clooney_g 21.12.07, 11:52 Zostawmy je w lesie. Pod czyms czasami trzeba sie kochac, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sequndant Re: Precz z choinkami. 21.12.07, 12:16 To na takie kochanie radzę zabierać pincetę, bo później jakoś te igły trzeba wyciągnąć ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny patrol czuwa Re: Precz z choinkami. IP: *.eranet.pl 21.12.07, 14:18 Szanuj las.Może i Ty będziesz kiedyś partyzantem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Precz z choinkami. 21.12.07, 14:19 Ja już przeżyłem dwie wojny światowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny patrol czuwa Re: Precz z choinkami. IP: *.eranet.pl 21.12.07, 14:28 sequndant napisał: > Ja już przeżyłem dwie wojny światowe;) jako polski robotnik czy hinduski bóg?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Precz z choinkami. 21.12.07, 14:39 Hinduskiego nawet nie znam,a po za tym z turbanem na głowie było by mi nie do twarzy,a muszę iść sobie zrobić fotkę do nowego dowodu :) Ja robotnik z dziada pradziada i też dziadem zostanę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny patrol czuwa Re: Precz z choinkami. IP: *.eranet.pl 21.12.07, 14:50 sequndant napisał: > Hinduskiego nawet nie znam,a po za tym z turbanem na głowie było by mi nie do > twarzy,a muszę iść sobie zrobić fotkę do nowego dowodu :) Topless czy całkowicie nago?:) > Ja robotnik z dziada pradziada i też dziadem zostanę ;] Mysz może urodzić tylko drugą mysz:)a dziad-dziada..:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Precz z choinkami. 21.12.07, 14:55 a sobie chłopaki toczą wigilijne opowieści... :-D))) ad rem.. ja tam wolę się kochać pod pierzyną. pod choiną? ałłłłłłć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny patrol czuwa Re: Precz z choinkami. IP: *.eranet.pl 21.12.07, 14:58 drzejms-buond napisał: > a sobie CHŁOPAKI toczą wigilijne opowieści... > :-D))) ja sobie wypraszam.Nigdy nie byłam i nie będę facetem.Dżejms popełniłeś błąd,wiel błąd.. > ad rem.. ja tam wolę się kochać pod pierzyną. > pod choiną? ałłłłłłć! Odpowiedz Link Zgłoś
sequndant Re: Precz z choinkami. 21.12.07, 14:58 A co robisz kasting do jakiegoś filmu,albo gazety ? Dziewczyno,od kiedy to chłopy rodzą ? ;]]] Cóż to za braki ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny patrol czuwa Re: Precz z choinkami. IP: *.eranet.pl 21.12.07, 15:02 Zapytuję,bo uwielbiam męskie akty.Żadnych gazet ani filmów.Użytek prywatny-podziwianie:) Kobiety też mogą być dziadami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny patrol czuwa Re: Precz z choinkami. IP: *.eranet.pl 21.12.07, 15:10 różnie to bywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Precz z choinkami. 21.12.07, 16:42 Gość portalu: nocny patrol czuwa napisał(a): > różnie to bywa.. Tak, tak... Szczegolnie pod modrzewiem. Ta cholera zrzuca igly... Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 No wlasnie -> co z prezentami ? 22.12.07, 08:18 Pod poduszke nie wszystkie sie zmieszcza... Odpowiedz Link Zgłoś