Gość: lola26 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.chello.pl 08.08.06, 07:41 Star Foods - stara reklama. "Jedna Pani mowi drugiej pani..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basillis Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.parnet.net 08.08.06, 08:30 Silan brrrr.... Cała reszta też. W życiu nie kupię tego płynu, tak mnie odrzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Gożdzikowa-paskudztwo IP: 212.160.159.* 08.08.06, 08:31 a ja nie cierpie reklamy (a zwłaszcza muzyczki do tej reklamy) proszku do bólu głowy pani Gożdzikowej. Na pewno go nie kupie, bo ta reklama działa w odwrotną stronę. Poza tym jest tak głupia, że nawet się płakać nie chce... Żaden ból nie zmusi mnie do kupna tegoż proszku od bólu głowy. A, jeszcze jedno spostrzezenie: hoop-coola jest śmieszna, śmiejżelki też-jako tako, lubię reklamę pewnej marki samochodu z Niemiec (nie podam nazwy, bo to by była kryptoreklama...), w ogóle lubie reklamy aut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: Gożdzikowa-paskudztwo IP: 212.160.159.* 08.08.06, 08:44 ja tez jej nie lubie, ten brzeczyk działa negatywnie na mój ustrój nerwowy i na nastrój, zaczyna sie ból głowy, ide do kiosku i kupuje nie Etopiryne od Gozdzikowej, tylko cos innego, lub ratuje sie herbata z cytryna, koka kola też pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gożdzikowa-paskudztwo IP: 212.160.159.* 08.08.06, 09:57 najlepszy na ból głowy jest romantyczny wieczór u pani gozdz, miła dla uszka muzyczka, proszki jak na lekarstwo, i wogóle to co wy sie tej biednej kobity czepiacie a tak w ogóle to pracujcie a nie serfujcie po internecie, bo co powiecie szefowi?, ze was głowa boli, i wtedy da wam proszek od swojej teściowej - pani Gozdzikowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: Gożdzikowa-paskudztwo IP: 212.160.159.* 08.08.06, 10:27 sorki, jest jeszcze jedna reklama z cezarym pazurą, reklamuje klej i śpiewa moją ulubioną piosenkę ukraińską , a raczej to co z niej zostało, czyli pod muzykę do niej. No szlag mnie trafia, a pazura ma minę srającego kotka na pustyni, efekt murowany - nie kupuję tego kleju kto wymyslił taką beznadziejną reklamę? fachowca od marketingu wyrzuciłabym z pracy od razu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Gożdzikowa-paskudztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:28 Goździkowa przypomina, na ból głowy etopiryna, bleeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 teraz jest taki antyprzebój soków Hellena 08.08.06, 08:34 OKROPNY PRZEMOŻNIE!!! Hellena w ogóle ma mało wybredne reklamy, ale zakochani śpiewający do siebie o soku są naprawdę żenujący www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaelandro Re: teraz jest taki antyprzebój soków Hellena IP: 217.153.87.* 08.08.06, 09:11 Najgorszy jest lidl :) Zdecydowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: teraz jest taki antyprzebój soków Hellena IP: 149.156.58.* 08.08.06, 09:47 nie znoszę Wiśniewksiego i jego zielonych / czerwonych - i w ogóle całego niego -brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: teraz jest taki antyprzebój soków Hellena IP: *.astral.lodz.pl 08.08.06, 09:51 a ja nie znoszę reklamy maszynki do golenia - "Kiedyś byłem, kiedyś byłem małym chłopcem hej" - brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: teraz jest taki antyprzebój soków Hellena IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 08.08.06, 15:05 To chyba Zbyszko 3 cytryny?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac dulux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:08 Czy ktoś wie kto wykonuje utwór w obecnie emitowanych reklamach farby dulux. całkiem przyjemna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarusek Re: dulux 08.08.06, 10:30 I monster "daydream in blue" cos takiego nie wiem czy tytul jest dokladnie literka w literke... Odpowiedz Link Zgłoś
kiara10 KrÓlEwSkIe :)) 08.08.06, 12:08 fajna: królewskie "Przygoda ach przygoda..." okropna: "Tylko Persil..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 217.11.133.* 08.08.06, 10:12 Jogobela, jogobela, daj sobie tę owocową rozkosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoop fruti Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.zep.com.pl 08.08.06, 10:31 Zdecydowanie Hoop Fruti. Tragedia !!!!!!!!!! Koszmar!!!! Nie dość, że fatalnie zaśpiewana ta piosenka (masakryczny moment jak śpiewa ta kasjerka), to na dodatek jacy oni wszyscy twarzowi. Przypatrzcie się temu chłopakowi, wygląda jak śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mszyca Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.crowley.pl 08.08.06, 10:44 wiele piosenek z reklam jest nie do zniesienia, ale jak slyszę: biedronka, ach biedronka to dostaje szału, kiedyś z wściekłości rzuciłam butem w telewizor (akurat zły dzień mialam, a ta przecudna przyśpiewka mnie dobiła) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.rybnet.pl 08.08.06, 10:35 FRUTIIIIII tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 193.41.113.* 08.08.06, 11:12 Zdecydowanie najokrutniejsza i bezdyskusyjnie najmocniej szargajaca moje nerwy jest piosenka informujaca widza ze najlepszy jest kucharek i ze kroluje on przyprawom i nadaje smak potrawom.... jak to sie juz raz przyczepi to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ferris.b Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 11:01 Smiejzelki, Koral i Majka Jezowska oraz "Ide do pracy..." piwa Harnas - potezny rzyg zarowno w warstwie muzycznej, jak i wizualnej (te brudne kolory). no i postacie a la Stasys - nie chcialbym ujrzec takiego swiata po kilku Harnasiach... na szczescie nie pijam wiec ryzyko nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wodka.z.pieprzem Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 11:05 ja wiem ze to forum o piosenkach ale nie moge sie powstrzymac..najglupszą reklamą w TV jest reklama szamponu do wlosów herbal esences czy jakos tak... jak baba wyje i jeczy pod prysznicem bo tak jej rozkosznie bo leb smaruje chemikaliami...wogole tak mnie wk...rwiają reklamy od podtekstach erotycznych ze nie wiem? na kogo to niby ma dzialac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 212.160.159.* 08.08.06, 13:25 no właśnie, a w Niemczech też to leci, i na nich działa, a ze mną to chyba nie w porządku, bo mnie ta raklama wkurza, nie ma sensu, ten szampon nadaje sie z tą raklama do mycia innej części ciała, nie powiem jakiej, bo jest b. intymna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udreczony gwałcenie przez reklame telewizyjna IP: *.alpha.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 11:24 mozna co prawda wyłaczyc te sto razy dziennie zdreczajace pioseneczki i teksty aleNIE WIADOMO KIEDY ZAŁACZYC ZNOWU! REKLAMY JESLI JUZ MUSZA BYC POWINNY BYC NIEME -BEZ SŁOW SAMA MUZYKA!!!ROZWIAZYWAŁOBY TO TEZ PROBLEM REKLAMY SKIEROWANEJ DO DZIECI( BO NA OGÓL JESCZE NIE CZYTAJA) Odpowiedz Link Zgłoś
coolbabe Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 11:57 Gość portalu: kurt kombajn napisał(a): > Których melodyjek i piosenek nie lubicie??? Ja nigdy nie umiem wytrzymać, > kiedy słyszę tą infantylną melodyjkę z reklam Bobo-vity.A JA NIENAWIDZĘ FACETA KTÓRY REKLAMÓJE MEDIA MARC MOGŁABYM GO UDUSIĆGOŁYMI RĘKOMA SŁUCHAM RADIA TRÓJKI W KUCHNI I NIERAZ O MAŁO NIE ZPOWODUJĘ WYPADKU ŻEBY ZDĄŻYĆ WYŁĄCZYĆ TEGO DEBILA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:11 A ja nienawidzę reklamy proszku do odplamiania VANISH: "TU DU DU KUP GO!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:16 Mnie wręcz rzuca gdy w TV słyszę damski głosik i dlasżą kontynuację: (przepraszam,za ew.błędy piszę ze słuchu) Antoooniooo!.......facalto..... Odpowiedz Link Zgłoś
ren.ka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 12:19 G o ź d z i k o w a...........bleeeeeeeeeeeee!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja txt nie piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:43 " goracy kubek Knorra - codziennie" -powoduje u mnie ścisk żołądka i zryw na wymity - a przed oczami staje scena kiedy to w reklamie knora młodzian zajadał majonez łyzką .... nie jestem wrażliwy ale jak widze w spozywczym markę KNORR to odrzuca mnie skutecznie .... piosenka tragrdia to oczywicie monte............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota zamiast się irytować po prostu wyłączcie tv IP: 212.75.114.* 08.08.06, 13:12 ja mam labe już 2 tydzień bez tv i mam spokojniejsze nerwy. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blagusia Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.crowley.pl 08.08.06, 13:27 Dłuższe życie każej pralki to Calgooooon! I jeszcze pioseneczka do reklamy jakiegoś kredytu-"Stół mam bo" i tak dalej, niestety, bardzo chwytliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik dużo jest do d..y ale kilka jest fajnych 08.08.06, 13:30 reklamy pepsi z piosenką "wielka promocja pepsi coli" z podkłądem mc hammera nic nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel "Tesco - dla ciebie, dla rodziny" 08.08.06, 13:42 Śpiewała to jakaś kobieta. Straszne, czuło się, jakby reklama była kierowana do kobiety, której najważniejszym zadaniem jest wyżywienie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzak Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 212.160.138.* 08.08.06, 13:45 a ja wrecz nie znosze i dostaje gesiej skorki, jak slysze w warszawskim radiu PIN jak 'majkel moris' zapowiada swoje after hours brrrrrrrrrrrrr..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ham i Prostak Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:46 szczytem hamstwa i złego smaku, rzekłbym bezguścia było wstawienie do spotu jakiegoś durnego calgonu czy calgonitu muzyki Carlla Orfa O Fortuna z Carminy Burana. jakbym dorwał tego kto to wykonał sklepał bym go po gębie za szarganie świętości hehe dlatego bojkotuję ze znajomymi produkty owej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Biedronka ach biedronka - codziennie niskie ceny 08.08.06, 14:08 Brrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
achaja7 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 14:07 ta to jeszcze nic, a "zawsze Persil tylko Persil". Jakbym była w Kościele. Bardzo namaszczona piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blood Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:10 a ta głupai piosenka do głupiej reklamy, merci tak podziekuję ci ze jestes tuuuu... znewiesciała i ckliwa.. jak ją widze to odrazu łape za siekiere! Odpowiedz Link Zgłoś
zefiryna.czarna kucharek !!! 08.08.06, 14:10 najlepszy jest kucharek, króluje on przyprawom... nannanana nie wiem kto to uczynił :) melodia, tekst (taaaa najbardziej tekst) i ten głos. do tej pory jestem w szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Kinderbueno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:17 ale nie ta piosenka z Amandą Lear ,tylko przerobka "Felicidad" bodajże brrr.Monte dziecka czas przesladuje mnie od jkaiś 7 lat ,ta reklamma idzie w kółko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt kombajn Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:24 Przypomniała mi się jeszcze taka piosnka z radia, która leciała mniej więcej tak: "tymianek i podbiał, w pastylkach zdrowia smak, tymianek i podbiał, la la la la la la". No i także:"Malaga, tiki-taki i kasztanki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merci Monte, Merci - koszmar nr1 IP: *.chello.pl 08.08.06, 14:49 kiedyś praca z ajaxem czystym relaksem Natomiast ooo beko Amanda kinderbueno jest odlotowe, podobnie jak bravia ale najbardziej mnie zakręciła MM "teach me tiger łałałała!" reklama jakiegoś autka: www.radioblogclub.com/open/70605/teach_me_tiger/Marylin%20Monroe%20-%20Teach%20Me%20Tiger.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernikla bladolica Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.06, 14:54 "Gozdzikowa skonała " tak dosłownie mówi reklama jednej z rozgłośni radiowych z Wrocławia a dlaczego ? Bo kupowała tanie leki a nie droższe w aptece ..... przy ulicy ...... Adres był podamy . MASAKRA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iness Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:58 Merci.. to jest okropne! I jeszcze muzyczka z reklamy szamponu fructisu ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernikla bladolica Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.06, 15:14 Grobokop dzięki , filmik super ! Po tej reklamie zainteresowałam sie muzyka Jose Gonzalesa . Odpowiedz Link Zgłoś
maddrake Kto pamięta... 08.08.06, 15:20 ...OFERTA ZREMBU ZAWSZE NA CZASIE!!! WÓZKI WIDŁOWE O NAPĘDZIE ELEKTRYCZNYM I SPALINOWYM :))) albo: "ON: ... nie widzę, nic nie widzę !!! ONA (głosem pieszczone kotki): I nie zobaczysz dokąd nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy..." ech, to była klasyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Lepsza była IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 15:51 Prusaki aaaa Mam mam mam byłam w sklepie więc kupiłam na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Biedronka ach biedronka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.06, 15:49 codziennie niskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniczkamk6 Re: Biedronka ach biedronka 08.08.06, 16:30 Dostaję konwulsji gdy słyszę reklamę fruti,a dzieje się to przeważnie rano po zwleczeniu się z łóżka, gdy włączam radio i leci akurat blok reklamowy, w którym obowiązkowo puszczana jest ta reklama. Przebudzenie gwarantowane i uraz psychiczny na caly dzień, a następnego dnia rano z obawą podchodze do odbiornika radiowego... no po prostu masakra, jestem szczęśliwa, że nie widziałam tej reklamy w telewizji, wrażenia słuchowe w zupełności mi wystarczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninetzka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 16:36 Lidl jest tani! Odpowiedz Link Zgłoś