Dodaj do ulubionych

Wątek radości

04.06.06, 15:21
To tak a propos tego wątku pt.mam pomysł. Mi zdarzyło się coś miłego - mój
przeżył operację i ma się dobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Wątek radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 16:40
      życze zdrowia i gratulacje ( to troche dziwnie brzmi) ,no ale cieszę sie razem
      z toba i z nim;D
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Wątek radości IP: 62.233.130.* 05.06.06, 16:49
      Dzisiaj udało i się wcześniej skończyć pracę i zdążyłam do domku na pyszny
      obiadek.specjalnie zdrabniam bo mieszkanie jest rzeczywiście małe,a obiad jem
      mały z uwagi na dietę odchudzającą.
      • malina862 Re: Wątek radości 05.06.06, 17:07

Dziś znalazłam 20 złotych i udało mi się nie spalić obiadu a idąc na zajęcia
        poraz pierwszy od dawna nie przewróciłam się.
        • drzejms-buond Re: Wątek radości 05.06.06, 17:32
          wziąłem dwa prochy i łeb mnie już nie nap....

..nie boli
          :-/
    • morelazlotowlosa Re: Wątek radości 06.06.06, 17:30
      Wróciłam z pracy bardzo późno,ale mój potworny zwykle uczeń był dzisiaj anielsko
      grzeczny.Żeby jeszcze w jego domu tak nie śmierdziało!I zapłaciłam część
      zaległych rachunków :)
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Wątek radości IP: 62.233.130.* 06.06.06, 23:53
      Zaraz idę spać, a jutro mam próbę spektaklu w sekcji teatralnej TG Sokół. I
      spotkam tam ludzi których bardzo lubię. I może mój partner sceniczny się we mnie
      zakocha? :)
      • Gość: jaija Re: Wątek radości IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.06.06, 00:07
        A ja wygrałam aukcję na allegro ;)
        I dostałam prezent od lubego :)
        • Gość: zenotka Re: Wątek radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 01:25
          a ja przeczytałam wszystkie ksera na egzamin;))))
          • Gość: wredna Re: Wątek radości IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.06.06, 11:06
            Nie jestem już wredna bo mam kota, kochane kocisko!!!!

Zapraszam nad stawy, rzeki,jeziora-są względnie bezpieczne.

wodnik,utopiec i szczęśliwa rusałka (wredna)i strzyga
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Wątek radości IP: 62.233.130.* 07.06.06, 20:11
      Właśnie wróciłam do domu a w drzwiach powitała mnie Fistuszka czyli moja Kochana
      Kocia Córeczka.Nie chciała dać buzi,więc sama sobie wzięłam. A zaraz zafunduję
      sobie kąpiułkę a potem siądę do pracy przy kompie.
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Wątek radości IP: 62.233.130.* 08.06.06, 17:17
      Dzisiejsza rada była krótka i mam przesunięty egzamin więc mam więcej wriemia na
      przygotowanie się. A poza tym MW odwołała kontrę i mogę z czystym sumieniem nie
      jechać. :)
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Wątek radości IP: 62.233.130.* 09.06.06, 15:01
      Dzisiaj mam dzień wolny,więc spałam prawie do 9! A potem powoli zjadłam
      śniadanie. Troszkę popracowałam na kompie (przy kompie) a na obiad zjadłam jajko
      sadzone,młode ziemniaki i szpinak(mniammniam!). A na deser były naleśniki z
      serem i naleśniki z truskawkami. I były polane bitą śmietaną i sokiem z
      truskawek. Zjadłam po pół każdego naleśnika a najadłam się "do wytrzeszczu". To
      wszystko przez tę dietę odchudzającą! żołądek mam taki mały,że zjem 2 truskawki
      i już czuję się pełna! Ale to dobrze,bo lato idzie i trzeba być zgrabną.
      Pozdrawiam wietrznie z Lublina :)
      • Gość: teem Re: Wątek radości IP: *.stg.pl 09.06.06, 17:58
        wygrałam w rodzinnym konkursie "Ile wiesz o Shrek'u"!!!
        • azja811 Re: Wątek radości 09.06.06, 21:12
          Wypilam dwa piwka,zjadlam czekolade,moje dziecko śpi,maż oglada mecz, a ja mam
          kompa tylko dla siebie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka