Dodaj do ulubionych

Pierwsza Dama Rzeczpospolitej

28.10.05, 21:20
img426.imageshack.us/img426/5366/znajdzroznice7jb.jpg

znajdz 5 roznic
Obserwuj wątek
    • Gość: mariola Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:44
      kup se lepiej okulary!!!na tych dwóch zdjeciach jest jedna i ta sama osoba!!;)
      • Gość: mariola Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:44
        dla leniwych
        img426.imageshack.us/img426/5366/znajdzroznice7jb.jpg
      • Gość: Mr Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: 145.4.198.* 28.10.05, 22:06
        rzeczywiscie !
    • m.gregor Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 29.10.05, 11:27
      A mi ona Grinch'a przypomina :D
    • tomash8 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 29.10.05, 13:29
      Coś w tym samym stylu:

mystic.com.pl/mystic/news.php?tm=2005-10-14_14:53
      :)
    • xxx131 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 29.10.05, 14:56

Moze Bozia urody jej dala, ale Wam nie dala rozumu!
      • whisky7 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 29.10.05, 19:31
        a ja na przyklad sie usmialam...i co z tego..nistety smieszy, chocby zart byl
        okrutny, podobienstwo i tak istanieje..:D:D:D
    • mister1 natura robi...cuda 29.10.05, 19:57
      baba jest po prostu obrzydliwa - w wywiadzie prasowym zapowiedziala ze ma byc "
      naturalna" - szkoda jej pieniedzy na fryzjera, chirurga plastycznego czy zwykla
      kosmetyczke.
      • ingwaz4 Re: natura robi...cuda 29.10.05, 20:10
        Ciekawe jak to babsko sie bedzie prezentowac na tle innych dyplomatycznych zon
        na wizytach dyplomatycznych. Spalimy sie ze wstydu!!!
      • folkatka Re: natura robi...cuda 29.10.05, 20:24

O! Cos podobnego! Ja też tak uwazałam, w czasach mojego wielkiego zbuntowania
        przeciwko regułom tego swiata. Tyle ze ja miałam wtedy lat 18, a ona ma ciut wiecej.
    • ci_i Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 30.10.05, 10:52
      ona nie jest winna niczemu - a jesli czyta to forum, to bedzie je przykro
      • Gość: Kinia1987 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.lodz.mm.pl 30.10.05, 10:55
        ona na pewno nie czyta takich rzeczy, ona czyta ksiazki w oryginale :P
        ale te komentarze sa naprawde chamskie i beznadziejne
        • folkatka Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 30.10.05, 20:37

Jasne, Kiniu i inni, którzy się oburzacie. Pewnie że nie mozna sie nabijac z
          czyjegos wyglądu. Ale czy nie przyszło Wam na myśl, że żona - wpierw kandydata
          na najwyższy państwowy urząd, a później osoby sprawujacej ten urząd - powinna
          jednak jakos wyglądać? Zwracać uwagę na estetykę? Sory, napisze co myślę - ta
          kobieta jest po prostu zaniedbana. I powinna jak najszybciej to zmienić, i nie
          tłuc dyrdymałów o naturalnosci et caetera. Bycie na swieczniku pociąga za sobą
          konsekwencje.
          • xxx131 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 30.10.05, 20:54

Mi sie wydaje ze os. wypisujace na P. Kaczynska lecza w ten sposob swoje rany po "swojej" porazce. Piekna nie jest, ale na swoj sposob ma nawet urode... Rozumiem ze mozna sie smiac ze wzrostu Kaczki bo to konsekwencje swoich decyzji, ze jest politykiem itd... Tyle ze Kaczyńska jest TYLKO zona Prezydenta-Elekta, nie udziela sie czesto, jak np. Jolanta Kwasniewska i chyba nie ma powodu aby ich sie czepiac...
            A dla rownowagi:
            www.gej.net/images/wywiady/sroda_1.jpg - Sroda
            www.ojczyzna.pl/Politycy/Szyszkowska-M-140.jpg - Szyszkowska
            Czemu ich sie nie czepiacie, przeciwnicy Kaczynskiego?
            • folkatka Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 30.10.05, 20:59

Też piękne!!
              Dorzuć jeszcze p. Senyszyn...
              Co do mnie - ja niczego nie muszę leczyć. Zauważam jednak pewien fakt.Mam
              nadzieję że p. Kaczyńska jednak coś zmieni w swoim wyglądzie.
              • Gość: Kinia1987 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.lodz.mm.pl 30.10.05, 21:07
                ja niestety, a moze i stety, nie jestem fanka ani prezydenta elekta, ani tym
                bardziej jego zony elektki, ale uwazam po prostu, ze krytykowanie wygladu jest
                ponizej pasa, nie fair, Ferst Lejdi piekna nie jest, ale dajcie jej szanse,
                wyrobi sie kobiecina, na pewno, pamietacie Kwasniewska? tez nie byla idealna na
                poczatku, chociaz przyznam, ze takich jak ona nie ma wiele...ona miala klase i
                wdziek chyba od zawsze
                i prosze was, nie oburzajcie sie, ale czy wasza krytyka cos zmieni? ja rowniez
                nie jestem zachwycona IV RP Obojga Kaczorow, ale co to da????
                • folkatka Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 30.10.05, 21:28
                  Wiesz Kiniu, czasem krytykowanie wyglądu jest potrzebne. Mam tu na myśli np.
                  wyskok pani Miller na powitaniu cesarza Japonii (sexy love!! - pamietasz)
                  • Gość: Kinia1987 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.lodz.mm.pl 30.10.05, 21:34
                    pamietam doskonale, ale w tym wypadku bylo to krytykowanie stroju, a poza tym
                    pani Miller chyba jest duzo ladniejsza od pani Kaczynskiej???? co nie zmienia
                    faktu, ze krytykowanie wygladu jest po prostu glupie...
          • ci_i Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej 30.10.05, 22:27
            > czyjegos wyglądu. Ale czy nie przyszło Wam na myśl, że żona - wpierw kandydata
            > na najwyższy państwowy urząd, a później osoby sprawujacej ten urząd - powinna
            > jednak jakos wyglądać?

Uwazam, ze pierwsza dama powinna miec przede wszystkim W, nie tylko NA glowie.
            • Gość: Gośka Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:08
              prawie jak pierwsza dama;-)))))
              • Gość: Kinia1987 Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.lodz.mm.pl 31.10.05, 16:52
                taaaaa, a jej maz prawie jak prezydent?
                • Gość: Gośka Re: Pierwsza Dama Rzeczpospolitej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 16:33
                  a "prawie"robi wielką różnicę;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka