yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 11.08.12, 19:24 Lubisz jak się Tobie ciągnie... ser na zapiekance? wszechpolska.pl/3833/Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 28.09.12, 17:35 Zobaczyłem w najnowszej "Polityce" i kompletnie mnie rozwaliło. Zdjęcie starszego pana z zagniewaną twarzą i hasło: "Co powiesz swojemu teściowi, kiedy zapyta, dlaczego nie zainwestowałeś w Polsce wschodniej?" Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 18.10.12, 22:51 Życie ci spieprza? Przyjdź na wieprza! wszechpolska.pl/4436/Kuchenne-rewolucje Odpowiedz Link Zgłoś
hilerst Re: Najgłupsze hasła reklamowe 19.10.12, 08:36 Nie ważne jak, nie ważne czy ważne żeby on tam był Domestos Chyba jedne z najgłupszych haseł jakie słyszałem w reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.brutele.be 01.04.13, 09:44 Bella zaczaruj swoj swiat. no jak mozna zaczarowac swiat podpaska? naprawde ludzie pomyslcie co puszczacie w swiat. haslo jest jak wymyslone przez mala dziewczynke Odpowiedz Link Zgłoś
riwasa Re: Najgłupsze hasła reklamowe 03.04.13, 11:03 MediaMarkt - Nie dla idiotów. Dla mnie to jest najgłupsze hasło reklamowe :P -- wyjazdy grupowe Odpowiedz Link Zgłoś
makgirt Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.04.13, 12:48 Eurobank - Co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić ? Przecież to jest totalnie bez sensu hasło. -- elotek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19881 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 06.04.13, 19:46 Reklamy Reddsa też bywały bardzo dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 06.08.13, 21:02 Przy drodze z Krakowa do Olkusza jest zajazd Chochołowy Dwór. Stoi przed nim jako reklama samochód strażacki, na którym wywieszono widoczny z daleka napis: POŻAR W CHOCHOŁOWYM DWORZE. Gdy jednak przyjrzeć się z bliska, okazuje się, że pełny napis głosi: POŻARłbyś coś W CHOCHOŁOWYM DWORZE. Odpowiedz Link Zgłoś
tobiasz4242 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.11.13, 19:32 Mnie dobija totalnie reklamy Danion głodek :) Psycholog online uslugi-transportowe.auto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tobiasz4242 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.12.13, 19:04 Hasła reklamowe to nic najlepsze są tłumaczenia tytułów filmów na nasz odowity język. Co do głupoty reklam to najbardziej dobijają mnie reklamy proszków do prania tak od 20 lat ten sam schemat cały czas idzie nawet Bielimek nie wniósł nic nowego :) diamond tytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.11.13, 22:38 Witam, pewnie większość z was chce mieć koszulkę z własnym z własnym nadrukiem napisem itp.zapraszam na stronę gdzie to jest możliwość!! zaprojektuj112.cupsell.pl/ oraz zapraszam do mojego skromnego sklepu:) naszeciuchy.cupsell.pl/ minecraft-all.cupsell.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 06.03.14, 11:41 Clip Clop - Kupa radości :) www.wiocha.pl/1078859,Kupa-radosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.ps.com.pl 18.03.14, 14:30 Nic nie przebije reklamy pewnego oleju silnikowego: OLEJ DYNAMICZNYCH LUDZI. Olalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 07.03.14, 15:12 Całkiem niedawno było takie hasło reklamowe: "Akceptujemy orzechowy smak i kształt chrupek Felix - Wiewiórki". To było całkiem udane i sympatyczne. Ostatnio pojawiła się nowa wersja tej reklamy: "Wiewiórki w kształcie wiewiórek akceptują...". To już nieco przekombinowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.14, 15:47 "Kradzione nie tuczy" - reklama chipsów z marchewki. Nie wiem kto wpadł na to hasło ale strzelił sobie w stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
bazinga Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.04.14, 11:30 A twórcy reklam czytają recenzje swoich dzieł w necie w łażą w koszulkach w taki deseń kapitansowa.pl/pl/p/Im-glad-Im-not-me/180 :) Tak bardziej w temacie: www.transformationmarketing.com/when-ads-go-bad/ Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 01.05.14, 21:15 Ostatnio przeglądając rozmaite portale typu demotywatory itp. natykam się na reklamę z takim oto hasłem: DUPCING GWARANTOWANY. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 15.05.14, 21:33 Ruszyła kolejna kampania wyborcza, tak więc sezon na żałosne hasła wyborcze rozpoczęty. W Krakowie pewien znany filozof-ateista kandydujący z listy paligłupa reklamuje się takim oto hasłem: "JA TEŻ WIERZĘ" i pod spodem drobnym drukiem "wierzę w twój głos". Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 13.06.14, 22:13 Przed wjazdem do Nowego Targu stoi reklama: "Nie masz nart? Zawróć!" i adres sklepu, który znajduje się w... Krakowie! No jasne, już widzę jak całe tłumy zawracają i jadą 80 km do tyłu, aby sobie kupić narty. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.10.14, 21:48 "MAMY LASER" - i taki obrazek: inprl.pl/relikt/7555/ Może powinno być jeszcze "NIECH MOCZ BĘDZIE Z WAMI"? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 20.11.14, 20:38 Widziane na autokarze pewnej firmy jej hasło reklamowe: "CO SIĘ CHWYCI, TO SIĘ ŚWICII". Ciekawe, jakie to "świcii" ma związek z usługami przewozowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 15.05.15, 23:16 Ostatnio pewna sieć komórkowa głosi w swoich reklamach, że taka czy inna znana osoba ma STAN DARMOWY. Dla mnie brzmi jak "stan wojenny" (szczególnie po skojarzeniu z postacią Stana Gudeyko z pewnego polskiego filmu). Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 06.06.15, 22:02 Ostatnio widziałem hasło jakiejś sieci komórkowej: "CHCIJ TO". Grrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.10.15, 00:57 Ananas pożyczny - Szybka kasa od ananasa mistrzowie.org/649521/Owocowo Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 05.10.15, 17:25 Najnowsze hasło reklamowe Wedla: "WYBIERAM CZEKOLADA". Po prostu Kali mówić po polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.10.15, 22:25 Pisałam już o tym na znienawidzonym bohaterze, czy widzieliście billboard z pewnymi rajstopami firmy X, kobieta ubrana jak na pogrzeb leży koło nagrobka z podwiniętą kiecka obok znany cytat "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" i zaraz tekst, że X kocha wszystkie kobiety. Trzeba mieć totalnie zrytą banię żeby coś takiego wymyślić, poza tym czuję ogromny niesmak widząc ten cytat na reklamie rajstop, możliwe że nie mam poczucia humoru ale uważam, że to przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.10.15, 19:16 Ostatnio widziałem na renomowanej księgarni w Krakowie: "WE ALL READ DEAD PEOPLE" i wplecione w ten napis nazwiska zmarłych pisarzy. Wydaje mi się, że nie czyta się książek tylko z tego powodu, że ich autor nie żyje... Jak dla mnie niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.15, 21:06 Pokaż taaaaalent swój naweeeet w teeeee dni! Śpiewane infantylnum głosem z wyjątkowo irytującym podkładem muzycznym Odpowiedz Link Zgłoś