Gość: kjhe IP: *.chello.pl 03.09.06, 20:01 znacie jakies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.net.autocom.pl 03.09.06, 20:04 www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/photogallery.php?photo=18 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 20:11 "Duży biały napis" (duży i biały, a jakże) "Najlepszy towar w mieście" (nosiło nieatrakcyjne chłopię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 20:34 "Piwo ukształtowało to wspaniałe ciało". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 03.09.06, 20:54 "Lubię trochę poświntuszyć"-różowy napis na czarnym Tshircie, a nad nim mordka świnki :D Idealne na koszulkę do spania :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 21:16 Gdzieś tak chyba w roku 90 w NY widziałem napis (uwaga, tłumaczenie moje): "Nie obwiniajcie mnie o to. Ja nie głosowałem na Busha" (wtedy był senior G.B.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 07.09.06, 18:28 Najwięcej oszczędza, kto unika księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.server.ntli.net 07.09.06, 21:03 "bez tej koszulki wygladam jeszcze lepiej" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsx got beer??i geba homera simpsona IP: *.gl.digi.pl 08.09.06, 00:21 wpiepszajacego jakiegos precelka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: got beer??i geba homera simpsona 08.09.06, 00:26 zostanę księdzem, jak mój tata czy jakoś tak podobnie (zasłyszane) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 08.09.06, 16:10 POszło w PiSdu Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto_feles Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 19:19 motocyklista na plecach: "jeśli możecie to przeczytać to znaczy, że ta zdzira juz spadła" I mała numerologia: "667 - neightbour of the beast" "777 - nowy, lepszy Szatan" "333 - half of the Evil" Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 22:40 > "333 - half of the Evil" ja to widzialem w wersji "semi-antichrist" , powalilo mnie na kolana:) Odpowiedz Link Zgłoś
damakon1 Re: fajne napisy na koszulkach 16.06.16, 17:35 automaty-do-gier.com/sizzling-hot.html Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 22:50 Razem z rysunkiem, na którym facet wozi swój brzuch na taczce. Mam taką (koszulkę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Przepraszam, że żyję... IP: 80.54.90.* 07.09.06, 19:57 "Przepraszam, że żyję... to się już więcej nie powtórzy" i drugi (szczególnie aktualny) "Szkoła albo zdrowie wybór należy do Ciebie. Minister Edukacji Narodowej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona2000 Re: Przepraszam, że żyję... IP: *.such.nat.hnet.pl 11.09.06, 20:55 > "Szkoła albo zdrowie > wybór należy do Ciebie. > Minister Edukacji Narodowej" To widziałam u mojego kolegi :D tylko, że on miał na nazwisko "Szkoła" xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:37 world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35037277 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenex Re: fajne napisy na koszulkach IP: 212.180.160.* 14.09.06, 00:02 MILK BUILT THIS BODY ...mój 1.5 synek, dodam że jest on nieco upasiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.autocom.pl 07.09.06, 22:26 mi się podobało: PiS: Potwory i Spółka....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: fajne napisy na koszulkach IP: 81.130.193.* 08.09.06, 03:45 Bóg jest zajety,jak moge pomóc?/musieli byscie ja zobaczyc/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:16 ja zrobilam dla klubu mojego mezczyzny koszulki mazdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
suzuki123 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 22:01 "PO CO CHODZIC; JAK MOZNA LATAC" bialy napis na czarnym t-shirtcie a do tego zielony lisc marihuany -jak sie domyslam. zabawne skojarzenia mam choc sam nie latam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3rd twin brother Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:50 z przodu: "to były czasy, jak wczasy, albo jak adidasy.." z tyłu: "..jutro będe miał zakwasy" nie mogłem kupić więc sam zrobiłem :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mitu611 Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 23:35 "Zakladam te koszulke,gdy mam wszystko w dupie!" i "Kobiety powinny miec glos tylko w trakcie orgazmu" Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: fajne napisy na koszulkach 10.09.06, 19:03 Gość portalu: ;) napisał(a): > www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/photogallery.php?photo=18 Super koszulki, kupuję tą z napisem "Nie stać mnie" Naprawdę trafione, dzięki za swietny link. Odpowiedz Link Zgłoś
slayer4 Re: fajne napisy na koszulkach 03.09.06, 22:04 Aktualnie mam coś takiego: Zabierz swojego ptaka na Wyspy Kanaryjskie. ale po angielsku to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.net-serwis.pl 04.09.06, 10:47 "Nienawidzę koszulek z nadrukiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.crowley.pl 04.09.06, 11:11 Na koszulce ciążowej: Gdzie jest bobas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attomek Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.um.poznan.pl 04.09.06, 11:36 "PIE.. NIE ROBIE" Odpowiedz Link Zgłoś
srutututu_gacie_z_drutu Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 11:51 Dawno temu, jeszcze w latch 90 Z przodu: JESTEM DZIEWICĄ Z tyłu: TA KOSZULKA JEST STARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: fajne napisy na koszulkach IP: 193.158.111.* 04.09.06, 12:01 "Kto nie ma brzucha,ten slabo ru..a" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NIke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:21 Ja znam takie sprzedawali na woodstock : ROMAN JESTEM PATRIOTA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: NIke 04.09.06, 12:51 Rysunek rowerka a pod nim PUT SOME FUN BETWEEN YOR LEGS Odpowiedz Link Zgłoś
rumina Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 14:11 If you think, that I am bitch you should see my mother Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 14:21 :-D) ładne!!! -------------- a tam powinno być oczywiście YOUR nie YOR, się mi omskło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysieńka Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:28 ja miałam: "I did Justin tree times", i jeszcze: "Brad left Jen for me". I jeszcze taka czarną, z różowym napisem "blonde". oczywiscie blondynką jestem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.tvgawex.pl 07.09.06, 18:16 "I did Justin tree times" ? A ze co to do cholery miałoby znaczyc ? bo jeżeli ktoś uważa ze wyrazy THREE i TREE wymawia sie tak samo to jest w błędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 18:22 Endy, no własnie, co ten Justin robił z drzewem? Chyba naprawdę blondynka pisała... Odpowiedz Link Zgłoś
negativeburn Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 15:27 ze stuknela timberlejka 3x debile... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: fajne napisy na koszulkach 12.09.06, 21:32 a nie przypadkiem "Zrobiłam (stuknęłam) drzewo Justina czasy"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarunia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:40 chyba stuknęła go drzewem raczej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba37 Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 19:49 Blondie to był pies hitlera. Samiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden z irlad Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.psd.vodafone.ie 04.09.06, 20:28 mam koszulke z napisem-po angielsku- 8 DNIA BOG STWORZYL PIWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.server.ntli.net 07.09.06, 21:05 na pewno nie angielskie, ono zostalo wysikane przez slonia stworzonego ciut wczesniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziankaa kobieto! przynieś piwo 04.09.06, 20:44 najlepszy towar w miescie :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwona1959 Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 20:55 Mam dwie z napisami. Na jednej: "Guckt nicht so dumm - küss mich" - nie gap sie glupio - pocaluj mnie Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem z tylu "ich auch" - ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 23:01 > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem > z tylu "ich auch" - ja tez. ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: fajne napisy na koszulkach IP: 194.106.192.* 08.09.06, 11:49 > > > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem > > z tylu "ich auch" - ja tez. > > ręce opadają... Coś słabo z Twoim poczuciem humoru. Tekst jest świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: fajne napisy na koszulkach IP: 195.207.150.* 08.09.06, 13:15 W Finlandii jest organizacja zajmujaca sie schizofrenikami. Aby przyblizyc spoleczenstwu problem, produkuje koszulki z cytatami z pacjentow: "Slysze glosy", "Mam w zebie radionadajnik" itd. Ludzie generalnie kupuja bo ich to smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 aniołek Re: fajne napisy na koszulkach IP: 217.153.134.* 08.09.06, 13:32 najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: fajne napisy na koszulkach 10.09.06, 19:09 Gość portalu: MK napisał(a): > > > > > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem > > > z tylu "ich auch" - ja tez. > > > > ręce opadają... > > Coś słabo z Twoim poczuciem humoru. > > Tekst jest świetny :) No właśnie, tekst super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiuia Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 08.09.06, 19:10 > Druga: z przodu "Ich bin schizophren" - jestem schizofrenikiem > z tylu "ich auch" - ja tez. Swietna! Chyba zapozycze pomysl;) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: fajne napisy na koszulkach 09.09.06, 22:45 z niemieckich uwielbiam tez: begrabt mich mit dem gesicht nach unten, damit die welt mich am arsch lecken kann. niestety, na mnie rozmiaru nie bylo, potem juz tych koszulek nie znalazlem... Odpowiedz Link Zgłoś
yanuszka Re: fajne napisy na koszulkach 04.09.06, 21:33 koszulka z reprodukcja obrazu Muncha "Krzyk" i napis: MIGRENE? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greeneyes Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:56 "stop reading my shirt", kiedy widze ze ktos ma jakis napis na koszulce to musze go przeczytac :) ten napis mnie wlasnie rozsmieszyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 00:01 "sex instructor, first lesson free" (też chyba lata 90.) rysunek wesołego plemniczka, a pod nim napis "make love, not children" (lata jak wyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 01:32 czarna koszulka z duzym napisem Ich Troje i zdjęcia Leppera, Kaczyńskiego i Giertycha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.iitd.pan.wroc.pl 05.09.06, 15:36 mojemu bratu przywiozłam z wakacji czarną koszulkę z żółtym napisem OJCIEC DYREKTOR Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 15:50 www.mleczko.pl/sklep.jsp?menu=4&actual=15&plist=29&menu2=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kujakot Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 19:09 na przodzie "Lepiej mieć brzuch od piwa... a na tyle "niż garb od roboty." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Fuck The Duck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 22:10 i rysunek kaczuszki w koronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:23 Ja mam koszulke z napisem, którego niestety nie rozumiem (dostałam ją). Mam jednak niejasne przypuszczenia, ze to cos brzydkiego, dlatego na wszelki wypadek nosze ją tylko po domu i po obejściu :) Koszulka jes niebieska i z przodu widnieje na niej napis "ONE KNEE", zaś z tyłu "how do you drink yours?" Oświeci mnie ktoś jakąś błyskotliwą interpretacją? :) Odpowiedz Link Zgłoś
takamine Re: fajne napisy na koszulkach 05.09.06, 20:05 "i want to open you up and suck out your insides" Budweiser, how do you drink yours? Wiec koszulka jest reklama budweisera. A one knee - to jest zwrot okreslajacy najczesciej oswiadczyny. "Down on one knee". Co to ma znaczyc w polaczeniu? Zapewne jest cholernie smieszne, ale nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3rd twin brother Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 20:56 no jak to nie kumasz, to świński żart (dobrze dziewczyno że tego nie nosisz publicznie ;)). To połączenie reklamy i zwrot one knee znaczy, (nie tak dosłownie) "na jednym kolanie -a jak ty robisz las*e ?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:40 O Jezusie Nazareński! Upraszam się o wykasowanie mojego posta z tego wątku - napis na mojej koszulce zdecydowanie NIE JEST FAJNY! :) A tak na poważnie, ktos może ma jeszcze jakąs ciekawą interpretację? Aż mi się wierzyć nie chce, ze moga produkowac koszulki z tak bardzo głupimi napisami. Kto normalny by to założył...? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 13:45 nena napisał(a): > Kto normalny by to założył...? :D Nena? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeqq Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:55 Nad morzem widziałem POszło w PiS - du; ojciec dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarex Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:36 Mnie się podobało zobaczone w Szkocji: IN THE CASE OF RAPE, THIS SIDE UP na drobnej blondynce... Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 10:51 NIe nosze koszulek z napisami, ale podobają mi się dwie: - Czarna koszulka, sylwetka kota, cała z pasków i napis "kot paskowy" - rysunek czegoś, co wygląda jak mix jamnika i gąsienicy, nie wiadomo gdzie ma przód a gdzie tył. I napis: What the fuck is it? --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_ilczyszyn Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 19:26 Ja mam "Jestem odpadem atomowym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.autocom.pl 06.09.06, 20:55 czarna koszulka z białym napisem: wykształcenie to nie piwo, nie musi być pełne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapluie Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:03 ja mam czarną koszulkę z białym napisem,takie zmniejszajace sie literki]"if you can see this,you are standing too close":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:14 'Heniek Portier' to mnie powaliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huberth Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.energomontaz.pl 08.09.06, 13:21 To widziałem coś podobnego ze zmniejszającymi się literkami: "If you're so close why don't you just suck my dick" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszatek Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.metronet.pl 06.09.06, 22:34 Czarna koszulka z białYm napisem z przodu: LUBIĘ Z DUŻYMI BUFORAMI, a z tyłu NAGRYWARKI LG... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wr Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:54 3maj się Odpowiedz Link Zgłoś
miss.p Re: fajne napisy na koszulkach 06.09.06, 22:57 osobiscie mam koszulke z napisem "krasnoludek naturalnej wielkosci"(a jestem stostunkowo niewielka istotka;-) mam tez koszulke z napisem POLICJA (na plecach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porzeczka Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:25 Historia autentyczna: Była niegdyś moda na napisy azjatyckie. Facet w Sydney miał na sobie koszulkę, której przód cały był zapisany takimi literami. Kupował jakąś chińszczyznę na ulicy, Chińczyk mu nakładał i próbował tłumić śmiech. W końcu nie wytrzymał i zapytał klienta czy wie, co ma napisane na koszulce. Facet nie miał pojęcia. Wtedy Chińczyk mu przetłumaczył: JESTEM NA TYLE GŁUPI, ZE NOSZĘ KOSZULKĘ Z NAPISEM W JĘZYKU, KTÓREGO NIE ROZUMIEM Odpowiedz Link Zgłoś
agatoos Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 16:48 A mój brat był w Pradze i w prezencie przywiózł mi koszulkę z napisem " My brother was in Prague and the only thing he brouhgt me is this lousy t-shirt" :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosta Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 17:05 Tego lata nad morzem widziałam koszulkę z takim napisem (nawet miałam ochotę ja kupić, ale mi przeszło): NIC NIE MUSZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.09.06, 14:58 W Londynie tez takie sprzedaja. Oczywiscie zamiast in Prague jest in London :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driod Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.tpgi.com.au 08.09.06, 16:04 Identyczne sa tez w Katmandu :-) Napis 1 - bardzo rozmazanymi literami: I think I'll have another beer Napis 2 - napis stylizowany na pismo arabskie: Infidel Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 19:23 wlasnie ekran poplulam... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 23:52 > Historia autentyczna: > Była niegdyś moda na napisy azjatyckie Ponoć też autentyk: Amerykanka podczas obiadu w chińskiej knajpie zobaczyła na serwetce napis po chińsku, zapisany wyjątkowej urody znakami. Bardzo jej się spodobały, więc zabrała serwetkę i zamówiła sobie koszulkę z ich reprodukcją. Chińczycy na jej widok pękali ze śmiechu. W końcu któryś zlitował się i wytłumaczył, że nosiła dumnie napis "TANIO I DOBRZE". Odpowiedz Link Zgłoś
nikander Re: fajne napisy na koszulkach 08.09.06, 10:46 To ja znam w innej wersji. Zrobiła sobie na drutach sweterek z tym znaczkiem na klacie. Potem się okazało, że to znaczyło "smacznego". Odpowiedz Link Zgłoś
marta_malkowska Re: fajne napisy na koszulkach 13.09.06, 11:50 Od dziś nie pije, a ponizej malutkim druczkiem - kawy, herbaty, soków, wody Odpowiedz Link Zgłoś
alka44 Re: fajne napisy na koszulkach 13.09.06, 16:47 W latach siedemdziesiątych mieszkałąm w Świdnicy i zrobiłam sobie na drutach bluzkę, z przodu: NIE LUBIę RUSKICH a z tyłu: PIEROGÓW Kto pamięta tamte lata i wie kto zamieszkiwał w wiekszości Świdnice, ten zrozumie o co chodziło. Miłości nie trzeba szukać - nieszczęścia przychodzą same :]. Odpowiedz Link Zgłoś
ohnedich Re: fajne napisy na koszulkach 07.09.06, 16:53 A ja bym sobie zamówił(bo jeszcze takich nie widziałem)czarną z dużym białym napisem: GłOSOWAłEM NA PIS,albo GłOSOWAłEM NA KACZYńSKIEGO,ale trochę boję się ze "obrońcy tolerancji"i inni co "walczą z kaczystami"mogli by mnie opluć,pobic bo w końcu taka koszulka to nie to samo co USUNEłAM CIAZE czy JESTEM PEDAłEM a tolerancja jest poprostu dla wybranych i publiczne przyznanie się do bycia w gronie zwolenników(do którego i ja sie zaliczam) obecnego rządu naraża conajmniej na ostracyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc49 Re: fajne napisy na koszulkach IP: 213.192.75.* 07.09.06, 21:42 A ja widziałem koszulkę z napisem:" Lepiej mieć Ojca w telewizji, niż dziadka w Wermahcie" trochę polityczne ale daje do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venom Re: fajne napisy na koszulkach IP: *.chello.pl 08.09.06, 19:48 Spoko mozesz to nosic, najwyzej spojrze na Ciebie z politowaniem. W koncu nie jestem z Mlodziezy Wszechpolskiej czy z bojowek PiS. Odpowiedz Link Zgłoś