roro_ Re: zaznaczam 04.01.07, 01:13 No cóż.... najwyraźniej wszyscy cię olali.... Poza mną oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: zaznaczam 08.01.07, 08:57 mój ty wierny podnóżku, cóż ja bym bez ciebie zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100, nie 99 Re: zaznaczam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:41 hy. między rynsztokiem, a mreckiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck zapraszasz? 09.01.07, 14:14 nie skorzystam, nieswojo czułbym sie w jednym rynsztoku z Tobą drogi roro. ale próbuj, próbuj może cień usmiechu wywołasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: zapraszasz? 09.01.07, 16:24 czy ja wiem. sam widzisz, ze gosciu ma obsesję. a ja cóż, bieudny żuczek gnojarek, i tak nie mam z kim pogadać, to sobie chociaz z nim pyskówke utnę. zauwazyłem bowiem, ze jak go tak fest podku.... wię, to zaglada tu trzy dni pod rząd. czego o tobie nie da sie powiedzieć, bo ty wkurzony, czy nie pojawiasz się jak kometa - opd przypadku do przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: zapraszasz? 11.01.07, 12:29 mreck napisał: > nie skorzystam, nieswojo czułbym sie w jednym rynsztoku z Tobą drogi roro. > ale próbuj, próbuj może cień usmiechu wywołasz? A ty jak zwykle celne i mądre riposty wystukujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: zapraszasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:39 nie chce mi się z Tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś