sequndant 31.10.07, 00:22 Bo ja już chyba z wszystkim... sok grejpfrutowy,pomarańczowy,jabłkowy,a nawet wodę z kranu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escabor Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 11:09 Najlepsza jest "czysta przeźroczysta". Nie polecam mieszania z piwem. Do dziś mam kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaiga Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 11:59 z mąką,to było piwo i chodziło o wyrobienie ciasta piwnego do pieczarek,a póżniej je do tłuszczu i jako przystawka do mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 31.10.07, 12:25 a ja pilam spirytus na landrynkach.nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 03.11.07, 21:01 żołądkowa gorzka + sprite miód A poza tym: wódka z sokiem porzeczkowym; idzie pić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.flatrate.dk 03.11.07, 22:55 Gorzka żołądkowa i jej generyki nadają się do spożycia w postaci czystej bez zapojki i temperaturze pokojowej (25 stC) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.lanet.net.pl 04.11.07, 13:25 Spirytus z sokiem winogronowym i odrobiną cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 16:03 hehe ja z kolesiem zapodlismy sobie jednego wieczora 2/3 polowki czystej, pozniej poszlo winko, zaraza po tym po 2 bronki, na koniec zapalilismy troche ziolowego - po drugim machu nie moglem sie podniesc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moczymorda Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.chello.pl 04.11.07, 07:54 A mówili mi przyjaciele Nie mieszaj ogórków z dżemem Musztardy z kisielem i śliwek z likierem Żołądek to nie San Francisco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-r-h Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.it-net.pl 04.11.07, 10:34 Gorzka żołądkowa (0,5 l) + mleko (1 l) + nektar bananowy (250 ml), wszystko dobrze schłodzone. Pyszota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relanium Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 03.11.07, 20:05 Z tabletkami relanium lub xanax - jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dokansan Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 09:04 true. true. pół rolki i 2 piwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.flatrate.dk 03.11.07, 22:52 A ja się nie zgadzam, czysta z piwem 1:1 v/v wstrząśnięte nie mieszane w pewnych środowiskach akademickich znane jako "peruwiany". Pozdrowienia dla członków klubu "różowego szerszenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 15:24 Za czasów studenckich, początek lat 90-tych, spirytus od ruskich z pobliskiego bazaru mieszany z przegotowaną wodą i skondensowanym sokiem z kiwi, co dawało lekko zielonkawe zabarwienie. Najczęściej jeszcze pite na ciepło bo kto by wytrzymał aż przegotowana woda całkiem wystygnie. Dało się wypić-żyję do dzisiaj. Kiedyś pod namiotem wódka z dżemoladą (znaczy dżemem rozmieszanym z wodą). I jeszcze jedno wspomnienie, minęło już kilkanaście lat od tego wieczoru a ja nadal nie mogę nawet patrzyć na marynowane cebulki, które służyły do zagryzania spirtu z wodą (też studia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 12:30 Ja napisze ku przestrodze z czym nie mieszac: na imprezie wypiłam 3 drinki wodka + red bull po powrocie do domu pikawa mało mi nie wyskoczyła, nie spałam do rana i sikałam co 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksperymentator Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 194.94.212.* 31.10.07, 13:17 w 1991 w Archangielsku, z braku innej zapitki, z apfelmusem. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.10.07, 13:23 Alkoholicy. Wcale nie jest śmieszne. Poczekajmy 20 lat, będziecie pisać: mam na imię... i jestem alkoholikiem, przestrzegam przed alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 14:02 A ja gdzieś wyczytałem,że podobno lepiej być znanym pijakiem,niż anonimowym alkoholikiem-więc sobie mieszam.A co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 sequndant ? 31.10.07, 20:12 Czy ja sobie to mogę jako sygnaturkę ? Bardzo mi się podoba :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: sequndant ? 01.11.07, 16:04 pietnacha40 napisała: > Czy ja sobie to mogę jako sygnaturkę ? Bardzo mi się podoba :DDD Nie widzę przeciwwskazań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eksel Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 195.46.226.* 05.11.07, 12:32 Kochanie, przecież wszystko jest dla ludzi. Nikt do tej pory nie napisał, że pije codziennie po litrze spirytu!! Ja nie mieszam, ani nie popijam. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 01.11.07, 12:29 Hehe, ja też kiedyś tak zrobiłam :D Też wypiłam 3:/ Co prawda po imprezie jakoś udało mi się zasnąć, ale spałam tylko godzinę, później czułam się jak po jakimś speedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barmanka Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.netcity.pl 04.11.07, 13:39 Bo pić to trzeba umieć. Wódzia+ red bull tudzież burn... hmm nie ma nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka777 Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 14:25 z sokiem Kubuś - obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 14:28 Z kompotem, ale to były dawne kryzysowe czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 19:56 Też mieszałam z kompotem, ciepłym, malinowym. A w zasadzie to była przegotowana woda lekko zabarwiona kompotem. No i nie były to kryzysowe czasy, tylko środek nocy i do sklepu daleko.... A pić się chciało natychmiast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 195.136.143.* 03.11.07, 22:27 Absynt popijałem kubusiem - tragedia... zwlaszcza jak sie to ze soba we mnie wymieszało... skąd przyszło tam poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 14:49 Wczoraj zrobiłem sobie drina z sokiem z ogórków kiszonych. Nawet, nawet wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilnick Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 14:58 alefajnie napisał: > Wczoraj zrobiłem sobie drina z sokiem z ogórków kiszonych. Nawet, > nawet wyszło. Wyszło, czyli drink nie zabawił długo w twoim żołądku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 17:39 wodka z redbulem jest fajna. ja jeszcze mialem do tego szampana (wszystko w jednym, naprawde - wiem jak to brzmi) plus chyba jakies pomarancze i bylo naprawde dobre i nie mialem kaca nie-wiem jakim cudem. a wodke zmieszalem kiedys z sokiem Pysio chyba o smaku kiwi - raczej nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.chello.pl 04.11.07, 08:44 ukraiński "koniak" popijany gorącą herbatą...o losie, się działo później... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 19:42 Wódka z oranżadą, taką w plastikowej butelce, prawdopodobnie made in Biedronka. Nie polecam... do tej pory mdli mnie na samo wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moczymorda Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.chello.pl 04.11.07, 08:05 Czysty spirytunio (a bylo tego sporo), popijany cieplym piwem, na sama mysl mam odruch...Ble :P Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 31.10.07, 22:29 kiedys wodke z braku laku popilam zsiadlym mlekiem , ale nie pamietam czy moge to polecic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedzica Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 23:04 Wodke z redbullem mieszaliscie i az tak zle bylo i nie polecacie? Hmmm....to ja mam nadzwyczajny organizm albo cos kręcicie. Nie raz, nie dwa mieszałam duze ilości wodki z redbullem i nigdy kacem sie to nie konczylo o rewolucjach zołądkowych nie wspominajac. Powiedziałabym nawet, ze redbull neutralizuje działanie alkoholu i mozna go wypic wiecej nie przekraczajac na skutek spozycia pewnych granic, nie tracąc przy tym równowagi i szacunku do siebie. Swoją drogą chętnie bym teraz ten alkohol z czyms wymieszała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Popatrzcie co sie z czym miesza )) IP: *.range86-147.btcentralplus.com 31.10.07, 23:34 pl.youtube.com/watch?v=5ffFo2Ymrck Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 01.11.07, 00:29 znajoma pila wodeczke pod jogurt malinowy. oj bylo potem malinowo. jeden z prezesow jeden firmy zbrojeniowej lubowal sie w whisky z.... .... .... sokiem multiwitamina. Wszystkim odechciewalo sie pic. ja z zalozenia nie mieszam. ostatnio czerwone wino z szampanem. fajnie sie odbija :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuna Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.pools.arcor-ip.net 01.11.07, 09:22 Z tabasco, z kawa, z herbata owocowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhehe Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 80.50.235.* 01.11.07, 12:39 no to wszyscy jeszcze malo widzieliscie...ja popilam wodke kielonem tranu i wszyscy moi wspoltowarzysze rowniez :D heheheh do dzis z tego smieje :D Odpowiedz Link Zgłoś
escabor Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 02.11.07, 13:54 Hahahaha....mam nadzieję,że piliście w miejscu, gdzie było wystarczająco dużo kabin z napisem WC :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zukra Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 14:14 z alkoholem: balsam ziołowy ( ok. 40 %) z bimbrem weselnym (promilaż nieznany ;)) - zagryzione ciasteczkami i o dziwo bez przykrych konsekwencji ;) pewnie dlatego, że wypite w dobrej intencji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 83.238.144.* 02.11.07, 14:15 likier Beherovka z kozim mlekiem- ma smak malinowo- piernikowy, pycha! i bez "rewelacji" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 02.11.07, 14:21 Kiedyś byłem świadkiem,jak pewni panowie mieszali wódkę ze spirytusem. Jak oni to przełknęli później....mnie już na sam widok ścięło z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plomba Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.aster.pl 03.11.07, 19:44 z mlekiem efekt- malibu bez kokosa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 213.199.198.* 03.11.07, 20:15 z sokiem wyciśniętych limonek, pół na pół w szkalnce nie polecam lecz najgorsza mieszanka to oranżada Helena- biała:DDD, ach te lata 90-te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 212.87.241.* 03.11.07, 20:22 tradycyjnie u mnie czyli z sokiem żurawinowym, albo wódka+sprite+2plasterki limonki pyyyyycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki_jeden_gosc Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 20:33 Z kokaina, lekami antydepresyjnymi,amfetamina,ekstaza....Pycha:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 195.136.143.* 03.11.07, 22:50 ...z papierosami, ziołami, seksem, czymś do jedzenia i znów z ziołami, seksem i papierosami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.flatrate.dk 03.11.07, 23:04 a czy barbituranki też próbowałeś? moim zdaniem efekt może być powalający Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 212.160.70.* 03.11.07, 21:30 Obniżali zawartość alkoholu w spirytusie bo pewnie tak mocnego nie mogli wchłaniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 82.177.36.* 05.11.07, 11:38 dla tych co tak wychwalaja wodeczke z napojami energetyzującymi-tu nie chodzi o kca lub jeg brak, ale o to ze sam alkohol podnosi ciśnienie tentnicze a zawarta w energetykach tauryna i kofeina dodatkowo jeszcze podnosza co jest niebezpieczne dla serca, a po 2 polecam sobie po takic drineczkac zrobi badanie trojglicerydów- jak na wynik spojrzy lekarz to as do szpitala wysle Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 05.11.07, 12:54 Bo,aby sobie drinkować,to trzeba mieć jednak zdrowie,a po 2 to dla nisko ciśnieniowców zbawienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 212.182.127.* 03.11.07, 21:04 ja piłem wódkę pod mirabelki :), nie polecam oj nie polecam, tak samo jak picia wódki pod piwo ścina z nóg w przyspieszonym tempie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 212.160.70.* 03.11.07, 21:27 Czysta ("Mocna" się to nazywało i miało 50%) z gwinta plus jabłko na zagrychę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.pp.htv.fi 03.11.07, 22:27 przysmak finski, wodka z mietowkami fishermans friend. wyglada jak krew niemowlaka, smakuje przepysznie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
n-u-k-i Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 03.11.07, 22:30 połówka LODOWEJ + pół chleba :] Najdziwniejsze, że odbijało mi się jabłkami :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
ahmedka Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 03.11.07, 22:41 aktualnie gin z tonikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 22:58 Niezły jest denaturat z borygo Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 03.11.07, 22:59 wszystkie chyba alkohole z colą, każdy prócz absyntu smakuje nieźle. zwłaszcza martini i whisky. a najgorsze co piłem, to wódka + napój "slice", cos obrzydliwego. na drugim miejscu wóda + mineralna, na trzecim - zmieszana z oranżadą. takie samo obrzydlistwo. wódka najsmaczniejsza jest z sokami: żurawinowym, porzeczkowym, bananowym. niektorzy lubią grejpfrut, ale mi jakoś nie podchodzi. za to na kaca najlepsza jest witaminka C w dużych ilościach (najlepiej "w trakcie", redbull i inne wynalazki... bałbym się. serca szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
amazinggirl Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 03.11.07, 23:40 najgorsza mieszanka to piwo+wódka, a na myśl o wódce z wodą mineralną od razu robi mi się słabo, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:36 1)z cukierkami ,,kukułkami''-do rozpuszczenia,2)z imbirem, 3)z miodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kidi Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:56 Raz pod namiotami kumpel zrobil sobie zupkę ściemkę :) do której z braku wody dodał oranżady potem dolał piwa, wódki i wina owocowego. Co ciekawe potem to zjadł :) i twierdził że bylo ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
f_a_k_y Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 03.11.07, 23:41 - Z woda z zalewu na ognisku po maturze. - Z Acnosanem w latach 80-tych z sokiem grejfrutowym z pewexu :-) - Z woda z zalewu Solinskiego kiedys na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 217.6.95.* 03.11.07, 23:52 Jak sie goscie napija to dodaje zazwycza soku z rozkroku. Niezla zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 00:35 W baumarkcie Hornbach tak sie bawicie ? No, ale skoro Helmutom tak lejesz spod laski to jeszcze ujdzie. Za wrzesien i spalona Warszawe im sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyg Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 217.113.133.* 04.11.07, 00:59 pod śnieg - tylko zimą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadyma Ok - moj faworyt :Koktail "White Lady" IP: *.hsd1.ca.comcast.net 04.11.07, 01:55 Ok - moj faworyt :Koktail "White Lady" Miesz sie spirytus z mlekiem w proszku - W Nigerii nazywa sie to "Biala Dama" Zadyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charli parker brandy vs whiskey z mlekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 01:56 jak żoło już nie daje rady to najlepszy aperitif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan malibu rum z sokiem ananasowym IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.11.07, 07:11 i z wodka.....super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madar Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 08:31 ja gorzałkę popijałem mlekiem, a kiedyś to nawet zagryzałem śniegiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.eranet.pl 04.11.07, 08:45 Butelka weselnej wodki zagryzana zielonymi winogronami.. ehh jaki ja bylem mlody i glupi kiedys :) do tego mineralna gazowana, piwo i drinkiem o mocniejszej zawartosci niz sama wodka, albo tez wodke wodka dżizas az mnie skreca jak sobie pomysle co wyrabialem kiedys tam w nietak odleglych czasach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 08:39 Z niczym. Piję na surowo. Jak mi przestaje smakować, to znaczy że już starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 09:16 wódka była pita pod: -sezamki -gumę orbit -wodę z jeziora -śledzia -pomidory -piwo -chipsy paprykowe i uwaga -ketchup :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 10:22 1. Absolut Citron z wodą cytrynową!! naprawde zajebista sprawa;) Bez żadnych komplikacji po... 2. W sporej szklance wymieszać sok z czarnej porzeczki, troche wódki i wycisnąć troche soku z cytryny;) bardzo dobre;) 3. A z rzeczy mniej polecanych: razem zmieszane Harnaś, Luksusowa i jakiś Vermouth i troche soku z cytryny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.chello.pl 04.11.07, 10:37 Bardzo dobra jest wódka pita w drinku z mrozoną herbatą brzoskwiniową "lipton". Dożo lodu, i pare plastrów cytryny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 11:36 Gość portalu: mikser napisał(a): > wódka była pita pod: > -sezamki > -gumę orbit > -wodę z jeziora > -śledzia > -pomidory > -piwo > -chipsy paprykowe > i uwaga > -ketchup xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zabrakło Ci jednego.Alkohol pijemy zawsze z głową a pozostałe składniki są najmniej ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 10:40 finlandia z sokiem grejfrutowym bimber z sokiem wisniowym spirytus z red-bulem. super. po kilku sztamajzkach odjazd na maxa. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_bovary Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 11:17 Pacholęciem będąc głupawym i niedoświadczonym raczyłam się nalewką "lipa z miodem" z kroplami do nosa. Kosztorys imprezy ok 7zł. Skutki uboczne: małe i duże bełty. Polecam osobom charakteryzującym się wysokim stopniem ciekawości poznawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P_o_P Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 11:16 Z lekkomyślnością, złością i głupim młodym wiekiem... Wynik wybuchowy, ale nie chcę tego powtarzać..."ooo, ktoś przemaolwał sufit?","ooo, ciekawe kto to?", "ooo, skąd mam krew na poduszce i czemu tak mnie boli szczęka?", "ktoś mnie chyba okradł, nie mam już nic w portfelu!" "ktoś podbiera mi kasę z bankomatu, kiedy nie patrzę" i tak dalej i tak dalej :) A najbardziej lubię drinka o pięknej nazwie BlowJob :) Triple Sec, cointre i calua. w kieliszeczku, po 20ml. Robią się trzy śliczne warstwy. Poza tym jak dasz to dziewczynie to mówi:"To tam jest alkochol?", a po trzecim jest nawalona :) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 11:26 Gość portalu: P_o_P napisał(a): > Z lekkomyślnością, złością i głupim młodym wiekiem... Wynik wybuchowy, ale nie > chcę tego powtarzać..."ooo, ktoś przemaolwał sufit?","ooo, ciekawe kto to?", > "ooo, skąd mam krew na poduszce i czemu tak mnie boli szczęka?", "ktoś mnie > chyba okradł, nie mam już nic w portfelu!" "ktoś podbiera mi kasę z bankomatu, > kiedy nie patrzę" i tak dalej i tak dalej :) > A najbardziej lubię drinka o pięknej nazwie BlowJob :) Triple Sec, cointre i > calua. w kieliszeczku, po 20ml. Robią się trzy śliczne warstwy. Poza tym jak > dasz to dziewczynie to mówi:"To tam jest alkochol?", a po trzecim jest nawalona > :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Widać,że mieszasz z wszystkim nawet z ""bykami"" -=-alkohol piszemy przez ""H"" Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 11:22 Masz się czym chwalić!?!Ciekawi mnie tylko z czym Ty te mieszanki piłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 11:29 pos3gacz napisał: > Masz się czym chwalić!?!Ciekawi mnie tylko z czym Ty te mieszanki > piłeś??? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx P.S>dotyczy sekundanta[pierwszy post] Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? 04.11.07, 20:32 > pos3gacz napisał: > > > Masz się czym chwalić!?!Ciekawi mnie tylko z czym Ty te mieszanki > > piłeś??? > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > P.S>dotyczy sekundanta[pierwszy post] > Mała podpowiedź. Proszę o uważne przeczytanie tytułu wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yubby Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: 213.172.175.* 04.11.07, 11:27 najbardziej mi przypadło chyba z kabanosami, bardzo miło. połączenie bols + jabłko antonówka niebo w gębie. i bardzo dobrze wchodzi herbatka góralska, lecz zamiast wódki rum 80%. A zna się takich co miszali ze smażonymi razem: tuńczykiem, piwem, czekoladą i tabletkami wykrztuśnymi :] jakoś weszło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serek Re: Z czym mieszaliście alkohol ?? IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 13:13 Ja najbardziej lubie mieszac alkohol z Toba Yubby bo wtedy dziwne rzeczy wyczyniasz. Do tych tabletek,czekolady,tunczyka i piwa byl jeszcze likier czekoladowy,musztarda,chrzanik,smalczyk i platki sniadaniowe=poezja. Generalnie to klasycznie żubrowka+wyciag z jablek zwany tez sokiem hortexu i jest integracja :D Odpowiedz Link Zgłoś