Dodaj do ulubionych

co was wkurza w waszych domownikach??

• Gość: uuula Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:20
      o- moj facet - bo wrzuca do prania np koszulke owinieta w jasna bluze a potem
      sie dziwi ze ona zafarbowala | potrafi tak zakoamuflowac np kubeczki po
      jogurcie, skarpetki, gatki itp pod lozkiem, za biurkiem ze znajduje je po
      miesiącu jak juz zaczynaja sie tam dziwne rzeczyy dziac | kupuje sobie co
      miesiac nowy telefon a stary sprzedaje po czym cieszy sie ze zarobil na takiej
      transakcji np 2 zl | zostawia podniesiona osikana klape w wc | goli sie dopiero
      kiedy ludzie go na ulicy nie poznaja | zdrzylo mu sie uzyc TAMPONOW jako
      PODPALKI do grila

o- jego mama ktora caly dzien oglada seriale a ze mamy tylko 1 tv to czasem
      nawet wiadomosci obejrzec nie mozna (dodam ze sa kanaly na ktorych caly dzien
      leca powtorki a ona to oglada i opowiada nam co sie dalej stanie) bosz | karmi
      psa czekolada a potem sie dziwi ze go "chyba cos boli" | włazi do naszego
      pokoju w nocy pod byle pretekstem, zapala swiatlo, gada co mial powiedziec i
      wychodzi | glosuje na PIS i twierdzi ze lepper i kaczynscy to nawet przystojni
      sa (lepszy Jarus)

o- moj przyszly tesc - mlaska, beka, pierdzi i dlupie w nosie przy ludziach |
      sika na klape | nazywa mnie "klucha, kluseczka" choc jestem raczej szczupla :/
      | wpieprza sie w moje prywatne sprawy

o-
      • Gość: Kratka Uciekaj, dziewczyno!!!!! IP: *.chello.pl 26.09.06, 20:31
        Póki możesz!!!
      • Gość: Mateusz Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:34
        Mnie wkurza np. jak pytam sie matki czy sa np. jabłka(jakas inna rzecz do
        jedzenia czy cos innego) a ona zamiast odpowiedzec ze nie ma , to mama zaczyna
        sie drzec ze ona sie nie rozdwoi i ze nie ma czasu i wogle wogle, krzyczy na
        mnie a ja tylko sie spytałem... Albo jak pieprza cos, jak przyprowadze
        koleznake do domu, ze kto to czy jest grezczna czy nie pali papierosów czy piwa
        nie pije;/ to mnie dobja tez ze odrazu nowy kolga/koleznaka jest przekreslona;/
        A najbardzioeju mnie denerwuje jak sistra skarzy sie dla rodziców ze ja
        komputer zepsłem i takie tam... no kur**a a jak ona nie umie czegos zrobic to
        zawsze mnie woła;/ Na mnie sie ciagle drą za ten komputer, a sami sie nie
        znają;/ Jak to czyta np. moja siroka to mowie do niej" nie odzywaj sie do mnie
        w sprawie komputera;/!!" Sorka za ten post bo pewnie jest bezsensu...
        • Gość: Adam Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:44
          Stary ja mam podobne problemy ... a z kompem nie i nie mam siostry tylko
          ztarszego brata ktorego bym naj chetniej weksmitował !!
        • Gość: do Mateusza Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:16
          najważniejsze, że na temat:)
    • Gość: Hekate Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:27
      co mnie denerwuje?? mam tylko 14 lat ale rodzice sa natrętni muwisz ze
      wychodzisz a oni muwia ze masz cos posprzatac a najgorsze jest to ze wogule ja
      tego nie zrobiłamm a jak to zrobisz i widza ze zbyt szybko to zrobiłas kaza
      robic ci 1000 nastepnych rzeczy... niewiem czy u wszystkich tak jest ale
      bynajmniej u niekturych napewno bo nie raz słyszałam coś podobnego od
      kolezanki...lub gdy muwisz ze masz duzo do nauki bo tak czasami jest to ci
      powie ze musisz zrobic kilka dupereli kture sa o 1milion mniej wazne od tego co
      musisz zrobic...
      • Gość: grubasek Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.zakoniczyn.net 26.09.06, 20:58
        maja racje, przyjrzyj sie swoim bykom...
        • Gość: A... do KAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:07
          Kamo moj facet też robi te same błędy i w dodatku jeszcze smierdzace skarpety i
          galoty potrafi polozyc na podlodze i je tak zostawic, telefon tez mi sprawdza i
          komputer, po obiedzie obiecuje ze pozmywa ale zawsze ... - zasypia na jakies 2-
          3 godziny, a co mnie w nim najbardziej wpienia to to, ze jak siedzimy kilka dni
          razem to codziennie musi sobie kupic 2-3 piwka na wieczor alkoholik jeden
          • Gość: A.. Re: do KAMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:10
            aa jeszcze cos, potrafi chodzic w skarpetach 2 dni i twierdzi ze mu nogi nie
            smierdza a ja o mało co nie raz sie nie udusze, w ogole tam nie wiem, kudły w
            gąbce tez zostawia, łazienka po jego mysciu pływa a jak wlosy zeluje to
            lusterko jest cale zakropkowane, woda leci bezustannie przy myciu naczyn, zębow
            itp.. kąpac tez sie szybko nie potrafi ajj tam ja to nie wiem czy wszyscy
            faceci sa tacy?
    • Gość: paniAmok Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:28
      moja matka jak tylko nie ma mnie w domu to sprzata mi w pokoju ( bo ja
      balaganiara jestem :))
      i wszystko układa tak ze nic nie moge znalezc a jak jest balagan to ja wiem
      gdzie co jest.
      a ojciec zawsze oglada telewizje jak ja usiade to telewizora...podchodzi i "no
      koniec tego ogladania poogladasz sobie pozniej"

albo jeszcze jak uporam sie z nastrojeniem gitary to podlezie i sobie pobrzdeka
      ja przychodze i znowu mosze ja stroic i tak w kółko
    • Gość: szesnastka Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:55
      a mnie wkurza to że moi rodzice są teraz na emeryturze i cały dzień są w domu.
      jak wychodze do szkoły-są, jak wracam-są....
    • Gość: A.. Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:58
      moj ojciec tez zawsze je ze słoika, nie wylozy na talerz albo pije wode z
      ogórków prosto ze słoika albo sałatkę z głównej miski :/ szklanki po sobie myje
      reką i w wodzie (po co płyn?), niecierpię przyklejonych kudłów do mydła i jak
      wystają z gąbki i jeszcze czego nie nawidzę to to ze mam 22 lata i tak sie
      niefortunnie stało ze naprzeciwko rodzice mają sypialnię, przewaznie chodza
      spac22-23 i o tej porze zawsze słyszę: ktora godzina, klac sie spac, gas ten
      komputer >:[ jak ja mam tego dosc >:[
      • Gość: mimi Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:05
        Wkurzają mnie moje dzieciaki jak ciagle siedzą przy komputerze, albo zostawiaja
        brudne skarpetki koło łózka, nie chca wychodzic z psem albo wychodzą tylko na 5
        minut, proszą zebym im zrobiła kanapki i sa wtedy takie przymilne,
        rzucaja ręcznik na podłoge w łazience i chlapia tak że woda stoi,
        ale poza tym są KOCHANE chociaz mnie często wkurzają wrrrrrrr
    • Gość: koza Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:01
      Mnie wkurza, że czesto jak mama jak przychodzi z pracy zmeczona to dlubie sobie
      w nosie a potem rozrzuca tzw. kulki z nosa gdzie tylko chce. tak samo dlubie w
      uchu. albo przychodzi do pokoju gdy juz daaawno spie i pyta sie " CZY JUZ
      SPISZ?" albo czekajac na autobus "tanczy" na przystanku autobusowym bo jej chce
      sie siku. tragedia!!
    • Gość: kaszmir Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:12
      najgorszy jest osrany kibel!!!
    • Gość: martininka... Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:14
      mnie denerwuje to, zę przez swoich domowników jestem trakr=towana jak pól
      człowiek...nikt nie liczy się ze mną..nikt nawet nie próbuje mnie
      zrozumieć..każdy myśli tylko o sobie a ja jestm workiem treningowym i jak ktoś
      się wkurzy to zawsze na mnie naskakuje...może ktoś mi pomoże..bo ja juz tak
      dłużej nie potrawię..
      • Gość: pucia Re: do martininka IP: *.fdk.airbites.pl 27.09.06, 09:14
        Trzymaj się dziewczyno,też tak miałam (mamuska jest choleryczką),łzy tutaj nic
        nie dają,a skoro do tej pory nie chcieli cie słuchać teraz tez nie wysłuchają
        (pokiwają głowami,powiedzą "rozumiem",bedziesz miała tydzień spokoju i na tym
        sie skończy).Nie daj sie wdeptywać i nie obwiniaj siebie,rób swoje.
    • Gość: Blisa Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:24
      1. naczynia do zmywarki zawsze wkładają z resztkami jedzenia i fusami po
      kawie!! a potem wszystko jest na talerzach i kubkach poprzyklejane i
      pozasychanie!! Jakby to był problem najpierw lekko opłukać...
      2. kiedy mama wstawia pranie kolorowe to nastawia na 60 stopni rzeczy które
      farbują i potem wszystkie ubrania do d...
      3. rano w sobotę albo niedzielę kiedy chcę się wyspać matka puszcza na całą
      parę TV żebym tylko długo nie spała i żeby mnie obudzić i zagonić do roboty!!
      4. jak jestem gdzies poza domem to dzwonią co 5 min. „gdzie jesteś, co robisz,
      o której wracasz” (jestem dorosła)
      5. gadają, kiedy śpię w pokoju „znowu masz tak głośno muzykę w nocy!!” a to nie
      ja, tylko sąsiedzi mają party, ale domownicy są przekonani, że to ja u siebie w
      pokoju głośno mam muzykę...
      6. mama zawsze wpycha pomiędzy siedzenie fotela a oparcie swoje staniki, brudne
      skarpetki, zużyte chusteczki itp.
      7. kiedy nie ma mnie w domu mama wchodzi mi do pokoju i zwyczajnie grzebie w
      moich prywatnych rzeczach
      8. w lodówce rożne rzeczy potrafią trzymać miesiącami, aż spleśnieją ale i tak
      dalej tam stoją (kiedy mnie nie ma, bo tak to ja je wyrzucam)
      9. mama jak wróci z zakupów to zawsze mnie woła „chodź, kupiłam słodycze, weź
      sobie coś”, a jak się poczęstuję to gada „a tyłek rośnie” albo też „przecież
      się odchudzasz”
    • Gość: Zdeco Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.elpos.net 26.09.06, 21:32
      ciamkanie np.muj kolega smierdzi jak nieboszczyk fuj.
    • Gość: Becia4y Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:40
      mnie wkurza to ze moi domownicy zawsze maja wymowke do zrobienia jakiejs
      czynnosci a;e coz za to ich kocham heheh buzka:P
    • Gość: Aniosss Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:42
      Mnie najbardziej denrwuje ''uroczy'',... śnieżno biały..., okrąglutki.....
      ......glut z pasty do zębów zosatwiony w zlewie ;P
    • madzia554 Re: co was wkurza w waszych domownikach?? 26.09.06, 21:46
      Mnustwo rzeczy mnie wkurza... zostawiaja włosy na szczotce i w umywalce, jak
      sie z kończy papier toaletowy to nie mogą przynieśc z kołtowni=/, nie myja po
      sobie wanny wrrr=/, Nie dokrecaja kranu , nie domykaja lodówki, nie zamykaja
      drzwi za tyłkem jak wychodza odemnie z pokoju=/, przekładaja moje rzeczy z
      miejsca na miejsce i weź później je znajdź:|.
      A pozatym to jeszcze mnustwoooo najróżniejrzysz zreczy...
      No ale co RODZINKA:|
    • Gość: Trabancik Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:47
      Mnie wkurza to że jak gram np.do puźnego wieczora to moja mama zawsze mówi do
      mnie synku chce mi przekazać że mam iść spać!!albo muj tata jak mam gości
      np.przychodzi moja dziewczyna to on zawsze musi ją zagadać albo coś pokazać
      jakieś duperele!lub jak jest u mnie moja dziewczyna i z nią leże i coś tam
      robie to muj tata otwiera drzwi do pokoju patrzy co sie dzieje i wychodzi i tak
      co 5minut nieda sie usiedzieć w spokoju.Mam też tak że jak ja słucham za głośno
      muzyki to ojciec zawsze przyjdzie i powie że mam przyciszyć bo coś tam robi a
      jak ja sie ucze to on słucha głośno muzyki albo tv i powiedzcie czy to nie
      wkurzające a potem sie dziwi czemu mam takie oceny!
    • Gość: Adhara Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:49
      xD
      Mama:
      -wkurza mnie jak rano myje głowe i zostawia po sobie pełno kłaków.. ni tylko na
      mydle ale NA CAłEJ WANNIE
      -jak mam juz wychodzic do szkoły i ten tekst- "kochanie dopij herbatkę do
      końca!!!" a mnie autobus ucieka xD
      Tata:
      -jak zawsze wiecorem staram sie nic nie jeśc to on przyjdzie i oczywiście przy
      mnie cos musi zjeśc.. do tego mlaska;P
      -chrapie tak głosno ze w drugim pokoju słychac..
      Brat:
      -ciągle zajmuje mi komputer, siedzi na nim cały dzień...
      -ma taki irytujący harakter że zawsze jego słowo musi być ostatni, on ma zawsze
      racje i wogóle nie słucha co się do niego mówi xP
      -kiedy ja juz spie on wchodzi i albo zapala światło.. albo kompa.. a jak już nic
      nie zapala to się dopiero przniera bo zapomniał piżamy i rosciela łózko xD

Jak sie w trójke zbiorą to jaraja w łazience i całe prani co sie suszy tak
      jedzie petami, że pożygac sie można...

Pies:
      -zawsze uwali sie w takim miejscu żeby go było widać np: w przejściu między
      pokojem, pokoikiem i przedpokojem albo między kuchnią łazienką na butach...
      -zawsze jak przychodze ze szkoły to od razu leci do odówki żeby mu coś dac..
      albo jak juz sobie siadziesz na fotelu to włazi na mnie żeby go głaskac...
      -no i gwałci wszystkie poduszki i koce xP

urocza rodzinka nie ;) najlepsza na zdjeciu xD
    • Gość: Trabancik Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:49
      Muj tata to zawsze niespuści wody bo jak wychodzi z kibla to pyta czy ktoś
      jeszcze skorzysta ale ja i tak spuszczam wode przed tym jak sie załatwiam !
    • Gość: edyta Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:50
      mnie wkórza mlaskanie i głupie, tak zwane rodzinne rozmowy, przy obiedzie
      prowadzone przede wszystkim przez mojego głupiego brata, a polegające na
      czepianiu sie wszystkich do okoła i mówieniu jaki to on jest mądry... (dlatego
      jadam sama u siebie w pokoju)
      jak byłam mała to bardzo denerwowała mnie obsikana deska i zawsze jak takową
      widziałam to leciałam do pokoju z rozkazem wytarcia jej, a potem jeszcze
      zrobiłam kartke z napisem żeby (moi bracia i wtedy jeszcze mój tata) pamiętali
      o podniesieniu deski przed sikaniem i sie nauczyli i już nie mam takich
      problemów, lecz teraz moja mama narzeka, jak myje podłogę w łazience, że mają
      problem z trafieniem do kibla...
      teraz mnie wkurza jak ktoś mi zwraca uwagę że zostawiłam właczone światło w
      pokoju, gdy wyszłam na chwilę, a sam nie raz zostawia światło w łazience na
      cała noc...
      i denerwuje mnie jeszcze gdy ktoś sie drapie po kroczu... i czasami takich
      ludzi widze na ulicy...
      i jeszcze te włosy w mydle!!! dlatego wolę mydło w płynie i żele pod prysznic
    • Gość: Anonymous Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.09.06, 21:51
      A mnie denerwują dzieci neostrady, wpizdu ! xD
    • Gość: angelika_sopot_14 Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:53
      a mnie wkurza to ze mam niedowage 1,5 kg. a na brzuchu mam 3 wielkie faldy ;/ :(
      • Gość: pucia Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.fdk.airbites.pl 27.09.06, 09:17
        ale masz problem,może brzuszki to załatwią zamiast siedzenia przed kompem
    • Gość: SamaNtha Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.cable.ubr04.telf.blueyonder.co.uk 26.09.06, 21:54
      Wkurza mnie w moim bracie to ze ja zawsze musze mu wszystko przyniesc
      a jak ja cos chce to on ma mnie w dupie..

albo jak moje male siostry sa zazdrosne..
      to chodza i dogryzaja
      ze to jest ich mamy a to taty..
      a mieszkamy razem to mamy wszystko wspolne..

albo jak te male dzieciuchy wyglupiaja sie
      leja a potem becza.. normalnie caly czas
      szalu mozna dostac...

• Gość: Kamilcia Re:?????co was wkurza w waszych domownikach????? IP: *.brnt.adsl.virgin.net 26.09.06, 22:10
        Jak bylam mala to bardzo wkurzalo mnie jak moi rodzice zamykali wieczorami albo
        z rana dzwi i sie bzykali a ja msuialam slyszec jakies steki bylo to dla mnie
        obrzydliwe(aktualnie sa po rozwodzie)

jak musialam zostac sama w domu wieczorem to zapalam wszedzie swietla bo sie
        balam ( przez glupie bajki)

jak juz podroslam to wkurzalo mnie jak matka sie darla na mnie jak zostawilam
        cos w umywalce brudnego (kubek czy talerz) a sama nigdy po sobie nie zmywala
        czekala az ja cos przyniosla i wydarla sie zebym umyla oczywiscie nie moglam
        umyc tylko po sobie co zostawilam tylko wszystko co bylo w umywalce szlag mnie
        trafial:(

wkurzalo mnie jeszcze jak wrzuucala majtki z zuzyta podpaska do kosza na
        brudy:/...obrzydliwe....zdazalo sie tak nie raz

teraz mnie jzu w sumei nic nie wkurza bo mieszkam z moim nazeczonym we wlasnym
        mieszkanku ,wode lejemy ile chcemy bo i tak mamy stala platnosc wiec sobie
        uzywam do woli

Nie lubie mydla w plynie bo mi strasnzie wysusza skore:)

buziaki :)
      • Gość: ela Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:37
        Wkurza mnie cala osobowosc mojej matki,od tonu glosu jaki rozmawia jak krzyczy
        jak mowi wiecznie nie na temat albo mnie obraza bo sposob w jak sie porusza na
        swoich "domowych" koturnach,po sposob w jaki je.Wkurza mnie jej skapstwo,w calym
        zyciu dala mi 5 zl na obiad szkolny to pamietam...wkurza mnie obarczanie mnie
        wiecznie jej problemami a to finansowymi(zawsze!,a kasy ma pelno)a to jej
        podejrzeniami chorymi.Denerwuje mnie to ze musze z nia mieszkac,dlatego od roku
        szukam mieszkania na moja kieszen-nawet studia musialam przerwac bo nie bylo
        mnie na nie stac.Wkurza mnie ze zawsze jak sie jej zachce to pozycza mojego
        grata a pozniej komentuje jaki to balagan w nim jest,denerwuje mnmie to ze jak
        mam bardzo wazne spotkanie to nie przyjezdza nim na czas.Wkurza mnie pozyczanie
        moich kosmetykow a pozniej wyrzucanie w 2/3 calego opakowania bo tam przeciez
        nic nie bylo!Jeszcze mnie denerwuje jej obrazanie moich znajomych-jak wyzywa ich
        jak ma zly humor!Nigdy nie zainteresowala sie co mam za chorobe bo ja to gowno
        obchodzi,jak zaczynam mowic co mi jest-to komentarz-ale ty bzdury gadasz!to jest
        niemozliwe,ty sobie wszystko wymyslasz!Wrr okropna osoba,najpodlejsza jaka
        znam!Najgorsze jest to nikt mi nie pomaga mimo ze mam spore roodzenstwo-wieczna
        presja-ale jak to chcesz sie wyprowadzic od matki??i zostawisz ja sama!???Chyba
        sobie predzej strzele w leb!
    • Gość: lesia Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: 85.219.248.* 26.09.06, 22:04
      wkurza mnie kiedy mój starszy brat ma atak tików (bez sensu pstryka, "kumka",
      gwiżdże w palce i smarka w powietrze, choć ma 18 lat wydaje mu się że jest
      super-bohaterem :/ w kółko śpiewa dico-polo i myśli że jest fajny a wciąż robi
      z siebie idiote, np strzyze sobie włosy w ten sposób zeby wygladac jak
      najbardziej "po wieśniacku". moja mama to okropna pedantka!!! wszystko jej
      przeszkadza np. kiedy na oparciu od krzesełka wisi bluza :/ albo kiedy pod
      biurkiem stoi plecak :/ lub kiedy na biurku leży zeszyt z któego bede sie
      uczyla za 10 minut :/ to chorobliwe!!!! moja młodsza siostra czasami sie
      bawi "W dom" i podchodzi do mnie mówiąc - mężu okcham Cię! a czy ty mnie
      kochasz? - itp. mój tata bez sensu co chwila lekko uchyla drzwi od mojego
      opkoju i w milczeniu przygląda sie wszystkiemu przez chwile i bez słów
      odchodzi :/ a no i wnerwia mine jeszcze kiedy mó brat smarka do umywalki bo po
      załatieniu się myje tyłek w wannie :/!!!!!!!!!
    • Gość: lolesław Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:07
      mnie najbardziej wkurza kiedy mój ojciec mówi,że ktoś światła nie zgasił a tym
      czasem sam go nie gasi ;/

albo moja siostra, która wszędzie zostawia wykałaczki,którymi sobie wcześniej w
      zębach grzebała bleee....;/

albo jak ktoś mi wyłączy program do ściagania filmów!!! :x:x:x:x
    • Gość: Madzia Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:19
      Mnie denerwuję to, że po skorzystaniu z toalet nie jest zamykany sedes.
      Także wstawanie rano niewyspanoym lub po kilku godzinach snu.
    • Gość: Gość Czaban!!! IP: 212.33.92.* 26.09.06, 22:34
      AaAaAaAaAa Czaban !!
    • Gość: eeee Re: co was wkurza w waszych domownikach?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:47
      moj tatko np...to jest jeden zjego lepszych numerow...zdejmuje brudne
      skarpetki po czym rzuca ja na schody prowadzace do pralni..nigdy ich tam nie
      zanosi chyba ze pzry okazji..mowimy na nie stojace bo czasem sztywne ze kaplica

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka