Gość: skarpetka na nosie IP: *.net.upc.cz 07.11.06, 11:51 co odpowiadacie ? Ja jak objeżdżałem od tyłu i do pokoju weszło dziecko tak odpowiedziałem ze robię mamie masaż.Bo faktycznie zacząłem jeździć rękoma po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mana_mana Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu 07.11.06, 11:59 Pół biedy, że od tyłu. Ale jak wytłumaczyć skarpetkę na nosie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpetka na nosie Re: Mana_ mana rozłożyłaś mnie na łopatki :-D IP: *.net.upc.cz 07.11.06, 15:14 bo ja taki mały MASO jestem. --------------------------------- Skarpetki nie tylko na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu IP: *.outsourcing.atman.pl 07.11.06, 15:51 Akcja w pełni rozwinięta, środek nocy... zaspany krzyk z pokoju syna "CISZEJ TAM!!!" ... i co tu odpowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilek Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu IP: 217.153.76.* 07.11.06, 16:02 Co robić? Po pierwsze albo zamontować drzwi zamykane na klucz, albo nauczyć dziecko, że nie wchodzi się do pokoju rodziców bez pukania. Po drugie jak się nie mieszka w rozległym domu gdzie sypialnie członków rodziny są oddalone od siebie o 50 m to niestety trzeba się nauczyć kochać po cichu. Inaczej można przyprawić o traumę dziecko i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu 07.11.06, 16:11 Eeee... lepiej powiedzieć szkrabowi, że mama i tato bawią się w "najzabawniejsze zwierzęta świata" zawidziane na Animal Planet. W razie wyraźnej chęci dziecka do przyłączenia się do zabawy, zawsze można mu zaproponować jego okrojoną wersję, a samemu w przyszłości wypróbować pozycje "na żółwia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek A dlaczego nie wyjasnic po prostu IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.06, 16:17 ...ze mama z tata maja seks. A jak bedzie pytało co to takiego, ten seks, rozpoczac bardzo długi i bardzo nudny wykład na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary musimy cię synku dorobić IP: 217.153.205.* 07.11.06, 16:42 Boś niedorobiony. Tak trzeba odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu IP: *.aster.pl 07.11.06, 17:23 nigdy nie zapomnę jak ładnych parę lat temu kochałam się z chłopakiem w swoim pokoju za szafą, wszedł mój młodszy brat z problemem matematycznym, a my , będąc w trakcie, przez kilka minut rozwiązywaliśmy z nim zaocznie to zadanie, brat chyba coś wyczuł bo do szafy nie doszedł, my mieliśmy problemy z oddychaniem, w sumie fajne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpetka na nosie Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu IP: *.net.upc.cz 07.11.06, 19:35 duuuuża SZPARA była za tą szafą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rex7 Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu 23.11.06, 16:43 Gość portalu: skarpetka na nosie napisał(a): duuuuża SZPARA była za tą szafą :-) To była Szparka Sekretarka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivva1 Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu 24.11.06, 00:31 Pół biedy jak dziecko zobaczy, pomyśli i zapomni. Problem jak opowie o tym Pani w przedszkolu, pozostałym dzieciom, sąsiadce i Babci, która akurat odwiedza rodzinkę. Znam taki przypadek a rezolutna dziewczynka nie oszczędzała w słowach jak to mama wysoko podskakiwała.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszczu Re: dziecko nas nakryło przy bzykaniu IP: *.crowley.pl 24.11.06, 11:06 a dlaczego to ma byc problem? wszyscy ludzie to robia, tak samo jak spia, jedza i chodza do toalety Odpowiedz Link Zgłoś