Gość: sierściuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:35 Wiam! Jest taka strona co wpisujecie swoja date urodzenia i wyskakuje przeboj ktory byl na topie tego dnia! Bardzo prosze, jesli znacie jej adres to podajcie mi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 20:53 poszukaj na stronach trUjki, myślę, że Marek Niedźwiecki może mieć takie dane Odpowiedz Link Zgłoś
betina_betina Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 21:13 www.everyhit.com/dates/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 21:18 oo, ja sie urodzilam za czasow Whitney Houston "I wanna dance with somebody" i Simple Minds "Live in the city of light" :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 21:24 W trojce: Blaze Of Glory - Jon Bon Jovi Na tamtej stronie: Singiel:Maria McKee - "Show Me Heaven" Plyta:Carreras Domingo Pavarotti Orchestra Del Maggio Musical Fiorentino Orchestra Del Teatro Dell'Opera Di Roma Zubin Mehta - "In Concert" Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 21:48 Jezusicku, to aleś ty młody :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:53 the_dzidka napisała: > Jezusicku, to aleś ty młody :) No wlasnie, 1990? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.trustnet.pl 08.02.06, 22:22 A ja na tej stronie singiel :The Christians, Holly Johnson, Paul McCartney, Gerry Marsden, Stock Aitken & Waterman - "Ferry 'Cross The Mersey" płyta :Jason Donovan - "Ten Good Reasons" a nie wiem jak sie sprawdza w trojce<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx131 Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:30 > a nie wiem jak sie sprawdza w trojce<lol2> www.radio.com.pl/trojka/lp3/archiwum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.trustnet.pl 08.02.06, 22:34 Dzięki:* ale nie wiem czy dobrze sprawdziłam ale powiedzmy że wyszło mi: KOCHAĆ INACZEJ - DeMono Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 22:38 a mnie "la isla bonita" Madonny Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 23:14 nie mów :) moj tez. 22 maj 1987 ja jestem, ale tam nie było 22, to dałam 23 :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 22:44 ZOSTAŃMY SAMI - DeMono - sa u mnie na jest na drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: przeboj dnia urodzenia 08.02.06, 23:13 The Beatles - "Hello Goodbye" płyta Val Doonican - "Val Doonican Rocks But Gently" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władzia Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:40 Błooożesz Ty mój!!! Jak ja się rodziła, to wyspiewywał Ludwik Sępoliński i Mieciu Fogg.To były przeboje! Nie to, co teraz, jakieś hula-hopy, techniksy i insze zberezeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nsfrnt Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.siedmiorog.pl 09.02.06, 11:53 już wiem co zdeterminowało moje życie: bee gees z "tragedy".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: przeboj dnia urodzenia IP: 62.111.240.* 09.02.06, 12:18 a ja: Przebój: Gilbert O'Sullivan - "Clair" Album: (K-Tel) - "20 All Time Hits Of The 50's" echhhhhhhhhhhhh................... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 12:21 Abba - "Dancing Queen" Czlowiekowi sie zdaje, ze młody, a urodził sie za czasów ABBY :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoezoe Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 12:55 o mamo! to co powiesz o mnie: Rod Stewart - "Da Ya Think I'm Sexy". Uśmiałam się po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridie Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.piasta.pl 10.02.06, 17:24 hmmm... to zupełnie tak samo jak u mnie :)) a jeszcze Blondie z Parallel lines juz zupełnie mnie dobiła.......... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 12:55 wooooooooooow nie wiedzialam, ze urodzilam sie tego samego dnia co bowie i presley :) tylko pare lat pozniej :) pet shop boys na topie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 12:59 a na trojce take on me- co prawda 3 dni po moich urodzinach, bo 8 stycznia notowania nie bylo.. a dwa miejsca nizej brothers in arms- myslalam, ze ta piosenka jest duzo starsza ode mnie O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:09 utwor: USA For Africa - "We Are The World" plyta: Various artist compilation (CBS/WEA) - "The Hits Album 2/The Hits Tape 2" Ech, lata '80 a ja mialem szczescie urodzic sie w polowie, tak akurat :] Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: przeboj dnia urodzenia 13.02.06, 15:40 Zatem witam towarzyszkę ósmostyczniową ;-) Apodemus, 8.1.74... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.chello.pl 10.02.06, 20:20 Survivor - "Eye Of The Tiger" For Number 1 single over the subsequent years Click Here The Number 1 album was: Dire Straits - "Love Over Gold" For Number 1 album over the subsequent years Click Here Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vie_perdu Re: przeboj dnia urodzenia IP: 212.160.145.* 01.03.06, 10:42 A u mnie: The Number 1 single was: The Kinks - "Sunny Afternoon" The Number 1 album was: Original Soundtrack - "The Sound Of Music" łomatko! Czas zacząć kupować "vigor senior". Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 15:17 Juz wiem, dlaczego tak mi ciągle w życiu pod górkę :-)))) Carl Douglas - "Kung Fu Fighting" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.chello.pl 09.02.06, 15:25 Jak wyscie to znalezli na stronie trojki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.chello.pl 09.02.06, 15:27 O kurde, jak ja sie urodziłam to nie bylo jeszce Trójki... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_24 Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 23:19 ja tez jestem za stara ;) ale za to u mnie Sting byl na topie z "Message In A Bottle" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trimek Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 15:44 The Winner Takes It All! to moje Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 15:52 u mnie klasyk... John Travolta & Olivia Newton John - "You're The One That I Want" u mojej zony ten sam duet, tylko inna piosenka (z tej samej plyty) choc ona urodzila sie prawie 4 miesiace pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: przeboj dnia urodzenia 09.02.06, 16:07 a u mnie the police w obydwu przypadkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayen Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.stacje.agora.pl 09.02.06, 18:12 a u mnie króluje Abba Hit: Abba - "Knowing Me Knowing You" Płyta: Abba - "Arrival" a urodziałm się tego samego dnia, co Lisa Stansfield ;), tyle, że 11 lat później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dornita Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 09.02.06, 22:21 A ja mam bardzo pozytywne piosenki:D na Trojce "Klub wesolego szampana" Formacji Nieżywych Schabuff, na tej stronce "Nothing's Gonna Change My Love For You" Glenn Medeiros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfia Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:32 LAST CHRISTMAS - Wham! (trojka, z listy dzien po moim urodzeniu)/I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS - Foreigner (hit na swiecie, na liscie trojki wtedy na 6). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolala Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:32 hej! tez mam "Klub wesołego szampana". ja z pierwszego sierpnia 88 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.02.06, 23:46 Singel: Elvis Presley - Way Down Album: Diana Ross & The Supremes - "20 Golden Greats" A w Trójce się nie łapię :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja222 Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:46 u mnie:Kajagoogoo - "Too Shy" a album to:Men At Work - "Business As Usual" a na trójce:( 4 dni po urodzinach)DOWN UNDER - DOWN UNDER Men At Work a trzy dni przed urodzinami:(OBJAZDOWE) NIEME KINO - Perfect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Survivor - "Eye Of The Tiger" :P IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 09.02.06, 23:59 ale hicior:P ale plyta chyba ok, bo moze to to z filmu?: Kids From "Fame" - "The Kids From Fame" jak nie to nie wiem;) A na 3ce: W DOMACH Z BETONU NIE MA WOLNEJ MIŁOŚCI - Martyna Jakubowicz. Ale to z dnia przed, więc nie wiem czy się liczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Survivor - "Eye Of The Tiger" :P 10.02.06, 19:56 Na tej stronie: singel: Phil Collins - "A Groovy Kind Of Love" album: Kylie Minogue - "Kylie - The Album" - woow sama kylie mnie zaszcycila;) A czy to na tej plycie jest ta piosenka co ona chyba ze sto razy spiewa "I should be so lucky lucky lucky lucky..."? Na trojce: TAK... TAK... TO JA - Obywatel G.C. - o moj boze, co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaro Re: Survivor - "Eye Of The Tiger" :P IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.02.06, 07:15 >> Na trojce: >> TAK... TAK... TO JA - Obywatel G.C. - o moj boze, co to? Nic, tylko musisz posłuchać wielkiego hitu nieodżałowanego Grzesia Ciechowskiego - naprawdę dobry utwór, jeśli ktoś oczywiście ww muzyka lubi / lubil a u mnie to dopiero tragedia The Number 1 single was: Smokey Robinson - "Being With You" -.... yyyyy szto etot??? The Number 1 album was: Star Sound - "Stars On 45" - jak wyżej Born on <niewazne> 1933 - Waylon Jennings ( country singer ) 1941 - Harry Nilsson ( deceased ) 1943 - Johnny Halliday 1943 - Muff Winwood ( bassist, guitarist and vocalist with The Spencer Davis Group ) 1946 - Noddy Holder ( guitarist, lead vocalist, Slade ) 1947 - Demis Roussos 1969 - Ice Cube ( real name O'Shea Jackson; Boyz in the Hood / Three Kings / N.W.A. ) 1981 - Billy Martin ( Guitarist, Good Charlotte ) no to z tej listy znam tylko 3 ostatnich lol , a Trojka pojawila sie dopiero niecaly rok pozniej wiec sie nie lapie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:38 Piosenka: Bryan Adams - "(Everything I Do) I Do It For You" Album: Bryan Adams - "Waking Up The Neighbours" Na Trójce to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
elliii Re: przeboj dnia urodzenia 10.02.06, 21:40 Singiel-The Sweet - "Blockbuster"co to za hittt??? Album-Elton John - "Don't Shoot Me I'm Only The Piano Player" tego pana to znam a na Trojce,to sie nie załapuje bo od 1982 roku jest archiwum ulalalala :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: przeboj dnia urodzenia 10.02.06, 22:00 Singiel-Take That-Back For Good Album-Boo Radleys-wake up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.02.06, 21:50 A ja słuchałam NA WŁASNE USZY pierwszego wydania listy przebojów 3! Miałam wtedy niecałe 14 lat, było kwietniowe popołudnie,radio grundig na moim biurku...ech, rozmarzyłam się:-)Jakby to było wczoraj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiopental Re: przeboj dnia urodzenia 12.02.06, 00:08 u mnie Roxy Music 'Jealous guy' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vannortessa Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:25 The Goombay Dance Band - "Seven Tears" Barbra Streisand - "Love Songs" a z trójki (pierwsze notowanie :)!) I'LL FIND MY WAY HOME - Jon And Vangelis Odpowiedz Link Zgłoś
pocominowymail Re: przeboj dnia urodzenia 13.02.06, 14:53 On 16th Jan 1979 ... The Number 1 single was: The Village People - "Y.M.C.A." he he he nic mnie nie przebije... The Number 1 album was: Various artist compilation (EMI) - "Don't Walk - Boogie" Born on 16th Jan: 1942 - William Francis ( keyboard player, vocalist, Dr Hook ) 1959 - Sade ( real name Helen Folasade Adu ) 1965 - Maxine Jones ( En Vogue ) 1979 - Aaliyah Haughton ( Aka Aaliyah. Died August 25th, 2001 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeqq Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:22 Z "Trójki"-"Arktyka"Republiki z tamtej stronki: KC & The Sunshine Band - "Give It Up" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopi Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:59 A ja ujmę to tak: On your 4th birthday: Queen & David Bowie - "Under Pressure" Jakoś mi dziwnie, że w dniu urodzin hitem była ABBA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01-05 Re: przeboj dnia urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:57 The Number 1 single was: Dusty Springfield - "You Don't Have To Say You Love Me" The Number 1 album was: Rolling Stones - "Aftermath" Odpowiedz Link Zgłoś
100.lat.samotnosci Re: przeboj dnia urodzenia 01.03.06, 13:58 a u mnie wyszedł znienacka Rod Stweard "I Am Sailing" to pewnie dlatego moje życie jest takie płynne hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: przeboj dnia urodzenia 01.03.06, 14:22 Art Garfunkel - "I Only Have Eyes For You" stwierdzam, ze straszne młodziaki na tym forum siedzą, sądząc po przebojach.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pietia_69 Re: przeboj dnia urodzenia 01.03.06, 23:21 mantha masz rację mówiąc: "straszne młodziaki na tym forum siedzą, sądząc po przebojach.... :-)" Aż mi się głupio zrobiło, że taki stay jestem :D bo u mnie The Number 1 single was: Donny Osmond - "Young Love" For Number 1 single over the subsequent years Click Here The Number 1 album was: Rod Stewart - "Sing It Again Rod" For Number 1 album over the subsequent years Click Here Odpowiedz Link Zgłoś