Gość: moto IP: *.compi.net.pl 18.06.07, 19:35 Czy ma ktoś coś do powiedzenia na ten temat? Czy coś trzeba wcześniej wiedzieć no i jakie są średnie zdawalności .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egzaminator WORD Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:35 Mamy 100 % zdawalności na Odlewniczej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmx28 Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.skynet.net.pl 18.06.07, 21:02 Co????? Moja koleżanka 2 razy nie zdala na Odlewniczej, więc jaka 100% zdawalność??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.compi.net.pl 01.07.07, 22:49 ... nie pyta sie instruktorów ................... uczcie jeździć ....... Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO 18.06.07, 21:35 Gość portalu: moto napisał(a): > Czy ma ktoś coś do powiedzenia na ten temat? Ja nie mam. Toteż się wypowiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=63073395&a=63073395 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=62609448&a=62609448 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=61001106&a=61125114 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=56336361&a=56425974 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=55835430&a=55835430 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=54779092&a=54828688 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=54779092&a=54779092 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=50204210&a=54895879 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=46361295&a=46361295 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=41855468&a=41855468 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=41119107&a=41119107 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=40405684&a=40405684 Z samego 2006 jest tego całych 11 stron. Jak jeszcze raz zobaczę wątek o Imoli, to zostanę moderatorem i wszystkie wykasuję. > Czy coś trzeba wcześniej wiedzieć no i jakie są średnie zdawalności .... No wypadałoby. Np. jaka jest cena kursu. Jak się kurs odbywa. Kiedy są zajęcia teoretycZne i w jakich godzinach. Etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
fanliniifrontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO- nie polecam 20.06.07, 00:28 najbardziej popularna jednak nie najlepsza- odradzam - bardzo drogi kurs instruktorzy przemeczeni pracuja po kilkanascie godzin dziennie maja mase kursantow ciezko sie zapisywac a teraz moze byc jeszcze gorzej bo ze wzgledu na kiepskie zarobki rezygnuja i przenosza sie do innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.aster.pl 20.06.07, 08:55 Bardzo profesjonalny kurs,egzamin na motor zdany za pierwszym razem i tyle.Żadne negatywne uwagi tu wypisywane nie miały potwierdzenia na moim kursie. Dodatkowo z mojej obserwacji i rozmów wynika,że wielu instruktorów chciałoby w IMOLI pracować ale nie przechodzą ostrej selekcji.Moim zdaniem szkoła na najwyższym poziomie w Warszawie.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * niezalogowanyy daniel * a s t e r . p l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga82 Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.07, 10:40 Również ze spokojnym sumieniem polecam Imolę.Kurs był OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:39 Kto ci takich głupot naopowiadał?! Każdy chciałby pracować w IMOLI??!! Dobre sobie:)))) Każdy dobry instruktor odszedł z tamtąd już kilka lat temu!!! I o jakiej selekcji tu mowa? Każdy instruktor bez doświadczenia tam idzie, bo biorą prawie wszystkich. Szkoła jest ogromna to prawda. Ale leci tylko i wyłącznie na opinii jeszcze z przed kilku lat. Teraz jest cieniem tamtej szkoły. Większość najlepszych instruktorów otworzyła swoje małe ośrodki, które zdobywają coraz większą popularność, bo są dobre. To kto ma niby tam uczyć jeździć? Co najwyżej instruktorzy z kilkumiesięcznym doświadczeniem:) Jeśli uważacie, że oni są dobrzy, to nie chcecie wiedzieć jacy byli kiedyś super instruktorzy w IMOLI!!! To co się dzieje tam teraz to czysta kpina:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wymagajaca1 Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! 20.06.07, 17:58 Mój kurs w Imoli był super.Wiem jak tragicznie jest w małych szkółkach bo koleżanki opowiadały jaki miały problemy:zepsute auto i przerwa w jazdach na 2 miesiące,załatwianie spraw instruktora,jego obiadki a najgorsze,że nie miały się do kogo poskarżyć bo z reguły jedynym instruktorem był właściciel lub drugim jego kolega. Polecam p.Piotra Kupczyka.Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! 20.06.07, 18:15 wymagajaca1 napisała: > Mój kurs w Imoli był super.Wiem jak tragicznie jest w małych szkółkach bo > koleżanki opowiadały jaki miały problemy:zepsute auto i przerwa w jazdach na 2 > miesiące,załatwianie spraw instruktora,jego obiadki a najgorsze,że nie miały > się do kogo poskarżyć bo z reguły jedynym instruktorem był właściciel lub > drugim jego kolega. > Polecam p.Piotra Kupczyka.Egzamin zdałam za pierwszym podejściem. Ja nie wiem, ludzie, jak wy szukacie tych ośrodków, skoro na takie trafiacie??? Szukacie w ogóle, czy bierzecie pierwszą, lepszą szkólkę najbliżej domu??? Te Twoje koleżanki, to się dowiadywały czegokolwiek, poza pewnie ceną? I nie mów, że tak, bo jakby rzeczywiście przyłożyły się do szukania, to nie miałyby takich wyimaginowanych sytuacji, w które nie wierzę, gdyż nawet, jasłi takie sytuacje miałyby miejsce, każdy normalny, rozsądnie myślący człowiek natychmiast zmieniłby ośrodek i nie miał problemów. Mało jest szkół w Warszawie, że się cholera jakoś zawsze dziwnie trafia na takie, w których instruktorzy zawożą żony do fryzjera i, o zgrozo! - jedzą???? O moim ośrodku też się jakiś geniusz tak wypowiedział, że instruktor zawoził żonę do fryzjera, nie wziął tylko pod uwagę, że żaden z nich nie ma żony:D. Jak szukacie, tak trafiacie, ot i cała filozofia. Tylko potem nie narzekajcie. Trzeba było pomyśleć wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luckyLuke Re: IMOLA Wa-wa MOTO- polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 18:21 A ja mam same najgorsze wspomnienia z Imoli. Nikomu tej szkoly nie polece...pisalem juz o tym zreszta na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: 217.153.206.* 20.06.07, 12:49 Instruktor super, ale powiedział, że ma dość wykorzystywania i chce sie stamtąd zwinąć. Trudno się zapisać, Pan zapisujący na jazdy chamski, nieprzyjemny i patrzacy tylko jednostronnie. Ponoć teraz IMOLA zatrudnia każdego instruktora, który tylko chce u nich pracować, nie sparwdzając ich wogóle, więc można trafić beznadziejnie. Ja tylko chwalę instruktora - nikogo więcej. No i raz już nie zdałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie.m1 Re: IMOLA Wa-wa MOTO IP: *.warszawa.dialog.net.pl 20.06.07, 18:05 Kurs w Imoli był bardzo fajny. Koordynator też jest w porządku. Instruktor - jak każdy człowiek ma swoje wady i zalety, o żadnej ze szkół nauki jazdy nie można powiedzieć, że ma samych cudownych instruktorów. Graniczyło by to z cudem!!! Zależy na kogo się trafi. Ja trafiłam na miłego i spokojnego Grzegorza G. Pozdrawiam wszystkich, którzy zdali za trzecim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie IP: *.chello.pl 20.06.07, 21:46 instruktor mi mowil ze imolowcy maja wiecej kasy za doszkalanie niz za kursiastego kursanta- wiec ucza tak by miec jak najwiecej ddoszkalajacych nie polecam tej szkoly moj kurs ciagnal sie miesiacami byl za drogi instruktorzy- dwoch kiepscy i przez to musialem wziac az 19 doszkalajacych w szkole (nie powiem jakiej aby nie byloz reklamuje swoja kosztem imoli) i dopiero wtedy nauczylem sie jezdzic- taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie 20.06.07, 21:55 Gość portalu: antyimola napisał(a): > instruktor mi mowil ze imolowcy maja wiecej kasy za doszkalanie niz za > kursiastego kursanta- wiec ucza tak by miec jak najwiecej ddoszkalajacych nie > polecam tej szkoly moj kurs ciagnal sie miesiacami byl za drogi instruktorzy- > dwoch kiepscy i przez to musialem wziac az 19 doszkalajacych w szkole (nie > powiem jakiej aby nie byloz reklamuje swoja kosztem imoli) i dopiero wtedy > nauczylem sie jezdzic- taka prawda Zawsze i wszędzie za doszkalanie jest więcej, choć niekoniecznie wiele więcej. Tylko, ze jazd doszkalających jest kilka - kilkanaście, jazd z kursu - kilkadziesiąt. Prosta kalkulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 20.06.07, 22:10 > Zawsze i wszędzie za doszkalanie jest więcej, choć niekoniecznie wiele więcej. > Tylko, ze jazd doszkalających jest kilka - kilkanaście, jazd z kursu - > kilkadziesiąt. Prosta kalkulacja. Oszalałaś???to jest normalkato jest idiotyzm i debilizm bo sprawia że instruktorzy (w większości byli taryyfiarze-mały szacunek dla nich) kręcą kursantów U CIebie to tych doszkalających jest więcej niż kursowych bo zaglądam na forum a Ty nadal nie masz prawa jazdy heehhehe dzięki temu że twój instruktor ma za ciebie więcej kasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 20.06.07, 22:22 Gość portalu: antyimola napisał(a): > U CIebie to tych doszkalających jest więcej niż kursowych bo zaglądam na > forum a Ty nadal nie masz prawa jazdy heehhehe dzięki temu że twój > instruktor ma za ciebie więcej kasy:) *chello - brawo za ripostę! :D Ja zaglądam i coś z tego wynika, Ty zaglądasz - i nie wyyyyynika nic, poza paroma głupimi komentarzami i jedną celną ripostą:). > heehhehe dzięki temu że twój instruktor ma za ciebie więcej kasy:) Na pewno się bardzo cieszy:). Przynajmniej ja mu dam zarobić. Co, Żbiku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żbiku?! antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 20.06.07, 23:05 co wynika z twojej obecności na forum? to że cieszysz się cudzym szczęściem? bo sama nie masz prawka?! chyba mnie z kims pomylilas bo to moj pierwszy post wiec z mojej wynika tyle ze jeden post-> *chello - brawo za ripostę! :D Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 20.06.07, 23:15 Gość portalu: żbiku?! antyimola napisał(a): > co wynika z twojej obecności na forum? Na pewno więcej, niż z Twojej:). bo sama nie masz prawka?! Strzelaj dalej. > jeden post-> *chello - brawo za ripostę! :D Majstersztyk! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyimola Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 20.06.07, 23:47 ni do końca się z Toba zgadzam- moja obecność jest mniej widoczna właściwie do tej pory jej nie było Twoja natomiast szkodzi- nie masz prawka i pewnie szybko go nie dostaniesz;/ smutne:( majstersztyk- mhmmm i tu się z Tobą zgodzę Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 20.06.07, 23:53 Gość portalu: antyimola napisał(a): > nie masz prawka i pewnie szybko go nie dostaniesz;/ smutne:( To jest ten argument na szkodliwość mojej obecności??? Ja się nie smucę, przeciwnie - mam dziś bardzo dobry humor:). > ni do końca się z Toba zgadzam- moja obecność jest mniej widoczna właściwie > do tej pory jej nie było Twoja natomiast szkodzi- Ja również nie do końca się z Tobą zgadzam. > majstersztyk- mhmmm i tu się z Tobą zgodzę Powinieneś był poprzestać na majstersztyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyimola... Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.chello.pl 21.06.07, 00:07 heh chyba już po zawodach...odwiedziłaś maila?! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu 21.06.07, 08:24 Gość portalu: antyimola... napisał(a): > heh chyba już po zawodach...odwiedziłaś maila?! Wredniak!!! A ja już podejrzewałam wszyyystttkich nie wyłączając instruktora:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: IMOLA Wa-wa MOTO=doszkalnaie Linia frontu IP: *.compi.net.pl 01.07.07, 23:15 ... smutne ale prawdziwe. Pewna instytycja robi ranking szkół pod kątem wprowadzenia optymalnych zasad przyznawania licencji na prowadzenie szkoły nauki jazdy na moto - będzie trudniej niż na auto. Jest kilku kursantów w mazowieckim, którzy robią kursy i pełne raporty dot. sposobu nauki jazdy i zachowań na drodze oraz przygotowania dydaktycznego instruktorów. Na dzisiaj tylko dwie szkoły mają szansę i napewno jak narazie na liście nie ma IMOLI. jeżeli nie będzie wyraźnych różnic na korzyść to nazwiska organizatorów szkół i instruktorów trafią na indeks na 5 lat .... niestety ..... moto jest 200 kilowym pociskiem na drodze i nie może być instruktorem i organizatorem PRZYPADEK .... będzie trudniej i drożej ale skuteczniej i bezpieczniej .... już niedługo .... a chłopcy z indeksu ... no cóż ..... skończy się dorabianie listy dawców .... tak tak miła Pati ......................................... Odpowiedz Link Zgłoś