Gość: muromuh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:58 Jakś moda na forum zapanowała na niemieje. Więc i ja się wypowiem: Nie mam mercedesa. Ludzie, których spotykam jadąc nie mercedesem, patrzą na mnie z wyraźną pogardą i politowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Nie mam mercedesa IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.06, 22:00 nie zeluj Volvo jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie mam mercedesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:28 A ja mam mercedesa, A 180. Ten mały. Ale dość nowy (dwulatek). Za to nie mam czarnego mercedesa...Nie mam też srebrnego mercedesa. Nie mam czerwonego mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Nie mam mercedesa 23.09.06, 02:46 A ja nie mam -nie mam zlotych dukatow -nie mam srebrnych talarow -nie mam flinty ani gwera -za to w dupie mam.....wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie mam mercedesa 23.09.06, 14:19 hehe a jak szłyśmy poboczem drogi na Riwierze, to samochodziarze na nas patrzyli nawet nie jak na biedaczki, ale jak na ufoludki mam wygląd ufoludka!!! Odpowiedz Link Zgłoś