slodka_kokietka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 23.01.06, 19:12 Gerard Depardie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.orange.pl 23.01.06, 19:33 Mialam cos kolo 12 lat jak lecialy pierwszy raz "Polskie drogi" i kochalam sie w Karolu Strasburgerze. Po latach rodzina namowila mnie do uczestnictwa w Familiadzie i jak go zobaczylam na zywo i postarzalego, to az mi sie glupio zrobilo. A wtedy tak okropnie rozpaczalam jak zginal w serialu.... Kochalam sie tez w Lennonie i zalobe po jego smierci odpracowalam sumiennie. Czarne stroje, udzial w marszach ku jego pamieci... No a potem to juz na okraglo kochalam sie w osobnikach calkiem dostepnyvh i takie bzdury wylecialy mi z glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.retsat1.com.pl 23.01.06, 22:25 Ja to pamiętam, że generalnie w połowie facetów w Tv ;) Ale dobra. Zacznijmy od Sally'ego w Dr. Quinn, nie wolno zapomnieć o młodym Johnie Travolcie np. z "Grease"; Teraz jak przystało na statystyczną 8-iolatkę to kochałam się w jednym z Backstreet Boys (ale nie pamiętam jak miał na imię - wiem, ze to był ten, który mało tkóej dziewczynie się podobał). A w książkach to było ich tylu... n. Gilbert Blythe z "Ani z Zielonego Wzgórza". pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
arubika Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 09:22 gdy byłam w przedszkolu - to kochałam się w koledze z grupy. tak sobie marzyłam na leżakowaniu że będzie moim mężem. poza tym w Janku z Czterech Pancernych. W podstawówce też się kochałam w koledze z klasy, w 6 klasie - w kolegach z ósmej. a moje koleżanki w drugiej licealnej (15 lat temu) kochały się w Adamie Ferencym, chodziły na jego wszystkie przedstawienia, po 10 razy na jedno, nosiły mu kwiaty i maskotki... załapałam się z nimi wtedy na kilka fajnych sztuk. W Ferencym się wtedy nie kochałam bo miałam falę na Artura Żmijewskiego (po Lawie, Konwickiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:00 W bramkarzu reprezentacji Portugalii i FC Porto Vitorze Baia. I wcale już nie byłam taka mała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 87.207.110.* 24.01.06, 22:49 Ja też,ja też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr-divlo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 23:07 Hehe, czytam wasze wypowiedzi i mi się przypomina..: - Michael Jackson- jjak ja go uwielbiałam :DD - Keanu Reeves- po filmie Speed, za to że był taki odwazny i za sexi podkoszulek - Paddy z Kelly Family - wstyd przyznać, ale za co to nie pamiętam? - Nick Carter z BSB- za włosy, teraz jest dla mnie masakrycznie brzydki :P - Leonardo Di Caprio, ale nie po po Tytaniku jak większość tylko po obejrzeniu Romea i Julii z jego udziałem - Harrison Ford- podoba mi się do dzisiaj - Jonathan Brandis- Niekończaca się opowieść, do dzis czuję łzy w oczach na wspomninienie tego wspamniałego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
dr-divlo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 23:10 pozatym kochałam sie w moim panu od.. religii (podstawówka). Dwadzieścia parę lat, świeżo po studiach, taki młodzieżowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discordia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.chello.pl 24.01.06, 23:27 i ja!!! i jeszcze Ruud van Nistelroij a dziecięciem bedąc to Michael Praed, Patrick Swayze, Michael J. Fox, Tom Berenger, Thorgal... ech! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 81.210.120.* 25.01.06, 12:09 I ja! I to wcale nie w dzieciństwie, teraz też ;-) A tak poza tym to oczywiście Clooney... A jak byłam całkiem mała, to, trudno uwierzyć, Wodecki. Dopiero potem przerzuciłam się na brunetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaz Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 158.75.35.* 24.01.06, 12:48 Moją wielką miłością był Winicjusz, z Quo Vadis w wersji hollyłódzkiej w lat 50- tych, grany przez Roberta Taylora. Przez cały rok pisałam pamiętnik, w którym roiło sie od wymyślonych historyjek z naszym (czyli R.T. i moim udziałem). joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:50 Alain Delon cały czas! Odpowiedz Link Zgłoś
jarmila02 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 17:43 No, nareszcie jakieś znajome nazwisko, oprócz Janka Kosa, hi hi hi. Ale tak to bywa, kiedy człowiek rodzi się ... za wcześnie. Na szczęście, skleroza jest łaskawa i do dzisiaj pamiętam wiele nazwisk : - Roger Moore ("Święty") - Richard Chamberlain ("Dr Kildare") - Andrzej Łapicki ("Lekarstwo na miłość") - Clark Gable ("Przeminęło z wiatrem") - Jean Marais ("Hrabia Monte Christo") I pomysleć, że w dzieciństwie miałam serce jak ... tramwaj z przyczepą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwta Shakin Stevens IP: *.niedzielski.com.pl / *.niedzielski.com.pl 24.01.06, 13:59 Nie wierzę - nikt nie wspomina Shakin Stevensa. Ja go wielbiłam, latałam za plakatami z Dziennika Ludowego znikającego w sobtnie poranki już o siódmej z wszystkich kiosków, na jego piosenkach uczyłam się angielskiego. Nawet zmusiłam moją mamę do pojechania ze mną na jego koncert (byłam za młoda na samotną wypraę). A tam mdlałam i krzyczałam z wrażenia, że jest tak blisko. To były czasy... już nikogo tak nie pokocham ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gradowa Re: Shakin Stevens 24.01.06, 14:07 Jak to nie!! czytaj niżej Gość portalu: sliwta napisał(a): > Nie wierzę - nikt nie wspomina Shakin Stevensa. Ja go wielbiłam, latałam za > plakatami z Dziennika Ludowego znikającego w sobtnie poranki już o siódmej z > wszystkich kiosków, na jego piosenkach uczyłam się angielskiego. Nawet zmusiłam > moją mamę do pojechania ze mną na jego koncert (byłam za młoda na samotną > wypraę). A tam mdlałam i krzyczałam z wrażenia, że jest tak blisko. To były > czasy... już nikogo tak nie pokocham ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: Shakin Stevens 24.01.06, 14:16 A pamiętacie serial "7 życzeń"? to ja się kochałam w tym chłopaku od Rademenesa, imienia niestety niepamiętam i jeszcze w tym z "Janki" tym jej "przeciwniku". Gilbert Blythe z "Ani..." też był na tapecie i Janek K. A potem jako taka bardziej nastolatka w tych wszystkich młodych gniewnych punkowych wokalistach...... Ah, szczenięce lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Shakin Stevens IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.06, 15:46 A ja goniłam za plakatami EUROP-u z Dziennika Zachodniego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziecha Re: Shakin Stevens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:05 chciałam o nim wspomnieć, ale nie zdążyłam. Kochałam i jego i mojego chłopaka, który załatwiał mi jego płyty, a był do niego tak podobny - a teraz łysy dziadek, nie stevens tylko mój ex, ale i tak sympatia do nich obu pozostała pozdrawiam grzegorza, który nagrywał dla mnie stevensa anita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi1971 Re: Shakin Stevens IP: *.pro-internet.pl 24.01.06, 23:19 Shakin' Stevens to także moja wielka milość z dzieciństwa. Pokój obwieszony plakatami z "Bravo" kupowanymi wtedy za ciężkie pieniądze na rynku i wielki napis na ścianie z tekstem jednej z jego piosenek: "Love burns fire that never cools". Tak zaczęla się moja milość do języka angielskiego. Inna moja milość (wcześniejsza) to ... król Jan Kazimierz Waza z "Potopu" H. Sienkiewicza. Podobal mi się bardziej, niż Kmicic i pan Wolodyjowski. W dojrzalym wieku też dopadlo mnie coś tak dziwnego, jak w dzieciństwie. To byl Sam Neill w "Merlinie" (film czasem pokazuje Hallmark). Wydrukowalam sobie na papierze fotograficznym jego fotki z tego film i wpatrywalam się w nie jak dziecko. Wstyd się przyznać, ale dobiegalam wtedy 30. lat i bylam doktorem nauk prawnych. Cóż, widać nic nie jest przeszkodą dla milości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:04 Michael Pread, Robin z Sherwood - moja chyba jedyna i najwieksza milosc do postaci z tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renifa Re: A jeszcze niezapomniany IP: *.avamex.krakow.pl 24.01.06, 16:14 Arno z serialu "Katarzyna" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: A jeszcze niezapomniany 24.01.06, 22:18 Ach jej, faktycznie był taki:) I serial, i postać:) Mi też sie podobał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: A jeszcze niezapomniany IP: *.icpnet.pl 24.01.06, 22:25 ARNAUD DE MONTSALVY!!!!!!!!!!!!!!!!FOREVER!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: A jeszcze niezapomniany IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:35 Czytalam watki z nadziej, ze ktos go wymieni,bo zupelnie zapomnialm jak on sie nazywal.On byl boski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawiaturka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 212.160.152.* 24.01.06, 16:28 Kochałam Frediego Mercury'ego z zespołu Queen. Odpowiedz Link Zgłoś
gradowa Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:06 1.grigorij z "czterech" i każdy, kto miał wąsy 2.Shakin stevens - jeden plakat nad łóżkiem, reszta w specjalnej teczce, żeby przypadkiem nie podziurawić Michael Praed, no Robin Hood, też wisiał, ale w nim się nie kochałam?? 3.Krzysztof Bartoszewski? zabójczy brunet, prowadzący dziennik w okresie około stanu wojennego 4.Marek Bukowski "nad rzeką, której nie ma" obejrzane z 10 razy Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:53 Jim Morrison hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:54 Chuck Norris hahaha nie ma jak 1/2 obrotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.wsinf.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:09 ja we wczesnym dzieciństwie w Krzysiu Antkowiaku:) pod koniec podstawówki w Piasku - przeszło mi, kiedy obciął włosy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:23 Nie pamiętam nazwiska aktora , ale grał w Szaleństwach panny Ewy . Na długo stał się ideałem do którego zwykli chłopcy nie dorastali . Ale nikomu się nie przyznałam . A z piosenkarzy to Glen Medeiros czy jakoś tak . Ogółnie biorąc to byłam im bardzo wierna i tylko podobni mieli u mnie szanse . Więc niewielu . Dlatego byłam niedostępna dla chłopców i tym bardziej mnie podrywali. Odpowiedz Link Zgłoś
roseaux Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:06 Ja się kochałam w Kurcie Cobainie, a potem miałam bzika na punkcie Joe Alexa, bohatera książek Macieja Słomczyńskiego..no i jeszcze Gilbert z Ani z Zielonego Wzgórza...i w Janosiku..ahh :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basior Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.180.219.81.magma-net.pl 24.01.06, 15:46 a ja w zamierzchłym przedszkolnym dzieciństwie kochałam się boleśnie w Patricku Swayze, ale tym z serialu północ i południe, bo jeszcze wtedy nie widziałam Dirty Dancing :) ostatnio z okazji świąt obejrzałam sobie ten film po raz pierwszy od wielu lat i przypmniało mi się moje szczęśliwe dzieciństwo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repete Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.icpnet.pl 24.01.06, 14:13 Nie odróżniałam postaci książkowych od filmowych, ani chęci utożsamienia się z zakochaniem, ale kochałam się, tak do 10-12 roku życia w: -Tomku Sawyerze z Twaina -Atreju książkowym i filmowym z "Niekończącej się historii" -postaciach z ruskich bajek, imion nie paminaju -chłopcu, który grał w jakims filmie o małoletnich londyńskich kloszardach w XIXw. jak się skoncentruję, to przypomnę sobie nazwisko aktora może Odpowiedz Link Zgłoś
lili42 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:19 Ja się kochałam w Krzysiu Antkowiaku oczywiście. Poza tym zapomnieliście chyba o Georgu Michaelu i Sandrze! A chłopaki z Modern Talking? Nie wypierajcie sie teraz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Panna Rózia oczywiscie. IP: 193.192.62.* 24.01.06, 14:13 'Pierścień i Różę' oglądałem wyłącznie dla Kasi Figury :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 14:22 Krócej by trwało - w kim nie? - na pewno wielu odeszło w dal wraz z serialami i innymi filmami w TV kolejność przypadkowa 1. Eric Lindros - hokeista z reprezentacji Kanady - nie pamiętam na których igrzyskach zabłysnął - nie wiem, w jaki sposób zdołałam zobaczyć coś więcej niż ochraniacze ;) 2. Chłopak z "Niebezpiecznej zatoki" - Chris chyba - bardzo! 3. Tomek Wilmowski - w zasadzie wcześniej czy później każdy opisywany jako młody, bohater ksiązki przygodowej ;)))) 4. Tom Cruise 5. Robin Hood (czarny czyli Praed) 6.Hugh Grant jako Szampański Charlie 7.Indiana Jones - czyli Harrison Ford 8. młody Indiana Jones - czyli Sean Patrick Flannery 9. Tom Cruise - naprawdę niestety 10.Joe Tempest z Europe, ale krótko 11. Limahl - przez jedną piosenkę 12. Dave Gahan z Depeche Mode - i katowana kaseta z koncertu 13. Morten Harket z a-ha 14. Zamachowski (sic!) 15. Martin Schmitt!!!!! 16. Trezeugeut - to i Schmitt jak już byłam stara - czyli ze dwa lata temu... więcej grzechów nie pamiętam - a jak mi się przypomną to napiszę..... Gdybym teraz miała tyle lat co kiedyś to na pewno kochałabym się w księciu Williamie i Piotrze z ekranizacji Narni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 14:23 niby niestety, a Cruise dwa razy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.bitech.krakow.pl / *.bitech.krakow.pl 24.01.06, 14:37 Ja kochałam się w Janku Kosie. A później przyszedł czas na bardziej zblazowanego George'a Michaela. Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:24 Patrz u mnie też był Zamachowski, właśnie sobie przypomniałam więc nie takie (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:46 A ja w Thorgalu - byl fajniejszy niż większośc panów w realu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 14:54 jak miałam 12 lat to się zakochałam w Martinie Gore z Depeche Mode, w jego krzywych zębach i czrno pomalowanych paznokciach...i wiecie co, do dziś mi się podoba....mimo że mam tych lat już 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.06, 19:06 o ja tez! i tez mi zostalo! widzialam marina w ubieglym tygodniu w berlinie i dalej mdlalam, zwlaszcza jak padal na kolana przy solowce na gitarze! a i dave byl niczego sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.devs.futuro.pl 25.01.06, 19:13 Mąż nie widzi....o rany, jak ja bym się z nim (Martinem) chciała upić i pogadać...niedługo koncercik, też go zobaczę! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mika8111 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:43 Było ich wielu Tom Cruise (och jak ja chciałam żeby mnie zabrał na ten motor z top gun) Jean Claude van Damme Charlie Sheen I Sean Patrick Flannery z Indiany Jonesa (ale jak go niedawno zobaczylam w "Świętych z Bostonu" to uczucie powróciło ze zdwojoną siłą - niesamowicie apetyczne ciasteczko!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirania Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:23 A Limahl??? Miałam taką broszkę okrągłą z jego podobizną, co się do bluzki przypinało! Miałam też, oczywiście, Shakina Stevensa (wiecie, że on zawsze występował tylko w białych butach?? bleeeee), i młodego George'a Michela (oczywiście z okresu przeboju co laska go rzuca bo ją zdradził, ona odlatuje samolotem, a on potem chodzi po takim balkonie ;) nie pamiętam tytułu). Był jeszcze taki serial "Niebezpieczna zatoka" i tam był taki chłopak Jonah, co umiał wszystko robić i świat ratował ;) ktoś pamięta?? Żadnego odcinka nie przepuściłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 14:29 Tak "Niebezpieczna Zatoka" - napisałam Chris, ale w rzeczy samej to był Jonah - a Chris to go grał - Crabb zresztą - nie wiem, co ja sobie wyobrażałam, że po imieniu go prawdziwym.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.sympatico.ca 24.01.06, 17:28 pirania, ta pioseneczka to Careless Whisper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.dyn.iinet.net.au 24.01.06, 14:28 a ja sie kochalem w Oli z piatego pietra oraz Kamili tez z piatego, ale z innej klatki. kochalem sie rownierz w Renacie z bloku na przeciwko. i w Anecie z bloku z tylu za hydroforem. Trzech Aniach, dwoch Kasiach, Lawini, Matyldzie ktora mieszkala bardzo daleko ( oklo 7 minut na rowerze wigry 3), Karolinie. dwie z nich kocham do dzis tylko troche inaczej. Natomiast od 10 lat kocham sie w Malgosi i tak juz pewnie pozostanie. Przepraszam wszystkie te milosci ktore zapomnialem. ( w koncu bylem maly- no nie?) P.s zapomnialem o jeszce jednej Ani Odpowiedz Link Zgłoś
asanti Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:35 Ja sie kochałam w Robercie Redfordzie (nawet angielskiego sie zaczelam uczyc, zeby moc z nim porozmawiac w przyszlosci) a poniewaz jestem stała w uczuciach to troche sie w nim durze do tej pory ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mohika Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:35 Dobry wątek, jak sobie przypomnę, to śmiać mi się chce... :)) Ja się kochałam również w piłkarzach, a najbardziej w Zidanie,Paolo Maldinim i Ivanie Zamorano oraz Chilavercie(o matko!). (podstawówka) Poza tym Marcin Urbaś-jak miał długie włosy i nie za szybko jeszcze biegał-(i znów:o matko!!!), Piotrek Rysiukiewicz, Leszek Kuzaj (podstawówka) i jeden gość (ten główny wokal z Papa Dance ;) (czasy przedszkolne...), oraz...Jason Newsted (Metallica)... Ależ ten wątek mi przyjemność sprawił!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota751 George Michael IP: 193.111.166.* 24.01.06, 14:40 Byłam może w drugie, trzeciej klasie podstawówki i nie wyszłam z domu dopuki nie pocałowałam jego wizerunku na jakimś plakacie. Potem był Tom Cruise, Antonio Banderas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.schulstad.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:50 a ja kochałam się "straszliwie" w zbyszku krzywańskim z republiki... aaach - ten trzydniowy zarost... i kolczyk w uchu... a teraz kolczyki u facetów mnie nie kręcą, ale zarost trzydniowy - ale zadbany, tzn taka krótka broda - to i owszem! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 16:44 a pamietacie Johanna Olafa Kossa? Pewnie nie ,a ja przez całe IO w Lillehammer umierałam z miłości do niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Thorgal i Axl Rose :) 24.01.06, 14:50 Wiem, wiem... dość dziwne połączenie... Jeden szlachetny, ciemnowłosy i kompletnie nie z tej epoki, a na dodatek z komiksu (wzdech). No a drugi narkoman, pijak, rudzielec, ale za to żywy i to ja!! Odpowiedz Link Zgłoś
annik Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:57 No to ja teraz: Adaś Niezgódka z Akademii Pana Kleksa Bruce Lee (wielkie uczucie) Patrick Bach (grał w takich serialach z Teleranka) Jan Borysewicz Lady Pank Limahl (taka moda byla) John Taylor Duran Duran -oj przystojny był milo popatrzec Joey Tempest Europe Enzo Scifo -piłkarz, gral w reprezentacji Belgii Thomas Berthold-piłkarz, Niemiec Asia Thomas-koszykarz Miquel Michel-pilkarz Real Madryt Eric Lindros - hokej Kanada Pat Cash -tenis Australia Claudio Cannighia -piłkarz Argentyna No to tyle mi sie przypomnialo. Fajny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 14:59 Philippe Candeloro-łyżwiarstwo figurowe. Umierałam na jego programach dowolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LauraM Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:13 Ale suuper wątek!! No toooo: 1. Robin Hood (Michael Praed) 2. Thomas Anders (Modern Talking) 3. Atrej z Neverenging Story 4. Paweł Stasiak (Papa Dance) A po drodze wiele innych zauroczeń, ale drobniejszych jak Janek z 4 pancernych, wokalista Europe, a pod koniec podstawówki wszyscy z Take That z uwzględnieniem szczególnym Marka Owena. No i piękni blondyni: Nadal mam słabość do Billy Idola, Campino z Die Toten Hosen, Dieter Bohlen z Modern Talking Ale takie miłości nie przemijają z wiekiem! Teraz też kocham się w "celebrity" - chociaż mam pod 30tkę...coś w tym jest, że pociągają nas silne osobowości i piękne buźki :) Szkoda, że tacy niedostępni i można ich wycałować tylko na plakacie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 15:35 Eric Lindros - jestem wzruszona normalnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxxx tylu piłkarzy,,,no w szoku jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:19 i to czesto nie pierwszoplanowych, a teraz juz zapomnianych gwiazd... tez bramkarz z Belgii to Michel Preudhomme... mialem kolezanke co wymiekala jak gral Nicola Berti, inne z kolei przy Maldinim i Del Piero, zastanawiajace ze pominieto tu Dave a Beckhama, Barosa , Figo, ,Cannavaro Nesty , Inzaghiego czy Vieriego...A moze i Gutiego z Realu... ze starszych zas brakuje mi Darka Dziekanowskiego i Romka Koseckiego a z zagranicy Batistuty i Waltera Zengi jesli ktos ich pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me hundo Re: tylu piłkarzy,,,no w szoku jestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.06, 08:24 O wlasnie, nie przemyslalam sprawy dosc dokladnie zaczynajac ten watek i musze sie poprawic - dariusz dziekanowski i romek kosecki tkwili rowniez z przepastnych glebiach mego mlodzienczego serca. z czego do tego pierwszego do dzis mam slabosc i bardzo go lubie. zaskakujace ze nikt nie dzielil ze mna uczucia do lothara matthausa, choc ostatnio go widzialam w telewizorni na losowaniu do MS w Niemczech - na oko siaga mi chyba do ramion wiec nic dziwnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi-Wan-Kenobi Janek Kos, Luck Skywalker i no jeszcze Wojtek W IP: *.speed.planet.nl 24.01.06, 15:04 z mojej klasy B Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Janek Kos, Luck Skywalker i no jeszcze Wojtek 24.01.06, 15:06 Skywalker a potem Mike Patton z FaithnoMore. Zresztą w tym drugim do dzisiaj jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
monis74 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:17 W Limahlu oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena_ochodzka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.cofund.org.pl 24.01.06, 15:43 w kolejności niekoniecznie chronologicznej: 1)Limahl 2)Thomas Anders (z Modern Talking) 3) Joe Tempest (z Europe) 4) Don Johnson 5) Per Gessle (z Roxette) 6) PAWEŁ STASIAK (z Papa Dance)hehehehe, któy w każdym wywiadzie podkreślał, że ma SIOSTRĘ DARIĘ oraz CHOMIKI :))))) 7) ten wyższy z Milli Vanilli (acz czar prysnął po skandalu z playbackiem) 8) Renegat z serialu "renegaci" - nazwiska nie pomnę więcej grzechów nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_zosia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 18:14 Och, och, ja też kochałam się w Perze Gessle!!!! A potem chyba był Lorenzo Lamas, Gilbert Blythe (ten z Ani z Zielonego Wzgórza), Edward Redfern ("Błękitny Zamek"), Keanu Reeves, Patrick Stewart (aktor szekspirowski, Brytyjczyk, grał "Star Trek: the next generation"; zawsze imponowali mi inteligentni mężczyźni), Dariusz Kordek (z czasów "W labiryncie") oraz... PAUL NEWMAN!!!! Ten to był przystojny jako dojrzały mężczyzna (np. w ekranizacji "Kotki na rozpalonym blaszanym dachu"), ło matko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniasek Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:28 Jak miałam 10 lat to w Adasiu Niezgódce, czy raczej Sławku Wronce (to chyba aktor jednej roli) z Akademii Pana Kleksa - wysyłałam nawet listy, oczywiście na nazwisko filmowe i adres: Warszawa.A potem był czas Toma Andersa z Modern Talking. Do tej pory nie wiem, czy on taki śniady, czy opalony... Odpowiedz Link Zgłoś
sigara Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:34 Michael Praed z Robin Hooda Jeff z Dynastii (ja miałam wtedy jakieś 10 lat:D) Robbie Williams z czasów Take That Slash z Guns 'n' Roses Michael Jackson Tarkan Bogusław Linda Odpowiedz Link Zgłoś
pipi72 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:48 Jako czterolatka - w Sewerynie Krajewskim; późna podstawówka - George Michael (plakat B1 wisiał na ścianie w honorowym miejscu, przetrwał nawet czasy licealne, choć już wtedy miałam inny, realny obiekt westchnień czyli kolegę z harcerstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 193.0.117.* 24.01.06, 15:43 Strasznie się kochałam - ale to tak naprawdę - i duszę i ciało ;))) - jak mogłam o tym zapomnieć?! (Zamachowski mi się przypomniał phi! Uwielbiałam Charliego Daltona ze Stowarzyszenia Umarłych Poetów - aktor Gale Hansen...... Odpowiedz Link Zgłoś
blond_inka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 24.01.06, 15:51 Kolejnosc przypadkowa: - agent Cooper z serialu Miasteczko Twin Peaks - Jim Morrison - Val Kilmer jako Jim Morrison - Jupiter Jones z serii ksiazek Przygody Trzech Detektywow - Howie z Backstreet Boys - Patrick Swazye - Ricky Martin - Ciasteczkowy Potwor;) - Dan Aykroyd A teraz: - Alan Rickman jako profesor Snape (widze, ze to czesta przypadlosc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayen Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.stacje.agora.pl 24.01.06, 16:00 ja rocznik 77, kolejnośc niekoniecznie chronologiczna :) 1 Michael Praed (trzyma do tej pory - ostatnio zainwestowałam w DVD z serialem :) 2. Joe Tempest z Europe 3. Kirk Hammet Metallica 4. Manu Petit z reprezentacji Francji (piłka kopana oczywiście :)) 5. któryś z pomocników w FC Barcelona, pojęcia nie mam jak się nazywał, jakieś 13-14 lat temu grał. 6. Mark z załogi G - moja pierwsza wielka miłość :) 7. Mike Patton z Faith No More 8. Keanu Reeves 9. Larry Mullen jr z U2 10.Kevin Bacon 11. Michael Brandon z Depmsey & Makepeace 12. Don Johnson Więcej nie pamiętam, ale pewne coś było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.rene.com.pl 24.01.06, 19:28 Ad.1 Ja też!!! ;-)( i rocznik też ten sam ech...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta77 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 07:45 Taaaa Michael Pread to jest to....., ale mnie bardziej podobał się Robert Addie -Sir guy of Gisburne (niestety już nieżyjący), do tej pory mam słabość do chłopaczków z blond grzywą. Właśnie zbieram na DVD.....(ale mam wszystkie divx'y) Potem był Don Jonson z Miami Vice, zastąpiony prze P.M. Thomasa (bo rzekomo lepszy w łóżku - ciekawe co mysli sobie taka dziesieciolatka). Teraz ogladam Policjantów dla Edwarda Olmosa- porucznika Castillo. Na koniec Dave Gahan z DM - i jego głos śpiewający "let me take you on the trip....." I cóż - lubie ich do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś