Dodaj do ulubionych

Ogłaszam Referendum!!!!

IP: *.tvswiecie.com.pl 27.06.03, 22:34
Dzieńdobrywieczór wszystkim razem i z osobna. Dzieńdobrywieczór tym co
siedzą, będą siedzieć, stoją, leżą i wiszą. Dzieńdobrywieczór poczętym,
napoczętym i nie wyskrobanym oraz tym co się urodzą. Bracia i Siostry!!!

Z uwagi, iż niektórzy z tego Forum Humorum uczynili sobie Prywatne Poważne
Forum, twierdząc z całą powagą a nie z humorem, że mam się z niego wynosić,
więc ogłaszam moje Prywatne Dwudniowe Referendum w okresie sobota -
28.06.2003 do niedziela - 29.06.2003 rok.

Uzyskanie większości postów od moich Akceptowiczów, Lubicieli, Wielbicieli,
Braci i Sióstr, będę uważał za przyzwolenie dla mnie abym mógł dalej postować
na tym Forum Humorum.

Pozdrawiam wszystkich, czekam na wyniki.
Obserwuj wątek
    • canaba JESTEM ZA TYM BYS POZOSTAL 27.06.03, 22:53
      TAK 1 - 0 NIE
      • mika_1 Re: JESTEM ZA TYM BYS POZOSTAL 27.06.03, 22:57
        Zostań - Twoje dowcipy są dobre, a o to chodzi na tym forum:))))
      • Gość: pscola Re: JESTEM ZA TYM BYS POZOSTAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 09:56

> TAK 1 - 0 NIE
    • Gość: holden TAK, jestem Europejczykiem IP: *.csk.pl 27.06.03, 23:06
      Jestem za. Mam nadzieję, że wspolnym trudem osiagniemy wymaganą 50% frekwencję
      • Gość: pgr Re: TAK, jestem Europejczykiem IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:11
        Nie wiem o co chodzi ale się zgadzam!
    • tezgucio Re: Ogłaszam Referendum!!!! 27.06.03, 23:22
      min. 6 dowcipów w 1 poscie (zwyżka za nałóg) i pisz dalej
      • Gość: bounder Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:42
        ZOSTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • nauma zostań, ale... 27.06.03, 23:45
      zostań, ale... wysłuchaj głosu Ludu i zróbże jeden, MAXymalny wątek, bo
      rzeczywiście zgłupnąć można, jak się widzi tyle Twoich postów. Masz już nawet
      podaną jak na tacy nazwę :)
    • Gość: Julka Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: 80.46.175.* 27.06.03, 23:52
      Jestem stanowczo ZA tym zebys zostal!

Pozdr
      Julka

www.systemofadown.com
    • Gość: Richelieu* Obywatele IP: 195.117.90.* 28.06.03, 02:21
      Stoimy w obliczu groźby zawładnięcia naszej ziemi, naszego pola do popisu przez
      obcy kapitał - Max Ps. z o.o. On przejmując miejsca pod budowę, forumowe posty,
      doprowadza do ruiny umysłowej drobnych właścicieli humorowych wątków. Tracą oni
      klientów swoich wątków, tracą motywację do zakładania nowych firm i zaczynają
      również korzystać z kapitału zagranicznego Maxa, który poprzez działania
      dumpingowe już dziś stał się najpotężniejszą siłą w naszej ojczyźnie Forum
      Humorum.
      Dlateo Obywatelki i Obywatele. Apeluję o głosowanie na nie. Mamy swoją godność,
      swoje prawo, swoje tradycje chrześcijańskie. Pomyślcie o Waszych rodzinach, o
      Waszych dzieciach. Nie dajmy się owładnąć jednemu mediu, jak dali się Włosi
      Berlusconiemu, jak dali się Niemcy Hitlerowi. Nie dajmy się. Połączmy nasze
      serca i dusze we wspólnej pieśni

Nie rzucim forum skąd nasz ród

Roman Giertych
      • Gość: wrzodak Nie będzie Max pluł Nam w twarz !! :-)) IP: *.altec.pl 28.06.03, 03:14
        Zdrada, Mości Panowie !! :-))

A tak na serio, to wy..piaj Max do jednego wątku, bo sie kiepsko czyta.
    • Gość: Dzidka Nikt Ci nie każe się stąd wynosić! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 06:53
      Poproszono Cię tylko, żebys zachowywał pewne reguły tu obowiązujące. To zaś, ze
      śmiejesz się z tych próśb innym w nos, faktycznie świadczy odpowiednio o tobie.
      Źle swiadczy, żeby nie było wątpliwosci.
      • Gość: Max Re: Nikt Ci nie każe się stąd wynosić! IP: *.tvswiecie.com.pl 30.06.03, 21:00
        Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> Poproszono Cię tylko, żebys zachowywał pewne reguły tu obowiązujące. To zaś,
        ze
        >
        > śmiejesz się z tych próśb innym w nos, faktycznie świadczy odpowiednio o
        tobie.
        >
        > Źle swiadczy, żeby nie było wątpliwosci.

Z tej i późniejszych Twoich wypowiedzi jasno wynika, że uzurpujesz sobie prawo
        do zawiadywania tego Forum, nadto wyznaczasz normy jak mają się inni
        zachowywać. Skąd takie Dzidki biorą się w Poznaniu? Poddaj się testowi IQ,
        sądzę, że......
        • Gość: Dzidka Buchacha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 21:30
          > Z tej i późniejszych Twoich wypowiedzi jasno wynika, że uzurpujesz sobie
          prawo
          > do zawiadywania tego Forum, nadto wyznaczasz normy jak mają się inni
          > zachowywać.

Wiesz Maksiu, naprawdę strasznie egzaltowany dzieciak z ciebie :-)))
          Skoro nie chcesz być traktowany poważnie - to głasku-głasku po czuprynce i baj
          baj...
    • lillka2 Re: Ogłaszam Referendum!!!! 28.06.03, 08:22
      Zostań!Jestem za!Wnosisz wiele radości na to Forum.Jeśli nie miałabym już idola
      na tym Forum z pewnością nim byś był,ale jesteś "number two".Proszę,pomyśl,aby
      pisać w jednym wątku.W imieniu forumowiczów dziękuję.
      Jeszcze raz-jestem na tak.Pozdrawiam
      • canaba Re: Ogłaszam Referendum!!!! 28.06.03, 09:26
        lillka2 napisała:

.Proszę,pomyśl,aby
        > pisać w jednym wątku.W imieniu forumowiczów dziękuję.

Chyba ma prawo do pisania gdzie chce i co chce. Do tego
        własnie zostało stworzone forum przez ludzi. Jesli się z
        tym niezgadzasz niejestes "ludziem".
        • prometea Re: Ogłaszam Referendum!!!! 28.06.03, 09:52
          he chyba ktos lubi robic wokol siebie szum ;))
          taaak maax zostan prosimy cie hehe
          nvm
          chyba potrafisz podejmowac decyzje a propo swojej osoby, jak zechcesz
          zostaniesz a jak nie zechcesz nie zostaniesz ;)
          niemniej jednak milo sie czyta o kupie :)
        • Gość: Fred Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: *.wodgik.katowice.pl 30.06.03, 15:00
          canaba napisał/a:

> lillka2 napisała:
          >
          > .Proszę,pomyśl,aby
          > > pisać w jednym wątku.W imieniu forumowiczów dziękuję.
          >
          > Chyba ma prawo do pisania gdzie chce i co chce. Do tego
          > własnie zostało stworzone forum przez ludzi. Jesli się z
          > tym niezgadzasz niejestes "ludziem".

A może podasz mi adres domowy i przyjdę Ci popisać sprejem po ścianach w
          mieszkaniu?

Ja nigdy nie twierdziłem, ze każdemu wolno pisać co chce i gdzie chce, ale
          skoro sam/a tak uważasz...
    • Gość: akka Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 28.06.03, 11:15
      X TAK
    • Gość: MAY79 Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 12:11
      Jestem ZA, a nawet PRZECIW!!

ZA - za tym, zebys sprobowal ograniczyc swaja
      "wielowatkowosc"

PRZECIW - twojemu stad zniknieciu
      • Gość: E. Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 12:18
        Gość portalu: MAY79 napisał(a):

> Jestem ZA, a nawet PRZECIW!!
        >
        >
        >
        > ZA - za tym, zebys sprobowal ograniczyc swaja
        > "wielowatkowosc"
        >
        > PRZECIW - twojemu stad zniknieciu
        Właśnie o to Ciebie wszyscy prosili, nieprawda?
        Dlatego tak naprawdę niepotrzebne jest to referendum, tylko Twój szacunek w
        stosunku do forumowiczów...Jeśli w ogóle stać Cię na taki gest, mój drogi...
        Pozdrowienia dla Dzidki :)
        I dla reszty
        Ukłony, E.
        • herbata.cytrynowa Re: Ogłaszam Referendum!!!! 28.06.03, 17:48
          Głosujmy na nie i wyrzućmy stąd wszystkich którzy śmieszą ludzi. Niech nam żyje
          i dorasta Komunistyczna Republika Forum Humorumowa!!! niech żyją nam
          sztywniacy!!! a tak na serio to oddaję swój głos na to abyś został co zresztą
          nie jest wcale potrzebne ponieważ zgodnie z Konstytucją III Rzeczypospolitej
          Polskiej każdy ma prawo do wolności wypowiedzi. pzdr
    • Gość: Max Re: Ogłaszam Referendum!!!! IP: *.tvswiecie.com.pl 29.06.03, 22:24
      W poniedziałek (30.06.2003) - ogłoszenie wyników. Niechętnym mi ogłaszam, że
      już mam alternatywę innego forum.
      • Gość: Fred Tak, ale IP: *.wodgik.katowice.pl 30.06.03, 14:38
        Prosta piłka: jeżeli akceptujesz przyjęte tu zasady współżycia społecznego
        (chodzi o ilość produkowanych wątków), to zostań - i na pewno się pośmiejemy
        razem, bo Twoje kawały są OK. Jeżeli nie - nikt Cię tu nie trzyma.
    • Gość: Max Re: Ogłaszam : Wyniki Referendum!!!! IP: *.tvswiecie.com.pl 30.06.03, 18:59
      Moi mili Bracia i Siostry w wierze i kuputerze!!!
      Wyniki Referendum, wypadły słabo, ale w większości byliście za, bo aż 18
      waszych głosów było za moim pozostaniem na Forum, przeciw memu pozostaniu były
      3 głosy.

Wszystkim Wam dziękuję, nawet Panu Romanowi Giertychowi ps. Richelieu, Panu
      Wrzodakowi i Pani Dzidce Poznańskiej, którzy byliście przeciw moim produkcjom
      na tym forum.

Mój krótki pobyt na tym forum stał się dla mnie miarą wolności i demokracji.
      Otóż okazuje się, że wolność i demokracja w pojęciu Panów: Giertycha, Wrzodaka
      i Pani Dzidki ma swoisty wymiar, który pozwala przyjąć, że Ci Państwo
      zawładnęli tym Forum i chcieliby wyznaczać granice wolności i narzucać swój
      styl demokracji.

Ten styl mi nie odpowiada, bo włączając się do tego Forum, nawet nie pomyślałem
      o tym, że jest to moj prywatny, przepraszam za kolokwializm, folwark i wolno mi
      narzucać innym formę, styl i miarę wątków, jak to czynią moi, w/w. przeciwnicy.

Nie jestem i nie chcę być niczyim recenzentem. Nigdy nie odważyłbym się
      twierdzić, że niektórzy forumowicze ze swymi wątkami nie podobają mi się.
      Jeżeli tak jest, a jest, to ich poprostu nie czytam.

Życzę moim zwolennikom dużo zdrowia, humoru i radości w szarzyźnie życia
      codziennego.
      • Gość: Julka Re: Ogłaszam : Wyniki Referendum!!!! IP: 217.206.146.* 30.06.03, 19:22
        Gość portalu: Max napisał(a):

> Moi mili Bracia i Siostry w wierze i kuputerze!!!
        > Wyniki Referendum, wypadły słabo, ale w większości byliście za, bo aż 18
        > waszych głosów było za moim pozostaniem na Forum, przeciw memu pozostaniu
        były
        > 3 głosy.
        >
        > Wszystkim Wam dziękuję, nawet Panu Romanowi Giertychowi ps. Richelieu, Panu
        > Wrzodakowi i Pani Dzidce Poznańskiej, którzy byliście przeciw moim produkcjom
        > na tym forum.
        >
        > Mój krótki pobyt na tym forum stał się dla mnie miarą wolności i demokracji.
        > Otóż okazuje się, że wolność i demokracja w pojęciu Panów: Giertycha,
        Wrzodaka
        > i Pani Dzidki ma swoisty wymiar, który pozwala przyjąć, że Ci Państwo
        > zawładnęli tym Forum i chcieliby wyznaczać granice wolności i narzucać swój
        > styl demokracji.
        >
        > Ten styl mi nie odpowiada, bo włączając się do tego Forum, nawet nie
        pomyślałem
        >
        > o tym, że jest to moj prywatny, przepraszam za kolokwializm, folwark i wolno
        mi
        >
        > narzucać innym formę, styl i miarę wątków, jak to czynią moi, w/w.
        przeciwnicy.
        >
        >
        > Nie jestem i nie chcę być niczyim recenzentem. Nigdy nie odważyłbym się
        > twierdzić, że niektórzy forumowicze ze swymi wątkami nie podobają mi się.
        > Jeżeli tak jest, a jest, to ich poprostu nie czytam.
        >
        > Życzę moim zwolennikom dużo zdrowia, humoru i radości w szarzyźnie życia
        > codziennego.

na wieki wiekow Amen :-)
      • Gość: Dzidka Re: Ogłaszam : Wyniki Referendum!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 19:42
        Puknij się w (niskie zapewne) czółko. Do tej pory uważałam, że pewne sprawy do
        Ciebie zwyczajnie nie docierają, ale teraz sądzę, że jsteś zwykłym durniem.
        Dlatego, że imputujesz (rozumiesz to słowo?) innym zachowania, które sobie
        wydumałeś.
        Skoro pomimo lektury moich postów nadal śmiesz głosić, że usiłowałam ograniczać
        twoją wolność, a nawet wrecz wyrzucać cię z tego forum, to ja mogę stwierdzić
        jedno: jesteś zwyczajnym smarkaczem. Szkoda czasu na ciebie.

PS. Weź sie porządnie za dowcipy, bo mocno obniżyles loty. Taki jest los
        rozdętych wielkości...
        • Gość: Dzidka Postscriptum IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 19:48
          ... bo wydaje mi się, ze próbowałam tylko grzecznie przekazać Ci swoje uwagi na
          temat twojego rozpasania tutaj. Skoro to jest dla ciebie ograniczanie wolności,
          to ciekawe, dlaczego się nie wypowiadasz na temat tych, którzy wprost kazali ci
          sp****lać z tego forum? Oszczędzasz ich, bo reprezentują poziom zbliżony do
          twojego?
          • Gość: Max Re: Postscriptum IP: *.tvswiecie.com.pl 30.06.03, 23:12
            Gość portalu: Dzidka napisał(a):

> ... bo wydaje mi się, ze próbowałam tylko grzecznie przekazać Ci swoje uwagi
            na
            >
            > temat twojego rozpasania tutaj. Skoro to jest dla ciebie ograniczanie
            wolności,
            >
            > to ciekawe, dlaczego się nie wypowiadasz na temat tych, którzy wprost kazali
            ci
            >
            > sp****lać z tego forum? Oszczędzasz ich, bo reprezentują poziom zbliżony do
            > twojego?

Odi profanum vulgus et arceo!
            • Gość: Fred Re: Postscriptum IP: *.wodgik.katowice.pl 01.07.03, 07:47
              Gość portalu: Max napisał(a):

> Gość portalu: Dzidka napisał(a):
              >
              > > ... bo wydaje mi się, ze próbowałam tylko grzecznie przekazać Ci swoje uwa
              > gi
              > na
              > >
              > > temat twojego rozpasania tutaj. Skoro to jest dla ciebie ograniczanie
              > wolności,
              > >
              > > to ciekawe, dlaczego się nie wypowiadasz na temat tych, którzy wprost kaza
              > li
              > ci
              > >
              > > sp****lać z tego forum? Oszczędzasz ich, bo reprezentują poziom zbliżony d
              > o
              > > twojego?
              >
              >
              > Odi profanum vulgus et arceo!

Dzidka, nie przejmuj się tym osobnikiem. Nauczył się parę słów po łacinie i
              usiłuje szpanować. Typowe dla 10-latków. Normalni ludzie są za Tobą, Dzidka.
              • Gość: Dzidka Re: Postscriptum, drogi Fredzie... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 17:31
                > Dzidka, nie przejmuj się tym osobnikiem. Nauczył się parę słów po łacinie i
                > usiłuje szpanować. Typowe dla 10-latków. Normalni ludzie są za Tobą, Dzidka.

Tu nie chodzi o to, żeby być za kims czy przeciwko. Przykre po prostu, że
                człowiek stara się być grzecznym i dyplomatycznie przekazac swoje uwagi czy też
                wyrazy niezadowolenia, a w zamian za to robi mu się bydło. Więc wychodzi na to,
                że już lepiej być wulgarnym chamem. Bo jesli się kogoś zbluzga, napluje i
                nakopie, to przynajmniej wie się, że zasłużyło się na równie zle traktowanie.
                Ech, szkoda gadać.
      • Gość: Richelieu* Re: Ogłaszam : Wyniki Referendum!!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.06.03, 23:14
        > Wszystkim Wam dziękuję, nawet Panu Romanowi Giertychowi ps. Richelieu,

taki kawalarz niby z Ciebie a nie zauważyłeś ironii w moim proteście przeciw
        Twojej obeności? Czy jesteś czy Cię nie ma, wsio rawno dla mnie. Twoją
        braciosiostrzaną egzaltację uzupełniłam moją egzaltacją i tyle.
        • Gość: Max Re: Ogłaszam, że Dzidka jest Cool IP: *.tvswiecie.com.pl 03.07.03, 18:07
          W oparciu o wypowiedzi Dzidki Poznańskiej, udało mi się odtworzyć jej portret
          psychofizyczny:

Dzidka jest bardzo stara, (bo, według niej, ja jestem smarkaczem).
          Dzidka jest łysa, (bo, według niej, ja mam czuprynkę do głaskania).
          Dzidka ma wysokie czoło, (bo, według niej, ja mam bardzo niskie czółko).
          Dzidka jest wybitną osobowościa, (bo, według nij, ja jestem durniem).
          Dzidka jest zbudowana ze skupionej materii, (bo, według niej, ja jestem
          rozdęty).
          Dzidka jest bardzo grzeczna, (bo, według niej, ja jestem rozpasiony).

Oj Dzidka, Dzidka. Sama sobie taki portret naszkicowałaś, ja tylko logicznie go
          skonkretyzowałem i skonstruowałem.
          Wszak jeżeli Twoje, w stosunku do mnie, określenia: smarkacz, z czuprynką,
          niskim czółkiem, dureń, rozdęty i rozpasany są określeniami pejoratywnymy, jak
          najbardziej, przynależnymi mnie?
          To Twoją osobowość tworzą przeciwieństwa? W przeciwnym przypadku byłabyś
          podobna do mnie.
          Winszuję, a zarazem współczuję Ci Dzidka wyglądu jaki sama sobie przypisujesz.
          W moich postach nigdzie Cię nie obraziłem, oplułem, zwymyślałem, etc.,aż strach
          pomyśleć, że na dodatech mogłabyś być schizofreniczką? Stąd to współczucie.
          • Gość: Dzidka Szkoda czasu... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 18:53
            Skoro nigdy mnie nie oplułeś, nie obraziłeś etc., to teraz też się ode mnie
            odpieprz. Pasuje?
            • Gość: Max Re: Dzidka, jeszcze chwsileczkę... IP: *.tvswiecie.com.pl 03.07.03, 20:00
              Dziękuję za zrozumienie.
              Martwi mnie tylko, że na tym forum zwanym "FORUM HUMORUM", stara, stateczna,
              skupiona i poważna i wybitna osobowość się produkuje.
              Zważ, że to forum jest dla kawalarzy i humorowiczów. Kto tu zacznie się
              produkować, to tylko może się śmiać.
              Poważne fora są też. Tam można się produkować z całą powagą, nieprawdaż?
              Kończąc przytoczę tylko znaną łacińską maksymę: SI TACUISSES, PHILO SOPHUS
              MANSISSES, (w tłumaczeniu: Gdybyś milczała, nie dowiedziano by się o twojej
              głupocie).
              Jeszcze raz przepraszam. Sine ira et studio, cum debita reverentia, Max.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka