Dodaj do ulubionych

znienawidzone postacie telewizyjne

10.08.06, 15:51
jeżeli był juz taki wątek to napiszcie ale nie znalazłam w wyszukiwarce:)
Mnie na przykład bardzo drażni Klaudia Karlos nie wiem gdzie tkwi tego
przyczyna ale jak widze tą panią w tv to po prostu mam ochote delikatnie
mówiąc walnąć w nia kapciem
Czy Wy również tak macie?
Obserwuj wątek
    • Gość: seswa Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:24
      zdecydowanie oDETA mORENO CZY JAK JEJ TAM. TA PANI Z POGODY W TVN, A NIEGDYŚ
      JAKIŚ SHOH REOTYCZNY PROWADZIŁA.
      • morgana9 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 31.08.06, 10:23
        mam to samo - męczę się, jak jej słucham, a przy tym muszę koncentrować się na
        oddechu, bo u niej coś nie po kolei idzie i się czasem zapowietrza, ja z
        czystej dobroci próbuję oddychać za nią :)
        ---
        s10.bitefight.pl/c.php?uid=58433
      • kicior99 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 08.09.06, 15:36
        Omena Mensah?
    • Gość: Katarina Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 82.160.239.* 10.08.06, 17:40
      Agata Młynarska,Paolo Cozza (chyba tak sie pisze),Hubert Urbański,Kasia
      jakaśtam,która prowadzi program w MTV,Tomek Kammel,Bożena Dykiel.
      • Gość: zenotka Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:56
        moi "ulubieńcy" choc ostatnio ich coraz mniej bo prawie nie ogladam
        telewizji ,czasem tylko jakis film lub serial ale ci niekwestionowani to:
        Chajzer ( wrrr),Dorota Gawryluk ,korespondent dwojki z charczącym
        glosem,E.Dymecka od pogody,Dowbor ( jak ja nie cierpię tego gościa)....ale na
        pierwszym miejscu Mołkowa
        • Gość: Pan Kot Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.chello.pl 30.08.06, 19:12
          Apropo Maćka Dowbora, to przypomniałam sobie jak kiedyś w programie na żywo
          jakiś gość przez telefon wytknął mu przetłuszczone włosy i niechlujny ubiór.
          Facetowi szczęka opadła z wrażenia, a ja ubawiłam się tym po pachy.
          • Gość: Beata Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:51
            Nienawidzę Rysia z Klanu. On jest zabójczy!
    • Gość: anuszka Piotr Kraśko IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 10.08.06, 19:49
      Absolutnie Piotr Kraśko, z tym jegooo... dramatycznyyyym... zaciąganieeem...

BTW. Czy wiecie, jaki pikantny szczegół odkryli forumowicze na temat Piotra Kraśki?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=24924207&a=39108818&s=7
      • Gość: Antykaja Re:Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 20:23
        a kto stawia na Kaje Paschalska??
        • Gość: Porzeczka Re:Kaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:25
          Omena Mensah (tak sie to pisze?), no ta od pogody, z wielką głową i koszmarną dykcją. Działa mi na nerwy.
          Chajzer. Koszmarnie. Taki disco polo, jak powiedział kiedyś Wojewódzki.
          Agata Młynarska. Jej czas się skończył.
          Jacek Hamlet Skibiński. Też od pogody. Tyle wkłada zawdowowego aktorstwa w te kilka zdań...
          Hanna Smoktunowicz. Jakaś taka...mopsa mi przypomina. Niezadowolonego.
          Bożena Dykiel. szkoda...to niezła aktorka kiedyś była...
          Piotr Kraśko. Nigdy go nie lubiłam. Manieryczny i do bani. To jego nosowe przeciąganie samogłosek, fuj.
          Magda Mołek. Dobrze się zapowiadało, ale jej przeszło.
          Monika Olejnik. Jej skrzywiona mina, jak po wypiciu octu, przy braku urody bardzo razi. Niesympatyczna. I coś grzebała przy twarzy. Usta sobie zrobiła, czy co?
          Janina Poradowska ( Paradowska? Nigdy nie wiem...). To niegłupi babsztyl, ale ma manierę, która mnie razi.
          Dorota Gawryluk. Niesympatyczna i odpychająca.
          Małgorzata Wyszyńska. Drażnie mnie i już.
          Iwona Schymalla. Też mnie drażni.
        • ziel_lona Re:Kaja 10.08.06, 21:27
          Piotr Bałtroczyk!!!!!

mam atak histerii na widok tego "pseudozabawnego-we-wlasnym-mniemaniu" Pana i
          jego "hahaha-jakie-to-smieszne-to-co-powiedziałem" zarty wrrrr
          nie wiem czemu - tak alergicznie reaguje
          moze nie lubie ludzi ktorzy jako jedyni smieja sie ze swoich niesmiesznych
          zartow :-/

druga byla pani G. Torbicka - pomiomo duzej urody i w sumie IQ - bo byla
          wszedzie - przestala byc wszedzie i znow ja polubilam :)

Nie lubie Pani Mołek - sedrdecznie i autentycznie - nawet nie wiem czemu tak
          własciwie :)
          Nie lubie pana O. janiaka - bo ziewam przy nim tak ze sie boje ze mi szczeke
          wywichnie

to chyba wszystko :)
          acha- Pan Max Kolonko tez zaliczal sie do tej kateghorii ale ostanio o nim ani
          widu ani słychu - wiec mi przeszlo :)
          • ziel_lona Re:Kaja 10.08.06, 21:32
            Szymala tez - duza z wilekim łbem - hmm... no wiem ze to nie jej wina ale ta
            wielka głóowa jakos mnie drazni:-/ moze to ja mam problem :)

A pozatym pamietam ja z takiego programu z dziecmi - pare lat temu chyba to
            byl final konkursu na dobranocke wszechczasow (wyglał Bolek i Lolek) to bylo w
            studiu - kupa dzieci siedziala i sie miala wypowiadac a prowadzila ten program
            wlasnie Pani Iwonka Sz.
            Problem w tym ze wsrod kupy spedzonych przed kamery dzieci.....była tez jej
            coreczka i Pani Iwona olala calkowicie inne dzieci i tylko zwracala sie do
            wlasnej corki...i kazala jej odpowadac na pytania i praktycznie tylka ja
            dopuszczala do glosu
            strasznie mnie to zrazilo :-/
            • Gość: jaija Re:Kaja IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.08.06, 23:06
              Mołek, Janiak (tylko wygladają), Schymalla - Sztywniara, Kammel, który kojarzy
              mi się z moim - niezbyt lubianym - kuzynem, Młynarska (jak płachta na byka),
              Chajzer z traktora (uroda buraczana, co nie jest jego winą, ale prowadzi takież
              programy, co daje efekt buraczany), Gawryluk.
              • Gość: EWa Re:Kaja IP: *.CNet2.Gawex.PL 10.08.06, 23:23
                Młynarska-podstarzała podfruwajka w starszym wieku, egzaltowana i chce być taka
                sympatycznaaaaa
                Mołek-z przylepionym uśmiechem
                Szymala- szepcąca nabożnie, specjalistka od mszy ku czci
                Dowbor-najinteligentniej rozmawiający rękami
                Agnieszka jakaśtam-ta od Niani-plastikowe zombi ze sztuczną szczęką
                • Gość: koza Re:Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:44
                  przemyslaw edgar gosiewski
      • the_dzidka Re: Piotr Kraśko 31.08.06, 15:12
        Po pierwsze to żadne odkrycie, a po drugie Piotr K. jest wnukiem Wincentego
        Kraśki, a nie jego synem. Stary Kraśko, wysoki dygnitarz, urodził się gdzieś w
        latach 30-tych.
    • Gość: Ania4444 Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.06, 23:48
      Zdecydowanie K. Szczuka T. Kammel Z. Chajzer M. Dowbor M. Olejnik -twarz rzeczywiscie ma inny wygląd A. Młynarska- przesłodzona R. Janowski kobieta z muszką na szyi - wyłączam kiedy ją widzę pan który prowadzi program "Warto rozmawiac "- przez niego wcale tego nie oglądam za dużo jest pań Torbickiej, Młynarskiej , Dowbor -czas na wymianę
      • Gość: Masiej Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.chello.pl 29.08.06, 21:02
        Magda Mołek, Ewa Bem, Bracia Mroczek, Olivier Janiak, Piotr Gąssowski,
        Małgorzata Foremniak, Paolo Cozza, Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka,
        Michał Milowicz, Małgorzata Lewińska, Angelina Jolie wszystkie dzieci z rodziny
        zastępczej ale najbardziej MACIEJ ZAKOŚCIELNY nie znosze kolesia.
        • Gość: gleba Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.tpnet.pl 29.08.06, 21:47
          Anna Przybylska.Nienawidzę!!!!Ma coś co działa mi na nerwy...brrrr!
          • misiak38 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 19:48
            mroczki,omena,bieleninik,janiak,cichopek,paschalska,wieczorkowski,zakościelny,fr
            aszyńska,foremniak
            • misiak38 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 19:52
              nejman jeszcze!!!!
        • ibulka Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 22:43
          Gość portalu: Masiej napisał(a):
          > wszystkie dzieci z rodziny
          > zastępczej

'Wszystkie dzie z Rodziny Zastępczej' rozłożyły mnie na łopatki :o)

Nieznoszę Szczuki i Paolo Cozza.
    • Gość: sunnysmile Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:51
      Wkurza mnie dzidzia-piernik Agata Młynarska, pani w średnim wieku a "ciećka się"
      jak trzylatek - może pora wydorośleć?
      Kuba Wojewódzki - typowy "kidult", jakby przestał być chamski to by zniknął.
      Piotr Bałtroczyk - notorycznie prowadzący różne imprezy i uchodzący za zabawnego
      - chyba tylko on się śmieje ze swojego pseudointelektualnego bełkotu.
      Aktor "Rysiu z Klanu" - jestem tolerancyjna co do wyglądu, ale takich facetów
      typu "ciepłe kluchy" nie cierpię.
      Magda Mołek - wampirzyca na kołek, boję się otworzyć lodówkę, bo może wyskoczyć...
      Piotr Kraśko - jak założy okulary, to da się wytrzymać, ale pod warunkiem,że nie
      ma fonii, jego tembr głosu i sposób wymowy wołają o pomstę do foniatry i logopedy.
      Koniec czepiania się ; )
      • misiak38 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 19:54
        Gość portalu: sunnysmile napisał(a):

> Kuba Wojewódzki - typowy "kidult",
        czytałam kiedys o tym ciekawy artykuł, interesujące,wszystko znajdzie swoją
        nazwę :)

• Gość: w Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.06, 21:39
      Strasburger z Familiady. Na odstrzał.Razem z tymi jego kawałami. w ogole cały
      program jest do dupy, przychodza jakies wiesniackie rodziny kowalskich ze wsi,
      wszyscy cinkciarze z wykształcenia i zgadują. a na koniec: "wygrali panstwo
      4000 tys zł. czy biora panstwo wygrana do domu, czy oddajecie na cele
      charytatywne????"
      • szuwareknocny Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 22:06
        zdecydowanie Agatka Mlynarska(takie mlimlimli, brrrrrrr)!
        • malutki_kwiatusek Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 22:23
          Kaja Paschalska, Agata z Mady M, Monika Olejnik, Zygmunt Chajzer brrr!!!
          • makaluu Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 22:36
            Agata Młynarska
            Chajzer
            Janiak
            Chmielewska
            Zubilweicz
            • makaluu Re: znienawidzone postacie telewizyjne 30.08.06, 22:38
              i Mołek matołek na odstrzał
              • Gość: smiglostopy Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.dyn.optonline.net 30.08.06, 23:03
                z wiekszoscia poprzednich sie zgadzam (hajzer i jego smiech, brrrrrr)
                ale magda jest super! nieznioslbym, gdyby mnie denerwowala ;) tragiczna jest ta
                co z nia wystepuje w "dzien dobry tvn"...

dodaje od siebie kamila durczoka (nie moge ogladac faktow w jego wykonaniu) i
                wszystkich pojawiajacych sie na ekranie z "yyyyyyyyy", "eeeeeeeeeeee" jako
                przerywnikami...

• Gość: Antykryszak Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 217.153.76.* 31.08.06, 09:47
      Nie znoszę Jerzego Kryszaka, słabo mi kiedy widzę jak miota się, pluje,
      przerywa ludziom, rzuca tymi swoimi rzadkimi strąkami i wydaje mu się, że jest
      ikoną polskiego kabaretu, a jest na maksa irytujący.
      • bananahamak Re: znienawidzone postacie telewizyjne 31.08.06, 10:23
        To chyba będzie pierwszy raz, kiedy kogoś skrytykuję na forum, ale taki mam
        dziś nastorój, a to jest w końcu FH ;-)
        Nie jestem w stanie znieść:
        * Iwona Schymalla - przez jej świętoszkowatość i (wiem, że to nie jej wina)
        duży wzrost. Zawsze kiedy stawiają ją obok niższego partnera dostaję białej
        gorączki.
        * Kaja Paschalska - zupełny brak talentu aktorskiego. No i ten jej uśmiech "do
        dołu" i maniera patrzenia na wszystko i na wszystkich z góry..
        * Dorota Warakomska - zero kobiecości.
        * Agata Młynarska - no bo ILE MOŻNA????
        * Jerzy (?) Turski z Panoramy - sama nie wiem dlaczego
        * Omena (pogoda TVN) - biega na tle tej mapy jak modelka po wybiegu i dużo
        mówi - ale co mówi, to już nie mówi ;-)
        * Iza Trojanowska - chyba nawet manekiny z Galerii Centrum byłyby bardziej
        wiarygodne niż ona w swojej "życiowej roli" w Klanie. A już z całą pewnością
        byłyby mniej sztywne.
        * Rysio z Klanu - za wszystko: brak męskości, ciapowatość, "umyjcie rączki" i
        totalny brak seksapilu. Szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem jak się
        nazywa aktor odtwarzający postać Rysia.
        * Marek Torzewski - niech idzie do fryzjera ;-)
        * Anna Fotyga - NIECH IDZIE DO FRYZJERA I NIECH PRZESTANIE SIĘ GŁUPAWO UŚMIECHAĆ
        to chyba tyle - wylałąm trochę żółci, aż sama się sobie dziwię :-)
        Ale chyba tego potrzebowałam :-D
        • drzejms-buond Re: znienawidzone postacie telewizyjne 31.08.06, 10:53
          1a.DWORAK
          1b.Pospieszalski
    • Gość: Małgosia Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 217.153.76.* 31.08.06, 11:05
      Nina Terientiew - kiedy widziałam ją na tronie w "Bezludnej wyspie" nóż mi się
      w kieszeni otwierał. Pretensjonalna, sztuczna, manieryczna, program prowadzony
      w przedpotopowym stylu. No i jej uroda... ja wiem, każdy jest jaki jest, ale ta
      jej twarz jak patelnia, wybaczcie.
      No ale nadszedł kres jej panowania..
      • Gość: sencha3 Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 213.76.146.* 31.08.06, 11:40
        Magda Mołek- szczególnie w "Dzień Dobty TVN" jest drażniąca
        i Agata Młynarska
      • drzejms-buond Re: znienawidzone postacie telewizyjne 31.08.06, 12:00
        Gość portalu: Małgosia napisał(a):

> Nina Terientiew - kiedy widziałam ją na tronie w "Bezludnej wyspie" nóż mi się
        > w kieszeni otwierał. Pretensjonalna, sztuczna, manieryczna, program prowadzony
        > w przedpotopowym stylu. No i jej uroda... ja wiem, każdy jest jaki jest, ale
        ta jej twarz jak patelnia, wybaczcie.
        > No ale nadszedł kres jej panowania..

ale po co nosisz nóż w kieszeni? to niebezpieczne jest!
        • Gość: Małgosia Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 217.153.76.* 31.08.06, 12:01
          Bo przed telewizorem lubię sobie obrać pomarańczę, albo jabłuszko :)
    • Gość: Dr Paj Hi Wo Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.acn.waw.pl 31.08.06, 11:43
      1. Agata Młynarska -wpie...a się na każde plenerowe imprezy TVP 2 i piszczy ze
      sceny po zachodzie słońca w ciemnych okularach. Będzie z 10 lat do tyłu jak
      prowadziła sylwestra w jedynce, opiła się szampana i zaczęła podrywać
      Hołowczyca - czas dla niej najwyższy skorzystać z usług ZUS-u.
      2. Piotr Gąsowski - podstarzały Gary Cooper a naprawdę duży dzieciuch który nie
      chce dorosnąć. Zniechęca mnie za udział we wszystkich programach.
      3. KINGA RUSIN - egzaltuje się na ekranie byle pierdołami a tak naprawdę nie
      potrafi powiedzieć nic sensownego. Dzień Dobry TVN z jej udziałem to
      początek "Żegnaj niedzielo".
      • Gość: Małgosia Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 217.153.76.* 31.08.06, 11:51
        Oj tak, tak, Gąsowski i jego image macho - wiecznego chłopca również działa na
        mnie jak płachta na byka..
        • Gość: trochę żółci Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:09
          Młynarska- ojeju jest tragiczna!!!
          Paolo Cozza- wypindrowany sexlawerboj z południa brrr
          Janiak- bez polotu
          Richardson- niby tak śmieszna, niby zaskoczona niby rozumiejąca dowcipy
          Odetta Moro...no tego fenomenu to bez kitu nie kumam, a takiego fajnego ma męża
          Gąsowski- tak jak ktoś już wspomniał
          Magdalena Cielecka- mam wrazenie, ze za każdym razem gdy zamierza coś
          powiedzieć to się najpierw opluwa
    • dr_paj_hi_wo Re: znienawidzone postacie telewizyjne 31.08.06, 12:49
      Zapomniałem jeszcze o jednym który drażni moje nerwy to Andrzej Sołtysik z TVN-
      u, drażniący śmiech i wkurzający sposób bycia. Mam nieodparte wrażenie że
      prywatnie jest strasznie gburowaty.
    • Gość: hania Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:33
      Katarzyna Skrzybecka

Agnieszka Maciąg

Joanna Horodyńska
      • Gość: hania Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:34
        oczywiście Skrzynecka nie Skrzybecka (tak mnie drażni, że nawet napisać jej nie
        umiem :) )
        • Gość: czestochowianin Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:16
          kwasniewski i ta jego "dama"
          • Gość: Piter Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.c155.petrotel.pl 01.09.06, 14:17
            Oczywiście Bałtroczyk co to się śmieje z własnych dowcipów taki dowcipasek z
            jedyneczki lub dwójeczki.
            • Gość: Dr Paj Hi Wo Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.acn.waw.pl 01.09.06, 14:44
              Należałoby uwzględnić także wszystkich polityków pokazywanych na antenach
              wszystkich stacji telewizyjnych, bez względu na przynależność partyjną.
              Irytująca jest ta ich chęć pokazania się na wizji potrzeba powiedzenia czegoś
              czego ludzie i tak nie słuchają
            • Gość: em70 Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:46
              Marysia Góralczyk WRRRR!!!!
              Chajzer
              Sołtysik
              Robert Janowski

Absolutnie wszyscy, bez wyjątku, prowadzący w TVN Gra i tego typu programach,
              podobnie w MTV - nie cierrrpię tego ich sztucznego entuzjazmu WRRRR!!!

Katarzyna Figura i podobne do niej zmanierowane "artystki" i "artyści"
              • marciniaczka Re: znienawidzone postacie telewizyjne 02.09.06, 20:09
                nie cierpie jabłczyńskiej...brrr...
              • marciniaczka Re: znienawidzone postacie telewizyjne 02.09.06, 20:11
                a i jeszcze tego szefa kuchni..tylko jak on sie nazywa ten co przyrzadza swoje
                potrawki nawet w lesie....kurde podróżuje z tymi swoimi przysmakami...mam jego
                nazwisko na końcu języka;];];]
                • Gość: nono Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.c243.petrotel.pl 02.09.06, 20:24
                  Marysia Sadowska- mam wrażenie, ze gdyby nie jej starzy nigdy w życiu nie
                  zaistniałaby na rynku tragedia
                • Gość: zenotka Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:36
                  pewnie Makłowicza ale wybaczam mu bo jest taki krakowski;p
                • maria333 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 06.09.06, 11:16
                  marciniaczka napisała:

> a i jeszcze tego szefa kuchni..tylko jak on sie nazywa ten co przyrzadza swoje
                  > potrawki nawet w lesie....kurde podróżuje z tymi swoimi przysmakami...mam jego
                  > nazwisko na końcu języka;];];]

NMakłowicza uwielbiam, ciepły i sympatyczny, przy okazji czegoś się można
                  dowiedzeć interesującego.

Natomiast Pascal - totalna porażka! Rozumiem, że jest cudzoziemcem, ale do
                  cholery chyba ktoś z nim ten program kręci! Boją się poprawiać, czy celowo aż
                  tak mój język ojczysty kaleczy??

A o dwóch politykach, co seplenią przez zaciśnięte usta, uciekając wzrokiem, i
                  których coraz częściej pokazują, to nawet nie wspomnę. Wyłączam telewizor.

A Młynarskiej nie znoszę od pierwszego razu jak ją zobaczyłam - ciut się
                  wyrobiła, ale nadal zero charyzmy. Jak widać, nazwisko wystarczy za talent... :(
                  • Gość: grubasek Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.zakoniczyn.net 06.09.06, 21:31
                    co do Pascala - czy wy tez macie takie wrazenie, ze coraz gorzej mowi po
                    polsku? czy ja sie czepiam ;-) okropnosc!siedzi tyle czasu w Polsce to moglby
                    juz sie troche poduczyc... ale wg. mnie to taki "wabik", wkurzajacy
                    maksymalnie!!!
                    • Gość: grubasek Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.zakoniczyn.net 06.09.06, 21:33
                      aha - Anna Maria Jopek - smeciara stulecia!!!! co ona zrobila z piosenka No
                      Doubt!! anemia, anemia anemia, az zal sluchac - mam ochote strzelic sobie w
                      leb! PORAZKA!
      • Gość: hania Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:40
        dodaję:

Karol Strasburger

Robert Janowski (jak moglam zapomniec?? tak go unikam, ze juz nie pamietam, ze
        istnieje)

Magda Mołek (kiedys byla Ok)

Jan Pospieszalski
    • malina862 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 02.09.06, 20:29
      Kaja Paschalska,nie znosze jej.
    • sukiennica Re: znienawidzone postacie telewizyjne 02.09.06, 20:31
      Moja sw.pamieci babcia nienawidzila Fogga. Gdy sie tylko pojawial jakis
      jego "teledysk" wychodzila do kuchni, gdzie klela sobie cichutko...
      • Gość: Masiej Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.chello.pl 02.09.06, 20:58
        Zapomniałem że nie znosze jeszcze takiego babsztyla co prowadzi jakies
        beznadziejnie głupie programy z Jolantą Kwasniewską. Chyba Katarzyna Montgomery
        ona się nazywa.
        • Gość: l Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.c155.petrotel.pl 04.09.06, 10:40
          Młynarska i Bałtroczyk- dzięki nim nie oglądam TVP
    • Gość: rybka Nemo Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.w83-203.abo.wanadoo.fr 04.09.06, 14:33
      Wyłączam odbiornik, gdy widzę:
      Kasię Skrzynecką,
      Hubert Urbański,
      Klaudia Carlos,
      Baba od pogody z show po 22:00,
      Maciek Dowbor, tudzież jego mamusia,
      Ekipa z M jak Mdłość we wszelkich reklamach i programach (bleee)
      Dobija mnie pan Chajzer z proszkiem do prania ( trochę powagi !!! )

• Gość: lamansz Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:20
      Anita Werner - dziwie sie, ze jej nikt jeszcze nie wymienil. Dla mnie to taki
      babo-chlop. Nie widzialam jej nigdy usmiechnietej.
      • ayla8 Re: znienawidzone postacie telewizyjne 05.09.06, 21:42
        to mało widziałeś chłopie -fajna inteligentna babka , a ty się czepiasz. Pozdrawiam
        • Gość: lamansz Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:47
          Rozumiem, ze jestem jedyna w tym wątku ktora sie czepia.... (sic!)
          Piszemy o swoich odczuciach. Ja mam takie.
          Pozdrawiam rowniez
    • Gość: sweet.plum Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.petrus.com.pl 04.09.06, 21:48
      neinawidze wszechobecnej "najpiekniejszej" Kasi Cichopek:/
      bosz, jak ona mnie irytuje, z reszta jak wszyscy ze swietego M jak Milosc
      lacznie z blizniakami- drewniakami:/
      • Gość: deride Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.09.06, 23:10
        1/ Agatka Mlynarska !!! u mnie murowany numer 1 - przeslodzone podstarzale
        beztalencie, ktore bez poparcia tatusia nie dostaloby nawet posady w
        warzywniaku, kazdy piknik, kazdy plener czy sylwester - jej. Przysiegam - jak ja
        widze - zmieniam kanal.
        2/ Piotr Krasko - ani uroda, ani talent, ani inteligencja ani nawet dykcja... No
        tak, RODZINKA...
        3/ Mariusz Mix Kolanko - ciekawe, ze powojenna polska emigracja takiego
        zmanierowanego akcentu nie ma... No, ale to juz charakter.
        4/ Oboje Dowborowie, ZWLASZCZA synek. Kolejny raz - rodzinka
        5/ Rysio z Klanu - bez komentarza
        6/ Trojanowska z Klanu - ktos dobrze podsumowal - jeszcze bardziej drewniana,
        niz Rasiak (a ponoc nie mozna...)
        7/ Kaja Paschalska z Klanu - napuszona i bez wdzieku (glosu tez nie ma...), jej
        wersja NATIW speakerow w Klanie wywolala u mnie nagly atak kolki. Dodatkowe
        straty: rozlany sok i spodnica do prania. Tarzalam sie po podlodze...
        8/ co sie bede rozpisywac - kuznia wyjatkowo antypatycznych, zyciowo nierealnych
        i i niewiarygodnych bohaterow granych przez (z nielicznymi wyjatkami) drewniane
        antytalencia - oklaski dla ekipy Klanu! Niestety - urlop spedzam w domu, gdzie
        mama rzadzi pilotem :)
        9/ prowadzacy wszelkie poranki - albo to pora dnia nieludzka rzuca sie im na
        mozg, albo te bloki to zeslanie dla idiotow ktorych nie sposob wywalic z tv
    • feminasapiens Re: znienawidzone postacie telewizyjne 05.09.06, 13:33
      Michał Żebrowski - drętwus
      • Gość: Milena Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:55
        Kasia Cipłotek pod każdą postacią.
    • Gość: nina Beata Sadowska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:12
      Nie wiem czemu, ale strasznie mnie drażni...
      • Gość: wwwrrr I Pochanke z koleżanką IP: *.eranet.pl 05.09.06, 18:52
        Zgadzam się z Wami wszystkimi, bardzo trafne opinie. Jeszcze dopisuję Pochanke
        i to drugie blond ostrzyżone cudo na jeża z TVN z tymi ich mądrymi minami.
        • demarta anka jopek 05.09.06, 23:37
          sztucznosć nad sztucznościami, a wpychana w co się da i jak się da, ogólnie oby
          było zamiast a niech będzie dobrze.
          • Gość: jaija Re: anka jopek IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.09.06, 00:28
            Pojawiła się tu Odeta Moro - ja do niej nic nie mam, za to jej męża wprost nie
            cierpię... taki ptyś...
            Nie ma jak plotki. Wyobraźcie sobie surrealistyczny skecz, w którym siedzą np.
            Młynarska, Kammel, Mołek i mówią do siebie tak: Młynarska - jak ja tej
            Kowalskiej z Wrocławia z ul.... domu nr.. nie cierpię! Ogląda telewizję, zanim
            się umyje i uczesze, zgroza! A Kammel: a ja nie trawię tego Staszka Nowaka z
            Łodzi, który zawsze zasypia przed telewizorem! Na to Mołek: a Iksińska? Ta to
            tylko wygląda, a nic poza tym! Do tego ma krzywe zęby!
    • balbins Re: znienawidzone postacie telewizyjne 07.09.06, 08:38
      1.Wszyscy aktorzy "Mody na sukces"-nawet przez chwile podczas przełączania
      programów nie mogę ich znieść
      2.Kaja Paschalska
      3.Izka Trojanowska
      4.Agata Młynarska
      5.Anna Mucha
      6.Anna Powierza
      7.Paris Hilton
    • gazamate Re: znienawidzone postacie telewizyjne 07.09.06, 14:45
      - Delong
      - Skrzynka
      - Kwaśniewska juniorka i matka
      - Tapir czyli młoda Rosatti
      - Terentiew
      - wokalista budki suflera
      - Dowbory
      - Richardson - jak widzę te jej zacisniete małe wargi to mnie trzęsie a ten jej
      program jest czerstwy do bólu (z reszta występujacych w tym programie zwłaszcza
      Cozzy zupełnie nie trawię)
      - murzyńska pogodynka ale nie jestem pewien czy z TVN czy Polsatu (chyba raczej
      TVN)
      - Wojciechowska - mogła by się ustatkować w jej wieku

pewnie znalazło by się jeszce kuilku, którzy mnie drażnią
      • Gość: Niuśka Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: 217.153.76.* 07.09.06, 15:51
        Ja się ustosunkuję do wypowiedzi powyżej:
        Skrzynka - och, ja nie mogę patrzeć na tę kobietę. I nie wiem czemu, bo
        przeciez nie jest niesympatyczna - może za to że zawsze wygląda starzej niż na
        to wskazuje jej metryka i taka jest... nienaturalna.
        Tapir - moja mama nazywa ją Wielki Łeb.
        Terientiew - caryca - to idealne określenie dla tej "DAMY"
        Wokalista Budki Suflera - zarozumiały i nadęty a do tego strasznie brzydki
        Dowbory - matka interesująca ale już okrutnie mi się przejadła łącznie z
        koleżankami, a syn - może i nie wzbudza we mnie niechęci, ale taki jest.. mdły.
        Cozza i ten jego łysy ziomek - brrrr
        Wojciechowska - bo cały czas udowadnia wszystkim jaka to z niej twardzielka. A
        wcale mnie jej wyczyny nie ekscytują.

Tak więc z gazamate zgadzam się w ok. 80% :))))
        • Gość: hollywood*star* Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:46
          Torbicka- mam wrażenie że jest wiecznie wku..ona i sfrustrowana (podobnie jak
          i Rusin Kinga), ale sie opanowuje, bo przecież nie wypada powiedziec czegoś
          brzydkiego....
          Kraśko- ciota, ciota i jeszcze raz ciota
          Chajzer- burak z kartoflanym nosem, któremu się wydaje że się zajebiście
          ustawił w życiu
      • Gość: zenotka Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:44
        > TVN)
        > - Wojciechowska - mogła by się ustatkować w jej wieku
        >
        w jej wieku??? przeciez to młoda babka jeszcze
    • Gość: Klaudia Szifer Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:44
      Wojciechowska jest dla mnie ok, za duzo w zyciu przeszła żeby to co robi mogła
      robic dla poklasku. Poza tym to naprawde bardzo ciepła osoba i zyczliwa co
      wydaje sie nimozliwe w tym tvn-wskim bagienku.
      Porównajcie ją do Największej Pomyłki Telewizyjnej - Agaty Młynarkiej, która
      najbardziej ekstremalną rzecz jaką zrobiła to zaglądanie psom pod ogony
    • Gość: wiwerna Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:54
      Katarzyna Dowbor i Maciej Dowbor
      Hieronim Wrona
      Jolanta Pieńkowska
      plus większość aktorow z klanu z Kają Paschalską, blondyną- właścicielką apteki
      i Grażynką- pielęgniarką na czele
      • Gość: kondor Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:49
        Przeglądnąłem wszystkie wpisy aby się upewnić czy prócz mnie jest jeszcze ktoś
        kto nie znosi pewnej publicznej osoby.Okazało się że sporo razy została
        wymieniona więc ma chyba w sobie coś co drażni ludzi.
        1.Katarzyna Dowbor - i jej głupkowaty sztuczny uśmiech
        • Gość: JFK102 Re: znienawidzone postacie telewizyjne IP: *.isb.com.pl 07.09.06, 22:13
          Jacek Brzostyński, lektor czytający listy dialogowe w filmac :)
          Na wyciągnięcie ręki miałbym tego Pana, wyrwałbym chwasta od razu ://
    • dr_paj_hi_wo Re: znienawidzone postacie telewizyjne 08.09.06, 11:28
      Agata Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi
      odejść.Agata Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi odejść.Agata Młynarska
      musi odejść.Agata Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi odejść.Agata
      Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi
      Młynarska musi odejść.Agata Młynarska musi odejść.
      razem z Kingą Rusin
    • koza_w_rajtuzach Re: znienawidzone postacie telewizyjne 08.09.06, 12:51
      Ja dopiszę jeszcze Paulinę Młynarską i Mandarynę, bo widzę, że zostały pominięte;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka