drzejms-buond 27.11.06, 10:53 no i przyczepi sie takie hirajgołegejn Mandaryny a ty człowieku podśpiewuj ten "przebój" cały dzień.. a dziś od samego rana hjumen lig.. ale skąd? ale dlaczego? ale po co? www.youtube.com/watch?v=ss4msJiZ5Yw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intuicja77 Re: Czepiacze 27.11.06, 11:26 do mnie sie wczoraj szanty przyczepiły a więc krzycz heja ho ! odwagę w sercu miej! wielorybów cielska groźne są lecz dostaniemy jeeeeeeee! I tak w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czepiacze 27.11.06, 20:02 Od dawna: "Daj spokojny dzień, Panie Boże nasz, No i przede wszystkim dużo śleeeeeeedziii!" A dzisiaj, o zgrozo, "for de pałer of laaaw!" GRR. Od zawsze w momentach głupawki mam chęć zaśpiewać The Hamster Song. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odydody Re: Czepiacze IP: *.stg.pl 28.11.06, 13:01 Ja po obejrzeniu "Szabli od komendanta" kilka dni śpiewałam "Hej, hej komendancie miły wodzu mój, cośtam, cośtam, strój" Pamiętacie tę piosenkę? Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Czepiacze 27.11.06, 12:04 Mnie opetaly stare przeboje Rudiego Schuberta:" Corka rybaka" i "Monika, dziewczyna ratownika". Mam przechlapane podwojnie, bo nie dosc, ze sie przyczepily to jeszcze zawsze zasmiewalam sie z tekstow i po prostu lubie te glupotki. Wywloklam toto po latach zapomnienia i mam za swoje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Czepiacze IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.11.06, 14:41 Mnie dziś mózg zatruwa Zakręcona Reni Jusis. Już mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czepiacze 27.11.06, 15:08 reni? ooo , tak, kiedys przyczepiła się do mnie jej pieśń KURY-NIOSKI "..ile jeszcze mogę znieść... " śpiewajacej do robaka, grzebiac w ziemi pazurem "...kiedys cieee znajdeee..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Czepiacze IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.11.06, 23:21 Dobre, z tą kurą-nioską :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: Czepiacze 27.11.06, 15:09 Górniczo-hutnicza orkiestra dęta, śpiewa sobie pampararam, 3 dzień;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Czepiacze IP: *.finsbury.com 27.11.06, 15:43 Tymianek i podbial z jednej z radiowych reklam - uslyszlam za dwa lata temu jak przyjechalam do Polski do rodzicow i co jakis czas powraca do mnie i meczy niemilosiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Czepiacze IP: *.server.ntli.net 27.11.06, 18:05 parę dni temu z sentymentu oglądałem stare polskie reklamy, i od tej pory nie mogę się uwolnić od: ...kto popoprowadzi cię przez świat? - Antena! ...kto ci najlepszą radę da?... tu wszystkie informacje masz... i tak w koło macieja.... a żeby to była jeszcze jakaś fajna piosnka to bym przebolał. czemu zawsze najbardziej czepia się mnie to, czego akurat nie cierpię??? RATUNKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewus Re: Czepiacze IP: *.aster.pl 27.11.06, 20:07 ja niedawno usłyszałam "figo fago" Boysów- "bierzesz co się da uu, i na drzewo nie ucieka..." No i od teraz znowu zaczne to ciągle nucić... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czepiacze 28.11.06, 11:06 a dziś od rana.. stara reklama "getoooopaaaaaaaaaaaaaaaaa" ałć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra212 Re: Czepiacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:14 U mnie co jakis czas jak zły sen powraca piosenka, ktora kiedys usłyszałam w Uwadze TVN na temat nowej fali disco polo- tekst przedni: "Tera mnie to wali, bo jestem na fali..." i tak sobie czasami przypomne, najczesciej jadac rano do pracy i koniec jest. W autobusie wszyscy patrza sie na mnie podejrzliwie, co ja taka usmiechnieta o 7:30 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czepiacze 28.11.06, 12:49 a propossss forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=46480262&a=51310893 Odpowiedz Link Zgłoś