Dodaj do ulubionych

Parodia reklamy biedronki

12.06.06, 22:15
Kilku kolesi odwalinaprawde kawał dobrej roboty zadając sobie trud nakręceniai montarzu krótkiego ale zafajnego filmiku, bardzo polecam!!!
rapidshare.de/files/22529845/Reklama_Biedronki.mpg.html
Obserwuj wątek
    • chantal10 Re: Parodia reklamy biedronki 12.06.06, 22:24
      Gdzie to jest??
      • bejrutek Re: Parodia reklamy biedronki 12.06.06, 22:44
        jestes na tym rapidshare dajesz free, potem czekasz kilka sekund, włącze cie
        strona gdzie wpisujesz litery i cyfry ze zdjecia (kod) i ściagasz...
        • Gość: asdfghjkl Re: Parodia reklamy biedronki IP: *.dwtele.pl 12.06.06, 23:27
          nie da sie :/
          • Gość: IA da się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:34
            jak nie jak tak
          • bejrutek Re: Parodia reklamy biedronki 13.06.06, 10:12
            z czym dokładnie masz problem???
      • Gość: xxx Re: Parodia reklamy biedronki IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 14.06.06, 12:07
        Eee, szkoda zachodu ... nic zabawnego :/
    • bejrutek filmik spoko 13.06.06, 10:12
      j/w
    • Gość: kasiaa Re: Parodia reklamy biedronki IP: *.trustnet.pl 13.06.06, 10:25
      rewelka:D
      • Gość: truskawa Re: Parodia reklamy biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:40
        a mnie po ściągnięciu pisze ,że jakiś błąd kodów i dekodera
        • misiak38 Re: Parodia reklamy biedronki 13.06.06, 23:39
          ja nigdy nie umiem sie tym obsłużyć,nie wiem jaki kod mam wpisać.:/
          • bejrutek Re: Parodia reklamy biedronki 14.06.06, 10:16
            to jakis zart rozumiem...;) ale tak krotko- otwierasz ten link na stronce
            wybierasz free( tam sa takie dwie tabelki premium i free, pod kazda tabelka
            jest ptaszek w ktorego sie klika), potem czekasz kilkanascie sekund( zreszta
            widac odmierzany czas) potem automatycznie otwiera sie nastepna strona na
            ktorej masz mały obrazek z cyframi i literami i nalezy te rzeczy wklepac do
            pola obok i kliknac download, wszystko...pzdr
            • bejrutek Re: Parodia reklamy biedronki 14.06.06, 10:18
              bejrutek napisał:

> to jakis zart rozumiem...;) ale tak krotko- otwierasz ten link na stronce
              > wybierasz free( tam sa takie dwie tabelki premium i free, pod kazda tabelka
              > jest ptaszek w ktorego sie klika

sorki tam zadnego ptaszka nie ma tylko klikasz w aplikacje free...:DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka