Dodaj do ulubionych

Ryby, dajcie głos! ;)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:15
Czy jest tu ktoś spod zanku RYB? A jesli to z ktorego dnia?
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Ryby, dajcie głos! ;) 28.02.06, 13:09
      mła !!!! 10 marca
    • b_a_l_b_i_n_k_a Re: Ryby, dajcie głos! ;) 28.02.06, 13:33
      wrrrrrr....24 lutego
      • Gość: Mik Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.jzo.com.pl 28.02.06, 13:46
        To 24 był lutego,
        Poranna zrzeła mgła
        Wyszło zniej siedem uzbrojonych Kryp
        Turecki niosły znak

No i znów bijatyka........

Ja 23 :)
        • Gość: Iza Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.volta.net.pl 28.02.06, 13:57
          Ja tez z 23:))) A moj kolega z biura z 24. Mam tez kolezanke z 22 i 26.
          • Gość: Strzałka--> Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:49
            Ja 5.03...
            Napiszcie o tym, jak to jest być Rybą...Macie jakieś artystyczne uzdolnienia?
            Jakie wybieraliście zawody?
            Chaotyczni, niepozbierani, ale uroczy? ;)
            ŁADNI...?
            • abdulian Re: Ryby, dajcie głos! ;) 28.02.06, 14:55
              Hhehehehehe a ja jestem z 29 :) i w tym roku kończę 6 i pół lat :DDDDDDDDDDD
              • Gość: vesna Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.torun.mm.pl 28.02.06, 15:00
                z 2.03 :) Jestem trochę przewrażliwiona na swoim punkcie histeryczką. Nie mam
                żadnego talentu artystycznego :( czyli taka zdekompletowana rybka. Za to
                wrażliwa i empatyczna.
                • carrramba Re: Ryby, dajcie głos! ;) 28.02.06, 15:03
                  9 marca
                • Gość: Franza Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:19
                  ja też 2.03!!! Nie mam artystycznych uzdolnień, ale nadrabiam artystyczną
                  duszą :)Po prostu totalnie nie umiem malować, śpiewać średnio, jedyne co to
                  grać w teatrze amatorskim :) Ale moja przyjaciółka z 8.03 ma wszystkie cechy
                  artystki. Także to chyba cecha indywidualna...
                • Gość: zaraza Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.hyperion.pl / *.czeladz.msk.pl 23.03.06, 16:31
                  ja też 02.03!!poza ww jestem też pechowcem
                • kozborn Re: Ryby, dajcie głos! ;) 02.05.06, 18:50
                  To najfajniejsza ryba jaką znam :)
            • Gość: ja Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 15:16
              no wiec absolutnie sie sprawdza ze rybki to istoty niesłychanie uduchowione,
              takie jakby ciala astralne, lekko unoszą sie w powietrzu

mają talenta wszelakie ( ja np plastyczny) oraz INTUICJE roziwnieta w stopniu
              wysokim ( te np. biegne na autobus, nagle nie wiadomo czemu przestaje biegnąc ,
              spóźniam sie a ten autobus co mi uciekł nagle wali czołowo w tramwaj itd)

trudno podejmuje decyzje ( 30 tysiecy razy zastanawiam sie tak czy nie , w
              efekcie czego powód minął )

aure rozsiewamy , no i istotami pięknymi jesteśmy , no nie ?
              • maclorcan Re: Ryby, dajcie głos! ;) 28.02.06, 16:02
                24 lutego :)
              • Gość: Chow Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:06
                7 marzec

Jestem leniwy, talentów artystycznych żadnych, sztuką się nie interesuję i
                wiecznie się spóźniam 5/10 minut. Jestem upierdliwy, mam kiepską pamięć i
                bazgram.

Plusy to uczciwość (ale taka normalna, a nie polska, co to nikt nie kradnie
                tylko wszyscy kombinują jak coś wynieść), konsekwencja i wesołość. Talent mam
                do cyferek i liczenia. Lubię historie i mam niezłą wyobraźnie.

To taki mały opis zwyczajowej RYBY.

Pozdrawiam
          • Gość: Maria Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: 212.244.34.* 02.03.06, 18:09
            Ja też 23 :) typowa rybka :D
    • Gość: Kamaoka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.net-serwis.pl 28.02.06, 16:17
      10 marca:) dzien chlopaka i 40 meczennikow, mama mi przepowiedziala ze 40
      facetow bedzie za mna plakac, ale to bym chyba musiala zyc 200 lat, bo stale
      zwiazki tworze:)
      nie jestem artystycznie uzdolniona - falsszuje, reka mi sie trzesie, nie
      potrafie malowac. ale za to uwielbiam rozne robotki reczen, wiecie, jakies
      origami, wyklejanki, nie wiem, ale jakos luie tak cierpliwie siedziec i przy
      czyms dlubac:)
      spozniam sie caly zcas, nie potrafie sie zorganizowac, marnuje czas, nie
      potrafie podjac decyzji
      mam przeswiadczenie ze jestem "wybrancem", ale takim kopciuszkiem, ktorego nikt
      nie odkryl:)
      mam "dziwne przeczucia", latwo odczytuje emocje innych
      pozdrawiam
      kama
      • Gość: kamaoka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.net-serwis.pl 28.02.06, 16:48
        Aha, dodam jeszcze cos do tego odczytywania emocji innych ludzie - to ma
        zastosowanie TYLKO przy emocjach, ogolnie nie potrafie odczuc kiedy ktos mnie
        oszukuje, tzn bardzo latwo zrobic mnie w trabe, nie wiem czy to dlatego ze ufam
        ludziom czy po prostu jestem jakas bardziej podatna.
        moj chlopak gdy jeszcze nie byl moim chlopakiem zrobil mi dowcip, osmieszajac
        przed cala klasa - miedzy dwoma polskimi wyszlam na przerwe, po powrocie
        zastalam cala tablice zapisana jakimis rownaniami kosmicznymi. moj kochany
        naowczas kolega (z lawki) powiedziual ze wpadl Zuk (wychowawca i nasz matematyk)
        i to jest praca domowa. jako ze bylismy w klasie matematycznej, matura sie
        zblizala, a naszych wychowawca byl naprawde zdrowo trzepniety i miewal juz takie
        numery, posluszne wyjelam zeszyt aby to wsyztsko spisac (jedna wielka tablica z
        dwiema bocznymi mniejszymi). ale jakos sie w tym polapac nie moglam wiec
        powiedzialam zeby K. dal mi swoj zeszyt. on nie chcial, wiec zaczelam prosic
        kolezanek z tylu. no i koncu po minie jednej z nich poznalam ze cos nie tak, bo
        do tej pory jako ze siedzialam na pierwszej lawce to nei widzialam jak cala
        klasa ma ze mnie polewke :P do dzis moj chlopak czasem wpuszca mnie w takie
        maliny a ja mu wierze (choc juz mniej:) dobrze ze nie wykorzystuje tego w niecny
        sposob:)
        ale generalnie latwo sobie ze mnie robic zarty, bo ja zawsze wierze. dobrze ze
        choc czasem moge sie usprawiedliwiac kolorem wlosow:)
    • nalle_maja Re: Ryby, dajcie głos! ;) 28.02.06, 16:44
      Witam!

Ja jestem z 22.02 !Podręcznikowy przykład Ryby ze wszystkimi zaletami i wadami.:)

Pozdrawiam Was,kochane Rybki!!!
      • Gość: kinga Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:28
        14III
        wybitnych talentów artystycznych brak, ale lubie śpiewać i generalnie
        artystyczną duszę mam.Brak zorganizowania,
        spóźnialstwo,łatwowierność,ogromniaste trudności w podejmowaniu decyzji(obciąć
        włosy czy nie ,a tyle samo argumentów za i przeciw.Decyzję podejmuję już ponad
        pół roku), szczerość, wesołość, dobre serce,empatia i urok osobisty:)pozdrawiam
        gorąco wszystkie rybki i ślę jak najlepsze życzenia urodzinowe.
      • marysia_b Re: Ryby, dajcie głos! ;) 07.03.06, 17:45
        nalle_maja napisała:

> Witam!
        >
        > Ja jestem z 22.02 !Podręcznikowy przykład Ryby ze wszystkimi zaletami i
        wadami.
        > :)
        >
        > Pozdrawiam Was,kochane Rybki!!!

Ja tez z 22.02!!! I chyba bardziej Rybka nie mozna byc! ;)
    • kochanica-francuza O, Rybcie 28.02.06, 21:18
      a ja kiedyś czytałam w waszym horoskopie , że Ryba działa piorunująco na płeć
      przeciwną, nawet jeśli nie jest zbytnio piękna.

KOchanica - raczyca

• Gość: anula_a Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:27
      20 luty, ale wg niektórych horoskopów to ja jestem spod ciemnej gwiazdy, gdyż
      jest to na przełomie wodnika i ryb,
      z horoskopów wynika, że powinnam być uzdolniona muzycznie - i co? i nie jestem
      :(
      ale poza tym jestem wrażliwa i romantyczna, a miłość jest dla mnie bardzo ważna
      a poza tym ... nie wierzę w horoskopy ;)))
      • Gość: Strzałka--> Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:54
        Ryby dziwne są. Nie szaleję na punkcie horoskopów, nie wierzę w przepowiednie, ale dziwna rzecz - zawsze wyczuwam ludzi spod znaku Ryb...Nigdy się nie pomyliłam.
        Mam intuicję, cholerne przeczucia, zawód artystyczny, bałagan w szufladach, wybiórczo upośledzoną pamięć i nie znoszę ŻADNEGO przymusu. Ze mną można "po dobrawoli".

Pozdrawiam wszystkie Rybeńki i Jedenaście Pozostałych :)
      • gosiah5 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 05.03.06, 19:44
        Witam:) Też jestem rybką z 20.02
        Pozdrawiam
      • Gość: kasiulla Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:43
        anula_a napisała:

> 20 luty, ale wg niektórych horoskopów to ja jestem spod ciemnej gwiazdy, gdyż
        > jest to na przełomie wodnika i ryb,

Ja też 20 lutego... Do 18-19 roku życia byłam typową, chaotyczną, artystyczną,
        bałaganiarską duszą. Potem jakby piorun w szczypiorek... i odtąd wykazuję
        więcej cech wodnika - systematyczna, kalkulująca, zorganizowana - kurczę, cuda
        jakieś, czy co? ;-)))

Ja natomiast słyszałam, że ludzie z przelomu znaków zodiaku są genialni,
        nadprzeciętni - wierzę w to szczerze, każdego dnia ;-))))
    • bad_habit Ja Rybka,12 marca się melduje!;) 28.02.06, 22:44

• Gość: bridie ryby IP: *.koba.pl / *.koba.pl 01.03.06, 09:29
        ja z 4 marca :))

ale chyba jakimś wyjątkiem jestem - bo jestem pedantyczna, poukładana i
        racjonalnie myśląca, do romantycznych porywów mi baaaaardzo daleko;

nie lubie swego znaku - kojarzy mi się jakoś tak z pewnym - bez obrazy -
        rozmemłaniem;
        • Gość: diwina69 Re: ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:01
          12.03
          ryba skryta, humanistka, uzdolniona manualnie, z dużą intuicją (jak jestem
          pewna, to na 100%), nie ze wszystkimi się zaprzyjaźniam, dogaduję się lepiej z
          facetami, niż z kobietami. Taka jestem.
          • Gość: kujka48 Re: ryby IP: *.aster.pl 01.03.06, 19:53
            Jestem z 13 marca.Wrażliwa na sztukę dusza artystyczna, świetnie dogaduję się z
            lwami.
            • Gość: evoonya Re: ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:47
              Melduje się rybka z 16 Marca :-)
              • party.girl Re: ryby 23.03.06, 16:48
                Ja też jestem z 16 marca ! Rok 77, godz. 4 rano.
                • Gość: Vega78 Re: ryby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.06, 23:47
                  Ja również jestem z 16 marca. Pozdrawiam :-)
            • Gość: nati07 Re: ryby IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 01.03.06, 21:44
              ja też jestem z 13 marca.Pozdrawiam....
              • usser Re: ryby 01.03.06, 22:56
                kamaoka napisala:
                >mam przeswiadczenie ze jestem "wybrancem", ale takim kopciuszkiem, ktorego nikt
                >nie odkryl:)
                Ja tez tak mam!Ale jeszcze nie wiem,co za cudowny talent we mnie tkwi;P Jestem
                leniwy i to strasznie, ciagnie mnei do cyferek, kodow, algorytmow; lubie sie
                dobrze,ale to dobrze zabawic, moglbym co dziennie zaliczac jakas domowke, czy
                wieksze dicho. Co do muzyki, techno i tylko techno, choc jesli jest jakis fajny
                kawalek, tez chetnie poslucham. Acha, urodzilem sie 11 marca o 21,00...
                Pozdrawiam wszystkich...
        • agatak Re: ryby 05.03.06, 22:40
          witam
          ja tez z 4marca
          ale rybia mocno ze mnie osoba po akademii sztuk pieknych wrecz :-)
          • Gość: trickstero Re: ryby IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.05.06, 00:08
            He he ja tez 4 marca i ASP za soba .
            Pozdrawiam
    • Gość: ja222 Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:59
      ja jestem z 22 lutego:):):)
      • Gość: Swoj Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: 204.50.132.* 02.03.06, 10:18
        2marca.Dzis moje urodziny!
        • Gość: Strzałka--> Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 10:46
          Wszystkiego dobrego!!! I niech ci się darzy...
          • Gość: Swoj Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: 204.50.132.* 02.03.06, 11:07
            Dzieki.Impreza w sobote,ale bedzie...hurra!
            • Gość: Mik Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.jzo.com.pl 02.03.06, 12:38
              Date już podawałem - 23.02

Żadnych uzdolnień artystycznych, ale swego czasu duże uzdolnienia sportowe
              (praktycznie we wszytskim :))

Ale reszta troche pasuje do ryb

• Gość: aga Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.chello.pl 02.03.06, 15:09
      Ja jestem z 10 marca i jak to bywa u rybek jednocześnie chce dwóch rzeczy
      całkiem się wykluczających.Malarka ze mnie żadna ale ponoć mam talent wokalny(ja
      tego nie widzę).Strasznie dużo czasu potrzebuję aby się za coś zabrać ale jak
      już to zrobie to na tip top.Co poza tym?Duża intuicja czasem wbrew logice.To
      tyle o mnie.
      Jestem dumna z tego,że jestem rybką i nie zamieniłabym się z nikim.Po mimo
      wad,my rybki mamy w sobie ten specyficzny urok,jakiego inne znaki nie
      posiadają.Taką aurę tajemniczości i romantyzmu.
    • Gość: zenka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:46
      9 marca

Dwoista natura: raz samotnik, innym razem dusza towarzystwa; bałaganiara, a
      innym razem pedantka; czasem nadwrażliwa, a czasem twarda jak głaz i
      nieustępliwa...

kochliwa, z intuicją, uzdolniona muzycznie, silne poczucie niezależności,
      cierpliwa, dokładna w pracy, tolerancyjna, taktowna, kocham zwierzęta...Ale:
      łatwo mnie do siebie zrazić, tzn. nie znoszę wampirów emocjonalnych. Nie
      cierpię być czyimś rękawem do wypłakiwania, sama tez tego nie lubię robić. Być
      moze dlatego jeśli poznana osoba próbuje mnie sobie ,,zaanektować na całej
      linii'' szybko szukam drogi ewakuacyjnej i wychodzę przez to w jej oczach na
      zołzę. Przyciągam jak magnes osoby o słabej konstrukcji psychicznej- płcie
      obydwie.

Przyjaciół kilkoro, ale za to sprawdzonych i to sa też zazwyczaj rybki:)

Niezdecydowanie- największa moja wada, dzięki której wiele szans mi przeszło w
      życiu koło nosa :{

Nie dogaduję się natomiast zbytnio z wagami, lwami( próbują mnie zdominować,
      nie daj Bóg facet lew- krew się poleje, ani chybi!), pannami(zbyt poukładane i
      konwencjonalne jak na mój gust, a ja jestem zakręcona z deczka). Słabość mam do
      facetów strzelców i tacy najczęściej stawali na mojej drodze ( mąż strzelec(od
      17 lat), syn również strzelec).

Acha! i straaaaaaaaaszna gaduła ze mnie:)))
      • carrramba Re: Ryby, dajcie głos! ;) 02.03.06, 18:55
        Gość portalu: zenka napisał(a):

> 9 marca
        >
        > Dwoista natura: raz samotnik, innym razem dusza towarzystwa; bałaganiara, a
        > innym razem pedantka; czasem nadwrażliwa, a czasem twarda jak głaz i
        > nieustępliwa...

Nie, raczej dusza towarzystwa :)))
        Nadwrazliwa- tak
        Czasem twarda- tak
        > kochliwa, z intuicją, uzdolniona muzycznie, silne poczucie niezależności,
        > cierpliwa, dokładna w pracy, tolerancyjna, taktowna, kocham zwierzęta...Ale:
        > łatwo mnie do siebie zrazić, tzn. nie znoszę wampirów emocjonalnych. Nie
        > cierpię być czyimś rękawem do wypłakiwania, sama tez tego nie lubię robić.

Intuicja pwoyzej przeciętnej, uzdolniona muzycznie, antytalent do wszelkiego
        rodzaju rysowanek. Lubie słuchac innych, zawsze chętnie sluze rada i pomocą.
        Sama nie oczekuje nigdy rad.

Być
        > moze dlatego jeśli poznana osoba próbuje mnie sobie ,,zaanektować na całej
        > linii'' szybko szukam drogi ewakuacyjnej i wychodzę przez to w jej oczach na
        > zołzę. Przyciągam jak magnes osoby o słabej konstrukcji psychicznej- płcie
        > obydwie.

Zawsze przylgnie do mnie osoba potrzebujaca wsparcia.
        > Przyjaciół kilkoro, ale za to sprawdzonych i to sa też zazwyczaj rybki:)

Przyjaciól kiloro. Sprawdzonych. Ale nie rybki :)
        >
        > Niezdecydowanie- największa moja wada, dzięki której wiele szans mi przeszło
        w
        > życiu koło nosa :{

Zdecydowana. Zawsze.
        >
        > Nie dogaduję się natomiast zbytnio z wagami, lwami( próbują mnie zdominować,
        > nie daj Bóg facet lew- krew się poleje, ani chybi!), pannami(zbyt poukładane
        i
        > konwencjonalne jak na mój gust, a ja jestem zakręcona z deczka). Słabość mam
        do
        >
        > facetów strzelców i tacy najczęściej stawali na mojej drodze ( mąż strzelec
        (od
        > 17 lat), syn również strzelec).

Facet spod znaku skorpiona, nie zamieniam na innego :))
        >
        > Acha! i straaaaaaaaaszna gaduła ze mnie:)))

Nie jestem gaduła :))

Napisałam to wszystko, poniewaz równiez jestem z 9 marca :)) Zobacz, jak sie
        różnimy :)
        Pozdrawiam serdecznie:)
        • Gość: Franza Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:38
          No to mam dzisiaj urodziny!!! Ale niespodzianki z tej okazji były wczoraj :)
          Aha, w moim ostatnim poście nie napisałam o mojej niesamowitej intuicji, w
          którą nikt mi nie wierzy (ja sama też czasami jej nie dowierzam). No i o
          kontrolowanym bałaganie ;) stan mojego pokoju nazywam artystycznym nieładem :)
          • Gość: kamaoka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.net-serwis.pl 02.03.06, 21:17
            Franza napisał(a):No i o
            > kontrolowanym bałaganie ;) stan mojego pokoju nazywam artystycznym nieładem :)

hehe, IDENTYCZNIE nazywam ten uklad ksiazek, zeszytow, gazet, opakowan po
            ciastkch, kartonach po soku kolo siebie. ale - raz na tydzien staram sie
            sprzatnac:) (nie lubie sprzatac ale lubie myc lazienke, tzn kafelki, lustra,
            wanne, zlew, toalete, nienawidze odkurzac, a juz szczegolnie myc podlog:)

a co do intuicji - tez mi nikt nie wierzy, ze ja przeczuwam ze zaraz sie cos
            zlego stanie mi lub moim bliskim. albo ze np. moj chlopak cos grzeszy. mam wtedy
            takie motylki w brzuchu, cala "chodze", nie moge sie skupic.
        • Gość: zenka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:58
          Miło mi poznać kolejną osobę ,,dziewiątomarcową'' :))))))

Wiesz Carrramba, jeśli chodzi o to wysłuchiwanie cudzych bolączek i ewentualną
          pomoc, to nie do końca precyzyjnie się określiłam. Owszem, jestem wrażliwa na
          cudzą krzywdę. Staram się wysłuchać i w miarę moich możliwości pomóc. Ale jest
          pewien typ ludzi, który kwięka dla samego kwiękania. Taki ktoś robi sobie z
          człowieka ścianę płaczu, a tak w gruncie rzeczy nie potrzebuje niczyjej rady,
          bo i tak wie lepiej. Chodząca maruda, słaba, leniwa, interesowna, licząca, że
          ktoś inny za nią życie przeżyje- to jest właśnie wampir. A mnie jest o tyle
          trudno cierpliwie znosić utyskiwania takiej osoby i to ciągłe wiszenie na mnie,
          bo sama nie lubię innych obarczać swoimi kłopotami - staram się sama znajdować
          jakieś sensowne ich rozwiązanie. I to jak najszybciej.

A tak gwoli różnic, podobno nie wystarczy urodzić się tego samego dnia, istotny
          jest jeszcze transcendent. Ja podobno jestem rybką w transcendencie strzelca i
          to wiele by tłumaczyło ;) Chociaz, nie interesuję sie zbytnio astrologią. Ot,
          fajna zabawa.

Równie serdecznie pozdrawiam :)))

PS: Pisywałaś może na jednym ze śląskich forów?
          • carrramba Re: Ryby, dajcie głos! ;) 06.03.06, 08:26
            Pisywałam, i na 1 nadal pisuje:)
            Wszystko wolno, hulaj dusza, do niczego sie nie zmuszaj !
            • Gość: zenka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:45
              Heh! Znaczy, dobrze skojarzyłam.

Pozdrawiam tym serdeczniej!

zenka
              • carrramba Re: Ryby, dajcie głos! ;) 07.03.06, 09:42
                Zaskoczyłas mnie :)))) Że tez jeszcze mnie ktos pamieta ? Z forów śląskich ?
                • zenka148 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 07.03.06, 18:16
                  carrramba napisała:

> Zaskoczyłas mnie :)))) Że tez jeszcze mnie ktos pamieta ? Z forów śląskich ?

Yhy. Wprawdzie nie udzielałam się ale czytywałam. Teraz też tylko czytuję,
                  hulam raczej ,, w terenie'':)
          • Gość: zenka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:04
            Łeeeee... W ascendencie strzelca miało być. Czemu ja napisałam w
            transcendencie? Zakochana, czy ki czort?

Wniosek:
            Prawda to, że Ryby bywają rozkojarzone :)
      • marysia_b Re: Ryby, dajcie głos! ;) 06.03.06, 22:33

> 9 marca

Zenka?;) Ja tez Rybka (22 luty) ;)
        • Gość: zenka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:08
          Czeeeeść Marysiu! Dawno Cię nie ,,czytałam'' ;)

Bardzo mi miło, żeś Ty również Rybka :)

• marysia_b Re: Ryby, dajcie głos! ;) 07.03.06, 17:43

> Czeeeeść Marysiu! Dawno Cię nie ,,czytałam'' ;)
            >
            > Bardzo mi miło, żeś Ty również Rybka :)

Rybka jako zywo i corunie mam Rybke (marcowa)a synus i mezus Rakami sa. I
            jeszcze ascendenta mam Koziorozca (to dobrze???) ;)
            • zenka148 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 07.03.06, 18:11
              marysia_b napisała:

>
              > Rybka jako zywo i corunie mam Rybke (marcowa)a synus i mezus Rakami sa.

To z Was niezła kompanija, bo zarówno Rybki jak i Raki mają wspólnego żywioła-
              znaczy woda, a to w rezultacie wróży harmonię :)

I
              > jeszcze ascendenta mam Koziorozca (to dobrze???) ;)

Myślę, że tak. Wszystkie Koziorożce jakich znam to bardzo solidni ludzie, jak
              to na Kresach by powiedzieli, tacy ,, z kościami'';)

Heh! Gorzej ze mną , ja mam Strzelca w ascendencie, a Strzelce to hulajdusze i
              włóczykije.

A żeby było już całkiem śmiesznie, to całą dzieciarnią w domu jesteśmy Ryby:
              brat lutowy, a siostra i ja marcowe (ja z drugiej dekady, siostra z trzeciej).
    • Gość: halibut Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:26
      Urodziłem się prawie 29 lat temu - bez 10 godzin... Ryba suprocentowa, śliska,
      zimnokrwista, małomówna. I dobrze mi z tym!
      • Gość: Stzrałka--> Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:00
        A dziś moje urodziny! :))
    • Gość: ash Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:37
      23 lutego

Nieład artysyczny oczywiście tak, problemy z podejmowaniem decyzji jak
      najbardziej, dusza artystyczna też się zgadza. Bardzo typowa ze mnie rybka:)
      • Gość: m Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:15
        24 luty...
    • p-iotr Re: Ryby, dajcie głos! ;) 05.03.06, 19:06
      Hmmm.. nikogo z 27 lutego? W takim razie ja się zgłaszam.. ;-)

pzdr
      • guedj Re: Ryby, dajcie głos! ;) 05.03.06, 20:10
        10 marca - podzielam zdanie, że znak Rybek jest trochę powalony :) ale
        faktycznie indywidualista wśród znaków.
        Jak mawia moja przyjaciółka od porodówki - z 11 marca! - w teorii jesteśmy dobreeee!
        A tak w ogóle - zapłaczę nie raz nad drugim człekiem i tu nie pasuje do
        rzeczywistości.
        Jednak jest dobrze :))))))))))))))
    • rafi.wroc Re: Ryby, dajcie głos! ;) 05.03.06, 21:19
      No to jeszcze 1 marca dorzucę :)
    • anete Re: Ryby, dajcie głos! ;) 05.03.06, 22:27
      27.02, prawie typowa rybka, choć za bardzo nie wierzę w horoskopy, ale jednak -
      świetna intuicja, przeczuwam wiele rzeczy (czasem jestem wręcz "jasnowidz"),
      lubię twórczy nieład, itp.
      • mufka51 3.03.?? 03.05.06, 13:56

• Gość: dziewuszka_24luty Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.pilawska.osiedla.net / *.neting.pl 05.03.06, 23:08
      ;)
    • Gość: naskret Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:55
      23 II
    • thorgalla Re: Ryby, dajcie głos! ;) 06.03.06, 14:55
      26 luty
      Marzycielka straszna,całe dnie bym bujała w obłokach.
      Punktualna i prawie żadnych nałogów.
      Z intuicją różnie bywa.

• Gość: Uśmiechnięta Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.swidnica.mm.pl 06.03.06, 22:09
      2.03 :-)

Pozdrawiam
      • marek7302 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 08.03.06, 21:09
        20 lutego :-) podobno jestem dobrym czlowiekiem :-)

pozdrawiam :-)
        • aniolek7772 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 23.03.06, 01:20
          Witam
          1 marcowa rybka jestem :)
          dobra gatunkowo z natury
          • Gość: Cortina Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.umwo.opole.pl 23.03.06, 14:43
            ja niestety 29 luty wiec co cztery lata obchodze urodziny ale coz za to moge
            mowic ze mam 8 :)))
    • Gość: wiktoria Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.pro-logistik.com 23.03.06, 16:17
      15.03 bardziej rybka byc nie mozna (u mnie pasuje nawet nazwisko)
      artystycznie uzdolniona i owszem - to plus, interesuje mnie wszystko i na nic
      nie moge sie zdecydowac - to minus
      pozdrowienia dla innych stworzen plywajacych
      • Gość: :) Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 23:48
        My, Ryby musimy się trzymać razem :)

05.03
    • Gość: aeternus13 Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:04
      25.02 :D piekna data:)
      • Gość: listeczka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:17
        Ja też! 25.02
        • Gość: ffanka Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.os1.kn.pl 27.03.06, 17:05
          Ja także urodziam się 25.02 19... reszta to tajemnica.
      • Gość: mk Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 20:33
        25.02. ;)) Gorąco pozdrawiam!
    • gacusia1 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 02.05.06, 00:11
      12.03
    • naina Re: Ryby, dajcie głos! ;) 02.05.06, 00:15
      15.03 typowa podwojna natura ;)
    • ikonka_20 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 02.05.06, 17:21
      Rybka z 13 marca:)
      Roztrzepana, (nad)wrażliwa, zawsze gotowa do pomocy, ufna i szczera. W pokoju
      wieczny artystyczny nieład... Niewyparzony język - największa wada :D W gronie
      moich znajomych przeważają faceci ;) i jakoś z większością dziewczyn nie mogę
      się dogadać;)
      • Gość: :D Re: Ryby, dajcie głos! ;) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.05.06, 17:34
        Teraz ryby głosu nie mają, głos mają tylko KACZORY!
        • ida14 Re: Ryby, dajcie głos! ;) 03.05.06, 13:41
          24.02 tego roku kiedy w tym dniu nad morzem dzieci chodziły w krótkich
          gatkach :)

Stan swojego pokoju też nazywam artystycznym nieładem. Jestem perfekcjonistką,
          jak cos robie to solidnie i dlatego mało robie bo jestem tez leniwa :)
          ostatnio dowiedziałam sie, że jestem z wierzchu twarda i szorstka za to kiedy
          sie ze mna rozmawia to przebija wewnetrzna dobroć. miło mi sie zrobiło, nie
          powiem.
          umiem rozmawiac z ludźmi, ale nie lubie stada.

Intuicja... nie wiem. Talnty tak, manualne i plastyczne.

tez nie lubie sprzątać, ale lubie myc łazienki i okna. tak zeby było widac
          efekt.

Jestem tez despotyczna i lubie władze. Nie wiem czy mam aure tajemniczości.
          Jakos tabuny za mna nie latają. Romantyzmu po sobie nie pokazuje jestem "król
          rzeźników", ale tylko z wieerzchu

KACZORY na dzewo Ryby rządzą!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka