gunia_86 10.05.07, 23:58 hehe dzs trafilam na wasze forum i chyba tu zostane:):):) naprawde ludzie jestescie super:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usser Re: ale sie usmialam...:D 11.05.07, 00:11 Oj... Nie Wasze tylko... NASZE;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatulka Re: ale sie usmialam...:D IP: *.globalconnect.pl 11.05.07, 00:12 dobra dobra, kwiaty później... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatulka Re: ale sie usmialam...:D IP: *.globalconnect.pl 11.05.07, 00:19 nie wiem do którego tematu to wstawic, wiec napiszę tutaj; stałam w kolejce w sklepiku osiedlowym, węzyk sredniej dlugosci, plec mieszana. Pani aktualnie kupująca; - poproszę jeszcze kilogram ogórków kiszonych ekspedientka wychodząc na zaplecze po ogórki, krzyczy; - małych czy duzych?..! a pani kupująca; - rozmiar nie ma znaczenia. po sekundzie odwrocila się, popatrzala na ludzi w kolejce i powiedziala z podniesioną głową; - oczywiście mam na myśli tylko i wyłącznie ogórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wycior do rur Re: ale sie usmialam...:D IP: *.smstv.pl 11.05.07, 00:34 Głodnemu chleb na myśl, wiadomo, że ogórki. Bez ogóra nie przeczyści się rura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizand Re: ale sie usmialam...:D IP: 89.100.210.* 11.05.07, 00:17 a autografy przez telefon;-) Odpowiedz Link Zgłoś