Dodaj do ulubionych

IMOLA Wa-wa MOTO

IP: *.compi.net.pl 18.06.07, 19:35
Czy ma ktoś coś do powiedzenia na ten temat? Czy coś trzeba wcześniej
wiedzieć no i jakie są średnie zdawalności ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Egzaminator WORD Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:35
      Mamy 100 % zdawalności na Odlewniczej w Warszawie.
      • Gość: mmx28 Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.skynet.net.pl 18.06.07, 21:02
        Co????? Moja koleżanka 2 razy nie zdala na Odlewniczej, więc jaka 100%
        zdawalność???
      • Gość: moto Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.compi.net.pl 01.07.07, 22:49
        ... nie pyta sie instruktorów ................... uczcie jeździć .......
    • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO 18.06.07, 21:35
      Gość portalu: moto napisał(a):

> Czy ma ktoś coś do powiedzenia na ten temat?
      Ja nie mam. Toteż się wypowiem.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=63073395&a=63073395
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=62609448&a=62609448
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=61001106&a=61125114
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=56336361&a=56425974
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=55835430&a=55835430
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=54779092&a=54828688
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=54779092&a=54779092
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=50204210&a=54895879
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=46361295&a=46361295
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=41855468&a=41855468
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=41119107&a=41119107
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=40405684&a=40405684
      Z samego 2006 jest tego całych 11 stron. Jak jeszcze raz zobaczę wątek o Imoli,
      to zostanę moderatorem i wszystkie wykasuję.

> Czy coś trzeba wcześniej wiedzieć no i jakie są średnie zdawalności ....
      No wypadałoby. Np. jaka jest cena kursu. Jak się kurs odbywa. Kiedy są zajęcia
      teoretycZne i w jakich godzinach. Etc etc.
      • fanliniifrontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO- nie polecam 20.06.07, 00:28
        najbardziej popularna jednak nie najlepsza- odradzam - bardzo drogi kurs
        instruktorzy przemeczeni pracuja po kilkanascie godzin dziennie maja mase
        kursantow ciezko sie zapisywac a teraz moze byc jeszcze gorzej bo ze wzgledu na
        kiepskie zarobki rezygnuja i przenosza sie do innych firm
        • Gość: daniel Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.aster.pl 20.06.07, 08:55
          Bardzo profesjonalny kurs,egzamin na motor zdany za pierwszym razem i
          tyle.Żadne negatywne uwagi tu wypisywane nie miały potwierdzenia na moim kursie.
          Dodatkowo z mojej obserwacji i rozmów wynika,że wielu instruktorów chciałoby w
          IMOLI pracować ale nie przechodzą ostrej selekcji.Moim zdaniem szkoła na
          najwyższym poziomie w Warszawie.Polecam!
          • Gość: * niezalogowanyy daniel * a s t e r . p l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:32
          • Gość: Aga82 Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.07, 10:40
            Również ze spokojnym sumieniem polecam Imolę.Kurs był OK.
          • Gość: xxx Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:39
            Kto ci takich głupot naopowiadał?! Każdy chciałby pracować w IMOLI??!! Dobre
            sobie:)))) Każdy dobry instruktor odszedł z tamtąd już kilka lat temu!!! I o
            jakiej selekcji tu mowa? Każdy instruktor bez doświadczenia tam idzie, bo biorą
            prawie wszystkich. Szkoła jest ogromna to prawda. Ale leci tylko i wyłącznie na
            opinii jeszcze z przed kilku lat. Teraz jest cieniem tamtej szkoły. Większość
            najlepszych instruktorów otworzyła swoje małe ośrodki, które zdobywają coraz
            większą popularność, bo są dobre. To kto ma niby tam uczyć jeździć? Co najwyżej
            instruktorzy z kilkumiesięcznym doświadczeniem:)
            Jeśli uważacie, że oni są dobrzy, to nie chcecie wiedzieć jacy byli kiedyś
            super instruktorzy w IMOLI!!! To co się dzieje tam teraz to czysta
            kpina:))))))))
            • wymagajaca1 Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! 20.06.07, 17:58
              Mój kurs w Imoli był super.Wiem jak tragicznie jest w małych szkółkach bo
              koleżanki opowiadały jaki miały problemy:zepsute auto i przerwa w jazdach na 2
              miesiące,załatwianie spraw instruktora,jego obiadki a najgorsze,że nie miały
              się do kogo poskarżyć bo z reguły jedynym instruktorem był właściciel lub
              drugim jego kolega.
              Polecam p.Piotra Kupczyka.Egzamin zdałam za pierwszym podejściem.
              • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! 20.06.07, 18:15
                wymagajaca1 napisała:

> Mój kurs w Imoli był super.Wiem jak tragicznie jest w małych szkółkach bo
                > koleżanki opowiadały jaki miały problemy:zepsute auto i przerwa w jazdach na
                2
                > miesiące,załatwianie spraw instruktora,jego obiadki a najgorsze,że nie miały
                > się do kogo poskarżyć bo z reguły jedynym instruktorem był właściciel lub
                > drugim jego kolega.
                > Polecam p.Piotra Kupczyka.Egzamin zdałam za pierwszym podejściem.

Ja nie wiem, ludzie, jak wy szukacie tych ośrodków, skoro na takie trafiacie???
                Szukacie w ogóle, czy bierzecie pierwszą, lepszą szkólkę najbliżej domu??? Te
                Twoje koleżanki, to się dowiadywały czegokolwiek, poza pewnie ceną? I nie mów,
                że tak, bo jakby rzeczywiście przyłożyły się do szukania, to nie miałyby takich
                wyimaginowanych sytuacji, w które nie wierzę, gdyż nawet, jasłi takie sytuacje
                miałyby miejsce, każdy normalny, rozsądnie myślący człowiek natychmiast
                zmieniłby ośrodek i nie miał problemów. Mało jest szkół w Warszawie, że się
                cholera jakoś zawsze dziwnie trafia na takie, w których instruktorzy zawożą
                żony do fryzjera i, o zgrozo! - jedzą???? O moim ośrodku też się jakiś geniusz
                tak wypowiedział, że instruktor zawoził żonę do fryzjera, nie wziął tylko pod
                uwagę, że żaden z nich nie ma żony:D.
                Jak szukacie, tak trafiacie, ot i cała filozofia. Tylko potem nie narzekajcie.
                Trzeba było pomyśleć wcześniej.
          • Gość: luckyLuke Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 18:21
            A ja mam same najgorsze wspomnienia z Imoli. Nikomu tej szkoly nie
            polece...pisalem juz o tym zreszta na tym forum.
    • Gość: mag Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: 217.153.206.* 20.06.07, 12:49
      Instruktor super, ale powiedział, że ma dość wykorzystywania i chce sie stamtąd
      zwinąć. Trudno się zapisać, Pan zapisujący na jazdy chamski, nieprzyjemny i
      patrzacy tylko jednostronnie. Ponoć teraz IMOLA zatrudnia każdego instruktora,
      który tylko chce u nich pracować, nie sparwdzając ich wogóle, więc można trafić
      beznadziejnie. Ja tylko chwalę instruktora - nikogo więcej. No i raz już nie
      zdałam.
      • Gość: annie.m1 Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.warszawa.dialog.net.pl 20.06.07, 18:05
        Kurs w Imoli był bardzo fajny. Koordynator też jest w porządku. Instruktor -
        jak każdy człowiek ma swoje wady i zalety, o żadnej ze szkół nauki jazdy nie
        można powiedzieć, że ma samych cudownych instruktorów. Graniczyło by to z
        cudem!!! Zależy na kogo się trafi. Ja trafiłam na miłego i spokojnego Grzegorza
        G. Pozdrawiam wszystkich, którzy zdali za trzecim!
        • Gość: antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie IP: *.chello.pl 20.06.07, 21:46
          instruktor mi mowil ze imolowcy maja wiecej kasy za doszkalanie niz za
          kursiastego kursanta- wiec ucza tak by miec jak najwiecej ddoszkalajacych nie
          polecam tej szkoly moj kurs ciagnal sie miesiacami byl za drogi instruktorzy-
          dwoch kiepscy i przez to musialem wziac az 19 doszkalajacych w szkole (nie
          powiem jakiej aby nie byloz reklamuje swoja kosztem imoli) i dopiero wtedy
          nauczylem sie jezdzic- taka prawda
          • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie 20.06.07, 21:55
            Gość portalu: antyimola napisał(a):

> instruktor mi mowil ze imolowcy maja wiecej kasy za doszkalanie niz za
            > kursiastego kursanta- wiec ucza tak by miec jak najwiecej ddoszkalajacych
            nie
            > polecam tej szkoly moj kurs ciagnal sie miesiacami byl za drogi instruktorzy-
            > dwoch kiepscy i przez to musialem wziac az 19 doszkalajacych w szkole (nie
            > powiem jakiej aby nie byloz reklamuje swoja kosztem imoli) i dopiero wtedy
            > nauczylem sie jezdzic- taka prawda

Zawsze i wszędzie za doszkalanie jest więcej, choć niekoniecznie wiele więcej.
            Tylko, ze jazd doszkalających jest kilka - kilkanaście, jazd z kursu -
            kilkadziesiąt. Prosta kalkulacja.
            • Gość: antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 20.06.07, 22:10
              > Zawsze i wszędzie za doszkalanie jest więcej, choć niekoniecznie wiele
              więcej.
              > Tylko, ze jazd doszkalających jest kilka - kilkanaście, jazd z kursu -
              > kilkadziesiąt. Prosta kalkulacja.
              Oszalałaś???to jest normalkato jest idiotyzm i debilizm bo sprawia że
              instruktorzy (w większości byli taryyfiarze-mały szacunek dla nich) kręcą
              kursantów
              U CIebie to tych doszkalających jest więcej niż kursowych bo zaglądam na forum
              a Ty nadal nie masz prawa jazdy heehhehe dzięki temu że twój instruktor ma za
              ciebie więcej kasy:)
              • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 20.06.07, 22:22

> U CIebie to tych doszkalających jest więcej niż kursowych bo zaglądam na
                > forum a Ty nadal nie masz prawa jazdy heehhehe dzięki temu że twój
                > instruktor ma za ciebie więcej kasy:)

*chello - brawo za ripostę! :D
                Ja zaglądam i coś z tego wynika, Ty zaglądasz - i nie wyyyyynika nic, poza
                paroma głupimi komentarzami i jedną celną ripostą:).

> heehhehe dzięki temu że twój instruktor ma za ciebie więcej kasy:)

Na pewno się bardzo cieszy:). Przynajmniej ja mu dam zarobić. Co, Żbiku? :)
                • Gość: żbiku?! antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 20.06.07, 23:05
                  co wynika z twojej obecności na forum? to że cieszysz się cudzym szczęściem? bo
                  sama nie masz prawka?!
                  chyba mnie z kims pomylilas bo to moj pierwszy post wiec z mojej wynika tyle ze
                  jeden post-> *chello - brawo za ripostę! :D
                  • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 20.06.07, 23:15
                    Gość portalu: żbiku?! antyimola napisał(a):

> co wynika z twojej obecności na forum?

Na pewno więcej, niż z Twojej:).

bo sama nie masz prawka?!

Strzelaj dalej.

> jeden post-> *chello - brawo za ripostę! :D

Majstersztyk! :D
                    • Gość: antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 20.06.07, 23:47
                      ni do końca się z Toba zgadzam- moja obecność jest mniej widoczna właściwie do
                      tej pory jej nie było Twoja natomiast szkodzi-
                      nie masz prawka i pewnie szybko go nie dostaniesz;/ smutne:(
                      majstersztyk- mhmmm i tu się z Tobą zgodzę
                      • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 20.06.07, 23:53

> nie masz prawka i pewnie szybko go nie dostaniesz;/ smutne:(

To jest ten argument na szkodliwość mojej obecności??? Ja się nie smucę,
                        przeciwnie - mam dziś bardzo dobry humor:).

> ni do końca się z Toba zgadzam- moja obecność jest mniej widoczna właściwie
                        > do tej pory jej nie było Twoja natomiast szkodzi-

Ja również nie do końca się z Tobą zgadzam.

> majstersztyk- mhmmm i tu się z Tobą zgodzę

Powinieneś był poprzestać na majstersztyku.
                        • Gość: antyimola... Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 21.06.07, 00:07
                          heh chyba już po zawodach...odwiedziłaś maila?!
                          • linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 21.06.07, 08:24
                            Gość portalu: antyimola... napisał(a):

> heh chyba już po zawodach...odwiedziłaś maila?!

Wredniak!!!
                            A ja już podejrzewałam wszyyystttkich nie wyłączając instruktora:D
                            • Gość: moto Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.compi.net.pl 01.07.07, 23:15
                              ... smutne ale prawdziwe. Pewna instytycja robi ranking szkół pod kątem
                              wprowadzenia optymalnych zasad przyznawania licencji na prowadzenie szkoły
                              nauki jazdy na moto - będzie trudniej niż na auto. Jest kilku kursantów w
                              mazowieckim, którzy robią kursy i pełne raporty dot. sposobu nauki jazdy i
                              zachowań na drodze oraz przygotowania dydaktycznego instruktorów. Na dzisiaj
                              tylko dwie szkoły mają szansę i napewno jak narazie na liście nie ma IMOLI.
                              jeżeli nie będzie wyraźnych różnic na korzyść to nazwiska organizatorów szkół i
                              instruktorów trafią na indeks na 5 lat .... niestety ..... moto jest 200
                              kilowym pociskiem na drodze i nie może być instruktorem i organizatorem
                              PRZYPADEK .... będzie trudniej i drożej ale skuteczniej i bezpieczniej .... już
                              niedługo .... a chłopcy z indeksu ... no cóż ..... skończy się dorabianie listy
                              dawców .... tak tak miła Pati .........................................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka