Dodaj do ulubionych

łowcy.b + mumio + halama

IP: *.crowley.pl 20.09.06, 20:25
czy ktoś ma linka do ich wspólnego wykonania "Autobusu"? Ostatno powtórzyli w
telewizorze i się zachwyciłem. Mistrzostwo świata.
Obserwuj wątek
    • Gość: grubasek Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.zakoniczyn.net 20.09.06, 22:47
      serio ci sie to podobalo? dla mnie to byl belkot.jakos nie przepadam za
      lowcy.b, ale cos tam jako tako kiedys wykonali, az sie rozesmialam. :-)))
      pozdrowienia!
      • Gość: Andrzej Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.cable.satra.pl 20.09.06, 23:37
        Tez za nimi nie przepadam, ale strasznie mi sie podopali The Klaszczers :)
        • Gość: grubasek Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.zakoniczyn.net 21.09.06, 15:06
          ja nawet nie pamietam co to bylo ;-) zdecydowanie wole kabaret Ciach, Ani Mru
          Mru, Kabaret Moralnego Niepokoju, Mumio, Hrabi( uwielbialam Kabaret Potem,
          dobrze, ze powstal Hrabi)i jeszcze pare... lowcy.b sa zdecydowanie zbyt
          abstrakcyjni(Mumio to "pikus"). u mojego meza na jakiejs imprezie firmowej
          wystepowali lowcy.b i podobno poczatkowo bylo troche dziwnie - nikt sie nie
          smial, ale pozniej juz sie rozkrecilo... hihihi
      • Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 21.09.06, 17:06
        podobało mi się - i to bardzo.
        • Gość: grubasek Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.zakoniczyn.net 21.09.06, 20:29
          szkoda, ze nie moge ci pomoc. moze poszperaj jeszcze w sieci. owocnych
          poszukiwan :-)
          • Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 21.09.06, 21:08
            dzięki, już trochę szukałem i nic
      • decitos Re: łowcy.b + mumio + halama 22.09.06, 15:24
        Ten skecz widziałem już wielokrotnie, ale wciąż mnie śmieszy :) Zresztą
        uwielbiam Łowców.b, bo są nieszablonowi :)
    • f.lamer Re: łowcy.b + mumio + halama 22.09.06, 06:50
      bardzo proszę
      specjalnie dla ciebie

tinyurl.com/kdmck
      • Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 22.09.06, 16:26
        wielkie dzięki!
      • Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 22.09.06, 20:44
        nie chcę wyjść na niewdzięcznika, ale ten plik jest uszkodzony i to akurat w
        najlepszym momencie - z Halamą na końcu.
        • Gość: autor Re: łowcy.b + mumio + halama IP: *.crowley.pl 23.09.06, 10:55
          Przepraszam, wycofuję się. Ściągnąłem jeszcze raz i wszystko jest git. Jeszcze
          raz dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka