Gość: Jackie Brown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:25 www.joemonster.org/sp/katastrofy/ niektorzy to maja prawdziwe problemy:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igrzybowska Re: domowe wypadki :D 31.05.07, 10:46 hehehehehehehehe - ten namalowany na scianie koles to mi przypomina Big Brothera ( w tłumaczeniu na polski ->Brata Blizniaka....;) www.joemonster.org/pokaz.php?op=showfile&fid=3352&album=&pageID=1& swoja droga, to az dziwne, jak my sie jednak lubimy smiac z nieszczescia drugiego czlowieka. Czy to takie polskie, czy tam mają wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł joł joł Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:50 nie smiejemy sie z nieszczescia, tylko z glupoty :]. swoja droga...niezly konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: domowe wypadki :D 01.06.07, 05:22 No konkurs świetny! Biorąc pod uwagę, że za chwilę czeka mnie przeprowadzka i remont, to się mogę na jakąś nagrodę załapać :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_monik Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 09:56 ciekawe czy ubezpieczaja od głupoty.. swoją drogą szkoda, ze nie mam swoich "wypadków" udokumentowanych, byłoby tam kilka na konkurs.... heheheh - chociaz tyle dobrego w tym złym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demole Re: domowe wypadki :D IP: *.chello.pl 02.06.07, 10:33 czeście, wprawdzie interesuje się chemią,biologią,socjologią,ale temat mi sie podoba z zachwytem obejrzałem filmik "niszczyciele domów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikede Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 10:51 ten filmik był znany swego czasu . inna bajka, ze ja bym tam z pewnym budynkiem na wiejskiej w warszawie zrobiła... i kij, ze kiedys rece co go stawiały krwawiły... buhahahhaah - ze tez ja nie porobiłam fotek naszym ministron - to dopiero ejst materiał na "wypadki" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackie Brown Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:26 To juz nie "wypadek"..to katastrofa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackie Brown Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:02 no ludziska, macie swoich faworytow? oto moj: www.joemonster.org/pokaz.php?op=showfile&fid=5014&album&pageID=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 20:52 Ja dzis wpadlam na klatce na sasiadke, bo naprawde sie spieszylam, ale pech chcial, ze wywalilam jej wszystkie siatki... wstretna baba mnie nie wypuscila dopoki nie pozbieralam jej wszystkiego, no i spoznilam sie na bardzo wazne spotkanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie brown Re: domowe wypadki :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 20:50 sasiedzi to straszne stworzenia...:/ Odpowiedz Link Zgłoś