Dodaj do ulubionych

Takie forum nie może istnieć naprawdę!!!

21.07.06, 22:19
Myślałam już, że głośny niegdyś wątek o dziecku i robakach jest szczytem tego,
co potrafią stworzyć internauci na forum. Myliłam się.

Oto forum wszech czasów:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30397
Przeczytajcie ze 3 pierwsze z brzegu wątki... zaręczam wam, że zaczniecie się
zastanawiać, czy to forum wam się nie śni...

→ → → → → → → → → →
Odkryjmy Białoruś!
odkryjmybialorus.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:40
      jeżu!!!

To jest boskie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=27287459&v=2&s=0
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 21.07.06, 22:47

Mnie się najbardziej podoba to:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=26302518&v=2&s=0
        - zwróćcie uwagę na to, o jakim OBOZIE tam mowa...

→ → → → → → → → → →
        Odkryjmy Białoruś!
        odkryjmybialorus.blox.pl
        • Gość: Vp Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: 82.177.97.* 21.07.06, 23:01
          Zgubiłam szczękę pod biurkiem .......
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 21.07.06, 23:08

O, i ten wątek jest dobry:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=26349934&v=2&s=0
            "...Bo ja bynajmniej zamierzam jeszcze skorzystać z jego towarzystwa... "

:-D

→ → → → → → → → → →
            Odkryjmy Białoruś!
            odkryjmybialorus.blox.pl
            • Gość: nan kiła i mogiła IP: *.chello.pl 24.07.06, 18:08
              najśmieszniejsze(choc jest to raczej smiech przez lzy), czesto takie panienki
              wracaja z czyms jeszcze oprocz wspomnien. nie mam na mysli ciązy lecz
              choróbsko. notuje sie coraz wieksza ilosc zachorowan na kiłe. a nieleczona
              jest choroba smiertelna. w kazdym badz razie wzrost zachorowan wiaze sie z
              turystyka do krajów arabskich(sexturystyka). smutne, no ale to zycie tych
              dziewczyn, ich sprawa. jak sie bawicx, tos ioe bawic na maxa, prawda?

ps. kiła to jedno, hiv tez moga sobie zafundowac.
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 21.07.06, 22:49
      To jest też niezłe:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=26189145&a=27047375
      "...są zawistne" :-)))))))))))

→ → → → → → → → → →
      Odkryjmy Białoruś!
      odkryjmybialorus.blox.pl
    • plvn Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 21.07.06, 23:21
      yyyyyyyyy... normalnie z krzesla spadlam
      • Gość: ja Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.07.06, 23:30
        hehe, to ja nie wiedziałam gdzie na wakacje jeżdzić ;)))))))
        • Gość: jaija Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.07.06, 00:26
          I straszno, i śmieszno.
          • Gość: zenotka Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 01:01
            kiedys już zamieściłam link do tego forum;) ,na początku opadla mi
            szczęka ,jest też forum o facetach z Egiptu -rewelacja;)
            • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 22.07.06, 08:13

Rzeczywiście!
              Jest i analogiczne forum o facetach z Egiptu:
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864
              → → → → → → → → → →
              Odkryjmy Białoruś!
              odkryjmybialorus.blox.pl
    • Gość: makota Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.mtm-info.pl 22.07.06, 09:54
      niesamowite. Naprawde nniesamowite. <lol>
      • Gość: zenotka Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:02
        a potem się wszyscy dziwią ,że o Polkach za granica krążą takie ,a nie inne
        opinie.....
        • Gość: jaija Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.07.06, 14:14
          Nie demonizowałabym - turystki wszystkich nacji się nieźle zabawiają, a wraz z
          nimi i ich kosztem - panowie z Tunezji, Egiptu, itp.
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 22.07.06, 15:01

Dodam, że w krajach arabskich mężczyźni cierpią na chroniczny brak kobiet. Nie,
            nie dlatego, że wielożeństwo ;). Dlatego, że jest tam w zwyczaju dorobić się,
            żeby utrzymać żonę, a nawet "wykupić" ją od rodziców. Związki nie zalegalizowane
            nie mają akceptacji społecznej. Dziewczyn uprawiających seks przedmałżeński nie
            szanuje się. A zatem przez długie lata młodych ludzi nie stać na żonę, dlatego
            między innymi kwitnie tam homoseksualizm. To wiele wyjaśnia.

→ → → → → → → → → →
            Odkryjmy Białoruś!
            odkryjmybialorus.blox.pl
            • Gość: pri Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.kopnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 15:08
              hahahahaha !!!!!!!!!!!!!!
              co za idiotki !!!!
              hahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: pampa Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.autocom.pl 22.07.06, 15:09
                mój typ:

witam poznalam niedawno Mustafa (przezwisko OKA) nie jest dobrym facetem.

:D
                • anuszka_ha3.agh.edu.pl Uwaga, mocne! 22.07.06, 16:02
                  To z Egiptu:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=43764150&a=43764866
                  → → → → → → → → → →
                  Odkryjmy Białoruś!
                  odkryjmybialorus.blox.pl
                  • grylzdyl.fataan Re: Uwaga, mocne! 22.07.06, 16:36
                    AAAAAA!!! ratunku!!! moje oczy, aaaaa!!!
                    • Gość: Nuna Re: Uwaga, mocne! IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 17:02
                      Co za ambicja, godna pozalowania :(
                      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Uwaga, mocne! 22.07.06, 17:04

No dobrze, o gejach już nie będę...
                        Przepraszam wszystkich za szok ;-]

Na osłodę coś lekkiego i wesołego:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=33429657&v=2&s=0
                        → → → → → → → → → →
                        Odkryjmy Białoruś!
                        odkryjmybialorus.blox.pl
    • Gość: mężatka Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.ztpnet.pl 22.07.06, 16:56
      a ja taka zacofana: jeden mąż i kochanek od czasu do czasu!!!
      • Gość: zenotka Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:03
        Nie mozna oczywiście demonizowac ,że każdy Arab czy facet z Tunezji ,a trzeba
        pamietac ,że w tym kraju będącym bądź co bądź przez wiele lat pod
        protektoratem francuskim bardziej przyjmuje się juz obyczaje europejskie niż
        gdzieś w Egipcie czy na bliskim wschodzie nie jest dobrym materialem na
        meża/chłopaka czy nie może utrzymywać pozamałżeńskich związków ,mimo to
        szokujaca jest momentami hipokryzja tych pan.Rozumiem ,zaklada sie forum w
        celu uzyskania info gdzie są najlepsi faceci i z kim by tam mozna nawiącać
        romans,ot takie troche internetowe nie wiem jak to nzawać
        pośrednictwo /stręczycielstwo? ale po co krygowac się ,że nie zależy im na
        przelotnych związkach gdzie chodzi glównie o seks i tania przygodę ,każdy kto
        wyrazi na tym forum swoja krytykę ( pomijam wulgaryzmy bo może faktycznie mogą
        poczuć sie urażone)jest od razu oskarżany o przyczepanie sie ,kłamstwa
        itd.troche to nielogiczne..
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 23.07.06, 10:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24864&w=19553896&a=22008867
      "Boze, czy oni nie zdaja sobie sprawy, ze my
      CIERPIMY???????????????????????????????"

:-))))))))))) Chyba zaczynam sie naśmiewać z cudzego nieszczęścia, czy co? :-))))

→ → → → → → → → → →
      Odkryjmy Białoruś!
      odkryjmybialorus.blox.pl
    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 23.07.06, 10:24

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=43287137&a=43287137
      To też jest dobre: babcia z wnukami i kasetą video wysłana na poszukiwania do
      Tunezji...

→ → → → → → → → → →
      Odkryjmy Białoruś!
      odkryjmybialorus.blox.pl
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 24.07.06, 15:28
        Co dzień, to nowy humorystyczny wpis:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30397&w=45747925
        "Witam, chciałabym ostrzec wszystkie dziewczyny przed animatorem Aldo (30
        lat-tak przynajmniej twierdzi)z Hammametu. Poznałam go w
        kwietniu i niestety nawiązałam z nim romans! Wiem, ze to głupie, ale
        uprawialiśmy sex bez zabezpieczenia. Na szczęście nie jestem
        w ciąży, ale wczoraj dostałam maila od jego współlokatora, ze to jego sposób na
        panny (sprawić dziecko i przyjechać do jej kraju).
        Jego współlokator napisał mi, że tydzien temu trafiła mu się kolejna naiwna
        Polka!!! Podobno mówił jej to samo co mnie, czyli, że
        mógłby zamieszkać w Polsce i że jej rodzice może załatwia mu pracę i w ogóle
        będą sobie żyć długo i szczęśliwie... Mam nadzieję,
        że nie dała się nabrać!"

→ → → → → → → → → →
        Odkryjmy Białoruś!
        odkryjmybialorus.blox.pl
        • Gość: jaija Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.07.06, 16:07
          Swoją drogą, Anuszko, to Ty się chyba nudzisz, a może masz taką pracę, jesteś
          może socjolożką? Jak nie wynajdziesz forum Anonimowych Onanistów (zabawne, nie
          przeczę), to o dupodajkach i dupobiorkach w egzotycznych krajach... ;)
          pozdrawiam
          • Gość: hmmhmh Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:13
            Anuszka jest z AGH,wiec może może tam jest instytut nauk stosowanych;)
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 24.07.06, 19:09

Lubię, jak ludzie czytają moją publicystykę. Np. ty, jaija, czytasz.

→ → → → → → → → → →
            Odkryjmy Białoruś!
            odkryjmybialorus.blox.pl
            • Gość: jaija Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.07.06, 23:21
              Ano czytam, o leczeniu homo też chyba Ty pisałaś? Prowadziłaś ładną dyskusję z
              jakimś kolesiem, przyznam, że byłam po Twojej stronie :)Nie bez powodu -
              zgrabnie pisałaś to, co i ja sądzę, i pewnie sporo innych osób.
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 25.07.06, 00:34

No cóż, może kiedyś postanowię zostać dziennikarzem...

→ → → → → → → → → →
                Odkryjmy Białoruś!
                odkryjmybialorus.blox.pl
    • wymiatator1 Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 24.07.06, 17:02
      niesamowite wręcz. skąd się biorą tak puste kobiety?? z drugiej strony dobrze,
      że istnieje takie forum. idiotki powinny się trzymać razem a mężczyźni, którzy
      tam wejdą zaczną naprawdę doceniać normalne kobiety.
    • wymiatator1 Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 24.07.06, 17:06
      Opowiadał mi o swojej rodzinie i takich różnych rzeczach.
      Kontakt utrzymujemy, ale ostatnio coś milczy bo ma chorą mamę (przynajmniej tak
      mi powiedział). Ale kiedy dzwonił prosił o przyjazd. Mówił, że tęskni i kocha,
      - jak można być tak potwornie głupią? proszę, niech któraś z kobiet na
      forum mi to wytłumaczy.
    • Gość: nan Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.chello.pl 24.07.06, 18:10
      jeszcze jest forum; faceci z egiptu. rownie zabawne.
    • zdzicha.tramwajara Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! 26.07.06, 02:03
      hehe a czego sie spodziewac po panienkach, ktore sie mecza z zalozeniem konmta
      nagazecie ;-))) cyt.: "uff..sie namęczyłam z założeniem konta , ale już mam :D"
      lol
      • Gość: meduza7 Re: Takie forum nie może istnieć naprawdę!!! IP: *.chello.pl 27.07.06, 21:55
        ja spadłam z krzesła po przeczytaniu opisu forum "Faceci z Egiptu. Cytuję:

Te forum mam nadzieję będzie źródłem wiedzy pozytywnej lub negatywnej na temat
        fecetów z Egiptu.
        Chciałabym aby każdy osobnik zajmował jeden temat tzn. aby w temacie bylo imie
        albo gdzie pracuje. Wiem że wiele dziwczyn szuka informacji na kogoś temat więc
        w temacie wystarczy napisać o kogo chodzi.

Chiałabym abyście wiedzieli że nie czytam wszystkich postów, więc jak komuś
        zależy na usunięciu posta prosze o mejla, po czym bede kasować niechciane wątki.

"Te forum" mnie powaliło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka