Gość: autor IP: *.crowley.pl 20.09.06, 20:25 czy ktoś ma linka do ich wspólnego wykonania "Autobusu"? Ostatno powtórzyli w telewizorze i się zachwyciłem. Mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubasek Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.zakoniczyn.net 20.09.06, 22:47 serio ci sie to podobalo? dla mnie to byl belkot.jakos nie przepadam za lowcy.b, ale cos tam jako tako kiedys wykonali, az sie rozesmialam. :-))) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.cable.satra.pl 20.09.06, 23:37 Tez za nimi nie przepadam, ale strasznie mi sie podopali The Klaszczers :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.zakoniczyn.net 21.09.06, 15:06 ja nawet nie pamietam co to bylo ;-) zdecydowanie wole kabaret Ciach, Ani Mru Mru, Kabaret Moralnego Niepokoju, Mumio, Hrabi( uwielbialam Kabaret Potem, dobrze, ze powstal Hrabi)i jeszcze pare... lowcy.b sa zdecydowanie zbyt abstrakcyjni(Mumio to "pikus"). u mojego meza na jakiejs imprezie firmowej wystepowali lowcy.b i podobno poczatkowo bylo troche dziwnie - nikt sie nie smial, ale pozniej juz sie rozkrecilo... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 21.09.06, 17:06 podobało mi się - i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.zakoniczyn.net 21.09.06, 20:29 szkoda, ze nie moge ci pomoc. moze poszperaj jeszcze w sieci. owocnych poszukiwan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 21.09.06, 21:08 dzięki, już trochę szukałem i nic Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: łowcy.b + mumio + halama 22.09.06, 15:24 Ten skecz widziałem już wielokrotnie, ale wciąż mnie śmieszy :) Zresztą uwielbiam Łowców.b, bo są nieszablonowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: łowcy.b + mumio + halama 22.09.06, 06:50 bardzo proszę specjalnie dla ciebie tinyurl.com/kdmck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 22.09.06, 16:26 wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 22.09.06, 20:44 nie chcę wyjść na niewdzięcznika, ale ten plik jest uszkodzony i to akurat w najlepszym momencie - z Halamą na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 23.09.06, 10:55 Przepraszam, wycofuję się. Ściągnąłem jeszcze raz i wszystko jest git. Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś