Dodaj do ulubionych

Beużyteczne przedmioty

20.05.07, 01:29
Jakie znacie bezużyteczne przedmioty? Np cos co komuś nigdy się kompletnie nie
przyda a jednak zostało wyprodukowane lub coś co jest rzekomo do użytku
codziennego a nijak nie da sie tego użyć
Obserwuj wątek
    • Gość: załamka Re: Beużyteczne przedmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:14
      Mój nr 1 to telefony marki NOKIA. Niby są, ale dla mnie próba ich używania
      kończy się zepsutym humorem i złością.
    • Gość: Pokojówka Re: Beużyteczne przedmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 23:32
      Naczynie do gotowania warzyw w mikrofali. Bez komentarza. Foremki do klejenia
      pierogów. Raz użyłam ale więcej czasu zajęło mi zdrapywanie ciasta z foremki niż
      normalne klejenie super glue :-)
      • Gość: rybka Nemo Re: Beużyteczne przedmioty IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 21.05.07, 10:28
        Większość urządzeń kuchennych typu "szybciej i sprawniej, łatwe do umycia"
        Najbardziej bezużyteczna jest: krajalnica do jajek zwana potocznie jajcarnią,
        badziewie do lepienia pierogów oraz wszelkiego rodzaju blendery ( nie używać, bo
        ostrze się zniszczy - stara prawda bez względu na cenę urządzenia )
    • Gość: Julka Re: Beużyteczne przedmioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 00:03
      teraz to młynek do kawy, choć czasem używam go do mielenia cukru.
    • Gość: GenoFefGnoM Re: Beużyteczne przedmioty IP: *.veo.pl 21.05.07, 04:36
      Śpiewające magnesy, na dodatek niesamowite.
      Spójrzcie na to ile praktycznych zastosowań:
      www.allegro.pl/item197847410__niesamowite_spiewajace_magnesy_od_1_zl.html
    • Gość: agusia Re: Beużyteczne przedmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:05
      BULBULATOR
      W jednostce wojskowej ma być wizytacja.dowódca woła trzech żołnierzy i pyta się
      ich co potrafią perfekt zrobić.Jeden jest dobrym krawcem,drugi świetnym kucharzem
      -a ja umiem zrobić jedną rzecz,ale na 100% super;bulbulator
      -co?
      --bulbulator
      -co to jest
      No to żołnierz prosi o kawał blachy metr na metr,młotek i śrubkę.Otrzymuje to i
      robi za pomocą śruby i młotka dziury w blasze.Po czym prosi o szklankę wody.Dostaje
      -...bo jak się wodą poleje to robi tak:,bul,bul...i to jest właśnie bulbulator
      -jaja sobie szeregowy robicie-krzyknął dowódca i wyrzucił bulbulator przez okno.
      Dzień wizytacji wizytator krzyczy:
      -kto jest dowódcą tego oddziału!
      -ja mówi ów dowódca
      -dlaczego nowy bulbulator leży sponiewierany na ziemii!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka