Gość: roska IP: *.gda.supermedia.pl 04.05.03, 11:15 macie jakies zboczone skojarzenia?ja mam np. gdy ktos obejmuje rure reką i w gore, w dol, w gore, w dol :) albo gdy ktos je parowke ;p a wy macie jakies skojarzenia zboczone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Zboczone skojarzenia mogą położyć wszystko!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.03, 11:19 Niedawno słuchalam mp3 z którejś z audycji Olejnikowej. Było paru posłów róznych ugrupowań i w pewnym momencie któryś z nich zaznaczył, że poprzednia wypowiedź była autorstwa Giertycha, a nie kogoś tam innego. Na co inny poseł odparł, że on wie, że poseł G. ma "grubszy organ" (głosowy). Audycja była załatwiona. Wszyscy obecni, łącznie z Olejnikową, tak się dusili od śmiechu, że nie mogli normalnie jednego słowa wymówić. Nie wiem tylko, czy Giertych tez się śmiał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
antena80 Re: Zboczone skojarzenia mogą położyć wszystko!! 08.05.03, 14:48 U Olejnik byli: Giertych, Oleksy, Kłopotek... Rokita siedział w innym studiu i ich nie widział. Śmiali się wszyscy oprócz Rokity, hehe. A Giertych to właśnie najbardziej, on się prawie dusił hehehe -Co Pan ma na myśli...? -To nie mówiłąm ja, ale Roman Giertych. -Domyślam się, ma trochę grubszy organ..." buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: zboczone skojarzenia 04.05.03, 14:16 zalezy jak patrzysz na zycie:) ale mozna prawie wszystko sobie kojarzyc:) przedmioty, slowa, cale wypowiedzi:) kiedys kupowalam ogorka. babka pyta czy mniejszego czy wiekszego - mowie, ze wiekszego. babka sie zasmiala, ze chlodno dzis i wszystkie kobiety wieksze wybieraja na rozgrzewke:) kiedys cos palnelam kupujc swiece. cos o przyjemnosci:) kolega kiedys opowiadal jak gotowal jajka. "jak gotuje to mi jaja na dol spadaja":) rozno, rozniscie, mniej lub bardzie pikantnie badz soczyscie:) lubie sie z tego smiac:) pees. a zawsze jak stoje na stoisku z wedlinami i mam kupic parowki przypomina mi sie dowicip o zakonnicach - staja tak jak ja w kolejce i rozmawiaja. "to co, kupujemy dwie parowki, tak?" pyta jedna. "wiesz co - kupmy cztery to sobie zjemy" - odpowiada druga:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zboczone skojarzenia 04.05.03, 19:07 kiedys na fizyce było o zwojnicy i babka wsadzała taki podłużny magnes do zwojnicy i wyciągała i wsadzała i wyciągała... jak to szesnastolatkowie zaczęsliśmy się dusić ze smiechu.... a ta gupia idiotka wpisała nam uwagi, że mamy złe skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: zboczone skojarzenia 04.05.03, 22:20 U nas to samo... przy okazji pozdrawiam panią ;-) Wkłąda, wyjmuje, wkąłda.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar ile dób leci się na księżyc? IP: *.skorosze.2a.pl 05.05.03, 10:40 Tak brzmiało pytanie w zadaniu z matemtyki chyba w 6 klasie podstawówki... Rozwiązywałem je przy tablicy i zamiast "trzy doby" odpowiedziałem, że "trzy dupy", zanoszą ciś przy tym ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: zboczone skojarzenia IP: *.ima.pl 12.06.03, 14:03 > kiedys na fizyce było o zwojnicy i babka wsadzała taki podłużny magnes do > zwojnicy i wyciągała i wsadzała i wyciągała... jak to szesnastolatkowie > zaczęsliśmy się dusić ze smiechu.... a ta gupia idiotka wpisała nam uwagi, że > mamy złe skojarzenia Ja miałem co innego, i z innymi skojarzeniami ale tez warte opowiedzenia - na fizyce daawno temu w LO pani pokazywala silnik i przy okazji jego uzwojenie... w ksztalcie pentagramu. No to wiadomo, dzięki jakim mocom się to obraca! :D Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: zboczone skojarzenia 24.08.03, 17:19 na nas patrzyła ze zrozumieniem. a ta zwojnica rzeczywiscie byla straszna zwlaszcza elektomagnes. Odpowiedz Link Zgłoś
wch Re: zboczone skojarzenia 06.05.03, 14:30 Wycieczka -> miesiączka. Takie mam skojarzenie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zboczone skojarzenia 06.05.03, 21:53 wogole fizyka w tym roku obfitowala w skojarzenia... np. babka chciala nam zaprezentowac ze jakas tam plsikowa rurka przyciaga wlosy tylko trzeba ja naelektryzowac. robila to jeżdzac po niej tam i z powrotem kwałkiem koca, cały czas powtarzajać "elektryzuję laskę, elektryzuję laskę". a nas tradycyjnie zginało ze śmiechu. a moja kolezanka ma taki chyba tik nerwowy, bo zawsze jak odpowiada to z lwer reki robi taka 'rurke' a palcem wskazujacym dźga w ta dziure... zawsze nas to smieszylo, ale juz nas rozbroilo, jak na ostatniej bilogii ona odpowiadala z rozmanazania i wlasnie caly czas dzgala tym paluchem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luisssa Re: zboczone skojarzenia 06.05.03, 23:43 Wiecie jak czyta sie zapis jakiejs zmiennej z indeksem na matematyce? Np. a2, a3, pq, itd. Na jednym z wykladow z analizy matematycznej pan profesor jak zwykle robil jakies dowody na tablicy. kazda zmienna miala tam indeks, wiec czytal "d1, d2, h8, k20, ai, aj, ak" itd. W pewnym momencie pojawila sie liczba PI... tez miala indeksy. No i tu gosc spalil, bo indeksami bylo : pa, pb, pc. Twardziel nie dal sie i czytal: "PI z indeksem pa" (zamiast "pipa") Innym razem, wyklad z kryptografii u bardzo powaznego profesora. Znany nie tylko w Polsce, napisal wiele ksiazek. No i tlumaczy nam cos tam o bezpieczenstwie w sieci, ze jak iles osob korzysta z tego samego kabla, to juz potrzebne sa zabezpieczenia. POtem chcial powiedziec, ze niemozliwe jest to, zeby kazdy dysponowal swoim kablem, no i tak niefortunnie to ujal: "Przeciez nie bede kazdemu ciagnal druta". Myslalam, ze spadne pod lawke. Tyl sali ryczal. A profesor, jak to profesor, udal,ze nie wie o co chodzi. luisssa Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: zboczone skojarzenia 08.05.03, 09:06 Oglądałam kiedys taki film o weneckiej kurtyzanie (niestety nie pamiętam tytułu) Tam jest taka scena: główna bohaterka prezentuje żonom swoich kochanków tajniki miłości francuskiej, posługuje się w tym celu bananem. Od obejrzenia tej sceny, spożywanie tego owocu zawsze kojarzy mi się jednoznacznie :-) Widok osoby która je banana... wiecie o co chodzi... wyobraźnia natychmiast podsuwa mi inny widok. Sama gdy jem banana "publicznie" czuję pewnego rodzaju skrępowanie, mam wrażenie że wszyscy myślą o tym samym co ja :-) Głupie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: zboczone skojarzenia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 16:44 > Widok osoby która je banana... wiecie o co chodzi... wyobraźnia natychmiast > podsuwa mi inny widok. Sama gdy jem banana "publicznie" czuję pewnego rodzaju > skrępowanie, mam wrażenie że wszyscy myślą o tym samym co ja :-) > Głupie nie? Wcale nie. Chyba wiele, wiele osób tak ma. Generalnie skojarzenia seksualne są czymś normalnym, z niektorych nie zdajemy sobie nawet sprawy. Ja się kiedyś złapałam na tym, że unikam sformulowania "proszę o wpis do indeksu" bo robiło się z tego "w pizdo..." i jakoś glupio mi bylo. Tak to już jest urządzone - świat się wokół d*** kręci. Gdyby tak nie bylo, moja ś.p. babcia nie wywołałaby swojego czasu dzikiego ryku w autobusie, kiedy to na zakręcie wpadła na jakiegoś pasażera i sumitowała się glośno: "Bardzo przepraszam, puściłam się". Rurki, którą trzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
ebola_zaire Re: zboczone skojarzenia 03.06.03, 14:47 szymanka napisała: > Oglądałam kiedys taki film o weneckiej kurtyzanie (niestety nie pamiętam tytułu > ) > Tam jest taka scena: główna bohaterka prezentuje żonom swoich kochanków tajniki > > miłości francuskiej, posługuje się w tym celu bananem. > Od obejrzenia tej sceny, spożywanie tego owocu zawsze kojarzy mi się > jednoznacznie :-) > Widok osoby która je banana... wiecie o co chodzi... wyobraźnia natychmiast > podsuwa mi inny widok. Sama gdy jem banana "publicznie" czuję pewnego rodzaju > skrępowanie, mam wrażenie że wszyscy myślą o tym samym co ja :-) > Głupie nie? zawsze myśle o tym jak kobieta je banana :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: zboczone skojarzenia 24.08.03, 17:25 szymanka napisała: > Oglądałam kiedys taki film o weneckiej kurtyzanie (niestety nie pamiętam tytułu > ) > Tam jest taka scena: główna bohaterka prezentuje żonom swoich kochanków tajniki > > miłości francuskiej, posługuje się w tym celu bananem. > Od obejrzenia tej sceny, spożywanie tego owocu zawsze kojarzy mi się > jednoznacznie :-) > Widok osoby która je banana... wiecie o co chodzi... wyobraźnia natychmiast > podsuwa mi inny widok. Sama gdy jem banana "publicznie" czuję pewnego rodzaju > skrępowanie, mam wrażenie że wszyscy myślą o tym samym co ja :-) > Głupie nie? wcale nie takie glupie. kiedys juz o tym z dzidka pisalysmy i o publicznym jedzeniu loda też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masza 74 Re: zboczone skojarzenia IP: *.biaman.pl 08.05.03, 15:39 Moja znajoma była w odwiedzinach u rodziny na wsi we wschodniej Polsce gdzie mówi się po chachłacku tj.skrzyżowanie polskiego z rosyjskim.Oczywiście przyjęcie z wódeczką.Wójek do niej mówi Napijsie wodki i zakuśkę wozmij (napij się wódki i zakąskę weż) Ale wszyscy przyjezdni się uśmiali bo " zakuśkę" wzięli za "za kuśkę" Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: zboczone skojarzenia 25.08.03, 16:58 Gość portalu: masza 74 napisał(a): > Moja znajoma była w odwiedzinach u rodziny na wsi we wschodniej Polsce gdzie > mówi się po chachłacku tj.skrzyżowanie polskiego z rosyjskim.Oczywiście > przyjęcie z wódeczką.Wójek do niej mówi > Napijsie wodki i zakuśkę wozmij (napij się wódki i zakąskę weż) > Ale wszyscy przyjezdni się uśmiali bo " zakuśkę" wzięli za "za kuśkę" Ba, piję kiedyś wódkę z kumpelką i ona mówi "Weź zaPITKĘ". Pewnie powinienem skorzystać, ale spadłem ze śmiechu pod stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: zboczone skojarzenia IP: *.ima.pl 16.05.03, 15:24 a ja mam inne pytanie, czmeu na forum humorum jest wiecej dziewczyn niz facetow? przynajmniej tak mi sie zdaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: zboczone skojarzenia 17.05.03, 00:25 Gość portalu: MaDeR napisał(a): > a ja mam inne pytanie, czmeu na forum humorum jest wiecej dziewczyn niz > facetow? przynajmniej tak mi sie zdaje :P To bylo w ramach zabawnego swintuszenia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: zboczone skojarzenia IP: *.ima.pl 12.06.03, 14:00 > > a ja mam inne pytanie, czmeu na forum humorum jest wiecej dziewczyn niz > > facetow? przynajmniej tak mi sie zdaje :P > To bylo w ramach zabawnego swintuszenia?;) Raczej reakcji dziewczyn na zabawne świntuszenie:) zauważcie kto (w sensie płci) rozpoczął cały wątek :D W sumie milutko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wch Re: zboczone skojarzenia 17.05.03, 12:35 Gość portalu: MaDeR napisał(a): > a ja mam inne pytanie, czmeu na forum humorum jest wiecej dziewczyn niz > facetow? przynajmniej tak mi sie zdaje :P Gdyby tu Jaruga-Nowacka (czy jak jej tam) rządziła, zrobiłaby porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziak Re: zboczone skojarzenia IP: armagedon:* 20.05.03, 14:56 Mnie się zawsze dwuznacznie kojarzy piosenka z reklamy kleju Kropelka, cytuję: Kropeleczka na czubeczku i już wszystko w porządeczku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: zboczone skojarzenia 20.05.03, 15:49 Kilka lat temu, przydrożna smażalnia kiełbachy i innych specyjałów, południowa Polska. Koleżanka na chce zamówić kiełbasę z grilla. Pyta więc sprzedawcy: - czy ma pan może małą kiełbaskę? odpowiedź: - ja nie, ale niech pani kolegów zapyta, ha... ha... ha... (tu sam się uśmiał ze swojego dowcipu). Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: zboczone skojarzenia 20.05.03, 15:50 kosz.marny napisał: > dowcipu - tu też mam skojarzenia :-) Czy jestem normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
mouchi Re: zboczone skojarzenia 20.05.03, 16:18 kosz.marny napisał: > kosz.marny napisał: > > > dowcipu > > - tu też mam skojarzenia :-) > Czy jestem normalny? a propos Twojego skojarzenia, ja chodzę do lekarza dowcipnego Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: zboczone skojarzenia 25.08.03, 16:59 Moja luba wręcz używała tego określenia na to, że się boi, że wpadliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milluna Re: zboczone skojarzenia IP: 80.48.122.* 20.05.03, 16:36 Mam w pracy koleżankę która co rusz rozwala nas jakimiś tekstami.Kojarzą się one jednoznacznie a ponieważ większość naszej załogi to faceci..Ostatnio zastrzeliła ich mówiąc "który chce loda?" albo "Tomek weź mnie"(chodziło o podwiezienie samochodem)albo kiedyś bawiąc się spinaczem "wbiłam sobie druta" etc. etc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: zboczone skojarzenia 25.08.03, 17:03 A moja kumpela, kiedy omawialiśmy na studiach w ramach konwersatorium stosunek różnych partii do kościoła, zorientowała się nagle, że semestr dobiega końca, a ona jeszcze nie ma żadnego plusa za aktywność. Więc kiedy prowadzący chciał przejść do następnego zagadnienia, wrzasnęła: JESZCZE JA!!!!!!!! JESZCZE JA MAM STOSUNEK!!!!! Pozdro Basiu, gdziekolwiek teraz jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
maka11 Re: zboczone skojarzenia 20.05.03, 22:30 skojarzenia są związane z reguły z jakimiś wydarzeniami.Są pewne skojarzenia "pokoleniowe".Np.dwuznaczność słowa laska w sytuacji kiedy stare pokolenie śpiewa piosenkę"Płonie ognisko"(niewinna harcerska piosenka)- są tam słowa "każdy laskę krzepko dzierży w dłoni" -młodzi ludzie kwiczeli ze śmiechu a starzy musieli się tłumaczyć ,że to przedwojenna piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: zboczone skojarzenia 21.05.03, 00:54 A mi ktos kiedys napisal, ze nazwa mojego forum (ta w sygnaturce) tez mu sie skojarzyla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
recber Re: zboczone skojarzenia 21.05.03, 22:46 Jest takie szacowne czasopismo Państwo i Prawo. W skrócie PiP. Zdarzyło się raz, że jedna z seminarzystek na mojej uczelni zapytała swojego profesora o bibliografię do pracy. I usłyszała "Pani sobie w Pipie pogrzebie...." Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: zboczone skojarzenia 22.05.03, 00:18 recber napisał: > "Pani sobie w Pipie pogrzebie...." Świetne:))))))))) Ale w niektórych regionach Polski nie wiedzieliby co to... Odpowiedz Link Zgłoś
wisenna Re: zboczone skojarzenia 23.05.03, 16:17 He, he, ja niedawno zaproponowałam koledze, żeby PIPĘ zaatakował. Tylko dla odmiany chodziło mi o Państwową Inspekcję Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
fem.me PiP- a 23.08.03, 20:00 Piotr i Paweł- sklepy w Poznaniu, również zwane pipami :) "Idę do PiP-y "(nikt oczywiscie nie mowi do PiP-a) :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: PiP- a IP: *.vdi.pl 24.08.03, 17:41 jak jestem na forum poznanskim zawsze mam to sojarzenie. oni tam piotra i pawla bardzo lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: zboczone skojarzenia 25.08.03, 17:08 Kiedyś rozmawiałem z ciotką mojej ówczesnej lubej, panią lat ok.40, zresztą w obecności jej męża, o Januszu Korwin-Mikkem. I mając na myśli gazetę "Najwyższy Czas!" mówię: - Gdyby pani ten jego organ wpadł kiedyś w rękę...- Nie dokończyłem, bo babka spadła ze stołka Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: zboczone skojarzenia 21.05.03, 23:31 Moja nauczycielka od biologii w liceum oznajmiła kiedyś że na następnej lekcji pobawimy się ptaszkami. Na szczęście nie bawiliśmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: zboczone skojarzenia IP: *.inetia.pl 23.05.03, 14:55 w niektórych telewizorach jest funcja "PIP" czyli obraz w obrazie. Byliśmy z wizytą u sąsiadki, obejrzeć nowo nabyty taki sprzęt. Sąsiadka stwierdziła "Mam teraz PIPę", moja siostra zbaraniała - "A co, do tej pory nie miałaś?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folkatka Re: zboczone skojarzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.03, 14:43 Ja kiedys wybuchnęłam smiechem kupujac szczoteczke do zębów ORAL B. Wszyscy sie spojrzeli, ale wtopa była... Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: zboczone skojarzenia 04.06.03, 17:10 A PIT-y? Przeciez w urzedzie skarbowym tez siedza baby i grzebia sobie w PIT- ach... E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: zboczone skojarzenia IP: *.*.*.* 27.05.03, 14:50 Niektórzy pracują w PUP-ie. Też „dobrze” się kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
recber Re: zboczone skojarzenia 02.06.03, 23:24 wlasnie dzis uslyszalem taki tekst od kumpla - spotkamy sie w PUPie. I wcale nie byl swiadomy tego, co mowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: zboczone skojarzenia IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 03.06.03, 06:56 Kiedyś w pracy zmieniłem organizację dnia - zaczeliśmy wcześnie rano, a poranną odprawę przenieśliśmy na wczesne popołudnie. Kolega właśnie wpadając na tą odprawę stwierdził, że on chciałby tak zawsze - rozpoczynać pracę wcześnie rano i koło piętnastej kończyć. Ja na to: "a co bedziesz tak wcześnie robił w domu". Odpalił "Jak to co, będę się bawił ze swoim małym" (chodziło o syna). Płakaliśmy rycząc ze śmiechu przez dobre pięć minut. Innym razem kolega palnął "Jak mi stoi, to się świeci kontrolka od wtryskiwacza" (chodziło o Cinquecento z silnikiem 900, które miało kłopoty z wtryskiem paliwa na wolnych obrotach). Też dobre 5 minut śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: zboczone skojarzenia IP: *.chello.pl 03.06.03, 22:47 Mój ojciec zaprosił gości. Nastawił kurczaka w elektrycznym rożnie ale źle ustawił zegar. Za krótko, kurak byłby na wpół upieczony. Oczywiście on wiedział najlepiej więc uwagi mamy i moje na nic sie nie zdały. W pewnym momencie musiałam pójść po coś do kuchni i oczywiście zauważyłam, że rożen już się wyłączył a kurczak jest prawie surowy. Wróciłam do gości i palnęłam z satysfakcją ale bez zastanowienia: "Ojciec, ten ptak Ci jednak stanął". Wyobraźcie sobie konsternację gości - średnia wieku ok. 70 lat ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
1977.m Re: zboczone skojarzenia 04.06.03, 14:52 kiedys odwiedzilam znajomego, ktory byl wlascicielem niewielkiego sklepiku. Tego dnia ruch byl niewielki a ja chcialam w pewien sposob okazac zainteresowanie i palnelam, niewiele myslac: Jak tam, Jacus, twoj interes, stoi? - bylam troche zdziwiona kiedy na mnie popatrzyl, wczesniej gdy pytalam czy interes sie kreci, nie mial takiej dziwnej miny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zboczony Hardcore'owa piosenka IP: *.future-net.pl 15.06.03, 22:44 Ze względu na dziwne aluzje w refrenie w jednym z przedszkolów nie wolno słuchać ani puszczać piosenki Fasolek pt. Kundel razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury kundel bury kundel bury kundel bury fajny pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot Re: Hardcore'owa piosenka IP: *.wil.pk.edu.pl 16.06.03, 14:50 kilka dni temu kupowałem prezerwatywy w aptece. pani położyła paczkę na ladzie, a ja jeszcze poprosiłem o nić dentystycznąOral dentifloss czy jakoś tam. pani (bardzo miła) trzymając w ręku pudełko z nicią, powiedziała, że ta jest nalepsza. ja dodałem, że najlepiej wchodzi i nie rani. obok miłej pani stała druga ekspedientka i patrząc na paczkę prezerwatyw zaskoczona wybałuszyła oczy na koleżankę.chyba nie zapomnę jej miny. Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Hardcore'owa piosenka 17.06.03, 22:11 Gość portalu: Zboczony napisał(a): > Ze względu na dziwne aluzje w refrenie w jednym z przedszkolów nie wolno > słuchać ani puszczać piosenki Fasolek pt. Kundel > razem ze mną kundel bury > penetruje wszystkie dziury > kundel bury kundel bury > kundel bury fajny pies Suuuuuuuuuuuuuuuuper!!! Ciekawe kto napisał tą piosenkę, Tyniec, Cygan czy który tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
links2 Re: zboczone skojarzenia 16.06.03, 20:37 a to cytat z forum auto-moto. tez maja fajne skojarzenia :) -------------------------------------------------------------------------------- • f l i r t przeciwpylkowy adres: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: vd 16-06-2003 14:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując wlasnie trafila mi sie wymiana tego kawalka papieru (jak sądzę), do stilo cena wynosi 90 pln. Ciekawy jestem jak to sie ma w innych markach i jak często wymieniacie i czy robicie to sami??? U mnie trzeba rozebrać pół kokpitu i to mnie najbardziej przeraża- jak chłopaki w ASO sobie z tym poradzą • Re: f l i r t przeciwpylkowy remo29 16-06-2003 14:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując > często wymieniacie i czy robicie to sami??? U mnie trzeba rozebrać pół > kokpitu i to mnie najbardziej przeraża- jak chłopaki w ASO sobie z tym poradzą FLIRT przeciwpyłkowy? Rozbieranie kokpitu? Chłopaki w ASO? Czy to na pewno o TO forum chodzi? :) • Re: f l i r t przeciwpylkowy adres: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: vd 16-06-2003 14:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując > FLIRT przeciwpyłkowy? Rozbieranie kokpitu? Chłopaki w ASO? > Czy to na pewno o TO forum chodzi? :) ... nie ma śmiania :), sprawa jest wyjątkowo poważna, bo mi przestało dmuchać :) • Re: f l i r t przeciwpylkowy remo29 16-06-2003 14:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: vd napisał(a): > > > FLIRT przeciwpyłkowy? Rozbieranie kokpitu? Chłopaki w ASO? > > Czy to na pewno o TO forum chodzi? :) > > ... nie ma śmiania :), > sprawa jest wyjątkowo poważna, bo mi przestało dmuchać :) Uuu... Musiałbyś się z tym przelecieć... :)) -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zboczone skojarzenia IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 16.06.03, 22:19 Na lekcji religi w liceum katecheta wspominał swoje młodzieńcze lat kiedy to studiował na KUL-u i mieszkal w akademiku. Mowil ze nie mogli w nocy wychodzic z pokoju bo ich strasznie pilnowali. Na pytanie ucznia czy mimo to wymykali sie noca z akademika odpowiedzial ze zawsze mozna bylo spuscic sie na przescieradle (chodzilo mu o wyjscie w ten sposob przez okno ale mysmy swoje zrozumieli i dalsze prowadzenie katechezy, w zwiazku z salwami smiechu jakie natychmiast po tej wypowiedzi wybuchly, nie mialo sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: zboczone skojarzenia IP: *.vdi.pl 24.08.03, 18:03 dzis do ciebie przyjsc nie moge bo ksiadz rektor stoi pod drzwiami (seminarium diecezji włocławskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozaf Re: zboczone skojarzenia IP: *.net.pulawy.pl / 10.41.24.* 18.06.03, 22:17 kiedyś znajomi z piekarni opowiadali jak pewnego wieczoru jedna ich koleżanka chciała upiec ciastka w kształcie rurek i wchodząc od progu woła "człopaki wsadzicie mi rurki" . Do końca zmiany się zaśmiewali Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: zboczone skojarzenia 18.06.03, 22:45 U mnie na fizyce kiedyś koleś cos tam tłumaczył o ruchu po okręgu. I powiedział ( znaczy się przejęzyczył): I jeśli poruchamy się tym ciałem.... A to była jego pierwsza lekcja w naszej klasie :p Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: zboczone skojarzenia 30.08.03, 18:42 al-ki napisał: > > U mnie na fizyce kiedyś koleś cos tam tłumaczył o ruchu po okręgu. > I powiedział ( znaczy się przejęzyczył): > I jeśli poruchamy się tym ciałem.... > A to była jego pierwsza lekcja w naszej klasie :p > > > Głodnemu chleb na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: zboczone skojarzenia IP: 80.51.247.* 22.08.03, 03:10 Mi się wiele wędlin kojarzy z penisem, są takie kiełbaski/serdelki, które przypominają członek kształtem i rozmiarami (np. grillowa, morlinki) :-) poza tym banany i do pewnego stopnia inne warzywa i owoce, podłużne i grube :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: zboczone skojarzenia 22.08.03, 21:41 Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze. Mnie się wszystko z seksem kojarzy. Co robić? - A czy pani brom brała? - Nie, jeszcze dzisiaj nie brombrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: zboczone skojarzenia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 15:09 moja mama pyta się gościa w budce warzywniczej "ma Pan jajka?". Sprzedawca podając pózniej jakiś towar pyta się "wsadzić Pani"? Kiedyś w technikum babka powiedziała: "okres mi się kończy a wy jeszcze stopni nie macie..." Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: zboczone skojarzenia 24.08.03, 14:11 dowcip: facet rozglada sie dlugo po sekszopie, wreszcie wybiera sobie jakis wibrator sprzedawca: - zapakowac? na to facet odwraca sie tylem - bardzo prosze i zaslyszana anegdotka: nauczycielka na zakonczenie roku do dziewczyny, która jako jedyna nie miala jeszcze oceny z wuefu - i na co tu czekac, idzesz do wuefisty, rozbierasz sie i zaliczasz! Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: zboczone skojarzenia 25.08.03, 12:05 ja to jak dziecko co do raczki to do buzi - tak mi powiedzial moj byly kiedys w pewnej sytuacji, a teraz gadam z pewnym czlowiekiem z forum i on tu ze dszeci ze cukoierki i tak mi sie skojarzylo. ale ten tekst mnie kiedys powalil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wardam Re: zboczone skojarzenia IP: 195.117.68.* 26.08.03, 16:41 i jeszcze niesmiertelne szkolne'postawie ci pale' i niewinne pytanie 'czy ma ktos gumke pozyczyc'? Odpowiedz Link Zgłoś