Dodaj do ulubionych

Kubus Puchatek

26.05.06, 22:56
kiedys dostalem od znajomego Kubusia Puchatka spisanego w nowej formie -
wesola ekipa, pija wina marki wina, lubia "zadymy", robia atak na radio M. itd

czy ma ktos link do tych "odcinkow" ?
Obserwuj wątek
    • bejrutek Re: Kubus Puchatek 27.05.06, 00:42
      pamiętam to:DD jak byłem w trzeciej liceum, czyli jakieś 8 lat temu...pzdr
    • bejrutek takich dwoch,jak nas trzech,to nie ma ani jednego 27.05.06, 00:43
      :DDD
    • bejrutek .. powiediał czwarty:DDD 27.05.06, 00:44
      :DD
    • bejrutek ...i razem w piątke ruszuli,pod jakas górke chyba 27.05.06, 00:44
      cos w tym stylu...:)
    • bejrutek wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta wiele 27.05.06, 00:50
      róznych wersji, bo przez tyle lat to sie tego namnozyło, te wersje co ja
      czytałem na poczatku, to epizodziki były całkiem długachne... filmik pewnie
      (ten przerobiony) tez juz znasz?...
      • beforejunior Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta 27.05.06, 09:24
        no mi to w lapy wpadlo 1x w LO - 16 lat temu...
        w pracy ostatnio ktos o tym wspomnial i szukamy :)
        • Gość: kate Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta IP: *.sympatico.ca 27.05.06, 19:26
          No to slabo szukacie.Zajelo mi to jakies 30 sek.Chyba ze znasz cos innego.
          Wstukaj w google kubus puchatek i znajdziesz link do kubusia dla doroslych albo
          wskocz tutaj
          www.puchatek.jeja.pl
          pozdrawiam
          • bejrutek Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta 27.05.06, 21:03
            no tak ale to tylko czesc, brakuje starych tekstów( tych długich sprzed wielu
            wielu lat), teraz namnozyło sie jakiś krótkich badziewi bez polotu...
        • beforejunior Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta 28.05.06, 23:09
          niezle - ale to jeszcze nie to
          chodzi mi o te 1-16 odcinki...
          wina kupowane u babajagi... atak na radio maryja...napasc na "bojzbend"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka