Gość: maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:33 nie wiem co o tym sadzic. A jakie jest wasze zdanie? www.allegro.pl/show_item.php?item=83007470 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: rydzyk 25.01.06, 12:42 Nasz zdanie jest takie, że zanim coś się napisze, wypada rzucić okiem na poprzednie wątki. Tylko na tej stronie są już dwa na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciecdyrehtor Re: rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:57 Dziś w tv studio wszyscy goście w szoku, bo oto ojciec Rydzyk jest w rozmowach w toku. Ma na swym ubraniu przeróżne gadżety, na szyi kety złote, na palcach sygnety. Ewa Drzyzga rzuca swoje przywitanie: - witamy Ojcze w naszym, skromnym tv planie. - Ah witam moi milii Ciebie też kochana lecz myślę że twój program to wytwór jest szatana - zostawmy ojcze w boku te ojca gdybania, pozwoli ksiądz,że zacznę zadawać mu pytania. - Ah pytaj moja miła na wszystko dziś odpowiem, a może nowych rzeczy o sobie się tu dowiem - słyszałam zatem,że ojciec buja się maybachem - zazwyczaj mercedesem, a maybachem czasem, jeżdzę też ścigaczem, najczęściej hayabusą, na niej me zwierzęce instynkty się budzą. - a skąd na to wszystko ma ojciec pieniądze? - no w końcu przecież Ewo najlepszą mafią rzadzę. - A jaka jest jej nazwa ,słyszałam wersje nowe - rzecz jasna droga Ewo "berety moherowe" - a jak tam księdza audycja sławna Radio Maryja? - dziękuje pani bardzo, dobrze się rozwija - słyszałam też ,że ojciec ma willę na Hawajach - mam dziesiątki innych w 13 różnych krajach, 10 kont w szwajcarii , 8 w Amsterdamie 3 jachty , helikopter i wydziarane ramię - a cóż to za tatuaż ojciec ma na ręce? - to napis jest w gotyku "beretom w podzięce" - krążą także plotki , że ojciec jest dewotą - ah co to są za bzdury co też ludzie plotą?! kościół tak naprawdę to tylko ma przykrywka, przyznaj droga Ewo , że dobra to zagrywka? - kamuflaż bardzo dobry, lecz co powiedzą ludzie? czy oni wiedzą ojcze,że zyją w tej obłudzie? - berety wierzą w wszystko co mówią moje usta ich marna egzystencja beze mnie była pusta - czy ojciec w swym sumieniu ma również inne grzechy? cóż kryje się pod strojem poczciwego klechy? - jak szaleć to na całego, wszystko wam wyjawię, lubie wciagać białe, jadę też na trawie, czasami kompociki,kwasy lub tablety, lecz to są tak naprawdę małej wagi bzdety, najbardziej kocham ściągać od wiernych haracze, za ostatni kupiłem na hawajach daczę. ściągam darowizny i emerytury, a za spowiadanie wystawiam faktury. kasy mam jak lodu, naprawdę nie klamię a wszystko mi to dali wierni parafianie. Ma osoba również ma też inne wdzięki, zatem w wolnych chwilach chodzę na panienki Kasia,Mirosława, i Gosia tleniona, lecz mą ulubioną jest śliczna Aldona. - Oj mój drogi ojcze cóż za roztargnienie już nadszedł koniec czasu rozmów na antenie więc żegnam ojca gorąco do razu następnego i życzę ojcu serdecznie zbawienia wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś