• Gość: qwertamaniana Re: FOTO-GRA IP: 83.2.83.* 25.01.09, 11:08
      pl.wikipedia.org/wiki/Plik:HoratioNelson1.jpg
      poproszę o zdjęcie Maradony strzelającego gola ręką
      • Gość: Mysia Maradona strzelający gola ręką IP: *.promax.media.pl 25.01.09, 23:27
        lukas96.fm.interia.pl/maradona4.jpg
        img111.imageshack.us/img111/8130/maradonazv7.jpg
        Poproszę o wieżę widokową na Biskupiej Kopie.
        • slotna Re: Maradona strzelający gola ręką 26.01.09, 02:06
          upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Biskupia_kopa_wieza.jpg/450px-Biskupia_kopa_wieza.jpg
          Prosze o tipsy z wzorkiem spozywczym - takie w cukierki albo kotlety.

--
          Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy.
          • beliska tipsy 26.01.09, 22:45
            i38.tinypic.com/2ahw01x.jpg
            Poproszę o nieprzepisową czyli kolorowo kiczowatą gondolę wenecką.
            • asella kiczowata gondola wenecka. 27.01.09, 13:33
              lh4.ggpht.com/_HGn_7ywJuUw/SE0V3jvwWdI/AAAAAAAACTE/jQu2xz3MV_0/s512/IMG_0124.JPG
              img2.travelblog.org/Photos/15735/85413/f/541556-Venetian-Gondolas-0.jpg

to ja poproszę o tęczowego stworka
              • Gość: kaszpir ? IP: *.chello.pl 27.01.09, 18:12
                dlaczego qwatermaniana w odpowiedzi na wysoki kurs franka szwajcarskiego dała
                Horatio Nelsona ????
                • zas_ale_pyra Kurs CHF i teczowy stworek 28.01.09, 16:12
                  Dzisiejszy kurs franka Szwajcarskiego (wysoki to on byl 4 sierpnia 2008):
                  www.exchange-rates.org/Chart.aspx?iso_code=CHF&base_iso_code=EUR&mode=G&filter=180
                  i teczowy stworek (kurtaczek teczowy):
                  upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Pitta_iris.jpg/240px-Pitta_iris.jpg
                  No, a ja poprosze Boleslawa Chrobrego (Jana Mateki).
                  • asella Boleslaw Chrobry 28.01.09, 21:03
                    klp.pl/admin-malarstwo/images/grafiki/6699.jpg
                    a tutaj ze Światopełkiem przy Złotej Bramie w Kijowie także Jan Matejko
                    www.malarze.com/obrazy/matejko-chrobry.jpg
                    a ja poproszę o Stańczyka ale nie tego, którego autorem jest Matejko
                    • zas_ale_pyra Stanczyk NIE Matejki 28.01.09, 22:48
                      Stanczyk na krakowskim rynku (K.Kisiel):
                      www.rekodzielo.krakow.pl/ang/foto/gobeliny/132stanczyk.jpg
                      na dziedzincu zamku w Niepolomicach:
                      lh3.ggpht.com/_yub3AMeB9B0/RtH6EgBP3oI/AAAAAAAAAsE/Mv7m1ifY-s0/stanczyk.jpg
                      tu co prawda Matejko, ale mniej znany "Stanczyk udajacy bol zeba" (kiedy to
                      Stanczyk udowodnil, ze "w Polszcze najwiecej jest doktorow")
                      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Zeby_Stanczyka.jpg
                      a ja poprosze Ojca Medycyny - Hipokratesa
                      • Gość: ja wiem to Re: Stanczyk NIE Matejki IP: 83.2.83.* 29.01.09, 10:54
                        www.paulina.friko.pl/hipokrates.jpg
                        poproszę o białego k750i
                        • zas_ale_pyra Re: Stanczyk NIE Matejki 29.01.09, 15:51
                          Gość portalu: ja wiem to napisał(a):

> www.paulina.friko.pl/hipokrates.jpg
                          > poproszę o białego k750i

Niestety, Hipokrates NIE DZIALA link.
                          • Gość: Mysia Hipokrates i K750i IP: *.promax.media.pl 29.01.09, 18:07
                            Poproszę o misia uszatka.
                      • Gość: Mysia Hipokrates i K750i IP: *.promax.media.pl 29.01.09, 18:04
                        Hipokrates
                        upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7c/Hippocrates.jpg
                        upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Hippocrates_rubens.jpg
                        content.answers.com/main/content/img/webpics/hippocrates.jpg
                        Poproszę o misia uszatka.
                        i K750i
                        www.sonyericsson.com/cws/file/1.166838.1192990202/K750i_see_the_product_1.jpg
                        • Gość: kaszpir uszatek IP: *.chello.pl 29.01.09, 21:35

kurde.pl/gfx/1/10lat_uszatek.jpg
                          images3.fotosik.pl/188/60838d76991dde55.jpg
                          i poproszę półnagiego Putina
                          • asella półnagi Putin 30.01.09, 11:17
                            www.siberianlight.net/wordpress/wp-content/uploads/2007/08/putin-man-boobs-fishing.jpg
                            visualrian.com/storage/PreviewWM/1621/99/162199.jpg?1223293199
                            ja poproszę o wielką stopę
                            • Gość: Mysia Wielka stopa IP: *.promax.media.pl 30.01.09, 13:27
                              zwierzę
                              upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/Pie_Grande.jpg
                              i wódz Siuksów
                              upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/Big_Foot.jpg
                              A ja poproszę o czarną stopę.
                              • Gość: pajacyk czarna stopa IP: 83.2.83.* 30.01.09, 13:38
                                digart.lajt.pl/1015949,detail.html
                                poproszę o dynamo z wigry 3
                            • Gość: pajacyk Re: półnagi Putin IP: 83.2.83.* 30.01.09, 13:30
                              www.obrazky.pl/obrazky/wielka-stopa-443-OBRAZKY.PL.jpg
                              poproszę o dynamo z wigry 3 ...
                              • zas_ale_pyra Re: półnagi Putin 03.02.09, 17:55
                                Znalazlem tylko Wigry 3 i dynamo zainstalowane NA rowerze:
                                www.rowery.jurekmax.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/496d43ecbd94e0f168233fc746c344fe.jpg
                                Jesli zaliczone to poprosze o tzw. Kielich Dabrowki.
                                • asella Kielich Dabrowki 03.02.09, 19:21
                                  znaleziska.org/wiki/images/thumb/2/2f/Kielich_D%C4%85br%C3%B3wki_I%2C_Trzemeszno_-_czb.jpg/400px-Kielich_D%C4%85br%C3%B3wki_I%2C_Trzemeszno_-_czb.jpg
                                  www.gniezno.hg.pl/images/muzea.3.jpg

to ja poproszę o szklankę wody
                                  • Gość: pajacyk Re: Kielich Dabrowki IP: 83.2.83.* 03.02.09, 20:19
                                    dziewczynamalina.blox.pl/resource/szklanka_wody.jpg
                                    poproszę kichającą osobę -> obojętnie kto byle kichający
                                    • zas_ale_pyra Kichajacy 03.02.09, 20:26
                                      Aaaaa, psik!!!!!!!!!!!!
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=90806769&a=90813314
                                      www.immediart.com/catalog/images/bigger_images/SPL_5_M130797-Man_sneezing.jpg
                                      www.ehsinnovators.com/images/sneezing.jpg
                                      www.natural-health.com.my/articlephoto/Content/Allergic%20Rhinitis%20CArt1.jpg
                                      Poprosze Brunona z Kwerfurtu.
                                      • asella Brunon z Kwerfurtu 03.02.09, 21:22
                                        www.kuria.lomza.pl/foto/brunon.jpg
                                        wrota.warmia.mazury.pl/images/stories/brunon.jpg

ja poproszę o bazyliszka
                                        • Gość: pajacyk Re: Brunon z Kwerfurtu IP: 83.2.83.* 03.02.09, 21:29
                                          pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Basilisk_aldrovandi.jpg
                                          poproszę o zabitą lub zdechłą muchę
                                          • Gość: Mysia Zabita mucha IP: *.promax.media.pl 03.02.09, 22:58
                                            wd4.photoblog.pl/p1/18/02/5589353.jpg
                                            wd4.photoblog.pl/p1/96/C5/1972233.jpg
                                            Poproszę o wściekłe gacie.
                                            • asella wściekłe gacie 05.02.09, 23:53
                                              img1.gildia.pl/_n_/film/filmy/wrong_trousers/poster-200.jpg
                                              farm1.static.flickr.com/91/239599825_04ffb52702.jpg?v=0

o ja poproszę o kosyniera
                                              • zas_ale_pyra Kosynier 06.02.09, 01:26
                                                Chelmonskiego:
                                                artyzm.com/obrazy/chelmonski-kosynier.jpg
                                                Stachowicza:
                                                www.wawel.net/images/malar/malarstwo_2004/stachiewicz/htm/29.htm
                                                Dab: "Kosynier"
                                                www.miastodzieci.pl/includes/phpThumb/phpThumb.php?src=/images/stories/new/120473wierzba2mickiewicz.jpg&hp=300&wl=300
                                                a ja poprosze Mieszka II Lamberta
                                                • Gość: Mysia Mieszko II Lambert IP: *.promax.media.pl 07.02.09, 17:45
                                                  upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/Mieszko_II_Lambert.jpg
                                                  Poprosze o szpilkę.
                                                  • slotna Re: Mieszko II Lambert 08.02.09, 13:43
                                                    Szpilka:

alejahandlowa.pl/obr/victor/600659_d.jpg
                                                    Prosze o rozowego osiodlanego konia.

--
                                                    Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy.
                                                  • asella różowy osiodłany koń 09.02.09, 21:03
                                                    rochesterdelights.com/store/media/PrettyInPinkHorse.jpg
                                                    www.birgiterath.com/pink-horse/images/pink-horse.jpg
                                                    k43.pbase.com/o4/65/389165/1/57553425.Pinkhorse.jpg

to ja poproszę o osiodłanego osła (nie musi być różowy)
                                                  • Gość: Mysia osiodłany osioł IP: *.promax.media.pl 09.02.09, 21:57
                                                    www.bosko.pl/relaksik/foto/magdalubawy.jpg
                                                    Poproszę o strzałę amora.
                                                  • zas_ale_pyra Strzala Amora 09.02.09, 23:54
                                                    Czyje serce przebije?
                                                    www.grand-illusions.com/acatalog/cupids_arrow.jpg
                                                    www.clipartguide.com/_named_clipart_images/0511-0712-1714-5554_Heart-tipped_Cupids_Arrow_clipart_image.jpg
                                                    dreamsprayer.home.att.net/CupidsArrow.jpg
                                                    a ja poprosze Brame Lednicka
                                                  • Gość: Mysia Brama Lednicka IP: *.promax.media.pl 10.02.09, 21:32
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/LednicaBramaRyba.jpg
                                                    mapy.pomocnik.com/img/photos2/800px-brama-ryba.jpg
                                                    Poproszę o krzywą wieżę w Polsce.
                                                  • zas_ale_pyra Krzywa Wieza w Toruniu 11.02.09, 02:59
                                                    Pochyla sie...
                                                    farm4.static.flickr.com/3207/2992348862_292561b88c.jpg
                                                    www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/t/Torun_Krzywa_Wieza2.jpg
                                                    static.panoramio.com/photos/original/4463638.jpg
                                                    Poprosze miecz normanski z ca X/XI w.
                                                  • Gość: Mysia miecz normanski z ca X/XI w. IP: *.promax.media.pl 13.02.09, 18:15
                                                    www.platnerz.com/platnerz-com/bron/dalej/miecz_romanski/f_0_adalbertus.jpg
                                                    Poproszę o kapliczkę na wodzie.
                                                  • zas_ale_pyra Kaplica na wodzie 13.02.09, 23:54
                                                    Trzeba do niej doplynac:
                                                    i.pbase.com/o6/72/289872/1/77684795.Hht0nbPB.IMG_0469.JPG
                                                    a do tej mozna dojsc:
                                                    farm1.static.flickr.com/64/229863101_fece53591b.jpg?v=0
                                                    a ja poprosze Kaplice w kopalni soli w Wieliczce.
                                                  • Gość: Mysia Kaplice w kopalni soli w Wieliczce IP: *.promax.media.pl 14.02.09, 13:02
                                                    Kaplica św. Kingi
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Wieliczka_salt_mine.jpg
                                                    m.onet.pl/_m/e5ef078f82ac38e586dd1a2a7fbab255,14,1.jpg
                                                    grafik.rp.pl/grafika2/61448,85234,9.jpg
                                                    Kaplica św. Antoniego
                                                    www.kopalnia.pl/img/site/37/2.jpg
                                                    www.kopalnia.pl/img/site/37/3.jpg
                                                    Kaplica św. Jana
                                                    www.kopalnia.pl/img/site/64/1.jpg
                                                    Kaplica św. Krzyża
                                                    www.kopalnia.pl/img/site/50/1.jpg
                                                    Poproszę o czarownicę ze Skamieniałego Miasta.
                                                  • jamala.mi czarownica..... 14.02.09, 15:02
                                                    proszę bardzo:
                                                    zpkp.republika.pl/crpk/skamieniale/czarownica1.jpg
                                                    www.agroportal.net.pl/zdjecia/czarownica.jpg
                                                    www.wrotamalopolski.pl/NR/rdonlyres/4EBB5C1C-3890-4F16-BC0C-C45AE66FAF45/7970/skamieniale_miasto3.jpg
                                                    a ja poproszę wiedzmę ze wschodu
                                                  • zas_ale_pyra Wiedzma ze wschodu 22.02.09, 16:50
                                                    Budowac bedzie domki z piernika tylko w Europie WSCHODNIEJ:
                                                    www.cartoonstock.com/lowres/ksm0516l.jpg
                                                    1642 - Connecticut (to WSCHODNIE Stany) Sad nad czarownicami:
                                                    i157.photobucket.com/albums/t45/maggie6138/witch_trial.jpg
                                                    No, to ja sie cofam w czasie, i poprosze sredniowieczny helm rycerski.
                                                  • asella sredniowieczny helm rycerski 22.02.09, 22:16
                                                    www.platnerz.com.pl/helm-garnczkowy-p-111.html
                                                    www.platnerz.com.pl/helm-sredniowieczny-sallet-p-127.html
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/68/Helm_DSC02194.JPG

a ja poproszę o terminatora
                                                  • Gość: Mysia Terminator IP: *.promax.media.pl 22.02.09, 23:06
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/44/Terminator1001.jpg
                                                    ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ1Mzk0MzgyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDk0MDQyMg@@._V1._SX600_SY399_.jpg
                                                    ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk5NTg4MzI5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTY4NzEyMg@@._V1._SX284_SY400_.jpg
                                                    Poproszę o osobę odgarniającą śnieg.
                                                  • zas_ale_pyra Osoba odgarniająca śnieg 23.02.09, 03:32
                                                    Brr, co za robota.
                                                    davidswanson.files.wordpress.com/2008/01/snow-shovel.jpg
                                                    www.fnal.gov/pub/today/images07/snow_shovel_1.jpg
                                                    www.robot-japan.com/articles/ToyFair-2006/Toy-Fair-2006/Snow-shoveling.jpg
                                                    www.event-decor.com/bin/photos/snow_shoveling.jpg
                                                    A ja poprosze Drzwi Gnieznienskie.
                                                  • asella Drzwi Gnieznienskie 23.02.09, 20:44
                                                    www.zjazd.eu/_album/45,400.jpg
                                                    x.garnek.pl/ga2903/ae7da60120a0e7a4245778a3/wielkopolska_gniezno.jpg

ja poproszę o różowe drzwi
                                                  • zas_ale_pyra Różowe drzwi 23.02.09, 23:40
                                                    Prosze uprzejmie:
                                                    farm4.static.flickr.com/3006/2851242185_b904819ac3.jpg
                                                    www.rgcphotography.com/images/Doors/pink_doors.jpg
                                                    lh4.ggpht.com/_PLfZEyvOhsM/RhtZC09FjLI/AAAAAAAAAOU/Qh2m0fVMJ90/DSC_2634+(Medium).JPG
                                                    1.bp.blogspot.com/_MU9ocOH-NHw/SHhoIrFk4VI/AAAAAAAAA2Q/O95xL2zlWn4/s320/45785826_b945a27ad6.jpg
                                                    a ja poprosze tym razem FRAGMENT z Drzwi Gnieznienskich, o ile to mozliwe to
                                                    scena meczenstwa sw. Wojciecha (nie upieram sie)
                                                  • asella sceny z Drzwi Gnieźnieńskich 24.02.09, 10:46
                                                    www.mikolaj-bydgoszcz.home.pl/kpg/kpg04.jpg
                                                    www.zrodlo.krakow.pl/Archiwum/2003/16/06.gif
                                                    www.euroforum.pl/_album/46,400.jpg
                                                    a ja poproszę o ciekawą kołatkę do drzwi
                                                  • Gość: Mysia Kołatki do drzwi IP: *.promax.media.pl 24.02.09, 22:23
                                                    Koładka arabska - jedna z kolatek jest przeznaczona dla mezczyzn, druga dla kobiet. wydaja rozne dzwieki, dzieki czemu mieszkanki domu od razu wiedza, ze idzie mezczyzna, i nalezy przywdziać odpowiednie okrycie:
                                                    www.arabia.pl/gallery/albums/album44/amd.jpg
                                                    łopatka :)
                                                    images.marketplaceadvisor.channeladvisor.com/hi/66/65893/10137_-_2.jpg
                                                    i bardziej typowe:
                                                    slubnyprezent.pl/galeria_sklep/wyroby_mosiezne/kolatki/duza_kolatka_kon_arabski.jpg
                                                    www.klamex.pl/zoom.php?images/kolatki/11_big.jpg#
                                                    www.klamex.pl/zoom.php?images/kolatki/22_big.jpg#
                                                    www.klamex.pl/zoom.php?images/kolatki/8_big.jpg#
                                                    Poproszę o śliwki w kompocie.

• Gość: tusiaczek Śliwki w kompocie IP: *.is.net.pl 24.02.09, 23:59
                                                    www.wrotapomorza.pl/res/wizytowka/unikalne_pomorze/kulinaria/nalewka_ok.jpg

Ja poproszę słonia na szczęście z uniesioną trąbką :)
                                                  • asella słoń na szczęście 25.02.09, 18:42
                                                    charleyn.net/exhibition/images/original_art/thumbnails/00elephant001.jpg
                                                    hanoiswans.files.wordpress.com/2007/06/laoatian-elephants.jpg
                                                    www.muggins.com/photos/catalogue/306.jpg
                                                    a ja poproszę o myszoskoczka
                                                  • zas_ale_pyra Myszoskoczek 25.02.09, 19:18
                                                    Otoz i on:
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/40/Myszoskoczek2.jpg
                                                    www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/ad_p/do_2002_10_26/myszoskoczek.jpg
                                                    images2.fotosik.pl/195/dfb4d28ea6817036.jpg
                                                    A ja nadal we wczesnym sredniowieczu, poprosze tarczownika z X/XI wieku
                                                  • Gość: Mysia Tarczownik IP: *.promax.media.pl 25.02.09, 20:10
                                                    www.s-model.lap.pl/esklep_php/images/fullfoto/f025.jpg
                                                    www.s-model.com.pl/foto16/f025s.jpg
                                                    Poproszę o pałac Radziwiłłów w Antoninie.
                                                  • Gość: eluśka Re: Tarczownik IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.09, 20:19
                                                    www.galeriawielkopolska.info/zdjecia/antonin/antonin2.htm
                                                    :) a ja poproszę spadającą gwiazdę:)
                                                  • zas_ale_pyra Re: Tarczownik 26.02.09, 04:19
                                                    Oto ona:
                                                    sleeplessrou.files.wordpress.com/2008/07/fallingstar.jpg
                                                    blog.wired.com/photos/uncategorized/2007/11/25/meteor.gif
                                                    www.bearuk.net/Tallinn/fallingstar.jpg
                                                    a ja ciagle w tym wczesnym sredniowieczu - poprosze topor bojowy z X/XI wieku
                                                  • asella topor bojowy 26.02.09, 19:44
                                                    Niemiecki topór wojenny - XI wiek:
                                                    foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=1/images2003/20030420212121.jpg

to ja poproszę o dziecko ssące kciuk :)
                                                  • zas_ale_pyra Dziecko ssące kciuk 26.02.09, 22:22
                                                    Topor sie NIE otworzyl, buu!
                                                    A teraz to juz dziecko ssące kciuk :
                                                    4.bp.blogspot.com/_e1qMawXZW9g/RlVN1WsTkxI/AAAAAAAAAN4/UK9UbRWofMU/s400/Perfume%2B%26%2Bthumb%2Bsucking008.JPG
                                                    www.elnorawren.com/images/thumbsuck.jpg
                                                    thecasualperfectionist.com/wp-content/uploads/2009/01/claire-and-her-thumb.jpg
                                                    www.bunnydesign.com/images/thumb_sucking.jpg
                                                    to jeszcze w ZYCIU PLODOWYM.
                                                    img.photobucket.com/albums/v480/twodots/fetus1.jpg
                                                    A ja poprosze, jako ze sie nie otwiera, raz jeszcze topor bojowy z X/XI wieku.
                                                  • asella Re: Dziecko ssące kciuk 27.02.09, 10:59
                                                    wklejam ponownie - dziwne u mnie otwiera się bez problemu hmm.....
                                                    foty.ifd.pl/sb.asp?w=520&p=1/images2003/20030420212121.jpg

ale jakby co to tu są inne:
                                                    www.medieval-weaponry.co.uk/acatalog/DX636.jpg
                                                    www.medieval-weaponry.co.uk/acatalog/HW2041.jpg
                                                    www.by-the-sword.com/acatalog/images/XH2041.jpg
                                                    therionarms.com/reenact/therionarms_c396a.jpg
                                                    no teraz to na pewno jakiś link się otworzy :)

a ja poproszę o coś śmiesznego

• Gość: zuzer Re: Dziecko ssące kciuk IP: 88.83.98.* 27.02.09, 13:31
                                                    no to deklinacja...
                                                    www20.patrz.pl/u/f/05/00/51/50051.jpeg
                                                  • zas_ale_pyra Re: Dziecko ssące kciuk 28.02.09, 23:14
                                                    "Zuzer", nie podales/as co chcesz i gra stoi w miejscu....
                                                  • Gość: Mysia Re: Dziecko ssące kciuk IP: *.promax.media.pl 03.03.09, 13:49
                                                    Skoro ZUZER się nie odzywa to ja poproszę o pomnik Waltera Scotta.
                                                  • zas_ale_pyra Pomnik Sir Walter Scotta 03.03.09, 17:34
                                                    W Edinburgh:
                                                    www.birchimages.co.uk/galleryimages/Sir%20Walter%20Scott.JPG
                                                    w Nowym Jorku
                                                    www.forgottendelights.com/images/Scott.JPG
                                                    w Holu Parlamentu (gdzie???):
                                                    www.geo.ed.ac.uk/scotgaz/images/p3902.jpg
                                                    a ja wracam do czasow wspolczesniejszych z tego X/XI wieku i poprosze tym razem
                                                    Edmunda Fettinga.
                                                  • Gość: Mysia Edmund Fetting IP: *.promax.media.pl 04.03.09, 13:16
                                                    gfx.filmweb.pl/p/43/85/44385/115990.1.jpg
                                                    w "Podróży za jeden uśmiech"
                                                    www.filmpolski.pl/z1/61z/4461_31.jpg
                                                    "W Pustyni i w puszczy"
                                                    www.filmpolski.pl/z1/38z/138_1.jpg
                                                    "Nad Niemnem"
                                                    www.filmpolski.pl/z1/09z/1809_6.jpg
                                                    "Daleko od szosy"
                                                    www.filmpolski.pl/z1/17z/3417_30.jpg
                                                    "Głos ma prokurator"
                                                    www.filmpolski.pl/z1/81z/1881_6.jpg
                                                    "Lekis. Rękopis..."
                                                    www.filmpolski.pl/z1/67z/1067_8.jpg
                                                    www.filmpolski.pl/z1/67z/1067_22.jpg
                                                    i grób na Powiązkach
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Nagrobek_Edmund_Fetting.JPG
                                                    A ja poproszę o kamienny dom w Kutnej Horze.
                                                  • zas_ale_pyra Kutna Hora - Kamienny Dom 04.03.09, 18:18
                                                    Prosze uprzejmie - wielkie dzieki Mysi za super serie Edmunda Fettinga:
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b2/KUTNA_HORA_(js)_14.jpg/450px-KUTNA_HORA_(js)_14.jpg
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/77/KUTNA_HORA_(js)_5.jpg/300px-KUTNA_HORA_(js)_5.jpg
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d9/KUTNA_HORA_(js)_15.jpg/132px-KUTNA_HORA_(js)_15.jpg
                                                    a ja poprosze barokowy kosciol Kamedulow w Bieniszewie k/Konina.
                                                  • Gość: Mysia barokowy kosciol Kamedulow w Bieniszewie k/Konina IP: *.promax.media.pl 05.03.09, 16:21
                                                    Prosze bardzo :)
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/d/d0/Bieniszew1.jpg
                                                    wnętrze kościoła
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/73/Bieniszew_prezbiterium.JPG
                                                    A ja poproszę o zamek w Gołuchowie.
                                                  • zas_ale_pyra Zamek w Gołuchowie 05.03.09, 18:04
                                                    Prosze, z zewnatrz:
                                                    www.polskieszlaki.pl/zdjecia/slonko78/goluchow_zamek_wparku.jpg
                                                    elesdia.res.pl/foto01/goluchow-zamek2.jpg
                                                    www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/g/Goluchow(js)1.jpg
                                                    i wnetrza:
                                                    www.galeriawielkopolska.info/zdjecia/goluchow/wnetrza/goluchow7.jpg
                                                    www.turfoto.info/goluchow/goluchow%20(4).jpg
                                                    www.galeriawielkopolska.info/zdjecia/goluchow/wnetrza/goluchow9m.jpg
                                                    a ja poprosze niezapomnianego Gustawa Holoubka.
                                                  • malaczarna81 Zamek w Gołuchowie 05.03.09, 18:22
                                                    www.pleszew.starostwo.gov.pl/galerie/23/77/1248.jpg
                                                    img.interia.pl/turystyka/nimg/Malowniczy_zamek_2410948.jpg
                                                    fotogalerie.p1718.futuro.pl/images/storage2/galeria/upload/27/41/90/2741901192546376s1.jpg
                                                    poproszę przebiśniegi

• ewa.c3 Przebiśniegi 05.03.09, 21:14
                                                    Z ogromną przyjemnością :
                                                    www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2201_2006-0204.JPG
                                                    www.polskaniezwykla.home.pl/_galleria/albums/userpics/10001/rezerwatmuncol~0.jpg
                                                    powiało wiosną.
                                                    W zamian poproszę 2 różne okładki Lesia.
                                                  • asella okładki Lesia 06.03.09, 09:31
                                                    imguser.gandalf.com.pl/pd_2991.jpg
                                                    www.sklep.architekci.pl/photo/828.jpg?sess_id=a874837040c6b154fe000a37688a0644
                                                    to ja ponownie poproszę o psa z dużymi uszami
                                                  • malaczarna81 pies z dużymi uszami 06.03.09, 13:23
                                                    corporatetalker.files.wordpress.com/2008/05/dog-with-big-ears.jpg
                                                    www.david-farmer.com/images/dog-big-ears.jpg
                                                    farm2.static.flickr.com/1056/533012566_bb9beeee0e.jpg?v=0
                                                    poproszę kogel-mogel

• asella kogel-mogel 06.03.09, 13:53
                                                    3.bp.blogspot.com/_WbuxvfeRxX4/R_5uZ10PcaI/AAAAAAAADTM/ncJyWzx2ebk/s1600-h/HPIM4669.JPG

proszę o wygodne łóżko
                                                  • zas_ale_pyra Wygodne łóżko 06.03.09, 18:20
                                                    Mysle, ze wygodne:
                                                    www.luxurylaunches.com/entry_images/0408/08/sphere-bed.jpg
                                                    Chetnie bym sie TAM przespal:
                                                    www.belizehotdeals.com/imageBank/Hotels/1065632462370/Rooms/P12/d.jpg
                                                    a moze tu?
                                                    www.frenchentree.com/france-lot-quercy-test/images/Lavender_room_2006.jpg
                                                    a ja poprosze NADAL (dwie osoby odpowiedzialy rownoczesnie, stad pewnie moje
                                                    zyczenie przelecialo obok) - Gustawa Holoubka.
                                                  • asella Gustaw Holoubek 06.03.09, 22:05
                                                    www.poema.art.pl/_opt/new-image.php?img=1204816686-32689e.jpg&maxwidth=600
                                                    www.gzm.org.pl/pol/images/Ula/gustaw%20holoubek.jpg
                                                    static.m1.respectance.com/data/photos/bygCKISPOP0XPPr_o.jpg?v=0

to ja poproszę o cywetę afrykańską
                                                  • Gość: Mysia Cyweta afrykańska IP: *.promax.media.pl 07.03.09, 02:16
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7c/Zibetkatze.jpg
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/AfricanCivet.jpg
                                                    A ja poroszę o cywetę indyjską.
                                                  • malaczarna81 Cyweta indyjska 07.03.09, 07:55
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Viverra_zibetha_ras.jpg
                                                    www.kostich.com/Indian_Civet.jpg
                                                    dla mnie rafa koralowa
                                                  • asella rafa koralowa 07.03.09, 11:02
                                                    www.adamaqua.com/photo/05_coral_reef_scene.jpg
                                                    photography.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Photography/Images/Content/orange-basslets-761653-sw.jpg
                                                    cache-media.britannica.com.cdnetworks.net//eb-media/04/92704-004-C198D010.jpg

dla mnie milion w obojętnie jakiej walucie :)
                                                  • Gość: Mysia Milion IP: *.promax.media.pl 07.03.09, 14:04
                                                    www.banknoty.republika.pl/po_1990/pliki/milion_15lutego1991.jpg
                                                    photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/544/78/47/544784758
                                                    photos01.allegroimg.pl/photos/400x300/563/75/24/563752403
                                                    Poproszę o Klasztor Pasjonistów w Sadowiu.
                                                  • Gość: gia Re: Milion IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.09, 17:32
                                                    www.ostrowwielkopolski.pl/zasoby/images/archiwum/samorzadowy-serwis-informacyjny/parafie/sadowie/klasztor-w-sadowiu/m_klasztor_w_sadowiu.jpg
                                                    Ja poprosze o wyżła w biegu :)
                                                  • asella wyżeł w biegu 07.03.09, 21:23
                                                    www.mydogbreed.com/images/german-shorthaired-pointer-health.jpg
                                                    img484.imageshack.us/img484/471/819aud2.jpg
                                                    www.noworadomsk.pl/zbior/strony/radomsko/mdk/nordyckie_foto/zaprzegi/pict0250.jpg
                                                    www.survival.infocentrum.com/s/z/tracz_zaprzegi/4325.jpg
                                                    to dla mnie konie w biegu - najlepiej fryzyjskie
                                                  • jamala.mi konie w biegu 07.03.09, 22:28
                                                    proszę,chociaż nie nadają się do długiego biegu:)
                                                    media7.mojageneracja.pl/oioreopiiw/mediumk4ebmc55488586543e1f922726.jpg
                                                    img93.imageshack.us/img93/6601/diabolo2de1.jpg
                                                    www.rasykoni.pl/files/images/fryzyjski10.jpg
                                                    plfoto.com/zdjecia_new2/1398057.jpg
                                                    a ja poproszę naszego konika polskiego
                                                  • asella konik polski 08.03.09, 00:44
                                                    images50.fotosik.pl/75/704e4a5bc25d1436.jpg
                                                    www.kemeri.gov.lv/_Aktualitates/Foto/zirgi1.jpg
                                                    www.polska.pl/gal/72/129/22/med.jpg
                                                    www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/4104__1973.jpg
                                                    www.superspanie.pl/konkurs_fotograficzny/78_KONIK_POLSKI_m.jpg

to ja poproszę o siedzącego konia
                                                  • zas_ale_pyra Siedzacy kon 08.03.09, 02:43
                                                    Siedzi, rzeczywiscie:
                                                    www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/505690/2/istockphoto_505690-sitting-horse.jpg
                                                    www.tracy-porter.net/images/caz_sitting_pretty.jpg
                                                    farm4.static.flickr.com/3266/3194110823_e3de7f13fc.jpg
                                                    www.hartyhorses.com/images/sitting_crop.jpg
                                                    No, a ja poprosze rycerza na koniu (jak by sie dalo, to z mojej ulubionej epoki
                                                    tzn X/XI wiek).
                                                  • ewa.c3 rycerz na koniu 08.03.09, 15:10
                                                    www.czaszabawy.pl/photo/product_small/6/4/6/2_646ef66857ad.jpg oraz
                                                    nowocześniejszy : republika.pl/blog_mf_732876/1403369/tr/the_knight.jpg i
                                                    siedliszcze.republika.pl/felietony/rycerze/rycerz3.gif
                                                    poproszę o beczkę prochu
                                                  • asella beczka prochu 08.03.09, 19:38
                                                    w prawym dolnym rogu:
                                                    gry.onet.pl/_i/foty/10talizmanow.jpg
                                                    gry.wp.pl/core.html?x=screenshot,http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_s/13028/13028_1278_2.jpg,800,600
                                                    i z innej beczki:
                                                    skocz.com/miniaturki/duze/kat_11/107405.jpg
                                                    to ja poproszę o hazardzistę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka