pluskotka Re: z cyklu ogłoszenia drobne 27.06.07, 13:36 Czasem jeździłam do szkoły podmiejskim autobusem. Nad wyjściem wisiała metalowa, wąska tabliczka: ,,Przed nacisnąć, wysiadaniem guzik''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madersaker Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.pl 27.06.07, 16:05 znajomek widział na dworcowej żarłodajni napis: "hamburgiery i hod dogsy", hod dogsy to sam gdzieś widziałem, ale w hamburgiery nie wierze, poza tym polecam wizytę na każdym ryneczku z warzywami, wszędzie widać jabłka "czempiony" i "empajery" Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: z cyklu ogłoszenia drobne 27.06.07, 19:23 > wszędzie widać jabłka "czempiony" i "empajery" Są też "Ajdaredy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:47 zwłaszcza, że to jabłka to się Szampion nazywają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: z cyklu ogłoszenia drobne 29.06.07, 09:03 Na Senatorskiej w Warszawie facecik ma stragan warzywny, sprzedaje m.in. banany "czykita". Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk7 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 27.06.07, 16:10 ogłoszenie przyklejone na drzwiach osiedlowego marketu: sprzedam tanio dwa żółwie razem z AKWARIUMEM. apteka - napis: pSZepraszamy zamkniete z powodu remontu... apteka na złotnie w lodzi. powinni sie wstydzic - od pazdziernika taie info wisi i mnie irytuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
erin30 ryby flaki 27.06.07, 20:06 Na trasie Wawa- Gdańsk, gdzieś bliżej Gdańska, szyld na jakiejś przydrożnej restauracji: "Ryby, flaki i inne przysmaki". Błeeee.... Już mi się chce jeść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b, Re: ryby flaki IP: 193.24.24.* 28.06.07, 15:33 Na kiosku przy ul. Zytniej w Warszawie wielki szyld: "PRASA I INNE BAJERY", a na moim osiedlu jest kiosk mieszczący się pod schodami do jakiegoś budynku, nad nim namazane zieloną farbą: ,,POD SCHODAMY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbom 100 IP: *.limes.com.pl 29.06.07, 12:58 Gdansk ul.słowackiego "100-ły sosnowe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: 100 IP: *.zakoniczyn.net 29.06.07, 22:13 Zakoniczyn? ;-) witam,witam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: ryby flaki IP: *.dyn.centurytel.net 14.07.07, 05:21 a to brzmi podobnie do tytulu ksiazki kucharskiej: Ryby , raki i inne przysmaki"... Odpowiedz Link Zgłoś
caloria Re: z cyklu ogłoszenia drobne 30.06.07, 11:20 wczoraj na szybie sklepu z czesciami do maszyn rolniczych przeczytałam-SPZREDAJEMY OLEJE LUZEM(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.k-ch Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.icpnet.pl 30.06.07, 23:46 W oknie sklepu z pasmanterią: "Zatrzaski do bodów" (to od "body", he,he). I jeszcze kilka ogłoszeń drobnych: "Wózek biały z granatem sprzedam" Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: z cyklu ogłoszenia drobne 01.07.07, 00:13 ostatnio widziałam ogłoszenie o treści: "Sprzedam labladory z rodowodem". :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: z cyklu ogłoszenia drobne 02.07.07, 15:40 u nas w kielonii jest sklep z kebabem, a na nim napis Döner und Essen, czyli "Kebab i jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuda_w_pracy Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.cm-lim.com.pl 03.07.07, 09:03 w pubie w ubikacji: "prosimy nie wrzucac petów do pisuarów; nasiąkają wodą i trudno je potem zapalić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:33 Z dzisiaj: Ekskluzywny salon fryzjerski w centrum Poznania: "Szampony i odrzywki do włosów w promocji za 15zł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 00:41 Ogłoszenie Wspólnoty Mieszkaniowej: Dnia....odbędzie się KONTROL instalacji gazowych. Obecność obowiązkowa. W razie nieobecności KONTROL należy wykonać na własny koszt i PRZEDŁORZYĆ w administracji wspólnoty do dnia... I tu najlepsze: Brak złożenia protokułu pokontrolnego będzie karane karą pieniężną. To wisi na klatce u moich znajomych, na dość luksusowym osiedlu. Przepisałam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: z cyklu ogłoszenia drobne 04.07.07, 14:33 Obok zakładu pogrzebowego jest parking z tabliczką: Parking tylko dla klientów zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataasha Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:35 to ja slyszalam o kartce na drzwiach chwilowo zamknietego pomieszczenia dla sprzątaczek: JAKBY KTOŚ SZUKAŁ SZMATY TO JESTEM OBOK. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 10.07.07, 04:04 z prasy lokalnej, rubryka "ogloszenia drobne" z biezacego tygodnia: J.SMID you still smell like rotting fish... i jeszcze jedno Thierry Henry, I hope you smash your ancle you fucking snake. JJ thanks for the good times. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: z cyklu ogłoszenia drobne 10.07.07, 14:06 W bloku, na drzwiach od zsypu: "Proszę zamykać drzwi na klucz, bo niektórzy lokatorzy robia sobie ze zsypu ubikację" W pewnym biurze, w damskim WC "Palenie wzbronione" a pod spodem: "a to dla tych, którzy nie umieją czytać" (i wielki plakat z przekreślonym na czerwono papierosem) Ogłoszenia drobne - "dam pracę" w GW sprzed 3 lat: "Zbiór pomidora" "Panią do lepijenia pierogów" "Przeczkole zatrudni sprząkaczkę" Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: z cyklu ogłoszenia drobne 10.07.07, 14:16 „...szuka pokoju do wynajęcia, najlepiej w mieszkaniu bez właściciela.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.acn.waw.pl 13.07.07, 19:40 Poniedziałkowa GW:,, Pracownika na stację benzynową- miła atmosfera". Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: z cyklu ogłoszenia drobne 15.07.07, 13:55 "Romantyczny 50latek,kawaler,wyższe,o niezwykłych zainteresowaniach szuka kobiety moralnej z dużym biustem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. teatr RAMPA IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 15:50 Tabliczka na lustrze w szatani teatru RAMPA w Warszawie: "Uprzejmie przepraszamy informując, że za wszelkie zniekształcenia w odbiciu teatr nie ponosi odpowiedzialności." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.dsl.sil.at 15.07.07, 17:47 Ogłoszenie z drzwi gabinetu ginekologicznego w poradni 'K'. "Lekarze proszą pacjentki o nieużywanie czosnku przed wizytą!" To było parę lat temu - siedziałam i myślałam nad przesłaniem- wychodziło mi, że to powinno wisieć u stomatologa. Dopiero znacznie później gdzieś wyczytałam, że 'babska' metoda leczenia to aplikowanie sobie ząbka czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: z cyklu ogłoszenia drobne- Iława 15.07.07, 22:47 Trudno nazwać to ogłoszeniem drobnym, baner ma z 5 m długości a na nim od lat te same słowa: "obornik o zapachu waniliowym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.range86-152.btcentralplus.com 16.07.07, 00:48 Kiedyś widziałam zdjęcie starego poloneza, na którym było naklejone odłoszenie: "sprzedam instalację gazową. Auto gratis", :) Odpowiedz Link Zgłoś
minas_anor Re: z cyklu ogłoszenia drobne 16.07.07, 14:30 To nie ogłoszenie, ale nazwa sklepu w Pakości (kuj-pom): PIERDUŁKI. Sklep z cyklu "wszystko po X złotych"; błąd w nazwie zrobiony świadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 30.07.07, 13:33 W Bielsku-Białej był kiedyć sklep "Duperella" z drobiazgami, prezentami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayenka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 80.50.153.* 16.07.07, 14:52 Na drzwiach wejściowych do restauracji przed Świętami Bożego Narodzenia: Załoga WC życzy Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: z cyklu ogłoszenia drobne 21.07.07, 16:49 Na pewnym sklepie wisi szyld ,,Sklep mięsny''. Nad nim wisi drugi ,,Second- hand''. Czy aby to mięso nie jest z drugiej ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: z cyklu ogłoszenia drobne 21.07.07, 17:02 Parę lat temu w bielskim tygodniku ogłoszeniowym (nie pamiętam jego nazwy): KANARKA sprzedam lub zamienię na komplet łańcuchów na opony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.07, 00:18 Dwa obrazki z Dzierżoniowa: Zbity z desek płot, za nim totalny syf, jakieś resztki po budowie itp. Na nim tablica z napisem "Wymiana oleju gratis". Boczna ściana budynku, w którym nie wiadomo co jest, wielki śmietnik obok, a nad nim tablica "Tutaj karp". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:16 stragan na Stadionie w Warszawie, tekturowa tabliczka, napis flamastrem: PUSZAP gdyby nie stniki, które wisiały pod tabliczką, długo jeszcze bym się zastanawiała "ale o co chodzi?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 31.07.07, 13:28 na trasie Bydgoszcz- Dolna Grupa reklama restauracji "Albo rybki, albo...", ciekawam co,oprócz rybek, w menu :) W Grudziądzu jeździ samochód z reklamą hurtowni NAPOI :D ,ale juz nie nakarmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.chello.pl 12.08.07, 22:13 Kilkanascie dni temu w Makowie Podhalanskim, przed sklepem miesnym stoi potykacz reklamowy a na nim nastepujacy tekst: SKLEP DROBIARSKO WEDLINIARSKI - "Dzisiaj w promocji Galaretka Truskawkowa 0,99" .... Mam to na zdjeciu w komorce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampkos Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.wil.pk.edu.pl 13.08.07, 13:41 W Krakowie, na sklepie spożywczym: "Kliencie, zachowaj klasę, wchodź kompletnie ubrany" (wymiana nawierzchni ulicy i chodników, upał +40 w cieniu, klasa robotnicza spragniona kefiru i roznegliżowana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekiera Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 18:55 nie wiem, moze już było dworzec Łódź Fabryczna, przy barze wisiała kartka "sok z marchwii", komuś się spodobało i teraz jest to jedyne znane mi miejsce, gdzie można się napić "soku z marchwiiii" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 23.09.07, 12:10 "Kliencie, zachowaj klasę, wchodź kompletnie ubrany" To przynajmniej ładna prośba... W USA widuję na drzwiach sklepów: "No shirt, no shoes, no service" Odpowiedz Link Zgłoś
dziki-imbir Re: z cyklu ogłoszenia drobne 13.08.07, 20:12 Nie tyle ogloszenie drobne, co etykietka doczepiona do kostiumu kapielowego: prac na sucho, nie suszyc na sloncu. Moja mama do tej pory twierdzi, ze autentyczna. No sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smith-sans-wesson Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:35 Gdzieś w necie ktoś wspominał kartkę powieszoną w jakimś akademiku w kuchni: "Proszę nie sikać do zlewu bo śmierdzi przy rzyganiu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:26 W sklepie z materiałam budowlanymi etykieta produktu: Syfon wanowy. Szyld o treści: Szewc z Paryża- dorabianie kluczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:59 Jestem weterynarezm, mam swój gabinet. Pozwalam przyklejać ogłoszenia (tego drania, który zrobił to superglue zabiłabym! Nowe kafle...) NIE pozwalam przyklejach błędów ortograficznych. Koniec. Kropka. Oglądam ogłoszenie. Bo już były: -spszedam jorki -owczarki z doskonałej chodowli -pińczery -jamniki po znanych pszodkach -oddam w dobre rence -moskieski pies strużujący Spisywalismy sobie co lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.4.udn.pl 16.08.07, 15:16 W Kielcach na sklepie: Wszystko po 4zł i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś