lekarzzewsi Kobiety - mistrzynie głupich pytań 14.11.06, 11:14 "- O czym myślisz?..." "- Kochasz mnie?..." "- Czy chciałbys sie kochac z 2-ma kobietami na raz?..." "- Czy myslisz o innych dziewczynach, kiedy kochasz się ze mną?..." "- Śpisz?..." A ze szkoły pamiętam takie, tym razem kolegi:"- Czy ryba- delfin jest ssakiem?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willemeijn Re: najglupsze pytanie IP: 217.153.150.* 14.11.06, 11:32 Kolezanka pracujaca w muzeum w Sztokholmie oprowadzala grupke amerykanow. W pewnym momencie puszysta pani z Teksasu: Czy wy macie te same problemy z wikingami jak my z czarnymi??? !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajka Re: najglupsze pytanie IP: 217.153.131.* 14.11.06, 11:51 Czy ta droga to tedy? Obudzilem Cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatUK Re: najglupsze pytanie IP: *.cf.ac.uk 14.11.06, 11:55 w sklepie kupuje kiebasy na grilla. pani sie pyta: ile potrzebujesz?? ja: szesc pani: to wez 5 bo mam 4 Da????????? pompa :D Odpowiedz Link Zgłoś
fastul najgłupsza odpowiedz 14.11.06, 12:09 Dzwoni telefon do firmy KLIENT: nie mam internetu BOK: a skąd pani dzwoni? KLIENT: z komórki Odpowiedz Link Zgłoś
mru-mru1 Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 12:13 nie ma glupich pytań są tylko głupie opowiezi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Czy mozna wywiesc internet za granice? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.06, 13:00 Lekcja geografii - lata 70-siate. Nauczyciel pyta: kto jest armatorem polskich statkow? Zglasza sie kolezanka i odpowiada: Zwiazek Radziecki /autentyczne/ Odpowiedz Link Zgłoś
step44 Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 13:03 Baco - potrzebujecie drewno? Eeeee, nie potrzebuje! - odpowiada Baca Na drugi dzien baca wstaje z lozka, podchodzi do okna i widzi ...... ........... ,ze drewna na placu nie ma!!!!!!!!! ---------------------------------------------------------- Dzwoni telefon: Czy to mieszkanie panstwa Kowalskich? To pomylka! Tutaj w ogole nie ma telefonu! ---------------------------------------------------------- Pyta sie chlopiec sprzedawce w sklepie piekarniczym: Czy macie suche bulki? Mamy, a ile chciales? Dobrze wam tak, po co zescie tyle napiekli??? ---------------------------------------------------------- Po meczu pyta sie bramkarz swojego trenera - bylem niezly, co? Na to trener - w zeszlym tygodniu byles lepszy! Przeciez ja nie gralem w zeszlym tygodniu! No wlasnie, dlatego! ------------------------------------------------------------ - Co sie stalo twojej zonie, ze ma takie poparzone ucho? - Prasowala i nagle zadzwonil telefon ..... -------------------------------------------------------------- - Czy panowie biegli? - pyta sedzia dwoch wchodzacych na sale sadowa. - nie, podjechalismy tramwajem! --------------------------------------------------------------- Szef do nowej sekretarki: - Miala pani byc tu o osmej!!!!!!!!! - A co, wydarzylo sie cos ciekawego? ---------------- pozdrowienia Step44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Wcale nie takie glupie. IP: *.biol.uni.torun.pl 14.11.06, 13:01 Sa samochody, ktore maja dwa wsteczne biegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Wcale nie takie glupie. IP: *.um.krakow.pl 14.11.06, 13:07 Mój kumpel ma znajomą - pani po czterdziestce, nauczycielka matematyki w prywatnej szkole, ale niektóre jej odzywki, to naprawdę... Pewnego razu dzwoni do niej na komórkę (wiedział, że nie ma jej w domu). Ona odbiera i pyta: Zbyszek, a skąd wiedzałeś że jestem w górach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: najglupsze pytanie IP: *.crowley.pl 14.11.06, 13:19 Jedna moja znajoma zapytała kiedyś podczas ogladania zawodów w druzynowych skokach narciarskich w jakiej druzynie skacze Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwewed Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:54 W drozynie z Wisly... skoczkowie tez naleza do klubow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: najglupsze pytanie IP: *.crowley.pl 14.11.06, 15:00 Tak, tylko oni tam skakali w drużynach z danego kraju, to były Mistrzostwa Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:22 ostatnio z okazji wyborów zadałam pytanie mojemu ojcu: a jak jeden z kandydatów nie uzyska 50% to co będzie? Tylko że w mojej gminie startowało 2 kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najglupsze pytanie IP: *.po.opole.pl 14.11.06, 13:37 kochasz mnie jeszcze? trudno zeby odpowiedziec osobie z ktora jest sie w ziwazku " nie juz chyba tego nie czuje"- odpowiedz jest poprostu wymuszona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40%vol:) Re: najglupsze pytanie IP: *.chello.pl 14.11.06, 13:50 Bedac w przychodni,chcialam dowiedziec sie,czy na badanie krwi mam przyjsc na czczo, zamiast tego zapytałam `czy musze byc na trzezwo?` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: najglupsze pytanie IP: 81.21.194.* 14.11.06, 13:52 Moim zdaniem najgłupsze pytanie to pytanie do sprzedwczyni w sklepie: "Proszę Pani, a ta szynka jest dobra?" I co sprzedawczyni ma odpowiedzieć na takie pytanie? Nieee, niech Pani nie kupuje, syfiasta jest? Zawsze powie że dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
togho Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 13:54 Wszelkie pytania zaczynające się od: Czy wiesz, że...(tu jakaś informacja) Jak można odpowiedzieć "nie" skoro pytający właśnie mnie o tym czymś poinformował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła kilka gastronomicznych :) IP: 80.51.240.* 14.11.06, 14:03 klientka pyta kelnerkę: - a te gołąbki z miesem i ryżem to znaczy, że jeden jest z mięsem a drugi z ryżem? :) - a surówki to przychodzą z daniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciaS Re: kilka gastronomicznych :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:10 Opowiadam koleżance kiedyś, jak to córeczka kolegi (alergiczka) wpadła do nas do kuchni i pyta mojego taty, przygotowującego mięso na obiad: - Proszę pana, a te kurczaki są wołowe, czy wieprzowe, bo wieprzowych nie mogę? Koleżanka uśmiecha się i po chwili: - hehe, a jakie były? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: kilka gastronomicznych :) IP: *.stansat.pl 15.11.06, 12:10 > nie alergiczka tylko żydówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oranz knajpiane cd... 14.11.06, 14:14 a te lody to bardzo stare? moja odpowiedź : bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: kilka gastronomicznych :) IP: 80.51.240.* 14.11.06, 14:23 koleżanka do ekspedientki : - zastałam majonez? ekspedientka : - tak, poprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:07 Rzecz działa się kiedyś dawno w jakimś schronisku. Koleś zamaszystym ruchem oderwał kawał papieru toaletowgo, zdjął szelki i zbiera się do wyjścia z pokoju. Jego ówczesna dziewczyna na to: GDZIE IDZIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzelbiały Re: najglupsze pytanie ze wschodu IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 14:54 Gdzieś koło Białegostoku na bazarze Śledzie so? Tak. Da dwa! Dzwoniłem kiedys do firmy wywążącej odpady firma nazywa się (BŁYSK) -Dzień dobry czy to BŁYSK? -BŁYSK? BŁYSK będzie jak posprzątam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: najglupsze pytanie IP: 195.116.182.* 14.11.06, 14:54 ja do taty: czy człowiek może żyć bez głowy? (po programie w tv, że serce jest najważniejsze...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:05 A co z głupimi odpowiedziami? Mój typ: na pytanie "dokąd idziesz" najgłupsza odpowiedź: "przecież jeszcze nie wyszedłem". Tak jakbym po jego wyjściu miała kogo zapytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juaaaa Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:11 chlopak kiedys pyta kolezanke na pierwszej randce.. "Ile zarabiaja Twoi rodzice?" no.. i nie mieli po 16 lat ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
canabis Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 15:19 prezes mówi, chciałbym żeby wszystkim było dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:33 w serialu "Skrzydła" występował staruszek terroryzujący wszytskich naookoło głupimi pytaniami, moje ulubone brzmi: - skoro psy pocą się przez język, to po co im pachy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:49 dwa lata temu jak bylam w stanach, to facet znajomej zadawal pytania typu: "czy macie w polsce telefony komorkowy?" itp. ale jak zapytal "do you have lesbians in poland?" to nie wiedzialam, czy sie smiac czy plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanskloss2009 Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:53 w sklepie klient do sprzedawczyni - jest mleko ? - a jakie pan potrzebuje ? , chude czy tłuste ? - chude - chudego nie ma - to może być tłuste - tłustego też nie ma - to jakie jest - wogóle nie ma żadnego mleka - a to dziękuję - prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garnizon Fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:57 Media Markt... przychodzi pan i pyta.. " CZY JEST PAPIER DO NISZCZARKI?" - zakupil w efekcie papier foto..- bo on nie ma byle jakiej niszczarki.. siet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejnogbur Re: najglupsze pytanie IP: *.ds2.univ.gda.pl 14.11.06, 16:24 Co się stało się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 16:37 w czasach młodości tacie i jego kolegom pewna slodziutka,acz głupiutka rówieśniczka zapytała bardzo poważnie: "dlaczego wąż nie ma cycuszków?" Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzatko_mojej_mamy Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 17:37 najglupsze dla mnie pytanie to zwykle zadawane w knajpie, a dokladniej w drodze do kibelka: sytuacja jak ponizej: imprezka w knajpie, sobotni wieczor, mnostwo ludzi i mam wrazenie polowa musi odcedzic kartofelki. jak zwykle do damskiego jest 3x dluzsza. ludzie juz nerwowi ;) a tu przylazi taka pinda i z wielka powaga i zdziwieniem - TO KOLEJKA DO UBIKACJI? i co mam takiej odpowiedziec? ze "nie - zlot czarownic" czy "nie - ale taki mam kaprys ze kazda impreze lubie przestac w okolicach wc" ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś