Dodaj do ulubionych

Najbardziej przereklamowany produkt

IP: *.chello.pl 23.11.05, 13:17
Czy macie coś w swoich domach, co miało wręcz zrewolucjonizować życie, a
stało się tylko niepotrzebnym gratem?:) Nie mówię tu o wszystkich szeroko
reklamowanych Telezakupach Mongoł, bo to w zasadzie w 100% zalicza się do
niepotrzebnych gratów:)
Obserwuj wątek
    • Gość: (non)konformista Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.05, 15:01
      tak
      1. odbiornik tv
      2. komputer
      • Gość: anonim Książki Coelho i Dan Brown-jeden wielki kicz (b/t) IP: *.acn.waw.pl 25.11.05, 22:51
        • jimmyjazz Dan Brown - on ksiązki chyba kseruje 27.11.05, 19:42
          i tylko daje nowe tytuły. Wszystkie sa takie same. Chociaż pierwsza była w
          miarę ciekawa
          • ikonka_20 Re: Dan Brown - on ksiązki chyba kseruje 26.05.06, 21:29
            Ciekawa prawidłowość... każdemu się podoba tylko jedna ksiązka Browna - ta,
            którą pierwszą przeczytał.
        • maslany.rogalik Wharton! 28.11.05, 23:11
          Cała, haha, twórczość. Ale Coelho i Brown nie lepsi..;)))
        • antidotumm Re: Książki Coelho i Dan Brown-jeden wielki kicz 01.12.05, 11:36
          Podtrzymuje: Kod Leonarda da Vinci do paranoja dla polglowkow.
          • xxx131 Re: Książki Coelho i Dan Brown-jeden wielki kicz 01.12.05, 11:38

> Podtrzymuje: Kod Leonarda da Vinci do paranoja dla polglowkow.

Zgadzam sie, tylko bez Coelho, prosze!
          • onioni Re: Książki Coelho i Dan Brown- hehehee 02.12.05, 16:11
            buhahhaa
            jakaś prowokazja?
            Może zbyt serio podeszłaś do knigi.
            Wiele osób jest obrażonych na ksiązkę, bo nie opisuje prawdy, no
            ale przeciez to nie ksiązka "fakty i fakciki"
            tylko potęga wyobraźni :) i dobrego kryminału

pozdr
            zobacz.xx.pl
            • xxx131 Re: Książki Coelho i Dan Brown- hehehee 02.12.05, 20:47

> Wiele osób jest obrażonych na ksiązkę, bo nie opisuje prawdy, no
              > ale przeciez to nie ksiązka "fakty i fakciki"

Tyle ze wg autora wszystkie informacje zwiazanych chodzby z historia sztuki sa prawdziwe, tyle ze nie trzeba byc mgr sztuki aby odkryc laty w ksiazce.
        • antidotumm Gimnazja 01.12.05, 11:38
          Poprzedni system edukacyjny (8 plus 4) byl o niebo lepszy.
        • Gość: Xtrania Re: Książki Coelho i Dan Brown-jeden wielki kicz IP: *.chello.pl 02.12.05, 08:04
          Zgadzam się!!!!
      • testigo Nowy Dzień i (coraz czesciej) Gazeta Wyborcza :( 26.11.05, 02:42
      • Gość: Bacardi Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 62.233.167.* 26.11.05, 11:34
        Co do komputera to sie nie zgodzę.
      • Gość: Przemo Ptasia grypa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.11.05, 09:27
        Ptasia grypa jest zdecydowanie przereklamowana. Ciagle o niej glosno w
        mediach,a tymczasem tak naprawde choroba,na ktora umiera najwiecej ludzi,to
        zwykla pospolita malaria.
        • Gość: e Re: Ptasia grypa IP: *.crowley.pl 28.11.05, 18:01
          żle odczytujaesz reklamę. to nie jest reklamowana ptasia grypa, tylko
          szczepionki przeciw grypie :-)
      • elfhelm Ptasia grypa i Roman Giertych :) 03.12.05, 19:04
    • mesmeredia Re: Najbardziej przereklamowany produkt 23.11.05, 18:52
      Ten futrzak-szczotka do kurzu do żaluzji, fajny, kolorowy, pies się lubi nim
      bawić...
      Zaparzacz do herbaty - metalowe sitko na łańcuszku. A komu się chce? Poza tym i
      tak fusy wylatywały przez otworki.
      Nadstawka na suszarkę pokojową stojącą. Obecnie przebywa na zesłaniu w piwnicy.
      Stojaki na płyty CD - zajmują więcej miejsca niz płyty luzem.
      O, moja ciotka miała taki przyrząd do samoobcinania sobie włosów i robienia
      szałowych fryzur. To coś miało chyba żyletki, nie wiem.. Ja bym się tego nie
      odważyła użyć na sobie.
      I.
      • Gość: anglik Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.home / 83.238.160.* 27.11.05, 21:44
        Dla mesmeredia: Everything is falling TO pieces, nie INTO, ale lista rzeczy
        ciekawa, stojaki na CD u mnie są niezbędne, mam tych płyt tak koło 500!
        • Gość: justyna Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.aster.pl 28.11.05, 16:25
          angliku!
          Everything is falling INTO pieces! Zdecydowanie!
          • Gość: Xtrania Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.chello.pl 02.12.05, 08:12
            Nie rozumiem was, naprawdę. Po co piszecie te....(jak to sie nazywa? Te zdania
            pod postem:) po angilesku? Chcecie sie popisać, że umiecie? Czy może według was
            ładniej brzmi??? Bądźmy jezykowymi patriotami!!!Taki piękny ten nasz język
            ojczysty.
            • methinks Re: Najbardziej przereklamowany produkt 03.12.05, 02:38
              To sa sygnatury. I jesli sa cytatami z jakiegos utworu, to niby czemu mamy je
              tlumaczyc?
              • Gość: llukiz Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:13
                tyle tylko że te podpisy sa do bani
          • Gość: czosnek Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 62.29.160.* 22.02.06, 14:16
            Raczej nie. Dla przykładu cytat z piosenki zespołu Faith No More:
            "My life has fallen TO pieces, somebody put me toghether!"
        • mekkanik Re: Najbardziej przereklamowany produkt 01.12.05, 16:10
          haha!

zdecydowanie - im więcej płyt, tym bardziej stojaki _nie_ są potrzebne...
          Boże, ile bym potrzebował na swoje ponad 1000 ?? :)
      • Gość: czar Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:47
        To coś, to się chyba "CYRULIK" nazywało. Przynajmniej tak to z dzieciństwa
        zapamiętałem. Jak byłem mały, to bardzo mnie to urządzenie fascynowało, ale
        wychowywałem się w czasach, w których "cyrulik" leżał sobie grzecznie w domu, o
        żyletkach zaś można było zapomnieć.
      • tripper Re: Najbardziej przereklamowany produkt 30.11.05, 15:49
        zaparzacza uzywam i sobie chwale - dzieki temu nie pluje pijac herbate... moze
        kupilas jakis slaby
      • janek0 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 01.12.05, 00:31
        mesmeredia napisała:

O, mesmeredia !
        ty żyjesz ? Zajrzyj czasem na Foffm i SF, co ?

(Przepraszam wszystkich za prywatną wiadomość)
    • tymon99 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 24.11.05, 01:50
      Prawo i Sprawiedliwość
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:44
        :-D))))
      • Gość: ja Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.acn.waw.pl 25.11.05, 20:43
        Trzymasz w domu? Fajnie masz.
      • Gość: ktos Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.telia.com 28.11.05, 17:20
        Unia Europejska, USA, NATO, Al-Kaida, Solidarnosc, zachodni model demokracji,
        papiez, tolerancja, rzekoma wolosc mediow itp.
    • setorika Re: Najbardziej przereklamowany produkt 24.11.05, 10:20
      IV Rzeczpospolita
      Magda Mołek
      Jan Dworak jako prezio publiczny
      Matematyka w szkole - i tak używam kalkulatora do rachowania powyżej stu
      znaki z ograniczeniami prędkości

a w domu
      frytkownica, mam i nie chce mi sie używać po pierwszym razie
      łóżeczko dla bejbisa - śpi wszędzie tylko nie tam, w związku z tym mam kolejny
      mebel do odkurzania
      • Gość: malgosia Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.aster.pl 30.11.05, 15:13
        zgadza się - łóżeczko dla dziecka jest zupełnie zbyteczne ! moja Majka ma
        dopiero 3 tygodnie, ale już jestem tego pewna. pzdr. M
        • kwak31 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 01.12.05, 12:26
          A mąż też jest tego pewien?
        • mamamarka Re: Najbardziej przereklamowany produkt 22.02.06, 15:45
          za jakiś czas Ci się łóżeczko przyda, jeszcze go nie rąb na szczapy..
      • Gość: xhack kobiecy mózg!!!!! IP: *.77.classcom.pl 22.02.06, 16:31
        setorika napisała:

> Matematyka w szkole - i tak używam kalkulatora do rachowania powyżej stu

jeśli myślisz, że matematyka w szkole mabyć nauką rachowania..
    • decitos Re: Najbardziej przereklamowany produkt 24.11.05, 11:48
      Tak, moja golarka :)
      Nienawidzę się golić... Dostałem więc pod choinkę golarkę, aby poranna czynność
      zajmowała mniej czasu. Użyłem kilka razy i dalej golę się jednorazówkami :)
      Zbawienny przyrząd chyba już przyrasta do podłoża w miejscu, w którym go
      ostatnio odłożyłem... Szczerze mówiąc, nie pamiętam już gdzie ;)
      • mimblaa Re: Najbardziej przereklamowany produkt 29.11.05, 17:07
        Decitos, pisz szybko jaka to golarka: ja ją chętnie odkupię. Poważnie!
        pozdrawiam :))
    • Gość: Ann Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:51
      wszelkie desery -kiśle, budynie, musy- z torebki tzw. błyskawiczne Ochyda!

W kategori człowiek-produkt:
      Mandaryna
      bezapelacyjnie
      • Gość: racheela Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:37
        mandaryna i doda z radkiem
        • Gość: Wyrmie Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 13:01
          - Suszarko-lokówko-prostownico-szczotka: po pierwszym użyciu wszystkie końcówki
          wyrzuciłam do szafki, mam zwykłą, niestety słabą, suszarkę
          - bardzo duża i skomplikowana elektryczna maszynka do mielenia: używana 2 razy
          do roku: jak na Wielkanoc trzeba zmielić ser do sernika, i na Boże Narodzenie,
          kiedy mieli się mięso na pasztet i mak do makowca
          - wszelkie kremy antycellulitisowe i ujędrniające biust: po mniej więcej dwóch
          użyciach i tak trafiają do szafki w łazience - vide suszarko-kombajn
    • Gość: next Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.11.05, 12:48
      UNIA EUROPEJSKA
      demokracja parlamentarna
      samorząd lokalny (zw. powiatowy)
      • heart_of_ice Re: Najbardziej przereklamowany produkt 25.11.05, 14:03
        odnosze wrazenie, ze posty sa nie na temat.... piszecie o najbardziej wam nie
        [potrzebnych rzeczach:) lozeczko albo golarka moga byc bardzo dobre dla kogos
        innego...
        autorowi chyba chodzilo o najbardziej przereklamowany produkt tak...
        globalniej:)
        wlanie w stylu zakupow mango - cos, co mam mnostwo reklam, w zwiazku z tym
        nabywcow tez, ale faktyznnie nikomu to do szczescia nie potrzebne... np
        McDonald:)

Pauli
        --
        Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy.
        • aleksandrynka Re: Najbardziej przereklamowany produkt 25.11.05, 17:16
          cóż, mac donald może być dla kogoś dobry, czyż nie? :)
        • blinski Re: Najbardziej przereklamowany produkt 27.11.05, 09:43
          ja ci dam, mcdonald nikomu nie potrzebny!:)) gdyby nie on, musiałbym sie
          ograniczać do oskara.
          :)
        • Gość: monopolowy Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.chello.pl 26.05.06, 20:29
          Wątek stary, ale jary:)
    • Gość: Gadzina Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.lodz.mm.pl 25.11.05, 20:50
      Toster: byle jaki chleb w dodatku krojony na pół - po co ? Pieczywo tostowe
      jest i tak malutkie. Tostery z trudem się muje. Jak nie zrobisz tego, gdy jest
      ciepły to skrobiesz i rysujesz.

• magic00 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 12:13
        Głosuję na toster. Grzanki z roztopionym serkiem równie fajnie wychodza z
        piekarnika albo normalnie z patelni.
        • Gość: kizia Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 21:43
          Sokowirowka. Zrobisz sobie szklanke soku, a potem myjesz 12 czesci i wiertlo.
          • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 213.199.30.* 27.11.05, 23:38
            Musisz miec bardzo stary sprzet, bo teraz robia 3 czesciowe ktore sie myje
            bardzo szybko... pozrawiam i radze zmienic sprzet:D
        • cinnamon.girl Re: Najbardziej przereklamowany produkt 27.11.05, 05:52
          chyba nie wiecie co to jest toster...
          • Gość: lukiz Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:17
            oni mowią o takich gównach, a nie o tosterze, który jest nie zastąpiony
        • iontichy Re: Najbardziej przereklamowany produkt 29.11.05, 15:49
          Chyba myślicie o tzw. "sandwiczu". Ja mam porządny, nic nie muszę skrobać, nic
          nie przywiera. Fakt, że kosztował 90 a nie 30 zł. Czas przygotowania i prostota
          obsługi - niedościgniona.
        • Gość: baba67 Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.acn.waw.pl 03.12.05, 09:22

Co do tostera to sie akurat nie zgodze-ja mam taki co sie wyciera zawsze dobrze-
          chwam go tylko dlatego, ze gdyby stal na wierzchu, tobym juz wygladala jak
          hipopotam :-)
          Dla mnie zdecydowanie przereklamowanym produktem jest ekspres do kawy-czlowiek
          rano sie spieszy-zawracanie glowy.No i wyciskacz do soku z cytryny-ciagle mi
          ginie, nie wiadomo gdzie toto postawic i tak wyciskam tradycyjnie.
    • mcgoering Re: Najbardziej przereklamowany produkt 25.11.05, 22:31
      Myślę, że najbardziej przereklamowanym towarem jest życie.
      • Gość: żona Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 22:34
        a ja myślę, że małżeństwo
        • Gość: chivo Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.pl 26.11.05, 15:24
          rewelacja...:->
        • Gość: pobre diablitos Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:42
          nabardziej na świecie to jest przereklamowane macieżyństwo
          • Gość: nutka Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 27.11.05, 19:05
            Zamień je na słownik ortograficzny.
            • Gość: ojciec lacymon Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:28
              nie ucz pisać "dysgrafa".
              • Gość: Niewierna Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 193.24.200.* 29.11.05, 21:41
                Dysgrafia, dysleksja i inne pseudochoroby, w które po prostu nie wierzę.
                • aj100 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 30.11.05, 08:44
                  Wiele osób z ogromnym niedowierzaniem odnosi się do problemu, jakim jest
                  dysleksja rozwojowa. Z pewnością wpływ na taki stan rzeczy ma niejednoznaczność
                  obrazu klinicznego tego zaburzenia, ale również niemały w tym udział pracowników
                  poradni psychologiczno-pedagogicznych, ponieważ rozpoznaniem dysleksji często
                  zajmują się osoby, które nie posiadają wystarczających kompetencji w tym
                  zakresie. Dochodzi również do poważnych nadużyć, co powoduje, że w natłoku
                  nieodpowiedzialnych diagnoz giną prawdziwe problemy uczniów z rzeczywistą
                  dysleksją.
                  Lata dziewięćdziesiąte XX w. ogłoszone Dekadą Mózgu i początek obecnego stulecia
                  przyniosły wiele wyjaśnień zagadek, na które naukowcy od dawna poszukiwali
                  odpowiedzi. Nie oznacza to jednak, że w pełni poznano etiologię i patomechanizmy
                  dysleksji. Dostarczono rzetelnych dowodów naukowych na to, że specyficzne
                  trudności w czytaniu i pisaniu są wynikiem zaburzeń procesów
                  orientacyjno-poznawczych, motorycznych oraz ich integracji. Intensywne badania
                  nad przyczynami specyficznych trudności w czytaniu i pisaniu trwają nieustannie
                  i są przedmiotem zainteresowania wielu dyscyplin naukowych, takich jak
                  neurobiologia, neurofizjologia czy psychofizjologia. Przynoszą one wciąż nowe
                  informacje, które pomagają coraz lepiej poznać i zrozumieć problemy dzieci,
                  które „patrzą i nie widzą, słuchają i nie słyszą” (określenie autorstwa prof. dr
                  hab. M. Bogdanowicz).
                  Dysleksja jest poważnym problemem i wymaga odpowiedniego traktowania. Zazwyczaj
                  tak bywa, że im ktoś więcej na ten temat wie, z tym większą pokorą odnosi się do
                  tego zagadnienia.

Warto dowiedzieć się więcej na temat, jak kształtowała się wiedza dotycząca
                  dysleksji:

republika.pl/modnopole/dysleksja/dys2.htm
                  A oto jedno z najważniejszych wydarzeń dotyczących dysleksji, jakie miało
                  miejsce w naszym kraju w ostatnich latach:

republika.pl/modnopole/dysleksja/dys12.htm
                  • au.lait Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.05.06, 21:24
                    Za to niewątpliwie powyższy dialog "od ortografii do dysgrafii" zwieńczony
                    miniwykładem o maksisprawie nie jest przereklamowany...
                    ;-)
                • Gość: Małą Mi Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.12.05, 13:47
                  To tak jak ja.
            • joanna.syrenka Twoja fanka do grobowej deski 22.02.06, 19:53
              :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: kilgor Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.chello.pl 30.11.05, 03:11
          a ja myslę że seks....
          • au.lait Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.05.06, 21:31
            A priori tak rzuciłeś? Czy teza poparta latami żmudnych badań i nabywaniem
            doświadczeń, prowadzących do wykrystalizowania się tego śmiałego stwierdzenia?
            No co? Tak się pytam...
    • Gość: khysiek Życie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 22:55
      i to zdecydowanie:
      od wewnątrz wygląda zupełnie odwrotnie niż reklamy.
      • Gość: KHysiek Re: Życie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.05, 22:58
        ups, ktoś to powiedział wcześniej ode mnie, co za bezczelność.;-)
        • framberg Re: Życie 26.11.05, 01:14
          To stary pogląd: życie jest jak papier toaletowy: szare, długie, do dup*y.
          • miriam11 Re: Życie 26.11.05, 20:14
            Nie zagadzam się: życie jest jak koszulka niemowlaka: krótkie i zas...ne.
            • Gość: zebur Re: Życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:11
              nie małpować! to jest cytat z Boy'a "Życie jest jak dziecinne majtki - krótkie
              i zafajdane"
              • au.lait Re: Życie 26.05.06, 21:34
                A kto powiedział, że to na małpę rzucone było? Taka parodyjka... Chyba Boy by
                się nie obraził, nie?
    • Gość: baller Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 193.29.207.* 25.11.05, 23:06
      PiS :D
      • Gość: monopolowy Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.chello.pl 26.11.05, 02:00
        Jako autor wątku, pozwalam sobie pogratulować tym wszystkim, którzy w domu
        trzymają całe Prawo i Sprawiedliwość:)
        • Gość: jehonala Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.atol.com.pl 26.11.05, 19:22
          Raczej złożyć kondolencje.
        • shawman Re: Najbardziej przereklamowany produkt 29.11.05, 18:51
          Całe może nie... Ale każdy z nas swoje od PiS-u dostanie... Prędzej czy
          później... :>
        • Gość: tuwim Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:47
          Lecz nade wszystko - słowom naszym,
          Zmienionym chytrze przez krętaczy,
          Jedyność przywróć i prawdziwość:
          Niech prawo zawsze prawo znaczy,
          A sprawiedliwość - sprawiedliwość.

ius iurandum patri datum...
    • blq Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 02:37
      moi faworyci:

1. Telefony NOKIA (te słabsze modele, np 6030) - produkt fatalny, przestarzały,
      a zachwycają się nim miliony. Dla znawców jest to parodia telefonu, nawet wsrod
      tych tanszych można znaleść o wiele lepsze.

2. Paris Hilton. Bogata córeczka, której wszędzie pełno, zwłaszcza w pismach dla
      dzieci i młodzieży, tymczasem zasłynęła... z amatorskiego porno na którym
      robi... mniejsza z tym. Jak dla mnie - nawet niezbyt ładna.

3. "Audiotele" - jak startowało ponad 10 lat temu, miało przyblizyc telewizję
      ludziom itd itp... stało się maszynką do zarabiania pieniędzy na naiwniakach.

jak denne Nokie. jak Paris Hilton. mechanizm ten sam.

PS. wiem że post nieśmieszny i mało na temat, ale nie mam w domu takich
      niepotrzebnych rzeczy, poza stertą "Niedziel" zostawionej w spadku po mojej babci.
    • Gość: zdzisiek Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 26.11.05, 06:27
      na bank! najbardziej przereklamowana jest moja teściowa!!!!!
    • Gość: Nita Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.30.rev.vline.pl 26.11.05, 09:31
      Ciśnieniowy ekspres do kawy. Wiozłam go aż z Hiszpanii i bardzo krótko bawiła
      mnie ceremonia parzenia. Rano szkoda mi każdej minutki, więc szybko wróciłam do
      kawy rozpuszczalnej. A wspomniany eks...jest przepychany z miejsca na miejsce :(
      • Gość: ludwik Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.csk.pl 26.11.05, 18:54
        a sprzedalabys? za ile go bys opchnela? gg:4617695
      • racheela Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 21:42
        dokladnie chcialam napisac to samo. Za ekspres zaplacilam kupe kasy a teraz
        stoi i sie kurzy. W restauracji kawa z takiego ekspresu to co innego.... niebo
        w gębie
        • Gość: abc Musisz dobrą kawę kupić... IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 12:22
          nie jakieś łozeby czy inne gajosy.
          • Gość: kawcia Re: Musisz dobrą kawę kupić... IP: *.home / 83.238.160.* 27.11.05, 21:56
            No właśnie. Mój ekspres jest w użyciu codziennie!. A marzy mi się taki all in
            one - wsypujesz kawę w ziarnach, ustawiasz ile filiżanek, jaka moc i leci kawa
            jak w najlepszej kawiarni, no i capucino też można zrobić.
      • Gość: Michu Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.05, 14:51
        Czyli wrocilas do napoju, nie pijasz prawdziwej kawy.
    • blondyna2005 życie i miłośc 26.11.05, 09:48
      nie mam żadnych wątpliwości.
      jedno i drugie zawsze zawodzi.

pozatym zgadzam się z ekspresem do kawy i dodaję suszarkę do włosów z dyfuzorem.
      no i wideo jest też już na wymarciu :)
      • Gość: Kizia Re: życie i miłośc IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 21:49
        O, to, to. Dyfuzor! I jeszcze wszystkie wybielacze do zebow.
        • Gość: Baya Re: życie i miłośc IP: *.aster.pl 30.11.05, 20:04
          Miłość - wszystko wygląda cudownie tylko w romansidłach i komediach
          romantycznych. A w życiu... bleeee. Dyfuzor - moje włosy strecza dopiero po
          nałożeniu na nie kilograma pianki i innych świństw. Dodam jeszcze te
          niesamowite pasy, które zakłada się na brzuch/uda/tyłek, żeby schudnąć. Ale
          wybielacz mam rewelacyjny
          • blondyna2005 Re: życie i miłośc 05.12.05, 21:27
            mój wybielacz też jest super. nawet kolor w kurtce sprał. nie jest źle chociaż
            niebieska też mi się podobała :)
      • Gość: Pawel GAZETA WYBORCZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 10:30
    • magic00 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 12:16
      Wszelkie urządzenia, szczególnie sprzęty AGD, które mają tysiące różnych
      funkcji i opcji, a naprawde użytwa się trzech podstawowych.
      • Gość: warum Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 213.25.178.* 26.11.05, 12:35
        Sokowirowka. Wydajnosc taka sobie, a ile trzeba sie zaangazowac w jej mycie
        potem, nie mowiac o obieraniu wszystkiego przed... tego zmarnowanego czasu nikt
        nie doliczyl do ceny.
        Golarka do swetrow. Rownie dobre na zmechacenia sa jednorazowki, a o ile tansze.
        .
        Wszelkiego rodzaju mopy i wyciskacze do nich. To tylko facet mogl
        wymyslec:)/chyba w trosce o "swoja kobiete"/.
        Lista najbardziej przydatnych i uniwersalnych produktow bylaby zdecydowanie krotsza.
        • racheela Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 21:43
          a ja lubie myc podlogi mopem. Swietna sprawa.
      • leo1968 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 12:37
        ... trudno to może nazwać produktem...dla mnie, od dłuższego już czasu,
        najbardziej przereklamowny jest SEX.
        • Gość: mm Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.11.05, 13:15
          pas do masazu brzucha-jeszcze nigdy go nieuzylam i tak lezy juz trzeci rok .
      • callafior Re: Najbardziej przereklamowany produkt 27.11.05, 18:36
        Gadżety w samochodach, typu podgrzewane fotele, czujniki parkowania.
        • nancy_callahan Re: Najbardziej przereklamowany produkt 22.02.06, 14:40
          No wybacz!
          Ale podgrzewane fotele w nocy zimą po kinie są super.
    • 4litery Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 14:54

Jakieś 10 lat temu moi rodzice w telezakupach kupili zestaw szczotek do
      malowania mieszkania. Miało się malować łatwiej, szybciej i czyściej. Nie
      reagowali na moje protesty (a co będzie jak się te szczotki zużyją?, gdzie
      kupicie nowe?).

I wiecie co? Może jest trochę więcej zabawy przy przelewaniu farby (musi być w
      pojemniczku z rolką), ale faktycznie maluje się szybciej i nie kapie :D
      A wymienne szczotki mają w sklepie z farbami.

Cóż, może trochę nie na temat.
      • Gość: frotto Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:15
        Dla mnie przereklamowanym produktem jest Adam Małysz. TVP wydała kupe kasy na
        transmisje z zawodów i przed każdymi zawodami puszczaja spoty 'czy nasz Adam tym
        razem sięgnie po złoto?' i za każdym razem okazuje sie że jest gdzies na 5
        miejscu albo gorzej. nie oszukujmy sie to juz nie ta forma - są lepsi. i jeszcze
        te audiotele w trakcie konkursu.
        • ofelia1982 Taa..Ale jak byl na szczycie to krzyczales Adaaam! 27.11.05, 20:40
          hipokryzja
          jak zdobywal 1 m-ce to byl Wielkim Polakiem. I wszyscy go wspierali i caly kraj
          byl dumny z naszego Adama. Teraz, jak jest troche gorzej, to nagle stal
          sie "produktem przereklamowanym"..nie ma to jak wierny kibic
    • palnick Prezydent Tusk :))))))))))))))))))))))))))) n/t 26.11.05, 18:29
      • irenka82 nieprzydatne 26.11.05, 18:58
        oczyszczacz parowy-ciezkie,nieporeczne i wcale nie czysci jak pokazywali w
        mango:(
        motylek-takie cos co sie nalepia na brzuch,zapuszcza i brzuszek dostaje
        energicznych drgawek.wyprobowalam,bez efektu.
        bo ja, glupia wierze reklamie..
        • Gość: jehonala Re: nieprzydatne IP: *.atol.com.pl 26.11.05, 19:27
          Popieram. Wstydze się tego zakupu. Nie cierpię sprzątać, a to bydlę wcale nie
          ułatwia pracy, tlyko utrudnia i nic godnego uwagi nie robi. I jeszcze miejsce
          zajmuje.
          Inhalator. Na szczęście to prezent, a nie zakup własny. Wszystkie olejki
          śmierdzą w nim tak samo, aż nos urywa i oczy wypadają. Najlepsza inhalacja
          tylko w zwyczajnym garze z gorącą wodą.
          • pra_gosia "Przydasie" 26.11.05, 20:04
            Naczynie wielowarstwowe do produkcji kiełków.
            Stoi nieużywane jak dziewica. Może kiedyś przyda się ...
            Piękny czajniczek do zaparzania herbaty.
            Stoi nieużywany jak prawiczek. Może kiedyś przyda się ...
            Gofrownica. Pochodzi ze sprzedaży wiązanej z ręcznym robotem.
            Stoi nieużywana jak dziewica. Może kiedyś przyda się ...
            • szpilki Re: "Przydasie" 01.12.05, 14:19
              odkupie gofrownice!!!
              • bpeme Re: "Przydasie" 03.12.05, 22:00
                a ja dziewice!
            • heidrun Re: "Przydasie" 04.12.05, 15:45
              A ja to coś do kiełków!! naprawde myślałam, żeby sobie kupić! :)))
    • awa1977 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 20:32
      Nawilżacz powietrza - hałasuje i moczy wszystko
      Robot kuchenny (moduł do szatkowania i tarcia warzyw) - jak pomyślę, że muszę
      go wyciągnąć z szafki, złożyć a potem umyć i schować to szybko chwytam za
      zwykłą metalową tarkę.
    • Gość: colgate Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 87.207.104.* 26.11.05, 21:44
      Elektryczna szczoteczka do zebow
      • herbatniczka Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.11.05, 21:55
        Mikrofalówka. Szajs, zajmuje połowę kuchni a przydaje się raz na miesiąc...
        • Gość: Pogromca mitów Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.autocom.pl 27.11.05, 00:13
          hmmm skoro mikrofalówka zajmuje Ci połowę kuchni to jednym słowem masz kuchnie wielkości większego akwarium ?? czy dobrze rozumiem??:)
          • Gość: gosc Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 00:39
            Telefony Nokia... Czy najnowsze modele z niższej półki mają jakieś funkcje
            różniące je od słynnej Nokii 3210?
            • Gość: monopolowy Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.chello.pl 27.11.05, 00:50
              To teraz wypowie się założyciel wątku;) Jako, że nick zobowiązuje, zacznę
              ze "swojej" branży;)
              Po pierwsze - piwo Heineken. Reklamowane gęsto, drogie, a smak pozostawia wiele
              do życzenia:) Kolejne - opiekacze do kanapek. Niby fajna sprawa, kupuje się
              pieczywo tostowe i w ogóle,a po tygodniu na samą myśl o takiej kanapce zbiera
              się na wymioty. To na razie tyle, pewnie coś jeszcze dopiszę;)
              • Gość: bambi7 Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.csk.pl 27.11.05, 14:24
                co do opiekcza - jasne że można zwymiotowac, jeśli je się przez okrągły tydzień
                to samo... to dotyczy zresztą wszystkiego

wniosek? człowiek nie lubi monotonii ;)
                • Gość: braat1 Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.chello.pl 26.05.06, 21:05
                  > co do opiekcza - jasne że można zwymiotowac, jeśli je się przez okrągły
                  tydzień

A juz jem takie grzanki piec lat i mi sie nie przejadly :)
            • Gość: aha Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.home / 83.238.160.* 27.11.05, 22:05
              Mialam dwie proste a dobre Nokie, ale ostatnio wzięłam w promocji Nokie 6610i i
              jest beznadziejna. Oddałam córce, ktora ma lepszy wzrok i mniejsze palce, ale
              ona też narzeka, że to beznadziejny model.
          • Gość: ula :))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:55
        • cinnamon.girl Re: Najbardziej przereklamowany produkt 27.11.05, 05:56
          widocznie nie wiesz do czego sluzy:D
          • Gość: karioka Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 09:29
            depilator-co za ból!
            • whitepepper Re: Najbardziej przereklamowany produkt 27.11.05, 17:35
              Racja. I te wrastające włosy...Nie dość tego mój, co prawda może i nie
              najbardziej wypasiony model:P, wyje jak odkurzacz. Ból, ryk i włosy rosnące pod
              skórą. Nawet nie pamiętam gdzie go schowałam:D
              • cinnamon.girl Re: Najbardziej przereklamowany produkt 30.11.05, 01:26
                zgadzam sie w 100%
            • Gość: Mona Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:41
              Prezydent Tusk, śmieszne do bólu
              • Gość: monopolowy Prezydent Tusk IP: *.chello.pl 02.12.05, 21:40
                To chyba pierwszy człowiek, któremu zaszkodziła nadmierna reklama:) Wielu moich
                znajomych miało już dość Tuska, strach było konserwę otworzyć, bo i tam by go
                chwalili :)
      • au.lait Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.05.06, 21:51
        Gość portalu: colgate napisał(a):

> Elektryczna szczoteczka do zebow

Zależy, do czego ją wykorzystujesz...
    • Gość: yesion Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 10:31
      Rzecz zwana Termomixem.
      Drogie jak jasna cholera, a prawie w ogóle nie używana...
      • Gość: ao22 Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 15:19
        Gość portalu: yesion napisał(a):

> Rzecz zwana Termomixem.
        > Drogie jak jasna cholera, a prawie w ogóle nie używana...

po pierwsze mialo byc o produktach przereklamowanych,a nie widziałam dotychczas
        reklam thermomixa
        a pod drugie u mnie jest używany non stop :)
        no, ze drogi jak pierun, to sie zgodzę :)
        • Gość: Michu Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.05, 15:33
          Jest reklamowany,jak kazdy w sumie produkt (inaczej ludzie by ich nie
          kupywali).Np Vorwerk wchodzi swoja durna reklama tak,ze ich sie nie da nawet
          sluchac. Ich przedstawiciele mecza na maksa reklamujach o zaletach tego
          badziewia. Przereklamowane - chyba wiekszosc osob kupuje to, jakis czas uzywa
          (zeby nie wygladalo,ze niepotrzebnie kupili),a potem jakos przezywa ten fakt i
          odstawia do konta. Sam produkt nie wart ceny. Cena pewnie tak wysoka, bo ejdnak
          ludzie nie chca tego kupowac,a ze musza zarobic.... Ja sowj na szczescie
          sprzedalem. Z tego co sie pozniej dowiedzialem. Tamta osoba teraz probuje
          odsprzedac...
          • Gość: mariola Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.pl.auchan.com, / 62.148.92.* 30.11.05, 13:36
            A ja swój Termomix mam już od ponad ośmiu lat i bardzo często go używam.
            Ziemniaki na babkę ziemniaczaną starte w minutę, ciasto na sernik gotowe w
            kilka minut, zupy kremy, kremy do tortów, domowy chleb etc. przygotowane
            naprawdę bardzo szybko.
            Dla pełnego obrazu - nienawidzę gotować. Może więc jest to urządzenie świetne
            dla leni i ignorantów kuchennych? :)
            • Gość: anix Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:18
              chyba masz rację ja tez nie znoszę gotowania a thermomix jakos mnie mobilizuje.
              Razem z mikrofalą i lodówką to najcześciej uzywane przeze mnie sprzęty AGD
            • Gość: agf Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:13
              Czynnosci o ktorych piszesz potrafi wykonac byle robot kuchenny za 300zl. Wiec
              po co ci Thermomix? To tak jakby kupowac sobie miecz swietlny z gwiezdnych
              wojen do krojenia chleba.
        • Gość: ypestis Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:27
          zapytam nieśmiało: ki diabeł ów thermomix??
          • Gość: ss Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 11:02
            Thermomix to zwykły robot kuchenny wyposażony w ostrza siekające o prędkości
            12.000/minutę. Tyle co inne. Wyróznia go cena i rozprowadzanie przez
            akwizytorów. Do zakupu dostajesz "gratis" książkę z przepisami, ktorej
            właściciele thermomixa strzegą jak oka w głowie, bo jeszcze by się okazało, że
            byle robot robi dokładnie to samo. I epatują sprzętem (psychologia zna takie
            zjawiska - usiłujemy sami przed sobą wytłumaczyć nieracjonalne zachowania). A
            książeczka ma faktycznie przepisy do każdej kuchni. Płaci się za to badziewie
            4000 zł. Wystukaj thermomix na allegro i zobacz, jak zdesperowani ludzie chcą
            się go pozbyć.
      • witaminki Re: Najbardziej przereklamowany produkt 30.11.05, 18:49
        a ja jestem pod wrażeniem termomixa, szkoda,że nie mam tyle kasy, żeby sobie go
        kupić - a może chcesz odstąpić po promocyjnej cenie, mój gg 2097390
      • nathaliek Re: Najbardziej przereklamowany produkt 02.12.05, 14:10
        O! Nie zgadzam się. Jak mieszkałam z rodzicami, to używałam kilka razy
        dziennie. Teraz mieszkam sama i kupiłam nowy Thermomix i używam przynajmniej co
        drugi dzień.
      • nathaliek Re: Najbardziej przereklamowany produkt 02.12.05, 14:22
        Aha, jeszcze. Mam wstręt do gotowania i w ogóle w kuchni to tylko robię herbatę
        i płatki na zimnym mleku ;-) W kuchni używam bez przery mikrofalówki. Jadam w
        knajpach, w Thermomiksie robię soki, jogurty, zupy krem, kawę ... Nie zgadzam
        się, że inny robot zrobi to co potrafi Thermomix. Inne roboty nie gotują!! One
        tylko mielą i siekają, mieszają. Thermomix robi lody, ajerkoniak, miesza,
        sieka, gotuje, potrafi robić kremy dla zakładów kosmetycznych. Może zemleć
        kostki lodu, zmielić ziarno na mąkę. Gotuje na parze, a jednocześnie, pod
        spodem, gotuje zupę i w ciągu, jednego czasu masz obiad z dwóch dań!! Ja robię
        sobie bardzo często soczek "Kubuś" - pycha. I wiem, co tam wkładam, bo jest bez
        żadnych E-ileśtam. A noże ostrzy sięwrzucając do naczynia kostki lodu!!

Życzę udanego gotowania :-)
        • Gość: ss Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:58
          Dokładnie takie same funkcje - poza funkcją gotowania - ma mój braun
          multiquick. Tyle że dałam za niego 200 zł, a nie 4000. Sorry, dawanie za sprzęt
          kuchenny 4000 zł to wg mnie przesada. No, chyba że by sam nagotował, umył
          naczynia i podał do stołu.
          Thermomix umie robić kremy, jak wszystkie inne roboty. Mój Braun też robi lody,
          rozdrabnia lód, robi ajerkoniak. Wystarczy mieć przepis.
          Tylko tyle że nie gotuje
          ale za to kosztował 20x mniej
        • microprofesor Re: Najbardziej przereklamowany produkt 05.12.05, 16:56
          >Thermomix robi lody,

chyba sobie go kupię ;-)
          • au.lait Re: Najbardziej przereklamowany produkt 26.05.06, 21:59
            microprofesor napisał:

> >Thermomix robi lody,
            >
            > chyba sobie go kupię ;-)

Etam, to samo, i całkiem za free może zrobić kobieta. I nie działa na żadne tam
            magiczne guziki, instrukcja obsługi też pewno łatwiejsza. Uruchamia sie ją
            na "ładnie Cię proszę...". Ewentualnie działa na tzw. sprzężenie zwrotne: jak
            ty jej, tak ona Kubie...

Lody za 4 tauzeny?! Chopie, nie masz poważniejszych wydatków??
            ;-)
      • pilchowa do yesion 05.01.06, 07:58
        chętnie odkupię, napisz na priva:)
    • Gość: dead parrot Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:16
      Co do depilatora- popieram w stu procentach, ale przebija go jednak wosk do
      depilacji:) Pierwsze uzycie okazalo sie tak traumatyczne, ze nigdy wiecej nawet
      na niego nie spojrzalam. Ale sloiczek ladnie wygladal pozniej lazience
      • nathaliek Re: Najbardziej przereklamowany produkt 02.12.05, 14:24
        To zalezy jak ktoś odczuwa ból. Ja używam i wosku i depilatora. Owszem, nie
        należy to do najprzyjemniejszych doznań, ale jest do zniesienia i co dwa
        tygodnie wyciągam depilator.
    • Gość: abc Tabletki na kaca... IP: *.acn.waw.pl 27.11.05, 12:26
      Zero pozytywnego efektu.
      A dodatkowo na opakowaniu jest napisane żeby nie pić za dużo.. ;)
      • siedemgrzechow Re: Tabletki na kaca... 28.11.05, 13:18
        oooo tu sie zgadzam w 100%, tabletki na kaca sa do dupy, chociaz pewnie nawet i
        do tego nie:( nie tylko nie dzialaja ale jeszcze sie czlowiek na nich poci
        podejzanie i ten kac jakby sie rozciaaaaaaga.
      • pawelmach12 Re: Tabletki na kaca... 13.11.17, 09:04
        Ja tam mam inne zdanie. Trzeba brać przed piciem i wszystko gra. Nie wiem jak inne ale od 2 lat stosuję 2kc jak szykuje się większa popijawa i naprawdę obchodzi się bez skutków ubocznych kolejnego dnia. Tylko trzeba przestrzegać naprawdę prostych zasad.
    • Gość: Dyzio_pyzio Seks :-) IP: *.chello.pl 27.11.05, 12:31
      Raz sprobowalem i kompletnie mnie nie ujelo ...... moze dlatego, ze bylem sam ?
      • szoszana Re: Seks :-) 27.11.05, 13:58
        Gość portalu: Dyzio_pyzio napisał(a):

> Raz sprobowalem i kompletnie mnie nie ujelo ...... moze dlatego, ze bylem
        sam ?

Razem jest jeszcze gorzej.
        • Gość: panienka potrzebne-niepotrzebna IP: *.chello.pl 27.11.05, 14:13
          depilatpr - nie wyobrazam sobie bez niego zycia :)
          mikrofalowka - mistrzostwo swata jak sie nie ma czasu a do tego zmywac nie
          trzeba
          przyzad do masazu z mango - super sprawa, tylko baterie krotko trzymaja (ale
          mozna przerobic na paluszki)
          heineken - w moim sklepie 0,6 jest po 3,- (lepsze niz zywiec)
          chetnie kupie expres cisnieniowy do kawy
        • jimmyjazz ROTFL 27.11.05, 19:54
          szoszana napisała:

> Razem jest jeszcze gorzej.

ROTFL
          • amoniak2 Re: ROTFL 30.11.05, 15:47
            1. Sokowirówka
            2. Depilator
            3. spieniacz mleka do cappucino

W takiej kolejności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka