Gość: veroni mineral Ania Przybylska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:58 i jej polipy w nosie oraz ekstatyczno-zmysłowy baryton mruczący "benzoesan sodowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:18 A ja mam ochote wziąć bejsbola i tłuc ile wlezie tych dwóch rozczochranych przymułów od zupek Vifon w hawajskich koszulach. Pasowaliby do tej starej "niemry" od vanisha i "co ja powiem mężowi". Porażka tfu-rców na całej linii! Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 12.07.07, 19:08 Mnie się wirnik z flaków robił jak widziałam kolesia od Mentosów, co mu się tak sutki wydłużały i paradował po mieście. I ta muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibelin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 13.07.07, 07:53 A mnie do pasji doprowadzają reklamy na Discovery. Zasadniczo nie oglądam, ale ostatnio chorowałam i zabijałam czas. Nie dość że przerywają program co 10 minut, to jeszcze wkoło puszczają te same reklamy - ostatnio do wyrzygu jest Kleopatra z mordą jak patelnia (podobno nie była urodziwa, ale ten babsztyl jest tak obrzydliwy, że trudno uwierzyć, że Juliusz na nią poleciał), samochód garbus, kaskaderzy i brudna robota - zwłaszcza w porze kolacyjnej fajnie jest obejrzeć brudny kibel, kraluchy albo rzygającego faceta. Brawo dla kierownictwa stacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibelin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 13.07.07, 08:13 I jeszcze jedno - ostatnio powliła mnie reklama radiowa usłyszana przypadkowo w taksówce - bezpieczne wakacje z Otylią> Kpiny jakieś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pannaem89 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 13.07.07, 13:51 - O nie! Nie zdąże zaprowadzić Maćka do szkoły! -Ojej babo ojej, miej Ty w głowie olej,z pierwszego tłoczenia daaawaj do jedzenia... -penigra i 'wskocz na byka' -reklamy vanisha czy innego różowego gó*na -były nas miliony, tysiące, rozprzestrzenialiśmy bakterie, chororby, troche smrodku...- miażdży mi psyhchike -reklama jogurtu w którym owoce są prosto z 'krzaczka' jak sobie coś przypomne to powiadomie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.rad.vectranet.pl 13.07.07, 16:56 mlode chude laski ktore znalazly swoj ideal smaku - zupe z torebki i BLONNIK! Czy widzial ktos normalnego czlowieka ktory zachwyca sie ze cos zawiera blonnik? i wychwala te zupe jakby co najmniej byla ugotowana przez kucharza Krolowej angielskiej??? Co za kretynstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Kondrat z Tymem IP: *.eranet.pl 14.07.07, 17:44 Rozumiem, forsa, ale żeby takich kretynów z siebie robić? Płacą to biorą, sami pewnie nie oglądają, jak "zagrali" ale cholery można dostać jak się widzi te gęby. Takie anonimowe debile mniej mnie dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik sadysta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:48 I do tego ten tekst:"Czuję się zdrowo najedzona". Drgawki wywołuje u mnie też Matka-Polka vel Ofiara Rozproszonych Plam vel Szybka jak Błyskawica, która najpierw słyszy:"Teraz naleję płynu na plamę", po czym przez kilka sekund ogląda jak Vanishowa Panienka wylewa to świństwo na jej bluzkę, po czym nagle zaskoczona piszczy:"Co Pani robi?". Gratuluję refleksu. Dobijają mnie panowie z Castoramy, z reklamy Vifon (jak to się,motyla noga, odmienia?), a przeraża fakt, że Wieczna Odprowadzaczka Maćka do Szkoły, zamiast zniknąć na wieki, odnalazła się gdzieś w zapomnianych archiwach i znów straszy mnie z ekranu, podobnie jak Idealna Gospodyni Domowa, której życie poskąpiło poważnych problemów, bo śni tylko o udanym praniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik sadysta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:54 Aha, prawie zapomniałbym o Entuzjastycznej Czytelniczce Tiny, która na wskutek pobytu w ciasnym, klaustrofobicznym sklepiku wyłożonym li i jedynie egzemplarzami Tiny wpadła w obłęd i zachowuje się jakby właśnie miała kontakt z rozpuszczalnikiem (może pod ladą ma pojemnik). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: translila Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:22 Idiotka (od manekina) z reklamy AXE wywołuje we mnie dreszcze, podobnie jak panienki z Vanisha, Ace i innych, które podchodzą i radośnie oświadczają "A teraz poleję pana olejem". Ktoś na tym forum zaproponował podobną formułę dla reklamy gaśnic- "A teraz obleję pana benzyną"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babazokna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.4.udn.pl 06.08.07, 20:25 Najobrzydliwszy jest facet,któremu powiększają się sutki po spożyciu czegoś tam /nie wiem czego,bo od razu zmieniam kanał/.Denerwują mnie tacy dwaj nieudacznicy,którzy każdą sytuację puentują: pragnienie nie ma szans.No i jeszcze Marek Kondrat wleczony po schodach i po ulicy.Co go zmusza do tarzania się po podłodze/ oprócz pokaźnej kwoty/ nie wiem,bo kierowana miłosierdziem,przełączam na inny kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia130 Moje 06.08.07, 22:08 Przede wszystkim para z reklamy "Niepełnosprawni w pracy" wybaczcie ale ja nie jestem w stanie tego znieść i nie rozumiem hasła nie musisz nas rozumieć żeby nas zatrudnić... dziwne, i ten śmiech na koniec, mnie odrzuca i ani trochę nie zmusza do refleksji czy współczucia. Co innego facet na wózku ochlapany na koniec. Druga reklama to ta paskudna para dzieciaków z reklamy budyniu Dr Oetker, ta przegięta antypatyczna dziewucha klepiąca chłopaka łyżką w nos. Już wolę bakterie w kiblu... Pierdzący Wietnamczyk, Otylia cokolwiek by reklamowała, Stużyńska i ta koszmarna baba z wytrzeszczem w reklamie Tiny, ten co ma wzdęcia w kinie i wszystkie baby z rozwolnieniem i wzdętymi brzuchami i te wpieprzające kumoszki co ratują się lekami na wątrobę Verdi bodajże u cioci na imieninach. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Moje 07.08.07, 22:16 Mnie też ta para z reklamy zatrudniania niepełnosprawnych wkurza. Zachęca do wzięcia strzelby i skrócenia ich mąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Moje IP: 195.205.190.* 03.09.07, 20:14 ja jak spotkam tych dwoje z reklamy "niepelnosprawni w pracy" ktora non stop leci na tvn24 to nie recze za siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.08.07, 16:53 Może już kiedyś na forum o tym pisałem, jeśli tak to przepraszam za powtórkę, ale przed chwilą słyszałem tą reklamę i tak mnie wkurzyła, że muszę to napisać. Reklama z krakowskich stacji radiowych. Dwie słodkie idiotki trajkoczą mniej więcej w ten sposób: - Gratuluję. Jesteś szczęśliwą mamą. Śliczna córeczka i śliczna wyprawka. - To wszystko kupiłam w hurtownii X na ulicy Y. - Ojej! Naprawdę kupiłaś to wszystko w hurtownii na ulicy Y? - Tak! Kupiłam to wszystko w tej hurtownii! I tak gaworzą przez kilka minut. Po prostu szlag trafia, jak się tego słucha. Co prawda to normalne, że wiele kobiet idiocieje po urodzeniu dziecka, ale żeby tak dosłownie to pokazywać? Z tego się robi antyreklama nie tylko samej hurtownii (to mnie wali), ale również stacji, która to puszcza. Jeszcze parę takich debilnych reklam, i przestanę słuchać tej stacji, choć trochę mi szkoda, bo lubię to radio od strony muzycznej. Puszczają fajną muzykę, ale dobijają słuchaczy kretyńskimi reklamami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 89.101.175.* 09.08.07, 23:47 nie obrazaj prosze kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.08.07, 00:21 Powiedz to twórcom tej reklamy, żeby nie obrażali kobiet, przedstawiając je jako idiotki rozmawiające w sposób, jaki opisałem powyżej. A co do zidiocenia na punkcie własnego dziecka - to jest cecha obu płci. Tatusiowie też tak mają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korkodyl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.08.07, 23:13 Mnie rozwala pewna pani z pewnego teleturnieju ktory lecial kiedys na dwojce co to ma dobra wiadomosc o kredycie dla emerytow! A najbardziej denerwuje mnie tekst "to beda wspaniale wakacje"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.mofnet.gov.pl 09.08.07, 10:48 Ja też mam parę perełek, chociaż większość z nich już była wspomniana. A więc: Kategoria: środki czystości * -To coś nowego?? - Nie! Wyprane w Perwollu! - po czym damulka wyciąga z torebki ów płyn, gdziekolwiek by nie była... *Proszek do prania czy jakieś inne badziewie: -Dzieciom spodobała się kanapa; mnie lustrzana szafa. Ale najwspanialszy był ten cudowny, świeży zapach(...)Mogę życ bez lustrzanej szafy, ale nie bez...(płyn X) *Vanish:- A teraz obleję panią olejem.../- CO PANI ROBI??!!/- Co ja zrobię z taką ilością ROZPROSZONYCH plam?? (Jedna miarka to ubezpieczenie na wypadek plam :D) *Persil: - Jak ktoś juz zauważył: kto farbuje koleżance włosy w swojej ulubionej bluzce???????(Ach, ten jej promienny uśmiech na końcu, gdy rozsiada sie w fotelu...) Kategoria: leki i suplementy diety :D *Niezastąpiona Goździkowa i jej znajomi, w szczególności ten palant w okularkach i garniturku (Goździkowa przypomina, na ból głowy amfetamina) *SAAAANOSTOOOLL...(no comment) *Miasteczko o nazwie Żołądek *No-spa (-Może ci przejdzie... -Co, okres??/ -Aaa, no-szpa...) *Basia!Basia! Nie Basia, tylko KETOPROM! *Coldrex Max Grip: -Mam juz dosyć tego przeziębienia - Świetnie to rozumiem. - Wątpie! - A jednak! ( przy czym gdy ta dziewuszka wypowiada "watpię', to aż podskakuje, jakby chciała ugryźć tego faceta...) * -Babciu, co ty taka niewyraźna jesteś? Grrrrrr * -Obywatelu! Przeziebienie i grypa twój wróg... * Jakis lek na wątrobę, pani siedzi przy stole i lataja koło niej aniołek i diabełek: -Chłopaki! Mozna dbać o wątrobę i nie rezygnować z przyjemności! * -Tato, Reks uciekŁ!(i ta jej mina, jakby na kiblu właśnie siedziała) Kategoria: artykuły spozywcze *Activia: -Słuchaj, znalazłam sposób na twoje problemy z trawieniem! -I dzwonisz tylko po to, żeby mi to powiedzieć? -TAAAK! *Tymbark: -Robią wszystko, zeby w gardle suszyło jeszcze bardziej. A ja nie mam nic przeciwko! (jak ktoś słusznie zauwazył, tylko patrzeć aż im do gardła much naleci, będą mieli czym popić) *Herbatki System Slim Figura - ten jej pisk! I na końcu: -To dla ciebie kochanie! *Hoop Cola i blachary i cały bezsens tej reklamy *Wstretny facet z sutami, gdy uderza tymi sutami o metalowy płot (aż mnie moje sutki bolą jak sobie to przypominam brrr!) *Jogobella: -Owoce zerwane prosto z krzaczka czy tam z drzewka, które są chrupiące i można się w nie WGRYŹĆ...A mąż jest zadowolony i wyraża to uśmiechem...Matko boska! *Jogobella: -Kim chciałabys zostać, jak będziesz duża i dojrzała? -Owocem Jogobelli. Wtedy trafię do pysznego jogurtu Zott! I ch.j *Stara reklama Terravity: Terravita, terravita, czekolada znakomita, czekolada wysmienita - myslałam, że nabawię się nerwicy jak to słyszałam... *Nimm2 - łakocie i witaminy (w autobusie, gdy dają kontrolerowi żelki zamiast biletu i tak głupkowato się smieją... Ludzie!!!! Kategoria: kosmetyki i inne *Schauma firmy Schwarzkopf: -To dlatego wszyscy mężczyźni stoją w kolejce do ciebie! - Ja pie.dole... *Madra dziewuszka, która wylała sobie wodę z flakonu na głowę, bo miała tłuste włosy, po czym wkręca chłoptasiowi: -Deszcz mnie złapał... *Bardzo stara reklama Colgate, ale chyba każdy pamięta: -Aniu, czas na Colgate! -Mamo, ja jeszcze rysuję! * -Czy jest Tina? bardzo spostrzegawcza kobitka, cały kiosk wyłożony Tinami, a swoja droga co to za kiosk z jedną gazetą????? *Gść, który mówi, jakby bekał: -Kleeebbeeerr... hihihihihihihih *Jedna z niewielu reklam Plusa, które mi się nie podobają: -CHCECIE MIEC HIT??! * I cos z Tv Mango, gdy zachwalano lampki ogrodowe, ktore świecą bez prądu: -Ile pan płaci za prąd? -Panie, daj pan spokój... I jeszcze perełki radiowe: * Tymianek i podbiał to ziół łagodny smak... skuteczny sposób na nabawienie się nerwicy * Alerzina..aha aha...gdy alergia - sie zaczyna... * Cholinex cholinex...ukoi, gdy gardło boli (w stylu dicho polo) * Neostrada czy coś: -Uu-u,uu-u...uu-u...ŚCIĄGNIESZ Z NAS WSZYSTKO! *Mój syn ma, mój syn ma internet na stałe, do tego, cyfrową, kablówkę dostałem... No, to chyba tyle. Trochę dużo tego, ale dobrze, że powstał taki temat, gdzie można wyrazic swoją nienawiść do reklam i ich bohaterów :] Odpowiedz Link Zgłoś
tou Lenka - do Ciebie :) 09.08.07, 12:35 Lenka - mimo to, że tak bardzo nienawidzisz te reklamy, które wypisałaś, to trzeba Ci przyznać, że masz świetną pamięć, bo wszystkie cytaty są wręcz dosłownie i dokładne :) hihi :) Świetnie mi się to czytało :) Może napiszesz coś jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Lenka - do Ciebie :) IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 09.08.07, 23:34 Dziekuje za uznanie :] Fakt, pamięć mam bardzo dobrą, a poza tym łatwo nauczyć się tych debilnych tekścików, tym bardziej, że te najgłupsze reklamy jak na złość lecą co chwilę :/ Jak coś sobie przypomnę to jeszcze napiszę pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.26.184.martel.pl 20.12.07, 01:52 Gość portalu: lenka napisał(a): Jedna z niewielu reklam Plusa, które mi się nie podobają: -CHCECIE MIEC HIT??! Znajomy myślał, że w tej reklamie pytają "Chcecie mieć HIV?" Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss twist Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 10.08.07, 10:59 dzięki rklamom mamy nowe imię żeńskie - nie-basia-tylko-ketoprom Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 10.08.07, 14:28 Mnie denerwuje jeszcze: Lady Speed Stick - jak reklamuje go Maria Sharapova- Lubię białe linie, wyznaczają mi cel na korcie. Activia - powoli, powoli, coś tam zaczęło się dziać. Brzuch robił mi się płaski. Mam ochotę się podobać. Pur - najlepszy w Polsce płyn do mycia naczyń, zachwalany przez rąbniętą Bożenę Dykiel Persil - nie ma chyba osoby, która nie wkurza się słysząc: "Tylko persil, zawsze persil" - bleeeeeeeee Vizir - proszek do białego prania z siłą przyciągania jak magnez TPSA - Twój świat, cały świat Milioneria - kupimy, i pojedziemy na wakacjeeee !! Link 4 - ubezpieczenia pod ręką Apap - Ahoj przygodo. Krzyknąłem do załogi. Xenna - działa skutecznie, ale nie gwałtowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 06:10 Pewna reklama radiowa. Jak się kupi rzeczy dop szkoły za ileś tam to mozna wygrac skuter. I dialog tatusia z synkiem. - A moze kupimy Ci plecak? A syn na to - Jacha!!!!! (kur* co to jest ta jacha???!!!) a potem ten sam ojciec do matki bachora - Nie ciesz się tak mamuśka! Jak słyszę to coś w radiu to mnie krew zalewa i agresor mi się włacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips białe linie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 16:43 tou napisała: > Mnie denerwuje jeszcze: > > Lady Speed Stick - jak reklamuje go Maria Sharapova- Lubię białe linie, > wyznaczają mi cel na korcie. Czy tylko mnie kojarzy się to z dragami?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Konkurs! Zwykły Proszek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 15:11 Proponuję ogłosić plebiscyt na Znienawidzonego Bohatera Reklamy. Konkurs moglibyśmy ochrzcić mianem Zwykłego Proszku albo też Złotego Pawia, by uhonorować tych na których widok żołądek podchodzi nam do gardła. Niniejszym zgłaszam kandydatury... 1.Kategoria "Kobiety są z Wenus" (najgorsza rola kobieca)- Pani z ADHD (reklama Tiny) 2."Mężczyzni są z Marsa" (najgorsza rola męska)- Pan z Mentosa 3."Dziecko Rosemary" (najgorsza rola dziecięca)-Zbiorowo, dla wszystkich namolnych dzieciaków, żebrających w pociągu o Nimm2 4."Rodzina Addamsów" (najgorsza rodzina)-Rodzinka z reklamy Hoop Fruti ex aequo z Halinką, Stanisławem i bezimienną matką Polką z reklamy Potworów i Spółki 5."Sierściuch" (najgorsza rola zwierzęca)- Kanarek z Hoop Fruti 6."Mówca roku" (dla bohatera, którego gadania znieść się nie da)- Pani z Jogobelli, dla której "owoce som chrupiące, som jak zerwane prosto z drzewka" 7."Gadające drzewo" (dla najbardziej drewnianego bohatera reklam)- Bliźniaczka "mamo, a to prawda, że jesteśmy podobne jak dwie krople wody?" 8."Rzut oszczepem" (bohater drażniący najbardziej) Pani z Tiny 9."Miej serce i patrzaj w serce" (reklamy grające w żenujący sposób na emocjach)-To reklama jakiegoś proszku (sprzed paru lat), w której bez proszku pani a)nie adoptowałaby dziecka b)nie zajęłaby się psem "pies brudzi!!!" Zapraszam do typowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Konkurs! Zwykły Proszek!!! 20.08.07, 15:51 Haha Dodam jeszcze jedną kategorię: 10. "Wyjce" (Najgorsza piosenka z reklamy) - proponuję tu głupią piosenkę na koniec reklamy Persila: "TYLKO PERSIL, ZAWSZE PERSIL" ble ble ble :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Konkurs! Zwykły Proszek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 09:57 Jeszcze gorsza jest wyjąca piskliwyn głosem baba z radia: Lidl jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Konkurs! Zwykły Proszek!!! IP: *.26.184.martel.pl 20.12.07, 01:56 Dobijająca jest reklama Lidla w tv. Ojciec z synami - bliźniakami na zakupach, i dzieciaki wniebowzięte, że tauś się ślini na widok pracującej tam laski. Patologia normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
sijena Re: Konkurs! Zwykły Proszek!!! 20.08.07, 15:52 Jejku te dieciaki z hoop fruti sa tak beznadziejne, że gdy je widze to zanika we mnie instynkt macierzyński a rodzi się agresja. I tez wszystkimi konczynami podpisuje sie pod opinia,ze reklamy o kupie, która wydalona sprawia, iż kobiety nareszcie moga sie podobac sa tak beznadziejne, ze mozna od nich zatwardzenia dostac. Gasstop, xenna,Activia a po spozyciu tego wszystkiego maly zasrany azjata na kibelku...ratunkuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
dzagudka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 26.08.07, 00:32 Po raz kolejny podpisuję się pod wszystkimi postami. Zwłaszcza wytrzeszcz z Tiny jest porażający. A przy okazji nie wiem jak Was, ale mnie do szału doprowadzają teksty, które z ludzi idiotów robią - już nawet nie wiem jak to nazwać. Teraz leci jakaś reklama wody mineralnej - Nałęczowianka chyba, ale ręki uciąć nie dam. I tam jakiś debil mówi że "nieliczni wiedzą że pierwszy kontakt ze światem ma ta woda dopiero po otwarciu butelki". A do tej butelki to kur.... sama wlazła??? Czy od razu w butelkach pływa pod ziemią??? No żesz w mordę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 83.168.106.* 29.08.07, 00:23 ostatnio też leci taka reklama z pomidorem. dzieciaki coś bredzą o kanapkach, a matka z uśmiechem odpowiada na wszystko 'pomidor'. ale o co chodzi? plus nieśmiertelny Zygmunt Chajzer z magnesem, który przyciąga brud. i powróciła Elżbieta z 'Klanu', która nie moze pielęgnować swojego drzewka bonsai, bo bolą ją stawy. argh! Odpowiedz Link Zgłoś
tou Sharapova :/ 29.08.07, 10:35 A mnie jeszcze denerwuje Maria Sharapova która mówi: "Lubię białe linie, wyznaczają mi cel na korcie, ale nie chcę ich na swojej skórze (...)" Ten podstawiany głos normalnie doprowadza mnie do gorączki !! Wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekiera szkolna wyprawka! uahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:57 reklama któregoś tam hipermarketu, tę rudą małpę na miejscu chłopaka wrzuciłabym do wody, najlepiej z krokodylami. najbardziej drażniący śmiech jaki słyszałam! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: szkolna wyprawka! uahahaha 29.08.07, 23:02 Czytam wątek na bieżąco i się dziwię, że nikt nie zwrócił uwagi na najbardziej kretyńskiego bohatera reklamy pt. "ryby tu nuuuuuuuuuda". Zabiłabym bachora kijem do bejsbola w trzy sekundy. Wywołuje we mnie agresję. I dlaczego, jak on to mówi, to tak dziwnie chowa szyję? Jakiś przykurcz? A potem przy stole wsadzi kawałek ryby do ust i nawet smaku nie poczuję, ale drze ryja "oooooooo, pycha!", a Tata: "A ja zarzucę wędkę po dokładkę!" Cała Rodzina do psychiatryka. Pani od bitek to samo. Plus ruda dziewczyna z reklamy Tesco śmiejąca się jak psychiczna na myśl o szkolnej wyprawce. Stużyńska i Pani od Tiny gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek do:aga_ata IP: *.zakoniczyn.net 31.08.07, 14:09 sorry, sorry, ja napisalam o tym wk...cym gnojku, jak bym gada dorwala...zarl by ta rybe tylkiem chyba ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzyŚ Re: szkolna wyprawka! uahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:03 Ostatnio nie do wytrzymania w radiu (np. w Trójce) klony reklamy Tyma i Kokondrata z kawałami i lokatą bez sensu. Tamto w TV było żenujące, ale to co teraz puszczają w radio to jezusmariarokita chce się strzelać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktoszapanemstoi Re: szkolna wyprawka! uahahaha 31.08.07, 20:10 Reklama jakiejś wody. Kobieta stoi,podchodzi do niej kilka osób i podaje jej projekty ubrań. Ona rozkłada je na stole i łapie się za głowę. Podchodzi ktoś inny,z próbką jakiegoś materiału i to już dla biedaczki za wiele. Ucieka do siebie i pomaga jej woda! Do tego hasło,coś o tym,że woda pomaga...Potem oczywiście widok udanego pokazu mody i roześmianej bohaterki. Co by ta biedna kobieta zrobiła,jakby miała jakieś POWAŻNE obowiązki? Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 mój antybohater 31.08.07, 23:04 ...ten gość, który występuje w reklamie chyba ery (co się tarza w piasku z trzema laskami) i co ma uśmiech "wyrozubiały"- proponowałabym kategorię "najbardziej kretyński wyraz twarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: mój antybohater 01.09.07, 09:28 ktoszapanemstoi: Z tą reklamą wody i tą kobietą od projektowania ubrań to masz rację. Też mnie denerwuje ta reklama. A Denerwuje mnie jeszcze bardziej, ponieważ tam gra moje koleżanka z gimnazjum. Gwiazda za 3 grosze !!! wrrrrr..... A wiecie co mnie jeszcze denerwuje ? Bożenka Dykiel i jest wspaniały PUR, który umyje aż tyyyyyyyyyyyyyle talerzy, że aż się w kuchni nie zmieszczą !! W ogóle nienawidzę Dykielowiej i jakakolwiek scen z nią, doprowadza mnie do szału !! A jogurty Jogobelli, to już normalnie reklama samobójcza. Ta baba z fioletowej bluzeczce z krzywą grzyweczką, doprowadza mnie do kur...icy. "Jogurty się je po to, żeby być zadowolonym" "Mąż wyraża to najczęściej uśmiechem" "Jogurt śmiało może zastąpić posiłek" "Można się wgryźć w te owoce" K O S Z M A R !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: mój antybohater 02.09.07, 23:22 Dla mnie obecnie denna jest szara baba, w szarym samochodzie jedzie przez szary świat. Dostaje kulą do rozbiórki i o mało co nie wpada do wody z nadbrzeża. I to ma być reklama skierowana do kobiet? To ja dziękuję nie chce byc szara. Toyota yaris. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bara Re: mój antybohater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:41 Pani z wytrzeszczem od Tiny i uśmiechem dookoła głowy. Dwóch debili z reklamy Plusa Chcecie mieć hit - i Ci ludzie którzy się cieszą jakby im kto w kieszeń nasmarkał. Ale najbardziej mnie dobija spotkanie towarzyskie przy Perwollu: -Świetnie jej w czerwony -To na pewno nowa sukienka (Rany boskie a co ma jedno do drugiego?Co za imbecyl pisał ten dialog?!) Nie mówiąc już o tym, że pierwsza rzecz, którą chowam do torebki idąc na spotkanie towarzyskie to wielka butla płynu do prania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: mój antybohater IP: *.zakoniczyn.net 03.09.07, 15:23 i ten tekst, ze to ilosc owocow starczajaca na caly dzien! no nie wiem, dwie trzy marne truskawki w jakims malutkim jogurcie. ja tam zjadam pol a nawet czasami cala kobialke truskawek w ciagu dnia! uwielbiam truskawki i inne owoce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bara Re: mój antybohater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:03 Aaa, zapomniałam jeszcze o namiętnym pocałunku z psem bokserem....Niedobrze mi się robi...(Mentos) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goas Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.elb.vectranet.pl 04.09.07, 19:56 najgorsza dla mnie jest ostatnio rodzinka pijąca kawę zbożową. tatuś: Od kiedy pozwalamy dzieciom pić kawę? syn: No właśnie, od kiedy? Ten kretyński wyraz twarzy i tatusia, i synusia powodują we mnie wzmożoną chęć rzucania pilotem w telewizor oraz telewizorem o ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żeszuf Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 11:52 Nie moge słuchać w radiu reklamy akcji honorowego krwiodastwa PCK. (Żeby było jasne: akcję popieram, nawet czynnie, a krwiodawców bardzo szanuje.) W reklamie wystepuje jeden z braci Morczków. I, o dziwo to nie jego, znana z serialu drewniana gra mnie wkurza, ale partnerujacej mu panienki (nie mam pojęcia kto to). Denerwujacy, zupełnie niezgodny z sytuacją sposób artykulacji, jakieś takie pokrzykiwanie... no qr..a to jakiś koszmar! Od razu wzbudza agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 12.09.07, 15:33 fronczewski coś tam teraz reklamuje (bank, lokaty) i jego reklamowa córka o jezu skąd oni tę panienkę wyrwali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 00:31 nutopia napisała: > fronczewski coś tam teraz reklamuje (bank, lokaty) i jego reklamowa > córka > o jezu skąd oni tę panienkę wyrwali? Dobrze, że już nie puszczają wersji z koszmarnym synkiem z francuskim err, mówiącym Crazy Heroes IV jako "khrrrejzi hihrrrołs cztehrry". Tę koszmarną dziewczynkę jestem w stanie już znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.07, 23:14 Wk**wia mnie zwrot: jedzą, aż im się uszy trzęsą. Ostatnio dość często używany w reklamach , nie wiem dla podkreślenia smaczności potrawy czy jak? Na mnie działa wręcz odstręczająco. A już szczytem wszystkiego była kiedyś tego typu reklama, ale w jakiejś pseudo kaszubskiej gwarze, że jak ją słyszałam to miałam ochotę tak pie***lnąć tę mówiącą babę, żeby się jej wszystko zatrzęsło. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 23.09.07, 00:00 Mariusz Max jestem nadęty Kolonko! Czy oni nas mają za idiotów? I bełkot jakby miał kluskę w gębie. O C H Y D A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: KOlonko jest super facet!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 01.10.07, 15:54 kluchy to ma Kraszko i Lis. Kolonko jest cudowny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 18.10.07, 15:27 Gość portalu: verso napisał(a): > Wk**wia mnie zwrot: jedzą, aż im się uszy trzęsą. A ja tam słyszę: Jedzo, aż im się uszy trzeso. I to też taka pseudo-jakaś gwara. Od siebie dodam kretyńską reklamę Axe z tępymi idiotkami, które wybaczają kolesiowi zdradę i inne tego typu bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
soova Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 02.10.07, 20:35 Ta reklama jest i antykoncepcyjna i zniechęcająca do małżeństwa: konsumpcyjnie nastawione bachory i małżonka, która beztrosko wzięłaby kredyt na byle co, gdyby tylko sama mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin "A mój dziadek..." 24.09.07, 08:59 Mnie najbardziej wkurza ten bachor z radiowej reklamy przechwalający się, że jego dziadek "kupi co chce, BO MA OBLIGACJE!!!" takim tonem, jakby chciał powiedzieć wszystkim innym, że są nic nie warci... masakra, życzę mu, żeby go rówieśnicy na podwórku zlinczowali ;) A telewizyjne reklamy jakoś nie przeszkadzają mi specjalnie- i po takiej serii Waszych krytycznych recenzji zastanawiam się, czy w takim razie jestem normalna???- ale ja i tak rzadko oglądam TV, więc tych wszystkich hajzerów i innych widuję raczej w małych dawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żeszuf statua wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 13:34 Mariusz Max "Golonko" i ... wszystko jasne. Jak go widzę, a raczej słyszę, to automatycznie zmieniam kanał. Może być edu tv, Superstacja albo nawet trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.aster.pl 28.09.07, 22:05 Zawsze wkurzały mnie te świataki, krowy i niedzwiedzie w reklamie milki. Przecież wiadomo, że jak takie zwierze się załatwia to nie patrzy gdzie to robi, a ta czekolada taka brązowa....... Teraz widze że świastaka zwolnili i chwała mu za to, tylko czy na koniec musiał jeszcze nasr.. w papierek? Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 29.09.07, 08:59 Wk..ia mnie Marek Kondrat we wszyskich mutacjach. Facet u mafii się zadłużył, że występuje w takiej ilości reklam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.07, 00:55 A mnie ostatnio wku*wia pyzaty bachor, którego poczęstowano przeciętnym cukierkiem, a ten zamiast go zeżreć, leci z nim do domu, żeby dać połowę równie pyzatemu bratu. A ten z rozpalonymi policzkami pożera tę połówkę cukierka pożądliwym wzrokiem i z taką miną jakby nic żarł przynajmniej tydzień! Nie wiem czemu ta reklama w ten sposób działa na mnie, gdyż z założenia powinna wywoływać pozytywne odczucia, a tym czasem ja mam ochotę prasnąć jednego i drugiego w ten pyzaty, uśmiechnięty i zadowolony dziób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Nie kupujmy niczego, co reklamują!!! IP: *.eranet.pl 01.10.07, 10:43 A mnie wkurza ta z almeTTTe! mówiona szeptem seksownym! Za to tego pieprzonego sera nie kupuję!! Te agencje od debilnych reklam jak przyjmują do roboty to wyłącznie młodych, zdolnych i (jakże by nie) kreatywnych, ofkors. Efekty rzeczywiście widać. Trzeba cały czas pilta trzymać w ręce, żeby to omijać. Teraz wiadomo, dlaczego wynaleźli piloty; kiedyś trzeba byłoby cały czas latać do telewizora, ściszać i przełączać. NIENAWIDZĘ reklam i nic reklamowanego nie kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia arnisia Re: Nie kupujmy niczego, co reklamują!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:02 Dobija mnie bobas z reklamy n (mam już rok - czy coś w tym guście). To jakiś zmutowany potwór rodem z horroru (przypomina trochę laleczkę Chucky), łeb za duzy, zez, wystający kieł. Mam ochotę go zatłuc tępą łopatą, żeby ludzi nie straszył Odpowiedz Link Zgłoś
k343410 Re: Nie kupujmy niczego, co reklamują!!! 01.10.07, 16:50 mnie wkurzają faceci w garażu popijający tuż po naprawie motocykla kawkę jackobs aż im się paluszki odgięły \chyba z rozkoszy że znależli w garażu takie filiżanki\ no i niestety na tvn24 niepełnosprawni z kretyńskim śmiechem na końcu \masakra\ Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Nie kupujmy niczego, co reklamują!!! 12.11.07, 17:16 Gość portalu: Baśka napisał(a): > A mnie wkurza ta z almeTTTe! mówiona szeptem seksownym! Za to tego > pieprzonego sera nie kupuję!! > Te agencje od debilnych reklam jak przyjmują do roboty to wyłącznie > młodych, zdolnych i (jakże by nie) kreatywnych, ofkors. Efekty > rzeczywiście widać. Trzeba cały czas pilta trzymać w ręce, żeby to > omijać. Teraz wiadomo, dlaczego wynaleźli piloty; kiedyś trzeba > byłoby cały czas latać do telewizora, ściszać i przełączać. > NIENAWIDZĘ reklam i nic reklamowanego nie kupuję! Z tą kreatywnoscią to przesadzasz twórcy reklam tv raczej porażaja jej brakiem, a co do niekupywania to faktycznie juz nie raz tępe reklamy uidporniły mnie na niektóre produkty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żeszuf reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 13:07 Mam szansę zainicjować drugi tysiąc! Co by tu.... Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Activia 05.10.07, 17:31 nie wiem czy ktoś pisał o tym czy nie. przed chwila była ta reklama i stwierdziłam ze napisze. jak mnie wk....wia ta reklama i ta głupia laska co siedzi przy stole z jakimś kolesiem i jedza ten jogurt i rozmawiają że jest pyszny i takie tam a ona na to ze jest jeszcze odbry na..., no wiesz.., no na co?? no bo to Activia no to wiesz..., nie.nic... no ku.. jak ja bym to dziewcze pie..a w łeb. ja wiem ze to dubbing i takie tam ale jest to tak beznadziejnie zrobione i tak wku..ające ze nie idzie tego słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 06.10.07, 01:09 Fikająca nogami gó..ara w żółtym. W życiu nie kupię tego napoju. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe A teraz to się pewnie narażę. 06.10.07, 01:13 Nienawidzę, no ku**a NIENAWIDZĘ reklam Plusa!!!!!! Ci kolesie budzą we mnie autentyczną żądzę mordu. I nie mówcie mi, że nie mam poczucia humoru, bo mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose liberty IP: *.client.duna.pl 06.10.07, 12:56 A mnie wkurza reklama nowego ubezpieczyciela wchodzącego na polski rynek i słynna "amerykanska pomoc drogowa" czy cos i tekst bohatera: marriusz maksz koląko boszton maszeczjuszetsz" Niemoge go sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: liberty IP: *.tkdami.net 06.10.07, 20:53 obrzydliwy zarozumialy gowniarz ktory NIC nie robil w szkole. Co za jakis sklerotyczny maly kretyn!!! Ta jego geba daje mi pewnosc ze dzis w szkole pobil kolegow, przeszkadzal pani, gadal na lekcji i nic ze wszystkich lekcji nie zapamietal. A za 20 lat wyjedzie do Anglii bo go niczego w POlsce nie nauczyli. Obrzydliwy maly robal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: liberty IP: *.bsk.vectranet.pl 11.10.07, 14:21 Witaj w klubie. Ja też nie mogę tego słuchać, zwalaszcza, że jego dykcja jest fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.10.07, 18:55 Załatwię parę hurtem, przepraszam, jeśli będę powatarzać to, co pisali inni: - pani, co "od razu zrobiła bitki". No Boże, oczyma duszy widzę, jak ona w szkółce paluszek do góry podnosiła: "Proszę pani, a on powiedział, ze pani nie lubi!!! Proszę pani, a ja zrobiłam to najlepiej!!! Proszę pani, a ona ściąga!!!". - synkowie, którym tatuś obiecał rejs żaglówką i nagle złapał go ból. Jak widzę miny tych synków, to waliłabym, czym popadnie, a na rejs czymkolwiek, gdziekolwiek i kiedykolwiek raczej nie powinni już liczyć. - ostatnio zbiorowo nie tyle bohaterki, ale reklamy Blendamed. W jednej pani wierzy głęboko, że olśniewający uśmiech zapewnił jej sukces w zdobywaniu uczuć ukochanego mężczyzny - taa, jasne, i nie ma to żadnego związku, ze objawiła mu się w szałowej kiecce, makijażu i biżuterii i zeszła po schodach samotnie, bez konkurencji, doskonale widoczna, nie, to tylko te białe zęby! W drugiej pani nie może cieszyć się tym, że pan jej podał śniadanie do łóżka, bo, o zgrozo, ma osad nazębny!!!! - pioseneczka Monte - "O czym dzieci marzą każdego dnia?". Żebyś się wreszcie zamknął, palancie jeden!! - wszystkie mamusie, które na widok własnych dzieci - znanych im w końcu, nieraz od paru ładnych lat - uśmiechają się z takim wyrazem twarzy, jakby doznały ekstazy religijnej (ostatnio prym wiedzie pani z "Silana", która kocha spędzać czas z rodziną i obwąchuje ubrania córki). Zawsze z niepokojem pytam męża, czy może ja też mam takie coś na twarzy i po prostu tego nie kontroluję. - dziecko z reklamy Plusa, które dostaje od braciszka pół krówki nie dostałoby ode mnie nic, choćby mi żebrało u stóp - niesympatyczny, nadęty gó..arz. - i na koniec, pan z reklamy 3Bit - budzi we mnie odrazę jako mężczyzna. No wstrząsa mną obrzydzenie, gdy go widzę. Nigdy w życiu nie użyłabym niczego, co on reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 07.10.07, 23:12 Znów zaczęli pokazywać reklamę pasty do zębów. " wyrozumbiały" co to qrwa ma być ! bo śmieszne napewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiary Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 00:14 hehe taaaaaaaaaaa - BITKI WYMIATAJA!!! ja bym jej bitki zrobil... straszszszszszszszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana znowu straszą debilki z jogobelli ,ratunku! IP: *.filg.uj.edu.pl 08.10.07, 10:08 znów te głupie gęby, pracujące nad mową ciała rączki i debilne teksty; "mówiac jogurt mam na mysli zdrowie", "jogurty som smaczne", "dużzzo swieżych owoców, w które można się wzryźć". Czy ktoś ma kałasznikowa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Re: znowu straszą debilki z jogobelli ,ratunku! IP: 213.25.20.* 08.10.07, 12:13 Nie rozumiem dlaczego bachory cieszą się na rejs dookoła świata (chyba reklama APAPU) Przecież taki rejs jest potwornie nudny, płyniesz i płyniesz, tylko woda dookoła. Swoja drogą chetnie bym te rozpuszczone bachory wysłała na taki rejs. Może by umarły z nudów albo zarzygały na smierć, jesli szczęśliwie cierpią na chorobę morską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguś33 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 16:45 a zauważ że ona te bitki tylko z tej kostki zrobiła( tak przynajmniej wynika z tekstu), ostatnio najgosze to chyba są reklamy mediamarkt,te w których latają różni tacy z siatami w/w sklepu przyklejonymi do łap. najbardziej mnie wkurza ta z zemdlałą babką jak ją jakiś "lekarz" (właśnie z tymi siatami)próbuje reanimować Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.10.07, 17:36 te reklamy MediaMarktu sa popie..ne. cała kampania z resztą od samego początku na żenująco niskim poziomie, oparta na beznadziejnym pomyśle. czy target też taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:01 Zgadzam się co do dzieciaka z reklamy Plusa- ta cała reklama wywołuje u mnie skurcz żołądka. Za długo byłem katowany w dzieciństwie "Sercem" Amicisa, aby wzruszać się tkliwą muzyczką i pyzatą rodzinką... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 09.10.07, 17:23 Ach, i jeszcze dziewoja od oleju kujawskiego. Już chyba tego nie puszczają, ale jak słyszałam to jej wyśpiewywanie, to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 09.10.07, 20:42 1. batonik dla dzieci, w którym zarośnięte jak Yeti dziecko dmuchające bez przerwy w spadająca na nos grzywke i powtarzające NIC! Najpierw do fryzjera, a jak zostaną jakieś walory to dopiero wtedy można kupic słodycze; 2. rogaliki z czymśtam, które dadza siłe do nauki geografii czy jakoś tak. No i super, tylko dlaczego wmawiaj mi (i mojemu dziecku co gorsza), że stolice Litwy jest Ryga?? To już prędzej do Rygi się przejadę niż kupię to badziewie; 3. urocze panie od jogurtu, które jedzą go na śniadanie, lancz, brancz i wszystkie inne możliwe i niemożliwe posiłki 4. wszystkie bez wyjątku reklamówki wyborcze. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolly jumper Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 10.10.07, 06:57 Znowu atakuje Martyna Wojciechowska vel Długi Nochal, która tym razem postanowiła zamieszkać na dwa tygodnie z jakąś rodzinką, żeby im przypominać że mają brać Actimel. O żesz k.., babsko domu nie ma czy co? nudzi jej się? Za karę kazałbym jej pić ten Actimel przez dwa tygodnie - sraczka murowana. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe A propos Martyny W. 13.10.07, 15:56 Kiedyś było takie prawo (piszę "kiedyś było", bo nie wiem, czy jeszcze ono obowiązuje), że np. prezenterzy wiadomości nie mogli nic reklamować, bo to by podkopywało ich wiarygodność jako dziennikarzy. I tak się zastanawiam: jak to możliwe, że redaktor naczelna prestiżowego, jak by nie było, magazynu, który mnie (i chyba nie tylko mnie) zawsze się kojarzył z rzetelnością i uczciwością, występuje w reklamie jogurtu?!?!? Czyżby "National Geographic" naprawdę tak zszedł na psy? Przyznam się, że odkąd ona została naczelną, już nie wypatruję kolejnego numeru z taką niecierpliwością; ba, ja się mocno wahałam, czy w ogóle w tym roku przedłużyć prenumeratę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdołowana jak to nie puszczają??? IP: *.filg.uj.edu.pl 10.10.07, 13:16 ONEGDAJ widziałam jak wozi swój ludowy tyłek na komputerowym krześle miotajac się po nowej kuchni i zamiatajac podłogę sztucznymi warkoczami. I powywa takoż rozpaczliwie i po "ludowemu". Jak słyszałam te "pieczenikotlety" to miałam ochotę zabijać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewusia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 11:46 ja natomiat nie znosze ani chlopa ani baby z reklamy jakiegos meskiego antyperspirantu "Tomek ale ta koszulka wogole nie pachnie". No kurde sory zeby pachniala skoro dopiero biegal, pot raczej smierdzi niz pachnie, kazda reklama proszkow do prania, wybielaczy itp. a Hajzer to juz wogole dramat a na piosenke lidla "lidl jest tani" odpowiadam "i do bani" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguś33 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 16:10 Ten dzieciak który mówi "ooo pycha!" a w gębie ma jakąś breje która ma być rybą w sosie...ale on mnie wnerwia, normalnie wygląda jakby miał zaraz pawia puścic tą rybą. założę się że jak tylko padło "cięcie" to tą pychą haftował! no i oczywiście strach do domu wracać bo a nuż siedzi u nas Martyna Wojciechowska! i to na 2 tygodnie! już se namiot rozbila w dużym pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaaa "smakuje jak u mamy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:32 jakies ciastka i brzydki 40 letni facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Marek Kondrat IP: *.bsk.vectranet.pl 11.10.07, 14:20 i jego najnowsza reklama. Brrr... Nie mogę tego słuchać: "Właśnie przyjechał do nas znany aktor..." Wychodzę z pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 14.10.07, 18:58 Moje typy to: 1. Pani ktora zrobila bitki 2. Wszystkie panie od Jogobelli 3. Dzieciak ktory mowi jedzac i widac mu w buzi wymemlana papke 4. I ostatnio spiewajacy hamburger z reklamy ketchupu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakashimazu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 16.10.07, 08:04 Reklama PZU "mniej niż zero" i facet wykrzykujący na końcu O! O! O! z rykiem goryla, któremu wsadzono banana w doopę. Te okrzyki powodują u mnie panicznę poszukiwania pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.10.07, 11:51 -Pani której brat nauczył się na studiach do czego służy makaron, i robi coś co koledzy nazywają Spadżiiii Tiunaaa... -Pani która od razu zrobiła bitki... -Królowa bakalandii i jej ciasto -Facet który nie widzi nic dziwnego w tym ze w jego domu na 2 tyg zamieszkała Martyna i nie wiadomo po co roskłada w domu namiot. -Osoby mające mixa cokoliwek by to znaczyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakashimazu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 18.10.07, 13:34 Play - w całości, a w szczgólności facet mówiący Pflej jakby smarkał i pluł, oraz tłusty, oblesny i szczerbaty osobnik na plakatach z uśmiechem debila - jak tak ma wygladac klient tej sieci, to ja przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.10.07, 14:46 Zapomniałam o paniach z Jogobelli które jedzą ten jogurt na śniadanie obiad lunch i kolajcę... Oraz o pani która uważa że owoce SOM pyszne, SOM czyste i SOM nie wiadomo jeszcze jakie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakashimazu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 213.25.20.* 19.10.07, 07:34 Gó..arz, który twierdzi, że rybu to nuuda. Karmić przez cały rok chlebem i wodą (na niedzielę może być chleb ze smalcem) to by te ryby i na surowo zeżarł. Niedobrze mi się robi jak pokazują potem tego bachora z kawałkiem żarcia w gębie. To powinno być ZAKAZANE, bo pawia można puścić. No i panie od jogobelli, które doznają wielokrotnego orgazmu podczas spożycia jogurtu - powinny mieć dożywotni zakaz pojawiania się na wizjii. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 19.10.07, 19:32 okrzyki O! O! O! do złudzenia przypominają efekty dźwiękowe z niemieckiego pornosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Jogobella i inne IP: *.spray.net.pl 20.10.07, 14:40 Bo żrą je od rana do nocy, bo owoce są chrupiące (truskawki?0 i zerwane prosto z krzaczka... Play - matko pies się rozpuścił w garze? Max Kolonko - jesssuuu Axe - te panny co się tłuką o manekina Jakieś smarozwidło do chleba z jakimiś kwasmi dla musku - co to jest do cholery musk? Ketchup - to już spowodowało mój szczekoopad - śpiewający haqmbureger:( Tchibo - para dopier się nauczyła tańczyć jak wypiła kawę - żeby to jeszcze była prawda to kazdemy facetowi bym ją podawała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Jogobella i inne IP: *.tkdami.net 20.10.07, 22:32 radiowa reklama mediamarkt zrobiona na film przyrodniczy z tekstem: osobnik meski eksponuje swa TORBE i przyciaga osobniczke damska. Czy jakos tak. No zesz jak sobie wyobraze jak osobnik eksponuje torbe... rzyg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Jogobella i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 23:18 ostatnia reklama ,która jest dla mnie szczytem szczytow ,,chyba media markt aczkolwiek nie jestem pewna: maly bachor drze się: -mamo ,mamo zasłałem łóżko - o dziekuję! -płosę bardzo -aaaaa ( swoją drogą matka teraz sie zorientowala ,ze dziecko ma wadę wymowy??) na to matka cos w stylu:wypierze się bachor-złobię to jeszcze łaz ..( no juz przegiecie..) zaraz wrzask...-tatooo ,musisz to zobaczyc ( zafajdane przescieradlo??!) koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek nowe g...a IP: *.limes.com.pl 24.10.07, 10:19 reklama kredytu i tekst kolesia: wiadomo, telewizor jest w domu najwazniejszy" czy jakos tak.no zesz k..a kto to wymysla??? glupie pindy z reklamy axe - brak slow mi poprostu, o jogobelli juz nie wspomne(od kiedy mowi sie SOM?jakies nowe zasady a ja o tym nie wiem, w kazdej reklamie tak gadaja). no i te luzne gadki: pierwsza reklama super, ale te z przedluzonymi nogawkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss twist Re: nowe g...a IP: 213.25.20.* 24.10.07, 13:13 ja bym wykopała tę pindę co wsiada do winy i zaczyna wciągać nogawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: nowe g...a IP: *.eranet.pl 24.10.07, 22:27 Nie cierpię Fronczewskiego i jego głupiego sąsiada, Kondrata i Tyma. Są jednak jakieś granice robienia z siebie durni. Nawet za forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
roobyo Re: nowe g...a 24.10.07, 23:29 1. Bitki 2. Gó..arz z reklamy "co dziś robiłeś w szkole???" 3. wszystkie reklamy preparatów na sranie (Activia, herbatki i węgiel w "wersji jungle" 4. dziecko z reklamy "N" 5. koleś z bolącym krzyżem z reklamy Apapu z żaglówką (swoją drogą u mnie w domu jest już chóralna odpowiedź na końcowe "Ahoj przygodo!" - mówimy Ahoj Ci w d**ę!" Reklamy w tym kraju są ogólnie debilne. Najlepsza to chyba "nówka Motorolka" na Youtube:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: nowe g...a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 08:56 "Tyskie vademecum piwa". Belgijski zwyczaj zabierania gościom pubu buta w zastaw za szklankę lokalnego piwa. Po pierwsze pies wąchający z zainteresowaniem, smrodliwą zapewne, skarpetę swego pana. Po drugie barman wieszający buty nad barem, one się tak kołyyyszą, a pod spodem świeże piwko w kuflu. Bllleeeh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałasznikow wszystkie produkty z nazwą Kinder... IP: 89.171.136.* 25.10.07, 22:03 ohydna kalka niemieckiej reklamy dla debili. Co to ma być? "Kinderkanapka" (gówn...ara łaskawie pozwala mamusce zjeść to cudo w zamian za pozwalanie na wszystko!?) i "Kinderniespodzianka"- co test ciążowy wypadł pozytywnie???. Analogiczne drugie badziewie "montedzieckaczas". Dodatkowo za postać "zimnej, przemądrzałej suki" doradzającej po chamsku mocniejszy środek- won z ibupronem! Na tekst "co ja zrobię z taką ilościąrozproszonychplam??" u mnie w domu pada tekst" "zabij się od razu debilko".I seria z pilota. Knorr ze swoim sielskim obrazkiem słodkiego dziecięcia niosacego przez kwitnące łaki ,sady i warzywniki ukochanemu tacie(dziadkowi?) ZUPĘ Z TOREBKI. No żesz jasny gwint! Inny zabieg tegoż polega na wkładaniu do paszczy głupkowatego faceta lub biednego dziecka kawałka zmutowanego przez knorra pożywienia. Widać jak onoż rośnie w ich ustach. Przybiera na wadze...Stop klatka- paw królowej (cytat). Za co kocham kostki knorra- za to, że ICH NIE UŻYWAM cholera. Hubert Urbański i jego natrętna, pyszałkowata gęba w pseudo teleturnieju=reklamie banku. Dno den i muł przez 50 metrów.Kto to wymyśla?? Kobiety z jogobelli porażają swoją sielską "urodą" i poziomem inteligencji. O matko, a może to jogurt dla ludzi o określonym ilorazie??? Komisja do spraw języka polskiego powinna jednak tu zaoponować - te "som" itd. a fe! wszyscy mają prawo do poprawnego języka. Inny bank - i ohydne mordy (wylizana kobieta z długim nochalem, oblesny facecik)oraz tekst: "co? wszyscy biorą" sugerujący łapówki. Co za dno. Te wstretne gęby jeszcze wiszą na tym banku- a ja nawet nie wiem, co to za bank- i chyba o to chodziło?! I tym optymistycznym akcentem kończę i życzę dobrego HUMORUM wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wszystkie produkty z nazwą Kinder... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:00 Nowa, strasznnnnnnie głupia reklama czegoś na kaszel. Miejsce akcji: jakies biuro, bohaterki: dwie kobiety z wytrzeszczem w tym jedna z obrzydliwym kaszelem. Ich gra aktorska jest porazająca!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałasznikow jeszcze polopiryna vel aspiryna IP: 89.171.136.* 26.10.07, 16:59 obrzydliwe i nedznie zagrane "złożenie chorobą" na granicy agonii a po zażyciu któregoś z wyż. wym. nagła iluminacja, cudowne ozdrowienie i balanga w plenerze po świt. Panaceum cholerka. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia kałasznikow, udało ci się 28.10.07, 19:42 > optymistycznym akcentem kończę i życzę dobrego HUMORUM wszystkim. poprawiłeś mi humor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałasznikow Re: kałasznikow, udało ci się IP: 89.171.136.* 28.10.07, 21:09 zawsze do usług! Miłego dnia...z masą inteligentnych, dowcipnych i powalających reklam...jeśli juz muszą być. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: nowe g...a 28.10.07, 18:09 Reklamy tego całego "Tyskiego wademekum" i tak były lepsze niż ta książczyna. Swoją drogą, ciekawe z którego palca oni sobie wyssali to zastawianie butów w pubie? Widział ktoś w Belgii coś takiego? Bo ja nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.chello.pl 26.10.07, 17:29 a ja nie nawidzę tej "ssss e krzaczka"od jogurtów jogobella chyba Odpowiedz Link Zgłoś
medyczka2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 26.10.07, 18:01 A mnie wqrwia para wymoczków reklamujących jakąś wibrującą nakładkę na penisa. Jak ich widzę to seksu odechciewa się do końca życia. Ta sama dziewoja z tłustymi włosami reklamuje też żele intymne. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 26.10.07, 19:45 Nowa reklama czegoś na kaszel (ktoś już wspominał). Panienka kaszle do słuchawki, pluje na wszystkie strony i prycha i mówi, że "tak kaszę, aż mnie boli o tutaj" teatralnie wskazując na okolice szyjne. Wrr! Luźne gadki... no comment. Ilość rozproszonych plam, Chajzer z siłą magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
aix.sponsa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! 26.10.07, 21:40 Chłopak z reklamy batonika Kinder Maxi. Brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 17:17 Jak przjrzeć się ruchowi jej warg to pannica mówi po rosyjsku: - Sagłaszajus. Pomyślałam ze smutkiem, że tej Rosjance wszystko jedno czy dostała pierścionek zaręczynowy, czy miniwibratorek - radość taka sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: 149.55.30.* 02.11.07, 11:05 Ona mowi 'I do' po angielsku@!!!! nawiazujac do slubu itd... saglaszajus brzmialo by bardzo dziwacznie ... poliglotka to ty nie jestes;) ale reklama faktycznie beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 13:44 No dzięki, wiesz? Widziałam tę reklamę z polskim dubbingiem gdzie ona mówi "zgadzam się", obejrzyj tę reklamę z wyłączoną fonią i przekonaj się, że usta układają jej się w sagłaszajus' ;) A po angielsku rzeczywiście "yes, I do". I tak reklama do ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Małgorzata Foremniak IP: *.bsk.vectranet.pl 27.10.07, 11:24 i nowa reklama jakiegos pisemka. Brr... Ech, trzeba sobie załadować jakiś program blokujący reklamy w necie. Otwieram o2 (sprawdzić skrzynkę), a tam ona :( Jak widzę tę reklamę w TV, oraz parę innych, takich jak Marek Kondrat, Ubezpieczenie w Link 4 (??) z tym kopiącym facetem, to od razu szukam pilota. Odpowiedz Link Zgłoś
evivalarte Re: Małgorzata Foremniak 30.10.07, 09:35 Reklama ubezpieczeń z "kopiącym facetem" poraża także ze względu na tekst: "STOP i... cofnijmy magnetowid do tyłu". Po pierwsze - jeśli cokolwiek można cofnąć (przewinąć) to taśmę, ponadto - niech szanowny autor spróbuje coś cofnąć do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś