Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.attu.pl 25.08.06, 17:08 Dworzec Główny jest wizytówką miasta ten zaprasza turystów do Gdańska dobry pierwszy kontakt następuje szybko bo obok peronów jest prawie wszystko bo brak tam tylko szkoły tańca. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubasek Re: Na Dworcu PKP w Gdańsku IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 20:48 bo obok peronów jest prawie wszystko > bo brak tam tylko szkoły tańca. > nie brakuje obsrańca co wszystko brudzi. i pewnej pani, która marudzi, że kasy na pieska nikt dać jej nie chce a smrodek od niej po nosie łechce? raczej piesek napaskudzi jak ta pani żebraniem się znudzi. moja pierwsza publiczna hmmm "poezja"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: Na Dworcu PKP w Gdańsku IP: *.attu.pl 25.08.06, 20:57 Grubasku Ty się lepiej ciesz że sama na tym dworcu nie jesteś (przynajmniej na razie) bo ztego co ludzie tej babci dają to by Ci ta waga raz dwa spadła a co wtedy z Twoją ksywą? Taka poeta tylko głowa nie ta! pomyśł troszkę damo pik zanim coś o babci napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek do: roto IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 21:09 HALLLOOOO!!!! to jest forum humorum nie pamiętasz? doskonale zdaję sobie sprawę z mojego "udanego dzieła" co było ujęte w dopisku. chyba domyślasz się, że jak coś jest napisane w " to jest z tzw. przymrużeniem oka? a co do mojego podpisu to nie obraź się, ale musisz być nieco tepy/a skoro bierzesz go dosłownie( nie pierwszy raz zresztą). dopisek był po to, żeby ktoś taki jak ty skrytykował moje wypociny i skutecznie mnie zniechęcił do dalszej twórczości. jak to mówią u mnie w rodzinie: głupi nie czuje jak mu się rymuje hehehe ;-))) a co do tej pisaniny; wybacz, lokalny patriotyzm, hehehe. jestem z Gdańska i ta babka na dworcu(właściwie w tunelu) siedzi ze swoimi zwierzątkami i taki swądzik zawsze się roznosi. ale teraz jakby mniej ma przybytku? trzymaj się ciepło roto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roto Re: do: roto 25.08.06, 21:38 Może jestem tępy niech Ci będzie ale nie życzę Ci abyś kiedykolwiek wylądowała na dworcu humor ok. rozumiem ale z bezdomnej babci nie należy się śmiać ostra brzytwo ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: do: roto IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 21:51 źle to odebrałeś/łaś... kurde, jak mam pisać??? ten swądzik naprawdę się roznosi i nic na to nie poradzę. babka zbiera na te zwierzątka, rzucę coś od czasu do czasu. taki klimat panuje, no nie wiem, niech mi jakiś gdańszczanin pomoże!kocham zwierzęta, sama miałam do tej pory 4 psy(po dwa równocześnie), świnki morskie(parkę). ta pani nie wygląda na bezdomną, wiem na 100% że to naprawdę na zwierzęta.byłeś/łaś w Gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: do: roto IP: *.attu.pl 25.08.06, 23:15 Przechodzę obok niej raz na tydzień moja żona codziennie i wydaje mi się że ona jest bezdomna co do zapachu rzeczywiście jest nieciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: do: roto IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 23:25 dzięki za krytykę ;-)) obiecuję, że nie będę się już bawić w poetkę! czekam na coś fajnego :-) pozdrowienia dla gdańszczan!!!! Odpowiedz Link Zgłoś