Dodaj do ulubionych

Osoba powyżej Ciebie...;)

14.09.06, 21:37
nie wiem czy to będzie fajne,ale proponuję taką zabawę:
Napisz w jednym zdaniem coś o osobie,która napisała post "powyżej" Twojego
wpisu....;)
Ja zaczynam:
Obserwuj wątek
    • wij.paszczak Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 14.09.06, 21:38
      Osoba powyżej założyła ten wątek...i nie ma sygnaturki..:)
      • Gość: ;-) Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.cyberx.pl 14.09.06, 21:42
        ... chodzi w sukience jak na Paszczaka przystało
        • wij.paszczak Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 14.09.06, 21:45
          osoba powyżej jest przedstawicielem łże elit..;)
          • Gość: kij Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: 87.239.57.* 14.09.06, 22:06
            na szczęście osoba powyżej wytropi ten układ :)
            • christina.milian Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 19:54
              głupie :)
      • wlodekbar Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 26.10.06, 21:49
        Osoba powyzej czepia sie, ze osoba powyzej nie ma sygnaturki.
        • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 27.10.06, 10:44
          Osoba powyżej mnie ma fajną stronę wu wu wu ;-)
    • ivva1 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 14.09.06, 22:33
      osoba powyżej ma dwa...końce ;)
      • the_dzidka Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 14.09.06, 23:01
        Osoba powyżej... jest wierzbą :)
        • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.chello.pl 14.09.06, 23:18
          osoba powyżej lubi Chmielewskką (podobnie jak ja :)
          • Gość: Dj Serek Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: 81.210.32.* 15.09.06, 15:46
            Osoba wyżej jest wyksztalciuchem :D
            • ygloo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 15:58
              osoba powyżej łże! osoba powyżej powinna stawić się przed komisją śledczą!
              • drzejms-buond Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 16:12
                zimmny drań
                :-[
                • Gość: boska_boginka Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:39
                  osoba powyżej marzy o byciu ponadprzeciętnym
                  • morgen_stern Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 16:46
                    Gość portalu: boska_boginka napisał(a):

> osoba powyżej marzy o byciu ponadprzeciętnym

Osoba powyżej już nią jest!
                    • westpoint Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 17:06
                      Osoba powyżej lubi kraje niemieckojęzyczne i skoki narciarskie.
                      • choco.yum.yum Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 17:10
                        osoba powyżej ma na pewno ciężki fetysz na wojskowe mundury ;)
                        • ariwederczi Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 17:35
                          osoba powyżej lubi czekoladę :P
                          • to_fly Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 17:39
                            Osoba powyżej ma coś wspólnego z Włochami, albo zamiłowanie do nich :)
                            • Gość: Grzesiek Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.06, 17:52
                              Osoba powyżej ma czerwone majtki :)
                              • sennamara Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 18:03
                                Osoba powyżej lubi zanurzać wafla w czekoladzie:))
                                I mieszka w Gdyni.
                                • Gość: ja ;-) Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.06, 18:48
                                  Osoba powyzej ma klopoty z zasnieciem
                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 18:50
                                    Osoba powyżej prawdopodobnie istnieje.
                                    • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:08
                                      osoba powyzej lubi'serfowac'
                                    • she_5 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 19:09
                                      nie ma osoby powyzej - mam ustawione "od najnowszego wpisu"
                                      • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:15
                                        no to osoba powyzej pewnie jest blondynka
                                        • grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 19:17
                                          Osoba powyżej napewno jest murzynem :)
                                          • Gość: on Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:22
                                            osoba powyżej jest grzechu warta
                                            • Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:35
                                              Osoba powyżej ma JAJA!!!
                                              • Gość: n0th Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.veranet.pl 15.09.06, 19:40
                                                osoba powyżej to hodowca drobiu?
                                                • Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:41
                                                  OSOBA POWYŻEJ MA COŚZWIĄZANE Z ZEREM?
                                              • Gość: zzzz Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.acn.waw.pl 15.09.06, 19:41
                                                Osoba powyzej zapewne ma poczucie humoru
                                                • Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:42
                                                  Osoba powyżej lubi sobie pospać...
                                                • Gość: heh... Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:04
                                                  Osoba powyżej ma jakieś przeznaczenie........
                                              • westpoint Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 19:44
                                                osoba powyżej lubuje się w utworach z lat 90.
                                          • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:43
                                            ciekawe po czym wnosi osoba powyzej...
                                            • Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:47
                                              OSOBA POWYŻEJ MA NICK DESTINY CO NIEKONIECZNIE WIEM CO TO SŁOWO OZNACZA>>>
                                              • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:50
                                                hmm...osoba powyzej ma niski/waski zasob slownictwa...

• Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:52
                                                  OSOBA POWYŻEJ WIE O MNIE BARDZO DUŻO>>>>
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:54
                                                    do osoby powyzej:wiem,wiem nawet wiecej niz ci sie wydaje...:)
                                                  • Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:57
                                                    OSOBO POWYŻEJ: tak mi się właśnie wydawało...
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:03
                                                    do osoby powyzej:mi tez
                                                  • Gość: zzzz Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.acn.waw.pl 15.09.06, 20:06
                                                    Powiem bardzo odkrywczo:
                                                    Osoba powyzej najprawdopodobniej zna angielski ;)
                                                  • Gość: koko dżambo Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:07
                                                    OSOBA POWYŻEJ ZOSTAŁA POLUBIANA PRZEZE MNIE
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:08
                                                    ja tez chyba lubie osobe powyzej hehe
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:12
                                                    (TO JA KOKO DŻAMBO)

OSOBA POWYŻEJ MNIE LUBI I JA JĄ TYSH
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:14
                                                    osoba powyzej poszerza swoje horyzonty??
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:16
                                                    Osoba powyżej mnie zadziwia
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:19
                                                    osoba powyzej pisze,a ja nie czaje:)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:19
                                                    Osoby powyzej sa bardzo kontaktowe i intrygujace ;P
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:20
                                                    oczywiscie mowie o destiny i koko dzambo :)))))
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:21
                                                    osoba powyzej lubi czekolade?
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:23
                                                    Hehehe, juz myslalam ze napiszesz ze lubie fioletowe krowy ;PPPP
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:25
                                                    osobo powyzej,nie zartuj hehe o to tez chcialam zapytac,ale wszystko w swoim
                                                    czasie:)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:27
                                                    Dobra, teraz napisz ze mam dar jasnowidzenia :PPPPP
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:30
                                                    OSOBA POWYZEJ JEST BOGIEM
                                                  • Gość: destiny Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:31
                                                    dobra osoby powyzej mnie,jest wczesnie ale ja i tak padam...no to spadam:)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:32
                                                    Destiny, napisz do mnie na maila gazetowego jak juz odzyjesz
                                                    Koko: Czy to z tym Bogiem bylo do mnie??;PP
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:35
                                                    TAK MILKO Z TYM BOGIEM BYLO DO CIEBIE!!!
                                                    Ale zeby nie zbaczac od tematu wątku...:
                                                    OSoba wyżej zna tego świstaka co zawija w sreberka
                                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:37
                                                    Osoba powyżej lubi zbaczać z wszelakich tematów.
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:38
                                                    Dobra.....A wiec...
                                                    Osoba powyzej ma tajne uklady z Murzynkiem Bambo
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:39
                                                    OSOBA POWYZEJ MA SREBERKA Z AUTOGRAFEM ŚWISTAKA ZA 2.50$
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:41
                                                    O przepraszam bardzo.Tak nisko cenisz moje specjalne sreberka z autografami??No
                                                    wiesz co?:P
                                                    A do tematu: Osoba powyzej chce spedzic wakacje pod albo i na palmie na
                                                    egzotycznej wyspie ;))))
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:43
                                                    OSOBA POWYŻEJ SIĘ MYLI BO JA MIESZKAM NA PALMIE NA EGZOTYCZNEJ WYSPIE
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:45
                                                    Osoba powyzej zaskoczyla mnie dalekim zasiegiem internetu z tepsy :P.Rozumiem
                                                    ze posiadasz bezprzewodowy??Bo na palmie to raczej trudno o gniazdko :P
                                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:46
                                                    Osoba powyżej lubi wdawać się w konwersacje.
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:46
                                                    MAM LIVEBOXa !!!
                                                    OSOBA POWYŻEJ JEST SPOSTRZEGAWCZA
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:48
                                                    Osoba powyzej robi sobie z forum czata ;PPPP i wie jak strzelic "komplementa"
                                                    osobie powyzej <lol> ;)))
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:50
                                                    BO OSOBA POWYŻEJ JEST BARDZO PIĘKNA I ŚWIETNIE TRZEPOCE RZESKAMI:P
                                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:53
                                                    Osoba powyżej nieustannie krzyczy.
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:55
                                                    OSOBA POWYŻEJ MA DOBRY SŁUCH
                                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:56
                                                    Osoba powyżej jednak nadal nie rozumie intencji mej wypowiedzi, by przestać
                                                    pisać drukowanymi...
                                                  • Gość: koko dżambo cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:57
                                                    OSOBA POWYŻEJ NIE ROZUMIE ŻE TO MÓJ ZNAK ROZPOZNAWCZY ale ciiiiiiii
                                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:58
                                                    Osoba powyżej lubi być charakterystyczna...
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 20:59
                                                    Osoba powyzej jest mna zauroczona a ja nią ;PP
                                                    Mueheheh, tylko destiny brak ;]
                                                  • koko_dzambo_cziki Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 21:01
                                                    To było do mnie Droga MIlko?
                                                    OSOBA POWYŻEJ SZYBKO SIĘ ZAKOCHUJE - WIDZĘ ŻE NIE JESTEM SSAM
                                                  • internetauta Re: Osoba powyżej Ciebie...;) 15.09.06, 21:03
                                                    Że co proszę? Że mnie się to tyczy, rozumiem?

Osoba powyżej wyciąga przedziwne wnioski.
          • Gość: megaego Re: Osoba powyżej Ciebie...;) IP: *.sejmik.kielce.pl 18.09.06, 15:10
            osoba powyżej jest moją bratnią duszą
    • koko_dzambo_cziki UWAGA 15.09.06, 21:00
      właśnie założyłam konto o nicku koko_dzambo_cziki teraz bedę bardziej
      oficjalna...
      • milka323 Re: UWAGA 15.09.06, 21:03
        Hehehe, gdzie tam odrazu zakochuje :P??To mialbyc komplement :P.HEhehe a poza
        tym widze ze osoba powyzej jest tej samej płci co ja :P
        • milka323 Re: UWAGA 15.09.06, 21:05
          Zapomnialam dodac ze i ja ide podzielic los destiny.Wpadne tu jutro.Moze watek
          sie rozwinie :D.
          P.S.Cziki-nie tesknij za mna zbyt mocno ;PPP Rotfl
          • koko_dzambo_cziki Re: UWAGA 15.09.06, 21:06
            JUŻ WYLEWAM ZA TOBĄ ŁZY MOJA MILKO....
            • Gość: milka323 nie zalog Re: UWAGA IP: *.acn.waw.pl 15.09.06, 21:16
              A wiec po raz ostatni w dniu dziesiejszym robie wyjatek dla koko :D.Aby jej
              oslodzic lzy :D.I pamietaj,za jakies 15h sie odezwę.Moze zrobie po raz kolejny
              dla ciebie wyjatek i napisze wczesniej :D
      • internetauta Re: UWAGA 15.09.06, 21:03
        Osoba powyżej nie lubi być nieoficjalną.
        • Gość: Masiej Re: UWAGA IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:16
          Osoby powyżej zaczęły przynudzać
          • Gość: grzehuu Re: UWAGA IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.06, 21:18
            Osoba wyżej to egoista
            • Gość: Masiej Re: UWAGA IP: *.chello.pl 15.09.06, 21:54
              osoba powyżej to zapewne altruista
              • Gość: grzehuu Re: UWAGA IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.06, 22:45
                osoba powyzej lubi lody :]
                • oxy_gen_86 Re: UWAGA 15.09.06, 22:55
                  Osoba powyzej ma klopoty z ortografia i rzepe na szyi:>
                  • Gość: destiny Re: UWAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:26
                    gdzie sa znajome mi osoby z powyzej???

a osoba powyzej polonista?
                    • Gość: milka323 nie zalog Re: UWAGA IP: *.acn.waw.pl 16.09.06, 12:00
                      Osoba powyzej to moja znajoma ;))))
                      • destiny19 Re: UWAGA 16.09.06, 12:17
                        ooo osoba powyzej sie pojawila...witaj:)
                        • koko_dzambo_cziki Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 15:01
                          Osoba powyżej ma nowy nick
                          • destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 15:06
                            osoba powyzej mysli ze mam nowy nick:)
                            • sweetpea Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 15:12
                              osoba powyzej slucha destiny's child
                              • destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 15:14
                                osoba powyzej niewie czego slucha osoba ponizej,tj.ja
                                • misiak38 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 15:27
                                  osoba powyżej wbrew pozorom nie słucha destiny`s child ;)
                                  • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:42
                                    osoba powyzej niewie ze pozory myla
                                    • iwona1959 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 15:53
                                      osoba powyzej pozoruje ;-)
                                      • Gość: milka323 nie zalog Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.acn.waw.pl 16.09.06, 17:39
                                        Osoba powyzej ma na imie Iwona ;)))

A do osoby powyzej osoby powyzej: tez witam :P
                                        • iwona1959 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 18:10
                                          Osoba powyzej jest jasnowidzem ;-))))
                                          • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:09
                                            osoby powyzej ma 47 lat??
                                            • iwona1959 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 20:10
                                              No mowie przeciez ... jasnowidz ;-)))
                                              Osoba powyzej wie, w jakim miescie mieszkam
                                              • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:13
                                                osoba powyzej mysli ze ja wiem gdzie mieszka?...to sie myli:)
                                                • iwona1959 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 20:16
                                                  Osoba powyzej nie wie, gdzie mieszkam ;-))

(wlasnie zauwazylam, ze nie mozesz podejrzec mojego profilu)
                                                  • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:17
                                                    osobo powyzej w niemczech??
                                                  • iwona1959 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 20:20
                                                    Osoba powyzej ma bardzo zaostrzona spostrzegawczosc i zdolnosc kojarzenia
                                                    faktow (w koncu jest kobieta ;-))

Ach ta cholerna sygnaturka ;-))
                                                  • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:37
                                                    osoba powyze juz zna moje dobre str:)
                                                  • tyta_raz_2_tszy Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 23:03
                                                    osoba powyzej jest w moim wieku ( o ile liczba przy pseudonimie owy wiek
                                                    oznacza) :P
                                                  • demarta Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 23:04
                                                    a tyta jest utyta.
                                                  • sukiennica Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 16.09.06, 23:14
                                                    Dostala wkoncu zegarek :)
                                                  • Gość: on Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.smstv.pl 16.09.06, 23:27
                                                    Sukiennica jest ze starówki, bodaj z Centusiowa:)
                                                  • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:26
                                                    osoba powyzej ma racje co do wieku:)
                                                  • Gość: Grzesiek Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.gdynia.mm.pl 17.09.06, 12:34
                                                    osoba wyzej ma dziś dobry dzień :)
                                                  • Gość: zenotka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:36
                                                    osoba powyzej lubi grzeski toffi
                                                  • grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 13:43
                                                    osoba powyzej mnie nie ma racji ( nie nawidze toffi :D )
                                                  • avionetka82 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 14:02
                                                    osoba powyżej nie wie co dobre :D
                                                  • Gość: zenotka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:09
                                                    osoba powyżej lubi ...latać za sterami
                                                  • grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 16:40
                                                    Osoba wyżej wygrała własnie w totka :)
                                                  • Gość: zenotka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:50
                                                    ha!chcialabym;)),osoba powyżej na pewno wie gdzie jest dzielnica Orłowo;)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 17:25
                                                    Osoba powyzej ma nick na litere "z"
                                                    ROTFL
                                                  • Gość: abu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:10
                                                    Osoba powyżej ma 323 lata
                                                  • iskraaa2005 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 20:23
                                                    Osoba powyżej ciebie jest przystojnym, niebieskookim brunetem, który sie nie
                                                    loguje :P
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 20:32
                                                    Osoba powyzej mnie pisala do mnie maila i jest fanka lost :P
                                                    A osoba powyzej osoby powyzej mnie sie myli bo az taka stara to ja nie jestem :P
                                                  • Gość: n0th Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.veranet.pl 17.09.06, 20:34
                                                    osoba powyżej lubi czekoladę?
                                                    albo jeździ mazdą 323
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 20:37
                                                    Osoba powyzej ma zero w nicku i sie nie loguje ;)
                                                  • sukiennica Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 20:40
                                                    ...objada sie czekolada albo lubi krowy:)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 20:41
                                                    .....lubi sukienki, jest z Krakowa albo po prostu lubi sukiennice :P
                                                  • Gość: n0th Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.veranet.pl 17.09.06, 20:52
                                                    Osobo powyżej!
                                                    Wzbudzasz moją sympatię:)))
                                                  • grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 22:18
                                                    Osoba powyżej jest przyjazna :) i Osoba zenotka wie gdzie jest Obłuże :)
                                                  • kinia1987 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 17.09.06, 23:07
                                                    osoba powyżej jest przedstawicielem płci męskiej i najprawdopodobniej ma na imię
                                                    Grzegorz ;))))
                                                  • mimbla.londyn Re: Osoba powyżej Ciebie... 18.09.06, 14:59

Osoba powyzej lubi zdrobnienia,czytanie i pogaduchy w tlumie...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                                    Zmiana formy powoduje zmiane mentalnosci.
                                                    Noam Chomsky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                                  • ren.ka Re: Osoba powyżej Ciebie... 18.09.06, 15:15
                                                    Osoba powyżej kontaktuje sie z Muminkami.
                                                  • iskraaa2005 Re: Osoba powyżej Ciebie... 18.09.06, 19:20
                                                    osoba powyżej mnie tak jak ja uwielbia Muminki ;) chcociaz ja bardziej od
                                                    Mimbli lubie Włóczykija :) no i osoba powyzej mnie jest zafascynowana, bądź
                                                    mieszka, w Londynie.
                                                  • avionetka82 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 18.09.06, 13:17

osoba powyżej się myli :) mam lęk wysokości :)

• Gość: asiak10 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.pzl-wola.pl 18.09.06, 13:20
                                                    osoba powyżej nie ma pojęcia kim jestem i widzi mnie pierwszy raz na tym
                                                    forum :)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 18.09.06, 14:53
                                                    Osobka powyzej ma na imie Asia ;)))
                                                  • sweetpea Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 18.09.06, 15:14
                                                    osoba powyzej bardzo lubi czekolade
                                                  • grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 18.09.06, 19:24
                                                    osoba powyżej lubi forum humoru :)
                                                  • Gość: Szprota Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:48
                                                    Osoba powyzej lubi grzeszyc, i to przez samo H :P
                                                  • iskraaa2005 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 18.09.06, 20:13
                                                    osoba powyżej kocha rybki z puszki chcociaz są niezdrowe :) ale osoba powyzej
                                                    sie tym nie przejmuje-je, to co lubi :P
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 18.09.06, 20:24
                                                    Z osoby powyzej bije blask jak z iskierki ;)))) a po za tym zalozyla watek
                                                    bodajze o najglupszych komplementach ;]]]]]
                                                  • iskraaa2005 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 19.09.06, 15:42
                                                    osoba powyzej bardzo sie ozywila na forum humorum i nagle jest je tu pełno :)
                                                    kto wie? może ma juz staly dostep do internetu? :) i wcale osoba powyzej mnie
                                                    nie ma psa o imieniu Milka :P
                                                  • Gość: destiny19 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:00
                                                    osoba PONIZEJ jest mi nieznan,aczkolkwiek chyba sie wkoncu ujawni:):):)
                                                    kimkolwiek jest...
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 19.09.06, 20:20
                                                    Czy ja wiem??Poniekad juz się znamy ;)))

P.S.Do iskry- masz racje, ten watek zainspirowal mnie do wyjscia z cienia ;PPP
                                                  • to_fly Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 19.09.06, 20:37
                                                    Osoba powyżej została zainspirowana do kupienia żarówki w celach oświecenia
                                                    siebie :)))
                                                  • grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 19.09.06, 22:46
                                                    Osoba powyzej jest fizykiem jądrowym :)
                                                  • Gość: milka323 nie zalog Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 16:47
                                                    OSoba powyzej jest bardzo niegrzeczna :P
                                                  • Gość: kolare Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:50
                                                    Osoba powyżej jest niezalogowaną osobą z jeszcze wyżej (zmęczyłam sie)
                                          • Gość: PKP Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 83.142.243.* 20.09.06, 23:44
                                            Osoba powyżej jest z PRLu
                                            • Gość: PKP Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 83.142.243.* 20.09.06, 23:45
                                              Osoba powyżej to Ja
                                              • nelsonek Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 20.09.06, 23:49
                                                Osoba powyzej nie jest mna:)
                                                • pump_it_up Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 20.09.06, 23:52
                                                  osoba powyzej mnie lubie footbol;)
                                                  • Gość: Matyldzik Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 81.210.123.* 21.09.06, 10:25
                                                    Osoba powyżej mnie lubi zakupy !!! :)
                                                  • wampuka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 21.09.06, 11:09
                                                    osoba powyżej mnie nie może się zdecydować, czy jest płci męskiej, czy
                                                    żeńskiej ;)
                                                  • blask2 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 21.09.06, 11:22
                                                    spotka ją dzisaj:
                                                    do 15 coś miłego
                                                    po południu coś zaskakującego
                                                    wieczorem zje coś kwaśnego
                                                  • nelsonek Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 21.09.06, 13:21
                                                    osoba powyzej mnie jest kucharzem :]
                                                  • Gość: Matyldzik :) Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 81.210.123.* 21.09.06, 14:27
                                                    .. ma zaplutego karzełka ...
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 21.09.06, 16:20
                                                    Osoba powyzej mnie to polaczenie Matyldy i dzika ;PPPP
                                                  • jontka1 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 21.09.06, 23:00
                                                    Osoba powyżej bardzo upodobała sobie ten wątek:)
                                                  • Gość: Matyldzik Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 81.210.123.* 22.09.06, 09:09
                                                    ....lubi sie usmiechac ;)

__
                                                    Tylko gość bez sygnaturki :)
                                                  • Gość: Justyna Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:32
                                                    Ma fajną ksywkę:).
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 22.09.06, 18:54
                                                    Osoba powyzej to osobanik plci zenskiej i ma na imie Justyna ;))))
                                                  • nelsonek Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 22.09.06, 22:55
                                                    Osoba powyzej ma wiecej wspolnego z liczba 323 niz ktokolwiek inny...
                                                  • to_fly Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 23.09.06, 00:33
                                                    Osoba powyżej na szczęście nie będzie tępic świstaków ;)
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 23.09.06, 14:21
                                                    Osoba powyzej lubi latać ;))))
                                                  • adam81w Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 24.09.06, 05:13
                                                    osoba powyżej mnie lubi pałaszować czekoladę.
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 24.09.06, 13:52
                                                    Osoba powyzej ma biblijne imię ;PPPP
                                                  • Gość: zenotka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:08
                                                    osoba powyżej lubi dziwne ciagi liczbowe;p
                                                  • Gość: milka323 nie zalog Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.acn.waw.pl 24.09.06, 15:41
                                                    Zenotka, jakie tam dziwne ciągi :PPP
                                                    A do tematu: Osoba powyzej mnie jest kims fajnym ;)))
                                                  • Gość: eksperd Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.brnt.cable.ntl.com 24.09.06, 16:59
                                                    osoba powyzej lubi czekolade
                                                  • tajlandia7 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 24.09.06, 17:10
                                                    Osoba powyzej chcialabyc ekspertem ale wyszedł eksperD :P
                                                  • Gość: monia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.centertel.pl 24.09.06, 17:13
                                                    Osoba powyżej nie rozpoznała mazdy prowadzonej przez fioletową mućkę :)))
                                                  • Gość: monia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.centertel.pl 24.09.06, 17:16
                                                    osoba nastepna moze napisac ze mam wolny modem :DD
                                                    wczesniejsza odp dotyczyla eksperda ,a nie tajlandii.Ta to dopiero ma
                                                    ciągoty....:))
                                                  • kinia1987 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 25.09.06, 00:41
                                                    Monia ma wolny modem ;ppp
                                                  • Gość: Matyldzik Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 81.210.123.* 25.09.06, 11:11
                                                    ..ma 19 lat :)

__
                                                    niezalogowany - nie masz sygnaturki na stale ... he he..
                                                  • milka323 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 25.09.06, 12:01
                                                    ..jest nie zalogowana i ma niestała sygnaturke ;P
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 25.09.06, 13:37
                                                    Osoba powyżej kojarzy mi się z samochodem Mazda ;-)
                                                  • tupotek Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 25.09.06, 14:36
                                                    Osoba powyzej jest bardzo szczupla i wyjatkowo niesmiala...
                                                  • Gość: noxaeterna Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.cec.eu.int 25.09.06, 15:06
                                                    Osoba powyżej mnie uwielbia jeże :-)
                                                  • thorgal_aegirsson Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 25.09.06, 18:17
                                                    osoba powyżej miała francuską klawiaturę? :)
                                                  • gone2chile Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 25.09.06, 19:46
                                                    ...ma żonę Aaricię i dwoje dzieci:D
                                                  • avionetka82 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 04.10.06, 21:59
                                                    Osoba powyżej mnie wyjechała do Chile?
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 04.10.06, 22:00
                                                    osoba powyżej mnie to chyba mój rocznik, rocznikowo najlepsza!!! ;)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 04.10.06, 22:25
                                                    Osoba powyżej mnie lubi te same wątki co ja :P
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 04.10.06, 22:40
                                                    a osoba powyżej mnie te co ja hehe ;)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 04.10.06, 22:45
                                                    osoba powyżej mnie jest jednocześnie osobą poniżej mnie :P
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 04.10.06, 22:47
                                                    osoba powyżej mnie się nie loguje :)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 04.10.06, 22:49
                                                    osoba powyżej mnie ociąga sie z zadawaniem pytań. a ja loguje sie tylko wtedy
                                                    kiedy musze hehe:P
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 04.10.06, 23:11
                                                    osoba powyzej mnie to w takim razie wolny ptak :)
                                                    ( a ja jestem na rodzimym forum a tu wpadam w ramach rozrywki :)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 04.10.06, 23:25
                                                    osoba powyżej mnie zapewne bedzie zawiedziona ale ide spac :)
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 04.10.06, 23:25
                                                    osoba powyzej mnie nie wiedziala, ze ja tez ide spac :)
                                                  • kinky5 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 00:02
                                                    osoba powyzej lubi duzo pisac.
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:53
                                                    osoba powyżej mnie wydedukowała:)
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 10:04
                                                    osoba powyżej mnie ma bardzo popularne imię (zresztą bardzo ładne).
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:09
                                                    osoba powyżej mnie to flirciarz
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 10:23
                                                    osoba powyżej mnie się myli - za cholerę flirtować nie umiem ;-) a szkoda!!!
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:37
                                                    osoba powyżej mnie nie docenia siebie:)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:41
                                                    osoba powyżej mnie za to umie flirtować :)
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 18:57
                                                    osoba powyzej mnei przychodzi wieczorami :)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:01
                                                    osoba powyżej mnie chodzi spać o tej samej porze co ja
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 19:04
                                                    osoba powyżej mnie to zdaje sie mezczyzna ;)
                                                  • Gość: Ciupuchetka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.18-87-r.retail.telecomitalia.it 05.10.06, 19:13
                                                    osoba powyzej mnie jest zona niejakiego van Dama
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:15
                                                    osoba powyżej mnie ma ciekawy nick :P
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 19:19
                                                    osoba powyżej mnie ma wiecej niż 15 lat :)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:24
                                                    a skąd osoba powyżej mnie to wie?
                                                  • Gość: Ciupuchetka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.18-87-r.retail.telecomitalia.it 05.10.06, 19:27
                                                    osoba powyzej mnie mysli, ze osoba powyzej niej cos wie, ale ta osoba powyzej
                                                    nas obojga wcale nie wie...
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 19:27
                                                    osoba powyzej mnie nie wie, ze sobie zgaduje
                                                  • Gość: Ciupuchetka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.18-87-r.retail.telecomitalia.it 05.10.06, 19:33
                                                    osoba powyzej mnie jest nieco zadziorna
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 19:33
                                                    osoba powyżej mnie wcale sie nie myli :)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:40
                                                    osoba powyżej mnie jest miła i sympatyczna :D
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 20:06
                                                    osoba powyzej mnie zawstydzila mnie :)
                                                  • Gość: Masiej Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.chello.pl 05.10.06, 20:10
                                                    osoba powyżej mnie kokietuje :P
                                                  • Gość: Ciupuchetka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.18-87-r.retail.telecomitalia.it 05.10.06, 20:11
                                                    osoba powyzej mnie po raz wtory flirtuje z osoba powyzej niej
                                                  • immanuela Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 20:14
                                                    osoba powyżej mnie chce być "tą trzecią"?
                                                  • Gość: Ciupuchetka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.18-87-r.retail.telecomitalia.it 05.10.06, 20:31
                                                    gdyby osoba powyzej mnie mnie znala nie zadalaby mi tego pytania
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 05.10.06, 20:37
                                                    nick osoby powyżej mnie zaczyna sie na 'C'
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:47
                                                    osobie powyzej mnie zabraklo pomyslu:)
                                                  • mana_mana Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 06.10.06, 12:53
                                                    osoba powyżej mnie jest powyżej mnie :P
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 06.10.06, 12:59
                                                    Osoba powyżej mnie zna fajny dowcip o główce :-)
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:03
                                                    czyżby osoba powyżej mnie była fanem FH?
                                                  • mana_mana Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 06.10.06, 13:11
                                                    fanem fh... podobnie jak osoba powyżej mnie? :D
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:41
                                                    pewnie a jakże, osoba powyżej nie ma rację
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 11.10.06, 19:23
                                                    osoba powyzej mnie łączy sie przez neostradę i przytakuje ;)
                                                  • Gość: mam latarke Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.gorzow.mm.pl 11.10.06, 20:10
                                                    jest bratankiem ojca dyrektora...
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 11.10.06, 20:13
                                                    nie powinna jesc wiecej grzybkow halucynogennych :)
                                                  • Gość: grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.06, 20:34
                                                    Osoba powyzej udziela sie czesto na tym forum, przynajmniej w tym i w posiecie
                                                    "Pograjmy w gre "zadaj pytanie" :) :D
                                                  • vandikia Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 11.10.06, 20:58
                                                    osoba powyzej mnie ma prawdopodobnie moje kochane morze w zasiegu reki :)
                                                  • Gość: grzehuu Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.06, 22:47
                                                    osoba powyzej ma racje :)
                                                  • mana_mana Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 11.10.06, 23:26
                                                    Osoba powyżej miała ochotę wykąpać się dziś w Morzu Kochanym na waleta ale
                                                    koniec końców zadowoliła się spacerkiem po plaży. W ubraniu... :)
                                                  • mana_mana Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 23.10.06, 16:06
                                                    Osoba powyżej mnie to... jaa??? :)
                                                  • Gość: Serenka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:44
                                                    Osoba powyzej lubi chyba jeść mannę w towarzystwie Manna :D
                                                  • Gość: crazy.berserker Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:35
                                                    Osoba powyżej nie podśpiewuje rano pod prysznicem "Lidl jest tani"
                                                  • avionetka82 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 23.10.06, 20:53
                                                    osoba powyzej mnie nie lubi lidla? :)
                                                  • iskraaa2005 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 24.10.06, 14:14
                                                    a osoba powyzej mnie ALBO nie jest pewna co do swojej oceny osoby powyzej
                                                    siebie, i dla tego uzyła znaku zapytania, ALBO trzesą jej sie rece i nie trafia
                                                    w odpowiednie przyciski :P

pzdr
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 24.10.06, 14:28
                                                    Osoba powyżej mnie lubi literkę "a" i rok 2005 ;-)
                                                  • mana_mana Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 24.10.06, 14:38
                                                    Osoba powyżej mnie wyprzedziła mnie w wyścigu o przyjęcie pozycji 120-stej :)
                                                  • avionetka82 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 26.10.06, 21:33
                                                    Osoba powyżej lubi wyścigi!
                                                  • anksunamoon Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 27.10.06, 10:47
                                                    Osoba powyżej mnie ma prawdopodobnie 24 lata i może lubi latać?
                                                  • laferme Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 27.10.06, 10:49
                                                    osoba powyzej mnie jest wampirem i wysysa krew :)
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:04
                                                    osoba powyżej mnie jest fanem Stinga (ja też)
                                                  • Gość: Hattie Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 81.210.123.* 27.10.06, 13:35
                                                    Osoba powyżej mnie lubi mówić o swoim idolu :)
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 27.10.06, 13:39
                                                    O osobie powyżej mnie niestety nic nie wiem :-(
                                                  • Gość: Hattie Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 81.210.123.* 27.10.06, 13:46
                                                    ma fajne slubne fotki

-
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 13:53
                                                    o osobie powyżej mnie: nie ma jej
                                                  • Gość: shey Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.torun.mm.pl 27.10.06, 15:34
                                                    osoba powyżej mnie zajmuje się osobą powyżej siebie
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 27.10.06, 15:41
                                                    Osoba powyżej mnie zamotała nieco swoją wypowiedź ;-)
                                                  • Gość: shey Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.torun.mm.pl 27.10.06, 20:51
                                                    Osoba powyżj mnie mruga jednym oczkiem
                                                  • mana_mana Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 28.10.06, 15:55
                                                    Osoba powyżej mnie cierpi na bóle odcinka szyjnego związane z częstym
                                                    przekręcaniem głowyw lewo :)
                                                  • pinkowa Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 28.10.06, 23:49
                                                    osoba powyżej mnie jest niebezpieczna, czuję to :P
                                                  • iskraaa2005 Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 29.10.06, 19:18
                                                    osoba powyzej mnie ma przeczucia;) kto wie, może jest czarownicą? ;P
                                                  • Gość: dorota Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.crowley.pl 29.10.06, 22:11
                                                    osoba powyżej mnie jest praprapra...wnuczką Torquemady
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:01
                                                    osoba powyżej mnie jest gościem na FH
                                                  • ashton Re: Osoba powyżej Ciebie...:P 30.10.06, 09:06
                                                    Osoba powyżej mnie swego czasu myliła się co do mojej skromnej osoby ;-)
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:13
                                                    owszem owszem osoba powyżej mnie ma rację i dobrą pamięć:)
                                                  • Gość: shey Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.torun.mm.pl 01.11.06, 16:47
                                                    Osoba powyżej mnie umie przyznać komuś rację
                                                  • Gość: audytor Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 194.75.128.* 01.11.06, 16:59
                                                    osoba powyzej mnie wie, ze osobapowyzej niej umie przyznac komus racje.
                                                  • Gość: naturally_soft Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:06
                                                    Audytor wypił(a) dziś dwie kawy z mlekiem i odrobiną cukru.
                                                  • Gość: audytor Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: 194.75.128.* 01.11.06, 17:11
                                                    osoba powyzej mnie sie myli poniewaz audytor nie pija kawy, a tym bardziej z
                                                    mlekiem i odrobina cukru :P
                                                  • Gość: naturally_soft Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:50
                                                    Audytor jest egocentrykiem ;)
                                                  • Gość: shey Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.torun.mm.pl 02.11.06, 01:12
                                                    osoba powyżej mnie wie kim jest audytor
                                                  • Gość: anka Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:59
                                                    osoba powyżej mnie umie wyciągać wnioski
                                                  • Gość: tafanta Re: Osoba powyżej Ciebie...:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:47
                                                    Osoba powyżej mnie lubi nazywać słowa po imieniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka