Dodaj do ulubionych

Szukam artysty

IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 01:08
Kilka tygodni temu na mtw widziałem mega cool teledysk! Wyglądał tak: Jacyś
goście ze złotymi naszyjnikami i bransoletkami i murzynami rapowali (nie wiem
o czym bo po angielsku było) a w koło ich tańczyły lasencję i krenciły
tyłeczkami! Była niezła muza z wypasionymi basami. Poraćcie mi kto to spiewa
bo chce zapuscić to przed dziewczynami! Wielkie ELO dla was wiara !!! moglem
record w kaseciaku zapuscić to jest dla mnie kara że się mało staram! Aha ten
kawałek co o nim pisałem słyszał też mój kolega ale on też nie pamienta
Obserwuj wątek
    • mario320 Re: Szukam artysty 15.05.07, 09:52
      2.000,- tys euro
      • Gość: Lepper Andrzej Re: Szukam artysty IP: *.tpca-cz.com 01.10.07, 23:00
        A ja to niby sie nie nadaje ?
    • Gość: Kotecek Re: Szukam artysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:05
      Pamiętam ten teledysk Fajne rymy takie o życiu a jeden facet miał super spinki w
      nosie no i chcę sobie takie kupić ale do kucyka. A taki drugi czarny miał fajny
      kolczyk a ten z taki luzak był spoko koleś w spodniach. Ale nie pamiętam tytułu
      jak się dowiesz to mi powiedz to sobie ściągnę nara
    • penicylina81 Re: Szukam artysty 15.05.07, 13:54
      Mimo, iż podałeś tyle szczegółów, nawet mega zajebiście skonstruowana
      wyszukiwarka nie poradziłaby sobie z takim opisem, gdyż:
      - w tego typu utworach zawsze są goście obwieszani łańcuchami, ze złotymi
      zebami, wisiorami zwisajacymi nie powiem dokąd, w ciuchach rozmiaru XXXL,
      - nawet jak się zna angielski- nie zawsze załapiesz o czym śpiewają i czy to
      wogóle ma sens,
      - wkoło nich, na nich, przed nimi i za nimi zawsze kręca sie skąpo ubrane
      dziewczyny,
      -wypasione basy sa w różnych gatunkach muzycznych,

więc w celu rozszyfrowania tego utworu podaj nam więcej informacji:-)
      • Gość: noie Re: Szukam artysty IP: *.versanet.de 15.05.07, 14:50
        a najlepiej autor i tytol ;-D
      • Gość: trzym_sie_zipskqad więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 15:55
        Przypomniałem sobie jeszcze coś: Czarny Murzyn rapował pośród błyszczących
        limuzyn z chromowanymi częściami. Kilka razy wyłapałem słowo "fack" (tak jak
        fack you tylko bez you)
        • drzejms-buond Re: więcej informacji. 15.05.07, 15:58
          :-B)))
          Joł!
          to fól wypas teledysk musiał być

na pewno O TO ci chodziło!!!
          tu jest dużo fak i to bez ju
          www.youtube.com/watch?v=1P3Wc-37pC4
          • Gość: trzym_sie_zipskqad Re: więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 16:17
            Dziełkuję ci za dobre chęci ale dałes mi adres internetowy a tamto leciało w
            telewizji na mtv a nie w internecie.
            • drzejms-buond Re: więcej informacji. 15.05.07, 16:21
              ale w stereo czy mono?
              w palu czy secamie?
              • Gość: trzym_sie_zipskqad Re: więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 16:52
                mam dwa głośniki to hyba w stereo a co do drugiego pytania to na MTV (tamtych
                kanałów nie znam)
          • kochanica-francuza Re: więcej informacji. 15.05.07, 16:30
            d
            > www.youtube.com/watch?v=1P3Wc-37pC4

ale te lasencje to chyba na spacer poszły
          • funny_game Re: więcej informacji. 15.05.07, 18:57
            Tu jest jeszcze więcej fak, ale to nie clip.
            www.youtube.com/watch?v=k-rXEQ4twCo
            Ja tylko niosę pomoc, szukając na ślepo po dużej zawartości faka w faku.
            • Gość: trzym_sie_zipskqad Re: więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 19:16
              a jaki to zespół śpiewa to co mi dałeś ?

S.P.

Dzięki za dobre chęci, ale to nie ten zespół.
              • funny_game Re: więcej informacji. 15.05.07, 20:05
                To śpiewa zespół Pulp Fiction -> tak, jak tam na początku napisano. Fajny,
                niestety tylko jedną płytę nagrał.
                A to S.P. to znaczy, że mnie już uśmiercono?
                I, wiesz co, już się "zespół" nie mówi, tylko "kapela" lub "band" (czyt.
                "bend"). Nie dziękuj, ja tak z dobroci serca ;)
                • Gość: trzym_sie_zipskqad Re: więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 20:34
                  Witam i dziękuje jeszcze raz za zainteresowanie moim problemem :-)
                  S.P. to pomyłka, miało być P.S. (tak się daje na końcu listu jak się chce cos
                  dopisać o czym się zapomniało).

S.S.

Mam jeszcze pytanko, czy ten pulp fictyon daje jakieś koncerty ?

Dziękuje :-)
                  • funny_game Re: więcej informacji. 16.05.07, 09:07
                    Witam Cię ponownie, i - mówiłam - nie dziękuj. Ja już taka jestem Dobra
                    Samarytanka. Ale to D. S., a Ty mi znowu jakieś S. S....
                    Pulp Fiction daje koncerty, ale tylko prywatne, w domu. Trzeba mieć do nich
                    numer, zadzwonić i zarezerwować. Przyjeżdżają i jeszcze (w ramach performance)
                    np. strzelają do nielubianych kolegów. Więc warto ich na taki koncert domowy
                    zaprosić.
                    • Gość: trzym_sie_zipskqad Re: więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 10:56
                      Dziękue :-)

Myślę że odwiedzę kiedyś tą Samarytanię skoro tacy mili ludzie ją zamieszkują :)
                      A wiesz że u nas w Polsce też jest fajnie :) Pozdrawiam Samarytanięi Samarytanki
                      :) (gdzie jest ten krai?)

pe.es.

nadal szukam mojego teledysku, przypomniałem sobie jeden ważny szczeguł ale już
                      zapomiałem :-( może mi ktoś przypomni ?
                      • funny_game Re: więcej informacji. 16.05.07, 12:42
                        Zapraszam do mojego kątry serdecznie i wątrobianie i płucnie (pić i palić u nas
                        można, a u Was?). Kraj jest na troche innym globusie, ale ja sie na gIeografii
                        tak do końca nie wyznaję.

pe. es. (ale było S. S. i nadal nie wiem, co to)

Może ten szczegół dotyczył butów albo torebek? To ja bym mogła pomóc.
                        • Gość: trzym_sie_zipskqad Re: więcej informacji. IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 23:32
                          Witam! s.s. to taki zamiennik p.s. i oznacza "Something Short" - coś krótkiego
                          (na końcu listu). U nas wszyscy piją tanie wina (to takie wina tylko tanie) i
                          palą papierosy męskie bez filtra (normalne fajki tylko że bez filtra). Piszesz
                          że Twój kraj jest na trochę innym globusie. Ja mam w sali od geografii 12
                          globusów a więc na którym mam szukać Twojego kraiu? (jeden ma obdarty papierek
                          trochę, mam nadzieję że nie udarł się na Twoim kraju). Macie tam u siebie
                          internet? A jeśli nie macie to jak oglądasz stronki i piszesz tutaj ze mną? W
                          związku z moimi poszukiwaniami napisałem list do Polskiego Związku Muzyki
                          Poważnej z nadzieją rze potraktują mnie poważnie (mtv nie odpisała).

P. eS.

Dziękuje za pomoc, naprawdę wiem już że po za Polską żyją też dobrzy ludzie!

ps2

jak to jest możliwe że piszesz po polsku skoro jesteś z tamtego kraju?
                          • funny_game Re: więcej informacji. 16.05.07, 23:48
                            Ale Wy jesteście fajni i rozrywkowi, muzyka, śpiew, internet. U nas czasem
                            pościg za chlebem i igrzyskami nie pozwala na oglądanie mtv, wyobraź sobie.
                            Ja słabo znam polski, bo np. zamiennik przeczytałam jako ziemniak i myślałam, że
                            macie krótkie ziemniaki. My też mamy krótkie, ale kartofle (to chyba u Was
                            obraźliwe słowo).
                            Z tym globusem to mój kątry sie po prostu mieści na globusie mojego kątry.
                            Mamy internet i nawet pangalaktyczne gardłogrzmoty możemy zamawiać bez opłaty za
                            dowóz, też tak macie? Jak nie, to ja bym się chętnie na to wino wymieniła, bo
                            słyszałam, że frykasik to.
                            Dobra, muszę iśc spać, bo zaraz mi światło gaszą.
                            Serdecznie pozdrawiam i radzę sprawdzić, czy ten globus z naderwanym papierkiem
                            nie jest czymś nasączony :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka