chuck.norris2 Re: Zanim wypijesz.... 09.10.06, 03:09 Kolezanka Hanka tylko tak straszy. Wszystko jest dla ludzi. trzeba troche jeszcze glowy uzywac a nie tylko przelyku. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zanim wypijesz.... 09.10.06, 11:04 Mój drogi czyżbym wyczuwała nutke paniki w Twoim poście? hahaha Oczywiście, że wszystko jest dla ludzi. Ale uwielbiam oglądać tych biednych ludzi, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Zanim wypijesz.... IP: *.eu.org 09.10.06, 11:22 zacofana jestes, te zdjecia sa stare jak swiat Odpowiedz Link Zgłoś
chuck.norris2 Re: Zanim wypijesz.... 09.10.06, 12:14 Zlotko, mnie trudno przestraszyc. Mam za soba cale lata praktyki i faktycznie nieraz bywalo ciezko, ale nie bylo az tak dramatycznie jak na tych fotkach. A jezeli sa stare to tymbardziej nie ma o czym rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zanim wypijesz.... 09.10.06, 21:42 Może jestem zacofana, ale Ty jak widać niezbyt bystry, bo co jakiś czas jest sporo nowych fotek. Ogólnie rzecz ujmując- stare czy nie- uwielbiam je. Odpowiedz Link Zgłoś