Gość: € IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:12 Spójrz w prawo...spójrz w lewo...spójrz do tyłu...chce ci się sr.ć, czy porozglądać ?!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyr Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:44 To jest kibel a nie raj!nie wal konia tylko sraj! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Napisy w WC 22.01.06, 00:04 "Jesli ktoś namawiał cie do nierządu, zadzwoń. La Strada, tel. ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Napisy w WC IP: *.nat.p-s-inter.net 22.01.06, 11:51 "Piwo Tychy czyści kichy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Napisy w WC IP: *.cable.tmark.pl 22.01.06, 11:57 "prosze nie wrzucac petow do pisuaru, my nie szczamy do waszych popielniczek" :P to od wlasciciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Napisy w WC 08.02.06, 09:03 Lać tylko po ściance, a piana na dwa palce. Nie szukaj dowcipów na ścianie. Najśmieszniejszy trzymasz w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsx Re: Napisy w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:04 i co sie gapisz, nie widzisz, że lejesz po butach? Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Napisy w WC 22.01.06, 13:15 "Tu się robi ser, dla ZSRR". ewentualnie: "Tu się sra dla ZRA"./Zjednoczona Republika Arabska, istniała krótko sa Nassera/. Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Napisy w WC 22.01.06, 19:18 Miało być Millej, bedzie Leppiej" "Kupka z kubka" "Mam ku.wiki w Joczach" (dr. Jocz- wykładowca) takie napisy w toalecie IF UAM przekonały mnie, że należy tam studiować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:31 okienko windowsa i tekst w środku 'woda nie spuszczona - spuścić' i podnapisem narysowane przyciski tak- nie- anuluj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berto Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:54 Nie w każdej muszli szumi morze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:03 w szkolnej: "Kiedy dyro w drzwiach zabuja, rzucaj peta łap za ch..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: € Re: Napisy w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:51 "Choćbyś trzepał dwa tygodnie to ostatnia wpadnie w spodnie" -przy pisuarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brach Re: Napisy w WC IP: *.ztpnet.pl 23.01.06, 08:04 "onanisto zostaw czysto" Odpowiedz Link Zgłoś
danusia33 Re: Napisy w WC 23.01.06, 08:13 Napis nad pisuarem: "Nie szukaj dowcipów na ścianach - największy masz w ręce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Napisy w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:59 "nie oglądaj się za siebie bo ci z dołu Chuck przy***ie" napis w pisuarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmn Re: Napisy w WC IP: *.icpnet.pl 23.01.06, 18:44 W schronisku mlodziezowym w gorach, pare lat temu juz: "Podmywajcie sie kobiety, bo nadchodzi krol minety. Ktora z was bedzie najczystsza tej dosiegnie jezyk mistrza" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: € Re: Napisy w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:51 "tu chodzimy piechotą królowie" w WC dla niepełnosprawnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Napisy w WC IP: *.devs.futuro.pl 23.01.06, 20:54 W KUPIE SIŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cybant Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:09 W toalecie drewnianej w mojej szkole 50 lat temu Panowie i Panie miejcie tę naturę nie srajcie na deski tylko prosto w dziurę i zaraz dopisek: moja dupa nie armata nie umie celowac jeśli trafi troche obok proszę jej darować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cybant Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:43 38 lat temu w bibliotece na Koszykowej w Warszawie dopisek na przepełninych wierszami drzwiach: Poeto klozetowy Tyś piękniejszy od gówna Niech Ci mogiłka ch..ami porośnie! ( i tu stosowny rysunek) Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: Napisy w WC 24.01.06, 09:59 (na uniwerku w lyonie) "jestem zawodowym mordercą, zabijam za 100 franków. ale Ciebie, jako że jesteś moim przyjacielem mogę zabić za darmo". Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Napisy w WC 08.02.06, 09:06 Też w bibliotece na Koszykowej kilka lat temu: "Nawet Clinton w Białym Domu Wali konia po kryjomu" To samo w innym kilblu i dopisek: Uważaj, Monika nagrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aua Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:08 Ch... w d..ę takiemu poecie, co pisze wiersze w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Napisy w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:12 czy się stoi czy się siedzi złotóweczka się należi na jakimś dworcu (pisownia zachowana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radovan Re: Napisy w WC IP: *.trustnet.pl 24.01.06, 22:35 sraj polaku sraj ruski zabrał ci kraj tylko tyle ci zostało że sie możesz wysr.. śmiało a jak narżniesz wielką kupe rząd ci upaństwowi dupe jak srasz szmalcem nie wycieraj dupy palcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: Napisy w WC IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 24.01.06, 23:12 jedzcie dzieci!!!! surowe!! :p napis sufitowy w knajpie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon007 Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:24 u mojego brata w technikum samochodowym: Lepiej orać ch..em w lesie niż pracować w pekaesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Napisy w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:37 "Nie bądź rozrzutny sraj do dziury" Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Napisy w WC 27.01.06, 20:18 STAŃ BLIŻEJ. JEST KRÓTSZY, NIŻ CI SIĘ WYDAJE TU SRAŁ LENIN, GDY WRACAŁ Z PIENIN KUPORÓBCY WSZYSTKICH KRAJÓW, RÓBCIE KUPĘ! LAĆ PO ŚCIANCE, A PIANA NA DWA PALCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maedma Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:37 w stanie wojenny na Akademii Rolniczej w Krakowie - "Junta juje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poetycznie Re: Napisy w WC IP: *.d4.club-internet.fr 27.01.06, 23:31 Srajcie na srebrna trumne Lenina, srajcie na zlota Stalina, ale na wszystko w swiecie nie srajcie na deske w klozecie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_z_zapalnikiem Re: Napisy w WC 28.01.06, 11:16 tu sie robi ser dla ZSRR... Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Biblioteka w Krakowie na Rajskiej: 28.01.06, 13:26 "Młody pozna z dużym", Obciągnę", "Zadzwoń [tu nr telefonu]", "W czwartki tutaj - pukaj, lub na krytarzu - palę" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
germanio Biblioteka Uniwersytecka w Hamburgu 28.01.06, 14:16 "Beware of limbo dancer" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:30 za kadencji mojego uczeszczania do pewnego krakowskiego liceum w damskiej toalecie widnial napis "palenie za pozwoleniem dyrektor O. lub marszałka Rydza- śmigłego" Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Napisy w WC 30.01.06, 15:39 (w szkolnym WC) Lej powoli, sraj dokładnie, może lekcja ci przepadnie Nie wal konia na sedesie, bo rurami echo niesie Jako uczeń licealny praktykuję seks oralny Ch..j i p..zda w nocy gwizda. Ch..ja obciąć, p..zdę zaszyć, to nie będą w nocy straszyć. Straciłam cnotę gdy miałam roczek, bo niefortunnie usiadłam na smoczek Życie z cnotą jest głupotę, a bez cnoty szczyt głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Napisy w WC IP: *.mlyniec.gda.pl 30.01.06, 20:32 Bibioteka UŁ: "Just do your shit" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzierżysław Re: Napisy w WC IP: *.forweb.pl 01.02.06, 21:48 Dupa nie karabin, nie bije do celu, nasrałeś na deskę, sprzątnij przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka Re: Napisy w WC IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.02.06, 15:28 U mnie w szkole na desce klozetowej:Jedzcie i bierzcie z niego wszyscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Napisy w WC IP: *.sympatico.ca 07.02.06, 23:57 Prosze sikac cicho - halas niszczy zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: Napisy w WC IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:15 Gó.. w nagrode temu poecie, który pisze wiersze w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Napisy w WC 08.02.06, 00:26 Here I seat so broken-harted, wanted shit but only farted!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Napisy w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:40 Parę lat temu w jednej z ubikacji na wydziale psychologii UW taki dialog miał miejsce na ściance dzielącej dwie kabiny (dwa charaktery pisma, podają jako "A" i "B"): A: Nim dasz na tacę puknij się w glacę B: Czemu, baranie, piszesz po ścianie?! A: Do nie jest ściana, członku barana! B: Ścianka działowa, dupo Wołowa* (pod spodem) * Wołow, akademik radziecki, wynalazaca dupy. Przyznaję, że mało nie padłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Napisy w WC 08.02.06, 12:39 S**j Polaku s**j,bo to jest twój kraj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś