nas pojawiło się cosik (słodycze? przegryzki? w "chipsowym"opakowaniu) , co ma kształt szkielecika, a nazywa się toto "SZKIELETORY". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Do krakusów... 13.10.05, 23:44 xxx131 napisał: > > Przeciez pisalas juz o tym... naprawdę? coś mi się musiało pogibać... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Do krakusów... 13.10.05, 23:48 Wklejalas zdjecie szkieletora... gdzies to chyba bylo... chyba ze taki jeden ci to zhakowal... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do krakusów... 13.10.05, 23:50 xxx131 napisał: > > Wklejalas zdjecie szkieletora... gdzies to chyba bylo... chyba ze taki jeden ci > to zhakowal... ale to był szkieletor-budynek, a mnie teraz chodzi o szkieletorki jadalne... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Do krakusów... 13.10.05, 23:52 Jak bylem w Bieszczadach znalazlem w bigosie kregoslup kurczaka, a moj kolega kamyki, to prawie jak szkieletor... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do krakusów... 13.10.05, 23:58 xxx131 napisał: > > Jak bylem w Bieszczadach znalazlem w bigosie kregoslup kurczaka Yyyyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Do krakusów... 14.10.05, 09:14 a co? :) byl tu kiedys watek o dziwnych rzeczach znalezionych w jedzeniu. najbardziej mi utkwil w pamieci posiekany szczur w kubusiu... :> a co do szkieletorow, to popatrze u nas w sklepach. maja ksztalt zwyklego szkieleta, nie krakowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Do krakusów... 14.10.05, 10:40 ...wij kiedyś się natknął na kawałek szkła w kupnym kotlecie mielonym... wij się zastanawia,kiedy wyburzona zostanie Allegro Plaza... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do krakusów... 14.10.05, 17:26 > > a co do szkieletorow, to popatrze u nas w sklepach. maja ksztalt zwyklego > szkieleta, nie krakowskiego? niestety, całkiem zwykłego... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Do krakusów... 14.10.05, 18:05 ueeeeeeee to podroby. jeden jest szkieletor :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Do krakusów... 14.10.05, 11:01 Hehehe, dobre!!! Ale nie wroze kariery temu produktowi w Krakowie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_eyes Re: Do krakusów... 14.10.05, 18:32 pojawiły się w Krakowie! W smaku - mało rewelacyjne (akurat mam o smaku słodkiej papryki, ale nie wiem, czy są inne)... A jak tak popatrzeć, to na upartego pojedyńcze kostki przypominają trochę nasz krakowski szkielet ;) Odpowiedz Link Zgłoś