beforejunior 26.05.06, 22:56 kiedys dostalem od znajomego Kubusia Puchatka spisanego w nowej formie - wesola ekipa, pija wina marki wina, lubia "zadymy", robia atak na radio M. itd czy ma ktos link do tych "odcinkow" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejrutek Re: Kubus Puchatek 27.05.06, 00:42 pamiętam to:DD jak byłem w trzeciej liceum, czyli jakieś 8 lat temu...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bejrutek ...i razem w piątke ruszuli,pod jakas górke chyba 27.05.06, 00:44 cos w tym stylu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bejrutek wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta wiele 27.05.06, 00:50 róznych wersji, bo przez tyle lat to sie tego namnozyło, te wersje co ja czytałem na poczatku, to epizodziki były całkiem długachne... filmik pewnie (ten przerobiony) tez juz znasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
beforejunior Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta 27.05.06, 09:24 no mi to w lapy wpadlo 1x w LO - 16 lat temu... w pracy ostatnio ktos o tym wspomnial i szukamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta IP: *.sympatico.ca 27.05.06, 19:26 No to slabo szukacie.Zajelo mi to jakies 30 sek.Chyba ze znasz cos innego. Wstukaj w google kubus puchatek i znajdziesz link do kubusia dla doroslych albo wskocz tutaj www.puchatek.jeja.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bejrutek Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta 27.05.06, 21:03 no tak ale to tylko czesc, brakuje starych tekstów( tych długich sprzed wielu wielu lat), teraz namnozyło sie jakiś krótkich badziewi bez polotu... Odpowiedz Link Zgłoś
beforejunior Re: wpisz w google, to ci wyskoczy tego, zreszta 28.05.06, 23:09 niezle - ale to jeszcze nie to chodzi mi o te 1-16 odcinki... wina kupowane u babajagi... atak na radio maryja...napasc na "bojzbend"... Odpowiedz Link Zgłoś