Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.attu.pl 15.07.06, 19:22 Latem i w poranek mroźny o zmarłym tylko dobrze on nie jest niegroźny i nic już nie może. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 16.07.06, 23:44 bo tylko co mu zostalo, lezac w trumnie, jego gnijace cialo, to nie brzmi bardzo dumnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.07.06, 23:51 A cóż Was nocą wzięło na takie ponure tematy? Czy kogoś tu pogięło? Napijcie się lepiej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:21 Gość portalu: m napisał(a): > A cóż Was nocą wzięło > na takie ponure tematy? > Czy kogoś tu pogięło? > Napijcie się lepiej herbaty. Takie tematy, smrod i robaki, sa lepsze od herbaty, to temat piekny taki! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:27 to temat piekny i godny herbaty mamy juz dosc i napoj ten jest zbyt modny i daje mi w kosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:35 robakow chcemy i krwi, plynacej z kazdego kierunku, co wtedy nam sie sni, nie ma lepszego wizerunku, Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:42 i wdów dzikie krzywdzenie i dzieci boski szloch nie straszne nam więzienie nie straszny mroczny loch bo za wet my damy dziesięć wetów za jedną krzywdę trzy krew tryśnie i z szaletów i wszystkich zetną gzy i każdy mieć podagrę będzie i wszystkich ściśnie dur i ciemno będzie wszędzie i krwawych dywan chmur i miast jednej strofy - pięć bo zemsta szczodra bywa i z wiwisekcji seria zdjęć na których trup podgniwa Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:50 i spot będzie w wiadomościach tchawice wrogów zrobią "chrup" każdy, kto winny, czuje w kosciach że jutro będzie zimny trup że zmora go położy że nie umknie już że sto go przetnie noży że agonia jest tuż tuż że nawet zimna dama w poczuciu niemej trwogi straszy gorliwiej sama by naszej zemście umknąć z drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.07.06, 00:39 No cóż, jeśli jest godny to sobie o nim mówcie. Dla mnie nie jest wygodny, wolę poczytać ciuchcię. ( wątek lokomotywa ) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:44 ach, czytaj wiec ciuchcie, nedzniku my w swojem gronie zostajem wrazen tu bedzie bez liku zapachnie lutym- nie majem. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:51 Zapachnie zdrada i zbrodnia, oszustwem i klamstwami, Zaraz Wam to udowodnie, badzcie sami sedziami! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:54 sedziami badzmi i katem i wyrok wykonajmy! a batem bijmy ich, batem! a sobie rece podajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 00:57 I zemsta opetani, razem staniemy w rzedzie, to bedzie ubaw tani, to bedzie swieto wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:00 czyz ubaw nasz ma byc tani? wyrachowanie poplaca... wiec- wykonczymy drani ta zemsta- niech wraca ! Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:23 niż rymy puste klecić i strofy smętne wić lepiej gdzieś ogień szpetny wzniecić lud w trwodze musi gnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.07.06, 00:56 O brr... zawiało chłodem, nie lubię lutego i zimy, wyjeżdżam więc samochodem, a Wy piszcie anonimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:01 Ty nigdzie nie pojedziesz, dopadna Cie moje szpony, napewno o tym nie wiesz, przecielam Twoje opony, Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:02 a ja po lakierze gwodzdziem przejechalam i-sama nie wierze- hamulce wyrwalam Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:06 A teraz ziewam strasznie, i czekam na piekne koszmary, To moze jutro nie zasne, i ujawnie moje zamiary..... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:07 ja cala noc bede siedziec i czekac- az do rana rano- bedziecie wiedziec o, ludzie- na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:11 Ah,jutro ide do pracy, zerowac na ludzkich cialach, To dla mnie duzo znaczy, moze tez bys chciala??? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:33 ha, wlasnie w pracy mej siedze i ludzkie zycie wysysam a z zyciem- cala ich wiedze... i jak nietoperz zwisam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.07.06, 01:11 Więc idźcie spać już wszyscy, a ja tu po cichu wrócę i nie pomogą Wam bliscy gdy pieśń upiorną zanucę. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:17 Oh,zanuc ta serenade, i wypij kielich krwi, ja wezme moja szuflade, i zobacze kto w niej spi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.07.06, 01:23 Kto śpi w szufladzie? o rany ! Ty lepiej nie mów już nic! Bo chyba masz już omamy i to już nie zemsta lecz pic ! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 01:34 omamy? och, mortelu, ten swiat jest nie do pojecia wybranych jest niewielu... okolo...moze... pieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.07.06, 02:01 Czy pięciu, czy dziesięciu nic mnie to nie obchodzi, słuchać macie w napięciu, a ja Was będę zwodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ta słodka zemsta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.07.06, 02:04 Jam Biała Dama co nocą przechadza się pośród wież, Wam serca ze strachu łomocą, a mi ze śmiechu też. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:13 A Dama - to łachudra co sunie tu - ku mnie ma brudne prześcieradło i na dodatek się jej mnie Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:21 i pryszcze ma na czole i tluste jakies wlosy szwenda sie w mozole wydajac swe odglosy. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:29 a zemsta jej dotkliwa zadaje podły cios za ciosem a figi nieświeże jej z igliwia grzeszny karzą nos za nosem Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:38 dotkliwa tylko dla slimaka albo mroweczki malej zgniesc moze tylko robaka albo pol pszczoly calej. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:18 a wtręt ten bez kultury to zemsta sroga jest co wątek zniszczy w wióry potem obróci w pierz Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 02:52 czy wszystkich tchóorz obleciał? każdy się boi już? najpierw się zemstę wznieca a potem uciekania kurz? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 04:21 bo wyc do ksiezyca wole miast gapic sie w ten komp uzalac sie na swa dole nie moge- ani w zab Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 21:05 Dzien dobry piekne ciala, niedotkniete przez rozpuste, Oh,tak bym bardzo chciala, zjesc kiszona kapuste! Odpowiedz Link Zgłoś
ryba4567 Re: Ta słodka zemsta 17.07.06, 22:34 Zajadac kapuste kiszona, i popijac piwem, podprawionym niewierna zona, moim nocnym zniwem, Odpowiedz Link Zgłoś