Gość: eza IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.07, 14:57 ponoc w Japoni serwuja ja kandydatom do pracy: freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Mnie by nie przyjęli bo jakos nie potrafie ich przewieźć:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleola1 Re: fajna gra 05.03.07, 15:28 kurcze w rpacy stracilam dorb agodzine i nadal nie moglam ich przewiezc juz prawie bylam blisko a tu znowu sie bija ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eza Re: udało sie udało IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.07, 13:55 napisz jak to zrobilas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sila Re: udało sie udało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 23:34 to jest mozliwe - zajelo mi to 15 min, ale mozna zabawa przednia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka.x jedno z rozwiązań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:33 złodziejka + policjant --> wraca policjant policjant + chłopiec --> wraca policjant + złodziejka ojciec + syn --> wraca ojciec ojciec + matka --> wraca matka matka + córka --> wracają rodzice rodzice --> wraca matka + córka złodziejka + policjant --> wraca ojciec rodzice --> wraca matka matka + córka --> wracają złodziejka + policjant policjant + córka --> wraca policjant policjant + złodziejka --> robią papa ;-) ktoś znalazł łatwiejsze rozwiązanie (jeśli jest)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka.x Re: jedno z rozwiązań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:36 pogmatwane to troche... ale wyszło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: fajna gra 07.03.07, 20:36 Hurrra! Dostałabym pracę w Japonii! Udało mi się! Ale gra rzeczywiście super :) Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: fajna gra 07.03.07, 20:42 Ale o co w tym chodzi?:P Tyko myszki sie uzywa czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fajna gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:04 skopiowane z innego forum: "Zasady: 1. wszystkie osoby muszą się przedostać na drugą stronę rzeki. 2. tratwa może unieść jednocześnie dwie osoby. 3. ojciec nie może zostać z żadną z córek, podczas gdy nie ma matki. 4. matka nie może zostać z żadnym z synów, podczas gdy nie ma ojca. 5. złodziejka nie może zostać z nikim pod nieobecność policjanta. 6. kierować tratwą umie tylko matka, ojciec i policjant. 7. aby wystartować wejdź w link i kliknij w niebieskie okrągłe pole po prawej stronie. 8. aby poruszyć ludźmi, kliknij na nich. 9. aby ruszyć tratwę, kliknij na czerwoną gałkę przy brzegu rzeki" mnie się przed chwilą udało, ale... już nie pamiętam jak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: fajna gra IP: *.ztpnet.pl 07.03.07, 21:36 Fajne. Z 10 minut zajelo :) Odpowiedz Link Zgłoś