Dodaj do ulubionych

Najgłupsze reklamy :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:14
SAMI SWOI z wiśniewskich, a wg Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwa Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:06
      Kiedyś była taka:-Szybko pomocy głowa mi peka
      -to świetnie!!
      -że jak?
      -To świetnie bo mam saridon
      SARIDON JAK SZYBKO I jak świetnie!!! (beznadziejna:):)
      I jeszcze była taka co spiewali"zatrzęś mną taką mam chcętke zatrzęś mną na
      galaretke czy jakoś tak):):)Też beznadziejna.Dużo jest
      takich "dziwnych"reklam:):)
      • mtv_fan Re: Najgłupsze reklamy :) 13.04.06, 19:18
        Gość portalu: Malwa napisał(a):
        > I jeszcze była taka co spiewali"zatrzęś mną taką mam chcętke zatrzęś mną na
        > galaretke czy jakoś tak):):)Też beznadziejna.Dużo jest
        > takich "dziwnych"reklam:):)
        Ta reklama z galaretką mnie dobija ;P
        • Gość: Śliweczka Pronto do podłóg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:56
          Ta babcia, o tych krokach, już nie pamiętam co tam mówi, ale męcząca jest ta
          reklama!
    • Gość: Longslaw Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:12
      Cytuję za TRÓJKĄ z audycji CO W MOWIE PISZCZY:
      Reklamowano jakiś specyfik do sedesów i jakaś kobitka miła wypowiedzieć taką kwestię:
      spłukujesz, spłukujesz, a tu wciąż czyste. W zreczywistości słychać było:
      spółkujesz, spółkujesz, a tu wciąż czyste
    • Gość: Basia Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:36
      Nie Basia tylko ketoprom, grrrr;////
    • the_dzidka Przestańcie mnozyć wątki! 14.04.06, 10:51
      Może zanim założysz wątek, sprawdzisz, czy podobnego nie ma? To już jest trzeci
      czy czwarty na ten sam temat, zwariować mozna.
      • Gość: dirgone Re: Przestańcie mnozyć wątki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:04
        Jeśli nie chcesz czytać takiego samego po raz kolejny, to po prostu tutaj nie
        wchodź. Trudno szperać w archiwum, żeby poczytać sobie 500 postów o najgłupszych
        reklamach sprzed półtora roku. jestem za mnożeniem wątków,bo łatwiej się czyta.

Najgłupsze są dla mnie reklamy banków, kazde tak idiotyczne, że gdyby
        reklamowały mój bank, to szybko wycofałabym stamtąd moje pieniądze. Celuje w tym
        reklama z kolesiem w windzie
        • the_dzidka Re: Przestańcie mnozyć wątki! 14.04.06, 12:33
          Gość portalu: dirgone napisał(a):

> Jeśli nie chcesz czytać takiego samego po raz kolejny, to po prostu tutaj nie
          > wchodź.

Ty się chyba dzisiaj nie myłeś? Po pierwsze: netykieta, dziubku, netykieta.
          Po drugie wątki, o których wspomniałes, są aktualne. Wystarczy mieć odrobinę
          wyobraźni, żeby wchodząc na jakies forum sprawdzić, czy sie nie robi
          zamieszania.
          Ale tak to jest, jak gimnazjum ma wolne.
          • dirgone Re: Przestańcie mnozyć wątki! 14.04.06, 12:42
            Tyle szumu i złości o nic. To forum humorum jest, a to co napisałam,nie było
            złośliwe, tylko jako rada. Skąd tyle nienawiści?
            A że nie lubię postów nie na temat:

Kolejną idiotyczną reklamą jest dla mnie reklama sprite,we wszystkich wersjach.
            Na początku jeszcze dało się przeżyć, a teraz tylko czekać, aż bohaterowie
            zaczną się mielić w wielkich maszynkach do mięsa

• the_dzidka Re: Przestańcie mnozyć wątki! 14.04.06, 20:31
              > Tyle szumu i złości o nic. To forum humorum jest, a to co napisałam,nie było
              > złośliwe, tylko jako rada. Skąd tyle nienawiści?

Miałam już nie podbijać tego wątku, ale muszę:
              skąd u was ludzie takie nadużywanie słowa "nienawiść"? Wystarczy mieć odmienne
              zdanie i zaraz - bach! nienawiść! Jaka, do licha, nienawiść? Czy ty w ogóle
              wiesz, co to jest - prawdziwa nienawiść? Mam nadzieje, że nigdy tego nie
              poczujesz. Bo ja poczułam. Nienawiść do kogoś, kto zamordował bliska mi osobę.
              Obyś się nigdy nie przekonała, jakie to potworne, nienawidzieć kogoś - a
              nastepnym razem, zanim nadużyjesz tego strasznego slowa, zastanów się i zamień
              je na lżejsze w znaczeniu.
              • Gość: ab Re: Przestańcie mnozyć wątki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:40
                kobito cierpisz na biegunke słowną tak to jest jak sflustrowane nie wiadomo co
                siada przed monitorem i o zgrozo ma dostęp do internetu.
          • ufo54 Re: Przestańcie mnozyć wątki! 16.04.06, 16:04
            the_dzidka przynudzasz

Prędzej ci pęknie serce niż prezerwatywa marki Unimil.
    • dirgone Re: Najgłupsze reklamy :) 14.04.06, 12:47
      przypomniało mi się - najbardziej kretyńską reklamą jest reklama simplusa, ta od
      żołdaka czy czegoś tam. Mam ochotę kopnąć w telewizor, gdy ją widzę
      • Gość: Eudoksja Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:34
        a dla mnie jedną z głupszych reklam jest ta gdzie Liszowska ( taka troche
        napakowana blondyna;)),zaczyna glośno śpiewać "Już mi niosą suknię z welonem
        lalalaal",na co wkładaja jej na głowę welon ,wianek ,zjawia sie dorozka z panem
        młodym ,oboje już w ślubnych strojach ,a na końcu okazuje sie ,że to jest
        reklama jakiegos banku i...nadal nie wiem o co w tym chodzi;)
        • Gość: sandra Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:31
          też mnie wnerwia ta Liszowska
          • palomkaa Re: Najgłupsze reklamy :) 15.04.06, 11:53
            a mnie wnerwia reklama jak kobita rodzi a facet siedzi obok i zuje gume zamiast
            zapalic papierosa a babce dopisuja do glowy dymek: oh, jaki on dzielny, zalamka

czasem niektore reklamy sa tak beznadziejne ze az sie dziwie ze ktos to
            wymislil, iles ludzi zaakceptowalo i zgodzilo sie na emisje
            • Gość: salwatorka Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:23
              jak dla mnie rzadzi serek filadelfia ;D czy wg. nich dla kobiety szczytem
              spełnienia marzeń jest jak im facet wyprasuje ciuchy?? ;/
            • ameba1 Najgłupsze reklamy :) 16.04.06, 14:20
              tak, według mnie to też jedna z najgorszych i najardziej beznadziejnych reklam
              jakie istnieją...nicorette mikrotab. Totalna beznadzieja!!!
          • rejka suknia z welonem 20.04.06, 12:44
            jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze

Kasia Stoparczyk miala kiedys audycje, w ktorej dzieci objasnialy rozne slowa,
            pojecia, zachowania, m.in. slub.
            Ktorys chlopiec powiedzial, ze slub to ciezka sprawa, bo trzeba wziac kredyt na
            ksiedza i zapracowac na kucharki.
            To reklama kredytu, choc gdyby nie dzieci, to tez bym sie nie domyslila
            • default Re: suknia z welonem 20.04.06, 13:29
              A mnie się wydaje, że ktoś w ogóle nie przemyślał użycia tej piosenki, bo jej
              słowa mają raczej smutny wydźwięk, babka żałuje, że wychodzi za mąż, bo jest do
              tego przymuszana, chociaż kocha się w "pięknym panu raz zobaczonym w
              technicolorze". A w tej reklamie podane jest to jako szalona radość ze ślubu i
              zamążpójścia. Dla mnie reklama podwójnie bez sensu.
        • rejka Re: Najgłupsze reklamy :) 20.04.06, 12:41
          jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze

Kasia Mtoparczyk miala kiedys audycje, w ktorej dzieci objasnialy rozne slowa,
          pojecia zachowania, m.in. slub.
          Ktorys chlopiec powiedzial, ze slub to ciezka sprawa, bo trzeba wziac kredyt na
          ksiedza i zapracowac na kucharki.
          to reklama kredytu, choc gdyby nie dzieci, to tez bym sie nie domyslila
    • croyance Re: Najgłupsze reklamy :) 15.04.06, 16:44
      Na lotnisku w Rebiechowie:
      NIEMCY BLIZEJ NIZ KIEDYKOLWIEK!

*(chodzi o jakies tanie loty, ale ...)
    • ufo54 Re: Najgłupsze reklamy :) 16.04.06, 16:10
      W radiu reklama jakiegoś leku na hemoroidy.
      Zawsze w porze śniadania. Tfu!
    • shady27 sprite i pragnienie...rzygac sie chce 20.04.06, 00:21
      • Gość: siamlady Granicznie debilne IP: *.aster.pl 20.04.06, 01:42
        1. Nie basia tylko ketoprom
        2. Dobre fundusze,doooooobreeeeeee
        3. sprite i pragnienie
        4. nudna kuzynka z ciechocinka jaka to rano witaminka
        5. gosć z downem w biurze, zasmarkany chłopczyk z jednym zębem
        ....nie wiem co mieli reklamowac, bo byłam zaszokowana ich obrzydliwością
        • Gość: nati Re: Granicznie debilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:38
          kuzynka z ciechocinka
          oto pora wyboru - wezme ibuprom

+ wszystkie reklamy orange (niebo i trawa, rodzina, milosc)

+ reklama ery - poczatek kampanii byl genialny (takie rzeczy to tylko w erze),
          ale teraz spot z mlodzieza na imprezie jest juz beznadziejny ("zeby mi nie szlo
          w boczki")
    • marza6 Re: Najgłupsze reklamy :) 20.04.06, 11:31
      mnie wkurza reklama z głupim Manuelem który idealnie smaruje.
      • misiak38 Re: Najgłupsze reklamy :) 20.04.06, 11:36
        mnie również,nie wiem czy to ma śmieszyć?
        • minka76 Re: Najgłupsze reklamy :) 20.04.06, 13:08
          reglama kinder cos tam - ten młody się wydziera m.in. mój pokój, to dopiero
          fryzura, mój ulubieniec, cos pysznego, dużo mleka, dużo kakao...grrrr...
          • Gość: zenotka Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:42
            no ja też go nie ciepie i jeszcze tej reklamy Monte -dzieckaaaaaaaaaa
            czaaaaaas,ten głosik kojarzy mi się z merci-tak podziękuję Ciiiiiiiiiiiii.blee
            • Gość: ja Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:25
              Dzidka ma jakies niewyładowane pokłady negatywnej energi... :/
              ehh
              Trzeba na luzie podejsc do wszystkich watkow a nie wyszukiwac stare watki i
              cieszyc sie niewiaodmo z czego... troche dystansu, do samej siebie.
              • Gość: zenotka Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:52
                dlaczego?wiekszość reklam jest robiona nudnie ,nieciekawie i bez
                polotu ,dlaczego tego nie skrytykować? przecież nie krytykujemy wszystkich ,bo
                zdarzaja się prawdziwe perełki
                • Gość: mrauu Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:53
                  Warka - zaufanie na Śląsku, pop - połączył nas sms i niezła sztuka spotykana w
                  muzeum
    • Gość: ewus Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.chello.pl 01.05.06, 20:18
      plasterki nicorette: babka rodzi a facet powstrzymuje sie od palenia-
      beznadziejnaaaaaaaa
      • Gość: m Re: Najgłupsze reklamy :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.05.06, 22:10
        " ja sprite, a ty pragnienie..."- no durnota do potęgi entej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka