Dodaj do ulubionych

fajne napisy na koszulkach

IP: *.chello.pl 03.09.06, 20:01
znacie jakies?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.net.autocom.pl 03.09.06, 20:04
      www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/photogallery.php?photo=18
      • kochanica-francuza Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 20:11
        "Duży biały napis" (duży i biały, a jakże)

"Najlepszy towar w mieście" (nosiło nieatrakcyjne chłopię ;-)
        • olianka Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 20:34
          "Piwo ukształtowało to wspaniałe ciało".
          • Gość: fd Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 03.09.06, 20:54
            "Lubię trochę poświntuszyć"-różowy napis na czarnym Tshircie, a nad nim mordka
            świnki :D Idealne na koszulkę do spania :P
            • Gość: etam Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 21:16
              Gdzieś tak chyba w roku 90 w NY widziałem napis (uwaga, tłumaczenie moje): "Nie
              obwiniajcie mnie o to. Ja nie głosowałem na Busha" (wtedy był senior G.B.).
              • Gość: Ździchu Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 07.09.06, 18:28
                Najwięcej oszczędza, kto unika księdza.
                • Gość: elibre Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.server.ntli.net 07.09.06, 21:03
                  "bez tej koszulki wygladam jeszcze lepiej" :)
                  • Gość: wsx got beer??i geba homera simpsona IP: *.gl.digi.pl 08.09.06, 00:21
                    wpiepszajacego jakiegos precelka ;]
                    • kszynka Re: got beer??i geba homera simpsona 08.09.06, 00:26
                      zostanę księdzem, jak mój tata
                      czy jakoś tak podobnie (zasłyszane)
                      :-)
                  • Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 08.09.06, 16:10
                    POszło w PiSdu
                    • mefisto_feles Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 19:19
                      motocyklista na plecach:
                      "jeśli możecie to przeczytać to znaczy, że ta zdzira juz spadła"

I mała numerologia:
                      "667 - neightbour of the beast"
                      "777 - nowy, lepszy Szatan"
                      "333 - half of the Evil"
                      • impostor Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 22:40
                        > "333 - half of the Evil"

ja to widzialem w wersji "semi-antichrist" , powalilo mnie na kolana:)
            • damakon1 Re: fajne napisy na koszulkach 16.06.16, 17:35
              automaty-do-gier.com/sizzling-hot.html
          • barone Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 22:50
            Razem z rysunkiem, na którym facet wozi swój brzuch na taczce.
            Mam taką (koszulkę) :)
            • Gość: PiJaK Przepraszam, że żyję... IP: 80.54.90.* 07.09.06, 19:57
              "Przepraszam, że żyję...
              to się już więcej nie powtórzy"

i drugi (szczególnie aktualny)

"Szkoła albo zdrowie
              wybór należy do Ciebie.
              Minister Edukacji Narodowej"
              • Gość: Zielona2000 Re: Przepraszam, że żyję... IP: *.such.nat.hnet.pl 11.09.06, 20:55
                > "Szkoła albo zdrowie
                > wybór należy do Ciebie.
                > Minister Edukacji Narodowej"

To widziałam u mojego kolegi :D tylko, że on miał na nazwisko "Szkoła" xD
          • Gość: po Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:37
            world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35037277
          • Gość: zenex Re: fajne napisy na koszulkach IP: 212.180.160.* 14.09.06, 00:02
            MILK BUILT THIS BODY

...mój 1.5 synek, dodam że jest on nieco upasiony ;)
        • Gość: hehehe Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.autocom.pl 07.09.06, 22:26
          mi się podobało: PiS: Potwory i Spółka....:)
        • Gość: dzidek Re: fajne napisy na koszulkach IP: 81.130.193.* 08.09.06, 03:45
          Bóg jest zajety,jak moge pomóc?/musieli byscie ja zobaczyc/
        • Gość: mała Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:16
          ja zrobilam dla klubu mojego mezczyzny koszulki mazdy :D
        • suzuki123 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 22:01
          "PO CO CHODZIC; JAK MOZNA LATAC" bialy napis na czarnym t-shirtcie a do tego
          zielony lisc marihuany -jak sie domyslam.
          zabawne skojarzenia mam choc sam nie latam....
      • Gość: 3rd twin brother Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:50
        z przodu:
        "to były czasy,
        jak wczasy,
        albo jak adidasy.."
        z tyłu:
        "..jutro będe miał zakwasy"

nie mogłem kupić więc sam zrobiłem :D:D
      • mitu611 Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 23:35
        "Zakladam te koszulke,gdy mam wszystko w dupie!" i "Kobiety powinny miec glos tylko w trakcie orgazmu"
      • xtrania Re: fajne napisy na koszulkach 10.09.06, 19:03
        Gość portalu: ;) napisał(a):

> www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/photogallery.php?photo=18

Super koszulki, kupuję tą z napisem "Nie stać mnie" Naprawdę trafione, dzięki za
        swietny link.
    • slayer4 Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 22:04
      Aktualnie mam coś takiego: Zabierz swojego ptaka na Wyspy Kanaryjskie. ale po
      angielsku to jest
    • Gość: Mary z pakamery Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.net-serwis.pl 04.09.06, 10:47
      "Nienawidzę koszulek z nadrukiem"
    • Gość: agunia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.crowley.pl 04.09.06, 11:11
      Na koszulce ciążowej: Gdzie jest bobas?
    • Gość: attomek Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.um.poznan.pl 04.09.06, 11:36
      "PIE.. NIE ROBIE"
    • srutututu_gacie_z_drutu Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 11:51
      Dawno temu, jeszcze w latch 90

Z przodu: JESTEM DZIEWICĄ
      Z tyłu: TA KOSZULKA JEST STARA
    • Gość: znajoma Re: fajne napisy na koszulkach IP: 193.158.111.* 04.09.06, 12:01
      "Kto nie ma brzucha,ten slabo ru..a"
    • Gość: Por. Nos NIke IP: 80.48.173.* 04.09.06, 12:03
      Reebok
      • Gość: ja Re: NIke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:21
        Ja znam takie sprzedawali na woodstock : ROMAN JESTEM PATRIOTA :-)
        • drzejms-buond Re: NIke 04.09.06, 12:51
          Rysunek rowerka
          a pod nim
          PUT SOME FUN BETWEEN YOR LEGS
    • rumina Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 14:11
      If you think, that I am bitch
      you should see my mother
      • drzejms-buond Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 14:21
        :-D)

ładne!!!

--------------
        a tam powinno być oczywiście YOUR nie YOR, się mi omskło...
    • Gość: Marysieńka Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:28
      ja miałam: "I did Justin tree times", i jeszcze: "Brad left Jen for me". I
      jeszcze taka czarną, z różowym napisem "blonde". oczywiscie blondynką jestem:D
      • Gość: Endy Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.tvgawex.pl 07.09.06, 18:16
        "I did Justin tree times" ? A ze co to do cholery miałoby znaczyc ?

bo jeżeli ktoś uważa ze wyrazy THREE i TREE wymawia sie tak samo to jest w
        błędzie :)
        • jarkoni Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 18:22
          Endy, no własnie, co ten Justin robił z drzewem? Chyba naprawdę blondynka
          pisała...
          • negativeburn Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 15:27
            ze stuknela timberlejka 3x debile... :/
            • ron_obvious Re: fajne napisy na koszulkach 12.09.06, 21:32
              a nie przypadkiem "Zrobiłam (stuknęłam) drzewo Justina czasy"? :)
            • Gość: zarunia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:40
              chyba stuknęła go drzewem raczej.....
      • Gość: kuba37 Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 19:49
        Blondie to był pies hitlera. Samiec!!!
    • Gość: taki jeden z irlad Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.psd.vodafone.ie 04.09.06, 20:28
      mam koszulke z napisem-po angielsku- 8 DNIA BOG STWORZYL PIWO
      • Gość: elibre Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.server.ntli.net 07.09.06, 21:05
        na pewno nie angielskie, ono zostalo wysikane przez slonia stworzonego ciut
        wczesniej :P
    • jagodziankaa kobieto! przynieś piwo 04.09.06, 20:44
      najlepszy towar w miescie :D
    • iwona1959 Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 20:55
      Mam dwie z napisami.
      Na jednej: "Guckt nicht so dumm - küss mich" - nie gap sie glupio - pocaluj mnie

Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem
      z tylu "ich auch" - ja tez.
      • kochanica-francuza Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 23:01

> Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem
        > z tylu "ich auch" - ja tez.

ręce opadają...

• Gość: MK Re: fajne napisy na koszulkach IP: 194.106.192.* 08.09.06, 11:49
          >
          > > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem
          > > z tylu "ich auch" - ja tez.
          >
          > ręce opadają...

Coś słabo z Twoim poczuciem humoru.

Tekst jest świetny :)
          • Gość: Malwina Re: fajne napisy na koszulkach IP: 195.207.150.* 08.09.06, 13:15
            W Finlandii jest organizacja zajmujaca sie schizofrenikami. Aby przyblizyc
            spoleczenstwu problem, produkuje koszulki z cytatami z pacjentow: "Slysze
            glosy", "Mam w zebie radionadajnik" itd. Ludzie generalnie kupuja bo ich to
            smieszy.
          • Gość: 4 aniołek Re: fajne napisy na koszulkach IP: 217.153.134.* 08.09.06, 13:32
            najlepszy!
          • xtrania Re: fajne napisy na koszulkach 10.09.06, 19:09
            Gość portalu: MK napisał(a):

> >
            > > > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem
            > > > z tylu "ich auch" - ja tez.
            > >
            > > ręce opadają...
            >
            > Coś słabo z Twoim poczuciem humoru.
            >
            > Tekst jest świetny :)
            No właśnie, tekst super!
      • Gość: Tiuia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 08.09.06, 19:10
        > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem
        > z tylu "ich auch" - ja tez.

Swietna!
        Chyba zapozycze pomysl;)
      • impostor Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 22:45
        z niemieckich uwielbiam tez: begrabt mich mit dem gesicht nach unten, damit die
        welt mich am arsch lecken kann.
        niestety, na mnie rozmiaru nie bylo, potem juz tych koszulek nie znalazlem...
    • yanuszka Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 21:33
      koszulka z reprodukcja obrazu Muncha "Krzyk" i napis:
      MIGRENE?
      :-)
    • Gość: greeneyes Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:56
      "stop reading my shirt", kiedy widze ze ktos ma jakis napis na koszulce to
      musze go przeczytac :) ten napis mnie wlasnie rozsmieszyl :)
      • kochanica-francuza Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 00:01
        "sex instructor, first lesson free" (też chyba lata 90.)

rysunek wesołego plemniczka, a pod nim napis "make love, not children" (lata jak
        wyżej)

• katmoso Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 01:32
          czarna koszulka z duzym napisem Ich Troje i zdjęcia Leppera, Kaczyńskiego i
          Giertycha :-)
          • Gość: xyz Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.iitd.pan.wroc.pl 05.09.06, 15:36
            mojemu bratu przywiozłam z wakacji czarną koszulkę z żółtym napisem OJCIEC
            DYREKTOR
            • kaszpir_74 Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 15:50
              www.mleczko.pl/sklep.jsp?menu=4&actual=15&plist=29&menu2=1
              • kujakot Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 19:09
                na przodzie "Lepiej mieć brzuch od piwa... a na tyle "niż garb od roboty."
                • Gość: oko Fuck The Duck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:10
                  i rysunek kaczuszki w koronie
    • Gość: nena Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:23
      Ja mam koszulke z napisem, którego niestety nie rozumiem (dostałam ją). Mam
      jednak niejasne przypuszczenia, ze to cos brzydkiego, dlatego na wszelki
      wypadek nosze ją tylko po domu i po obejściu :)
      Koszulka jes niebieska i z przodu widnieje na niej napis "ONE KNEE", zaś z
      tyłu "how do you drink yours?"
      Oświeci mnie ktoś jakąś błyskotliwą interpretacją? :)
      • takamine Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 20:05
        "i want to open you up and suck out your insides" Budweiser, how do you drink yours?

Wiec koszulka jest reklama budweisera. A one knee - to jest zwrot okreslajacy najczesciej oswiadczyny. "Down on one knee". Co to ma znaczyc w polaczeniu? Zapewne jest cholernie smieszne, ale nie kumam.
        • Gość: 3rd twin brother Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:56
          no jak to nie kumasz, to świński żart (dobrze dziewczyno że tego nie nosisz
          publicznie ;)). To połączenie reklamy i zwrot one knee znaczy, (nie tak
          dosłownie) "na jednym kolanie -a jak ty robisz las*e ?" :)
          • Gość: nena Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:40
            O Jezusie Nazareński!
            Upraszam się o wykasowanie mojego posta z tego wątku - napis na mojej koszulce
            zdecydowanie NIE JEST FAJNY! :)

A tak na poważnie, ktos może ma jeszcze jakąs ciekawą interpretację? Aż mi się
            wierzyć nie chce, ze moga produkowac koszulki z tak bardzo głupimi napisami.
            Kto normalny by to założył...? :D
            • hultaj78 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 13:45
              nena napisał(a):

> Kto normalny by to założył...? :D

Nena?
              ;)
    • Gość: przemeqq Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:55
      Nad morzem widziałem POszło w PiS - du; ojciec dyrektor
      • Gość: jarex Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:36
        Mnie się podobało zobaczone w Szkocji: IN THE CASE OF RAPE, THIS SIDE UP na
        drobnej blondynce...
    • houhou Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 10:51
      NIe nosze koszulek z napisami, ale podobają mi się dwie:
      - Czarna koszulka, sylwetka kota, cała z pasków i napis "kot paskowy"
      - rysunek czegoś, co wygląda jak mix jamnika i gąsienicy, nie wiadomo gdzie ma
      przód a gdzie tył. I napis: What the fuck is it?

---------------
      "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda...
      i tylko jeża przelecieć się nie da!!!"
    • wredny_ilczyszyn Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 19:26
      Ja mam "Jestem odpadem atomowym".
    • Gość: abc Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.autocom.pl 06.09.06, 20:55
      czarna koszulka z białym napisem: wykształcenie to nie piwo, nie musi być pełne
    • Gość: parapluie Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:03
      ja mam czarną koszulkę z białym napisem,takie zmniejszajace sie literki]"if you
      can see this,you are standing too close":)
      • Gość: wr Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:14
        'Heniek Portier' to mnie powaliło
      • Gość: huberth Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.energomontaz.pl 08.09.06, 13:21
        To widziałem coś podobnego ze zmniejszającymi się literkami:

"If you're so close why don't you just suck my dick"
    • Gość: Uszatek Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.metronet.pl 06.09.06, 22:34
      Czarna koszulka z białYm napisem z przodu: LUBIĘ Z DUŻYMI BUFORAMI, a z tyłu
      NAGRYWARKI LG...
    • ebusia_fam_fatal Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 22:45
      MILICJA
      • Gość: wr Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:54
        3maj się
        • miss.p Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 22:57
          osobiscie mam koszulke z napisem "krasnoludek naturalnej wielkosci"(a jestem
          stostunkowo niewielka istotka;-)
          mam tez koszulke z napisem POLICJA (na plecach)
          • Gość: Porzeczka Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:25
            Historia autentyczna:

Była niegdyś moda na napisy azjatyckie. Facet w Sydney miał na sobie koszulkę, której przód cały był zapisany takimi literami. Kupował jakąś chińszczyznę na ulicy, Chińczyk mu nakładał i próbował tłumić śmiech. W końcu nie wytrzymał i zapytał klienta czy wie, co ma napisane na koszulce. Facet nie miał pojęcia. Wtedy Chińczyk mu przetłumaczył:
            JESTEM NA TYLE GŁUPI, ZE NOSZĘ KOSZULKĘ Z NAPISEM W JĘZYKU, KTÓREGO NIE ROZUMIEM
            • agatoos Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 16:48
              A mój brat był w Pradze i w prezencie przywiózł mi koszulkę z napisem " My
              brother was in Prague and the only thing he brouhgt me is this lousy t-shirt" :D
              • gosta Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 17:05
                Tego lata nad morzem widziałam koszulkę z takim napisem (nawet miałam ochotę ja
                kupić, ale mi przeszło): NIC NIE MUSZĘ
              • Gość: Lili Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.09.06, 14:58
                W Londynie tez takie sprzedaja. Oczywiscie zamiast in Prague jest in London :)
                • Gość: driod Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.tpgi.com.au 08.09.06, 16:04
                  Identyczne sa tez w Katmandu :-)

Napis 1 - bardzo rozmazanymi literami: I think I'll have another beer
                  Napis 2 - napis stylizowany na pismo arabskie: Infidel
            • dzenifer Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 19:23
              wlasnie ekran poplulam... :)))))))
            • Gość: lukka Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 23:52
              > Historia autentyczna:
              > Była niegdyś moda na napisy azjatyckie

Ponoć też autentyk:
              Amerykanka podczas obiadu w chińskiej knajpie zobaczyła na serwetce napis po chińsku, zapisany
              wyjątkowej urody znakami. Bardzo jej się spodobały, więc zabrała serwetkę i zamówiła sobie koszulkę
              z ich reprodukcją.

Chińczycy na jej widok pękali ze śmiechu.

W końcu któryś zlitował się i wytłumaczył, że nosiła dumnie napis "TANIO I DOBRZE".
              • nikander Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 10:46
                To ja znam w innej wersji. Zrobiła sobie na drutach sweterek z tym znaczkiem na klacie. Potem się okazało, że to znaczyło "smacznego".
        • marta_malkowska Re: fajne napisy na koszulkach 13.09.06, 11:50
          Od dziś nie pije, a ponizej malutkim druczkiem - kawy, herbaty, soków, wody
          • alka44 Re: fajne napisy na koszulkach 13.09.06, 16:47
            W latach siedemdziesiątych mieszkałąm w Świdnicy i zrobiłam sobie na drutach
            bluzkę, z przodu: NIE LUBIę RUSKICH a z tyłu: PIEROGÓW
            Kto pamięta tamte lata i wie kto zamieszkiwał w wiekszości Świdnice, ten
            zrozumie o co chodziło.
            Miłości nie trzeba szukać - nieszczęścia przychodzą same :].
    • ohnedich Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 16:53
      A ja bym sobie zamówił(bo jeszcze takich nie widziałem)czarną z dużym białym
      napisem: GłOSOWAłEM NA PIS,albo GłOSOWAłEM NA KACZYńSKIEGO,ale trochę boję się
      ze "obrońcy tolerancji"i inni co "walczą z kaczystami"mogli by mnie opluć,pobic
      bo w końcu taka koszulka to nie to samo co USUNEłAM CIAZE czy JESTEM PEDAłEM a
      tolerancja jest poprostu dla wybranych i publiczne przyznanie się do bycia w
      gronie zwolenników(do którego i ja sie zaliczam) obecnego rządu naraża
      conajmniej na ostracyzm.
      • Gość: rc49 Re: fajne napisy na koszulkach IP: 213.192.75.* 07.09.06, 21:42
        A ja widziałem koszulkę z napisem:" Lepiej mieć Ojca w telewizji, niż dziadka w
        Wermahcie" trochę polityczne ale daje do myślenia
      • Gość: Venom Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 08.09.06, 19:48
        Spoko mozesz to nosic, najwyzej spojrze na Ciebie z politowaniem. W koncu nie jestem z Mlodziezy Wszechpolskiej czy z bojowek PiS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka